IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brexit - началото на края за EU

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Играта не е кой ще дръпне, а кой най-бавно потъва... БВП, БНП е много простичка формула, с основен компоненет консумацията... Руската икономика и бюджет са в деливеридж от 3 години

Ако се сравни растежа като се махне лоста/БВДълг/ ще лъсне голия дирник на страните от Златния милиард
    Щеше да си прав ако имаше инфлация, щом няма значи нещата не са толкова прости.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      А общо взето е така.

П.П. Гледай повече National Geographic. Животните са го измислили преди нас.
      животните нищо не са измислили... а Твореца

одобрени са генетични експерименти с хора, мислиш ли че резултата ще бъде по-различен от красивите пластмасови домати по половин кило, които не стават за ядене

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        ти верно незнаеш къде се намираш батко хои пий една ракия с една салата и легни на следобедна дрямка .....
        Е той трейдърко е специалист по хиперинфлация на еврото и долара за два три часа

Коментар

И само Россия дръпва, нали?
          Играта не е кой ще дръпне, а кой най-бавно потъва... БВП, БНП е много простичка формула, с основен компоненет консумацията... Руската икономика и бюджет са в деливеридж от 3 години

Ако се сравни растежа като се махне лоста/БВДълг/ ще лъсне голия дирник на страните от Златния милиард

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
            Аз също смятам, че е добре организирана тая работа. До изборите в САЩ, Европа трябва да клекне и да подпише ТТИП, най-вероятно вече е уредено.
            Точно обратното е.
            УК (Камерън) беше един от поддръжниците на ТТИП. Най-вероятно сега ЕС въобще няма да го подпише.

Коментар

Ти го казваш аз не знам.Но е време да се успокоите и да намалите драматизма.Нищо драматично не се е случило.Светът е на незнам си колко хиляди години ЕС има от 50.Светът може и без ЕС

Коментар

• Няма да скрия временното си удовлетворение от дългосрочната ми къса позиция, която излезе в бързината.
                Няма такъв кеф да се събудиш от звън на тейкпрофити на телефона.
                От тук нататък обаче, нещата никак не ми харесват.
                Още повече ще загрубеят ако се тръгне към двузонен ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнение
                  Дами и господа, Англичаните вчера си гласуваха сепукото и развода с най-близките до тях външен вид хора. Те гласуваха за Индия,Пакистан и Африка. И сами ще разберат, след 5 години, че най-бързо изчезващата култура е тяхната. Пия една студена вода, защото живея във Великобритания и всички индийци получиха зелена светлина да идват на работа тук. Подкрепата беше от богатите буди не от богатите англичани и сега ще го духат. Ама в крайна сметка винаги ще тегне болестта над тази нация, половината недъгави, другите изчезващи - плащайки всичките лайна които са изсипали над света. Впрочем все повече англичанки са били blacked с мулатчета.
                  Приятел успакой ся.Няма никаква драма.Хората ше си договорят нещата с ЕС кат швейцарците и всичко ще си е наред.Търговийката ще си върви ама няма разни лумпени в Брюксел да им нареждат.Гледането и слушането на медии сериозно уврежда мозъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                    Мама му стара навсякъде селинджърите и пенсионерите пречат на умните и красивите.Айде да измислят нещо ново щот тва омръзна.
                    А общо взето е така.

П.П. Гледай повече National Geographic. Животните са го измислили преди нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                      Потъват и УК и ЕС и САЩ.Спасение няма

Коментар

Няма драма. Погледни картата на УК за ереферендума - главно селинджърите и пенсионерите са гласували ЗА напускане. Техният мозък обработва по-бавно реалността. Лондонското сити и грамотните ще се оправят. Тях не ги мисля.

П.П. А Шотландия и Сев. Ирландия ще си вдигнат партакешите от Кралството. Камерън ще остане в историята, като наивника, разбил една от най-успешните империи..
                        Мама му стара навсякъде селинджърите и пенсионерите пречат на умните и красивите.Айде да измислят нещо ново щот тва омръзна.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                          Чудя се любезни съевропейци, сега когато англичаните ми казаха в прав текст, че не ме искат, мен лично мен, не някого другиго, аз от къде да почна с разплитането на чорапа си.

И още се чудя, о оракули на мъдростта и прозрението, СЕГА КАТО ОСИРОТЯХМЕ БЕЗ АНГЛИЯТА, КОЙ ЩЕ Е АДЖЕБА РАБОТНИЯ ЕЗИК НА ЕВРОПАТА.
                          Ше се налага ли да учим френски.
                          Вероятно циганския

Коментар

УК няма как да се изтегли от "бойното поле" по простата причина, че ЕС й е най-големият търговски партньор. Потъне ли ЕС, потъва и УК. За УК ще е най-големият проблем, ако започне изтегляне на инвестиции, а те са много. Това ще ги срине финансово. Не виждам начин това да не настъпи в малка или голяма степен. УК са държава основана до голяма степен на финансите.

Очаквам в недалечно бъдеще Парламентът им да започне да прави хватки и да не приложи решението от референдума и ще се жертва някоя от партиите. Той и без това не е задължителен за прилагане.
                            Потъват и УК и ЕС и САЩ.Спасение няма

Коментар

• Добър финал на днешното тъпо празнодумство
                              ББ: Проблемите са за Великобритания, не за нас. Ако искат гражданство, добре дошли са.

Коментар

• Много е тъп и коментара на председателя на австрийската ЦБ и вицепрезидент на ЕЦБ Новотни: "Паниката ми се струва неоправдана. Сегашната ситуация не може да се сравнява с колапса на Lehman Brothers"

Коментар

Working...
                                X