IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brexit - началото на края за EU

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След Брексит - яко туризъм на острова. Последните данни са, че има ръст на туристите, а и оттам повече продажби на малкияи средния бизнес.

А иначе, тия дни и 3-тата по големина партия в Холандия изрази желание да опита да направи кампания и да предизвика референдум за излизане от ЕС....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Ша извиняваш за тъпия въпрос, ама за какво да пускат каквото и да е ?
      Сигурно, там по някакви военни канали ще уведомят когото требе, ама друго ... ??
      Защото тия бомби общо взето са ташак работа. Тяхното военно значение е силно ограничено. Те са по-скоро нещо като политическа демонстрация на солидарността в НАТО. Част от военно-политическата стратегия на блока. И именно защото имат политическо значение се знае къде са и съответно ще се знае и когато престанат да бъдат там.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Ще пуснат съобщение когато изделията вече са преместени на сигурно място. Така се прави обикновено.
        Ша извиняваш за тъпия въпрос, ама за какво да пускат каквото и да е ?
        Сигурно, там по някакви военни канали ще уведомят когото требе, ама друго ... ??
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Съсела си е продукт на комунистическата номенклатура.
          Става въпрос за по-обикновени кора, да речем мурзилки.

Между другото може и ти да го питаш
          Ааа не, нямам връзка със съсела, Има комундета, които изобщо не мога да понасям, защо ми е да го питам и какво ще науча!?!?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            То таа ралта с бомбите (еле па атомните) едва ли ще я пуснат по новините ...
            ... " Сега, драги зрителе, на вашето внимание, график на транспорта с товар ядрени ракети за вторник... "
            Се си мисла, че не е толко обшодостъпна енфорцеята по тоа въпрос...
            Знам ли..
            Ще пуснат съобщение когато изделията вече са преместени на сигурно място. Така се прави обикновено.

Коментар

Тролчо Скопеца, това ми хареса

Иначе гго попитай дали познава такива руснаци, избягали в България за да се покрият от казармата там, на север, коити не могат пишат правилно на български и много обичат русия и особено войската им...
              Е.. Ти пък. Естествено, че не познава. Той познава само славянски внуци на награждавани участници във ВСВ.
              Комунистическата секта "Скопци" да я описвам ли или всички са чували за нея?
              The strongest stand last.

Коментар

Бомбите няма да смее да ги пипне, щото ще стане мазало. Между другото, най-точният сигнал, че големия бял брат го е отписал, ще бъде изнасянето на бомбите. Чуете ли нещо такова да знаете че със султана е свършено, а Турция тръгва по пътя на Сирия.
                То таа ралта с бомбите (еле па атомните) едва ли ще я пуснат по новините ...
                ... " Сега, драги зрителе, на вашето внимание, график на транспорта с товар ядрени ракети за вторник... "
                Се си мисла, че не е толко обшодостъпна енфорцеята по тоа въпрос...
                Знам ли..
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

По-скоро бат'Ердо ще даде фира по един или друг начин.
                  Всички диктатори дават фира по един или друг начин. Само Пиночет се оттегли и предаде властта на партиите обратно без бой. Само дето има голяма разлика между Пиночет и диктаторите.

Коментар

Бомбите няма да смее да ги пипне, щото ще стане мазало. Между другото, най-точният сигнал, че големия бял брат го е отписал, ще бъде изнасянето на бомбите. Чуете ли нещо такова да знаете че със султана е свършено, а Турция тръгва по пътя на Сирия.
                    Има логика.
                    Но много крайно ми се струва.
                    По-скоро бат'Ердо ще даде фира по един или друг начин.
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
                      Брексита, незнам, но Турция може да стартира разпадането на ЕС.
                      Сега Ердоган се опитва да изтъргува връщането на пълния достъп до Инджирлик за Американците срещу депортацията на Гюлен.
                      50-те водородни бомби там са голям залог.
                      А и наскоро Ердоган обеща достъп на Руснаците до базата, ако се наложи.

Абе тоя много хитър се пише, с чужда пита (база), помен прави.
                      Върви по червената линия и дърпа котката за опашката.
                      Ба-хаа!
                      Гладна кокошка просо сънува

На вас, мурзилките, каквото и да се случи, все разпад на ЕС ви се привижда

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
                        Брексита, незнам, но Турция може да стартира разпадането на ЕС.
                        Сега Ердоган се опитва да изтъргува връщането на пълния достъп до Инджирлик за Американците срещу депортацията на Гюлен.

Коментар

• Брексита, незнам, но Турция може да стартира разпадането на ЕС.

„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            че то и г-н Станишев не е ли бил там, за да избяга от казарамата у нас!??? а сега я го виж къде е - брюкселки евродепутат!!)))
                            премиерът без трудов стаж. Агент гоце беше предаден, налЕ !?
                            Съсела си е продукт на комунистическата номенклатура.
                            Става въпрос за по-обикновени кора, да речем мурзилки.

Между другото може и ти да го питаш

Коментар

Иначе гго попитай дали познава такива руснаци, избягали в България за да се покрият от казармата там, на север, коити не могат пишат правилно на български и много обичат русия и особено войската им...
                              че то и г-н Станишев не е ли бил там, за да избяга от казарамата у нас!??? а сега я го виж къде е - брюкселки евродепутат!!)))
                              премиерът без трудов стаж. Агент гоце беше предаден, налЕ !?
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Е ти, тикво, може и директно от КГБ да получаваш данни, на мен ми стигат и световните медии, в които постоянно се отразява явлението емигрантстка вълна от Русия навън. Твоите червени приятелчета са вероятно руската версия на Тролчо Скопеца... не ми ги хвали..

Коментар

Working...
                                X