Първоначално изпратено от VNM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brexit - началото на края за EU
Collapse
X
-
Чудя се любезни съевропейци, сега когато англичаните ми казаха в прав текст, че не ме искат, мен лично мен, не някого другиго, аз от къде да почна с разплитането на чорапа си.
И още се чудя, о оракули на мъдростта и прозрението, СЕГА КАТО ОСИРОТЯХМЕ БЕЗ АНГЛИЯТА, КОЙ ЩЕ Е АДЖЕБА РАБОТНИЯ ЕЗИК НА ЕВРОПАТА.
Ше се налага ли да учим френски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениедрамата е пълна! У Ж А С!!!
в понеделник вълна от самоубийства ще залее острова и ще се пренесе към континента! това ли да се разбира!!???
П.П. А Шотландия и Сев. Ирландия ще си вдигнат партакешите от Кралството. Камерън ще остане в историята, като наивника, разбил една от най-успешните империи..Last edited by anon6706; 24.06.2016, 16:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеМда сигурно и кой се интересува от тоя рейтинг дет е оръжие на Фашингтонци ?!? Тоя рейтинг нищо не важи и руския бъзикаха и китайския и кой ли още не и ко стана ?!?
Та относно кътването на рейтинга - ще им стане многократно по-скъпо емитирането на държавен дълг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеДами и господа, Англичаните вчера си гласуваха сепукото и развода с най-близките до тях външен вид хора. Те гласуваха за Индия,Пакистан и Африка. И сами ще разберат, след 5 години, че най-бързо изчезващата култура е тяхната. Пия една студена вода, защото живея във Великобритания и всички индийци получиха зелена светлина да идват на работа тук. Подкрепата беше от богатите буди не от богатите англичани и сега ще го духат. Ама в крайна сметка винаги ще тегне болестта над тази нация, половината недъгави, другите изчезващи - плащайки всичките лайна които са изсипали над света. Впрочем все повече англичанки са били blacked с мулатчета.
Както казаА колегата, развяваш платната и се надяваш на силен попътен вятър.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеДами и господа, Англичаните вчера си гласуваха сепукото и развода с най-близките до тях външен вид хора. Те гласуваха за Индия,Пакистан и Африка. И сами ще разберат, след 5 години, че най-бързо изчезващата култура е тяхната. Пия една студена вода, защото живея във Великобритания и всички индийци получиха зелена светлина да идват на работа тук. Подкрепата беше от богатите буди не от богатите англичани и сега ще го духат. Ама в крайна сметка винаги ще тегне болестта над тази нация, половината недъгави, другите изчезващи - плащайки всичките лайна които са изсипали над света. Впрочем все повече англичанки са били blacked с мулатчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМдааа, голям респект, няма що.
Сега, като им кътнат рейтинга няколко пъти, когато паунда се свлече още повече, когато загуби статута си на световна резервна валута, както им намаляват запасите от нефт в Северно море и както нефтът е на ниски цени и Лондон загуби статута си на световен финансов център, ще станат горди и бедни като руснаците, само дето нямат техните ресурси....Last edited by michaelis12; 24.06.2016, 16:37.
Коментар
-
Дами и господа, Англичаните вчера си гласуваха сепукото и развода с най-близките до тях външен вид хора. Те гласуваха за Индия,Пакистан и Африка. И сами ще разберат, след 5 години, че най-бързо изчезващата култура е тяхната. Пия една студена вода, защото живея във Великобритания и всички индийци получиха зелена светлина да идват на работа тук. Подкрепата беше от богатите буди не от богатите англичани и сега ще го духат. Ама в крайна сметка винаги ще тегне болестта над тази нация, половината недъгави, другите изчезващи - плащайки всичките лайна които са изсипали над света. Впрочем все повече англичанки са били blacked с мулатчета.
Коментар
-
Като лафа
Абе, кога е следващата Евровизия? Че много ми липсват геополитическите ви анализи.
Почна се яко с геополитчески анализи. Кво се разпадало, кой излизал, кой влизал, кой губел, кой печелел.
Помнете и да видим кой ще е познал след 1 година, след 2 години, след 5 години, след 10 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеНе мисля, че EU ще оцелее и 5 години ако не се извърши coup d'etat в Брюксел.
Респект за англичаните - доказаха, че продължават да бъдат водещата нация в Европа казвайки не на имигрантите, не на Исляма и не на изфирясалата бабичка от Щази.
Ще падне ли ръководството на Брюксел или да се готвим за следващия EXIT?
Сега, като им кътнат рейтинга няколко пъти, когато паунда се свлече още повече, когато загуби статута си на световна резервна валута, както им намаляват запасите от нефт в Северно море и както нефтът е на ниски цени и Лондон загуби статута си на световен финансов център, ще станат горди и бедни като руснаците, само дето нямат техните ресурси....
Коментар
Коментар