Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ами тогава може да имигрираш в Русия, а пък ако въобще не искаш капитализъм - най-добре е в Северна Корея, сигурен съм че ще те приемат
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Айде да не се изказваш така.Аз апример не искам никаква еврозона и никакъв Шенген.Трябва и референдум за излизане от НАТО
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Българите отдавна пропуснаха шанса си да изтъргуват нещо в замяна. Политическите мухльовци в България ако имаха смелост и компетентност, трябваше още преди години да договорят със страните от ядрото на евросъюза гарантирано приемане на България в еврозоната и Шенген по план, в замяна на спиране на реакторите на АЕЦ Козлодуй, или в замяна на спиране на проекта Южен Поток.
Вече е твърде късно, България е бедна и опоскана държава, девета дупка на кавала и от нея нищо не зависи. От евросъюза никой няма намерение да се пазари с пропаднали бедняци като нас за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНз аз по скоро си мисля, че ще изтъргува нещо в замяна, много неизгодно за нас... както винаги се е случвало в по-новата ни история.
реформи ще има някакви, колкот за замазване на очите. После ще има дългогодишен процес на хармонизация... както е и до момента с членството ни в ЕС...
Вече е твърде късно, България е бедна и опоскана държава, девета дупка на кавала и от нея нищо не зависи. От евросъюза никой няма намерение да се пазари с пропаднали бедняци като нас за каквото и да било.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Сетих се какво можем да изтъргуваме- масово приемане на бежанци.. Но се сетих и , че едва ли сегашната шайка ще позволи да има обследване на банките и БНБ.. Ами представи си някой крадлив ром да иска да се нанесе у вас..Да ли ще си спокоен, че е по малко крадлив от други.. С Шенген помниш ли какво ни казаха и какво стана, а мониторинга..Last edited by Kiro; 10.10.2018, 11:45.
Коментар
Коментар