IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brexit - началото на края за EU

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тия доказаха че са Пропаднали пияндета , нация алчна нация незаслужаваща да бъде в европа нация която и Никога нее била европа , хвала на гърците показаха какво е демокрация!
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
      Не мисля, че EU ще оцелее и 5 години ако не се извърши coup d'etat в Брюксел.

Респект за англичаните - доказаха, че продължават да бъдат водещата нация в Европа казвайки не на имигрантите, не на Исляма и не на изфирясалата бабичка от Щази.

Ще падне ли ръководството на Брюксел или да се готвим за следващия EXIT?
      Никакъв респект от мен за англичаните. И как са казали "не" на исляма, като най-разпространеното име на новворедните за последните две години е Мохамед. Гласували са и възрастните хора, без да се задълбочават в размисли, които живеят с носталгията по миналите времена и без да се могат да се включат в бързо променящото се технологично общество, което се отняся и за изхвърлените от обществото по-млади. Англичаните винаги са правили мизерии срещу България и няма как да ми заслужат уважението. От доста време вече мъглявия остров стана развъдник на хомосексуалисти, наркомани и тъмни емигранстски субекти, така че нека си изпият чашата с отровата.

Коментар

• Следва екзит и за гайдарите и кралството няма да е вече юнайтид.
        Те ще се присъединят към ЕС, ма са си малко.
        Проблема е че и кака Пенка френска почна да приказва за фрекзит.
        А недоволната ( с право) от брюкселските зелки вишеградска четворка скоро ще мине в настъпление.
        Интересни времена ни чакат....

Коментар

• Мдааа, ей ги ве, тоя път чакали ватенките (преди няколко дни се чудех що няма тема за Брексита)... Ми, другаре, може би малък успех за късата жмуда в Кремъл, но мача далеч не е приключил... Спокойно, преди да видите края на EU ще станем свидетели на разпада на Империята на злото и може би обесването на другаря Пу (кат Садам - въжето и шут в гъза)...

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
            Днес всички ще бъдат "дълбоко загрижени" и "шокирани'

За мен в този си вид ЕС няма бъдеще в един динамичен и бързо променящ се свят. Харчат се много пари за неща с нулев ефект за гражданите и реалната икономика - справка Еврофондовете в България например. Според мен най-правилно е ЕС да остане просто един общ пазар със свободно движение на капитали и стоки, без европейски парламент, европейска комисия и стотици агенции, без обща външна политика и отбрана.
            Да, глобализацията е вредна. Нека се върне и контрола по границите. Така и така ние българите сме отрязани, поне да не преминават и всякакви афро-азиато-араби.
            Баба Щази много оцапа работата.
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
              Лидери няма, лидери с виждане какво и как да се прави. Вавилонскта кула се руши. Английските селяндури хванаха сопите. Новият Уот Тайлър е пред вратите на Лондон (доскоро му беше кмет) и сега ще пусне разрушителните сили. Е, на какво е способна прехвалваната демокрация. Всичко е до време и ситуация.
              +1
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Днес всички ще бъдат "дълбоко загрижени" и "шокирани'

За мен в този си вид ЕС няма бъдеще в един динамичен и бързо променящ се свят. Харчат се много пари за неща с нулев ефект за гражданите и реалната икономика - справка Еврофондовете в България например. Според мен най-правилно е ЕС да остане просто един общ пазар със свободно движение на капитали и стоки, без европейски парламент, европейска комисия и стотици агенции, без обща външна политика и отбрана.

Коментар

• Пеевски и тук ли има дялове?
                  The strongest stand last.

Коментар

Респект за англичаните - доказаха, че продължават да бъдат водещата нация в Европа казвайки не на имигрантите, не на Исляма и не на изфирясалата бабичка от Щази.

Лидери няма, лидери с виждане какво и как да се прави. Вавилонскта кула се руши. Английските селяндури хванаха сопите. Новият Уот Тайлър е пред вратите на Лондон (доскоро му беше кмет) и сега ще пусне разрушителните сили. Е, на какво е способна прехвалваната демокрация. Всичко е до време и ситуация.

Коментар

В допълнение англичаните казаха НЕ на милионите чиновници, които ЕС изфабрикува. Казаха НЕ на бюрокрацията, на това, че "богатите" трябва да плащат за мързеливите и корумпирани бедни, на хилядите ограничения пред бизнеса, които го направиха неконкурентоспособен.
                      В този вид Европа не може да остане дълго обединена.
                      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Brexit - началото на края за EU

Working...
                      X