Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brexit - началото на края за EU
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА общо взето е така.
П.П. Гледай повече National Geographic. Животните са го измислили преди нас.
одобрени са генетични експерименти с хора, мислиш ли че резултата ще бъде по-различен от красивите пластмасови домати по половин кило, които не стават за ядене
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениети верно незнаеш къде се намираш батко хои пий една ракия с една салата и легни на следобедна дрямка .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ само Россия дръпва, нали?
Ако се сравни растежа като се махне лоста/БВДълг/ ще лъсне голия дирник на страните от Златния милиард
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеАз също смятам, че е добре организирана тая работа. До изборите в САЩ, Европа трябва да клекне и да подпише ТТИП, най-вероятно вече е уредено.
УК (Камерън) беше един от поддръжниците на ТТИП. Най-вероятно сега ЕС въобще няма да го подпише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ само Россия дръпва, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнениеДами и господа, Англичаните вчера си гласуваха сепукото и развода с най-близките до тях външен вид хора. Те гласуваха за Индия,Пакистан и Африка. И сами ще разберат, след 5 години, че най-бързо изчезващата култура е тяхната. Пия една студена вода, защото живея във Великобритания и всички индийци получиха зелена светлина да идват на работа тук. Подкрепата беше от богатите буди не от богатите англичани и сега ще го духат. Ама в крайна сметка винаги ще тегне болестта над тази нация, половината недъгави, другите изчезващи - плащайки всичките лайна които са изсипали над света. Впрочем все повече англичанки са били blacked с мулатчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеМама му стара навсякъде селинджърите и пенсионерите пречат на умните и красивите.Айде да измислят нещо ново щот тва омръзна.
П.П. Гледай повече National Geographic. Животните са го измислили преди нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеПотъват и УК и ЕС и САЩ.Спасение няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНяма драма. Погледни картата на УК за ереферендума - главно селинджърите и пенсионерите са гласували ЗА напускане. Техният мозък обработва по-бавно реалността. Лондонското сити и грамотните ще се оправят. Тях не ги мисля.
П.П. А Шотландия и Сев. Ирландия ще си вдигнат партакешите от Кралството. Камерън ще остане в историята, като наивника, разбил една от най-успешните империи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеЧудя се любезни съевропейци, сега когато англичаните ми казаха в прав текст, че не ме искат, мен лично мен, не някого другиго, аз от къде да почна с разплитането на чорапа си.
И още се чудя, о оракули на мъдростта и прозрението, СЕГА КАТО ОСИРОТЯХМЕ БЕЗ АНГЛИЯТА, КОЙ ЩЕ Е АДЖЕБА РАБОТНИЯ ЕЗИК НА ЕВРОПАТА.
Ше се налага ли да учим френски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУК няма как да се изтегли от "бойното поле" по простата причина, че ЕС й е най-големият търговски партньор. Потъне ли ЕС, потъва и УК. За УК ще е най-големият проблем, ако започне изтегляне на инвестиции, а те са много. Това ще ги срине финансово. Не виждам начин това да не настъпи в малка или голяма степен. УК са държава основана до голяма степен на финансите.
Очаквам в недалечно бъдеще Парламентът им да започне да прави хватки и да не приложи решението от референдума и ще се жертва някоя от партиите. Той и без това не е задължителен за прилагане.
Коментар
Коментар