Тия доказаха че са Пропаднали пияндета , нация алчна нация незаслужаваща да бъде в европа нация която и Никога нее била европа , хвала на гърците показаха какво е демокрация!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brexit - началото на края за EU
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеНе мисля, че EU ще оцелее и 5 години ако не се извърши coup d'etat в Брюксел.
Респект за англичаните - доказаха, че продължават да бъдат водещата нация в Европа казвайки не на имигрантите, не на Исляма и не на изфирясалата бабичка от Щази.
Ще падне ли ръководството на Брюксел или да се готвим за следващия EXIT?
Коментар
-
Следва екзит и за гайдарите и кралството няма да е вече юнайтид.
Те ще се присъединят към ЕС, ма са си малко.
Проблема е че и кака Пенка френска почна да приказва за фрекзит.
А недоволната ( с право) от брюкселските зелки вишеградска четворка скоро ще мине в настъпление.
Интересни времена ни чакат....
Коментар
-
Мдааа, ей ги ве, тоя път чакали ватенките (преди няколко дни се чудех що няма тема за Брексита)... Ми, другаре, може би малък успех за късата жмуда в Кремъл, но мача далеч не е приключил... Спокойно, преди да видите края на EU ще станем свидетели на разпада на Империята на злото и може би обесването на другаря Пу (кат Садам - въжето и шут в гъза)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнениеДнес всички ще бъдат "дълбоко загрижени" и "шокирани'
За мен в този си вид ЕС няма бъдеще в един динамичен и бързо променящ се свят. Харчат се много пари за неща с нулев ефект за гражданите и реалната икономика - справка Еврофондовете в България например. Според мен най-правилно е ЕС да остане просто един общ пазар със свободно движение на капитали и стоки, без европейски парламент, европейска комисия и стотици агенции, без обща външна политика и отбрана.
Баба Щази много оцапа работата.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеЛидери няма, лидери с виждане какво и как да се прави. Вавилонскта кула се руши. Английските селяндури хванаха сопите. Новият Уот Тайлър е пред вратите на Лондон (доскоро му беше кмет) и сега ще пусне разрушителните сили. Е, на какво е способна прехвалваната демокрация. Всичко е до време и ситуация.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Днес всички ще бъдат "дълбоко загрижени" и "шокирани'
За мен в този си вид ЕС няма бъдеще в един динамичен и бързо променящ се свят. Харчат се много пари за неща с нулев ефект за гражданите и реалната икономика - справка Еврофондовете в България например. Според мен най-правилно е ЕС да остане просто един общ пазар със свободно движение на капитали и стоки, без европейски парламент, европейска комисия и стотици агенции, без обща външна политика и отбрана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеНе мисля, че EU ще оцелее и 5 години ако не се извърши coup d'etat в Брюксел.
Респект за англичаните - доказаха, че продължават да бъдат водещата нация в Европа казвайки не на имигрантите, не на Исляма и не на изфирясалата бабичка от Щази.
Коментар
-
В този вид Европа не може да остане дълго обединена.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Brexit - началото на края за EU
Не мисля, че EU ще оцелее и 5 години ако не се извърши coup d'etat в Брюксел.
Ще падне ли ръководството на Брюксел или да се готвим за следващия EXIT?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар