Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brexit - началото на края за EU
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИма едни хора в ЕЦБ на които ако им втасат скоро главите чакайте наистина рязка промяна и екзит от икономическата депресия. В момента някои от техните съветници ги тормозят и им говорят по въпроса за екзита.
Иначе за острова мнението ми е само едно - когато периферията на ЕС се тресеше и още е в перманентна икономическа депресия те както Германия смучеха пари от периферията и цените на трайните им стоки поскъпваха, безработицата бе ниска и Камерън - този блуден син дето не знае какво прави ходи в Индия да ги кани да инвестират на Острова, дори в техен будистки храм влиза да им говори. Естественно че целта му бяха парите на богатите индийциа не на тези които в Индия нямат какво да ядат.Увъртя се и около китайците, но те не обичат да инвестират пари на острови..предпочитат Франция.
Така че те много добре знаят какво правят, включително и добре дирижирания резултат от абсурдния им референдум е тяхна сглобка.
Обаче не са предвидили че на ЕС бюрократите може някой да им даде акъл как да изкарат всички страни от ЕС от икономическа депресия и то светкавично.
А когато икономиката на ЕС върви напред всеки иска да е в ЕС...При новата вълна очаквайте и руснаците да проявят жив интерес някак си да влязат в ЕС, ще зарежат вожда. До октомври ЕЦБ твърдите и по скоро страхливи глави трябва вече да са узряли за идеята.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМонти, няма смисъл да си мечтаеш за Русия За съжаление вече сме били под тяхно командване и знаем как завършихме. Ако искаме да се развиваме трябва да сме в ЕС но наистина трябват много промени в Брюксел.
Коментар
-
Значи си признаваш
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМи аз съвсем не предразполагам за отговор, понеже малко се заяждам ...
Пък и щом НЕ отговаряш с 8 реда, какво ли ще е, ако благоволиш да отговориш, да пази господ
Все тая, измамнико, и двеста профила да си регистрираш, личиш си отдалече.
директно,
че англичани и руснаци само по филмите и в нета си виждал/а?
...и ползваш гугъл-преводача, като попаднеш на текст на някой от двата езика?
Единствената реалност, в която можеш по някакъв начин
да се изявяваш, e виртуалната такава...
Давай смело, не пречиш на никойLast edited by Kildirim_Bei; 27.06.2016, 07:00.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
И нещо друго трябва да е ясно - обединения остров не е в състояние да остане цял и да премине през една дълбока рецесия, няма да издържи на нея тяхната вътрешна "любов" да са заедно. Така че това което правят е защото ножа си е опрял вече в кокала.Така че те ще се разпаднат като са си вътре в ЕС, но това че ще излязат няма да ги спаси. Тръмп е едно дрънкало и е неспособен да им помогне, това е един човек който цял живот въртейки безнес империя за недвижими имоти не е успял да се оттърве от кредиторите си..не е Форд.D.Y.F-091066
Коментар
-
Има едни хора в ЕЦБ на които ако им втасат скоро главите чакайте наистина рязка промяна и екзит от икономическата депресия. В момента някои от техните съветници ги тормозят и им говорят по въпроса за екзита.
Иначе за острова мнението ми е само едно - когато периферията на ЕС се тресеше и още е в перманентна икономическа депресия те както Германия смучеха пари от периферията и цените на трайните им стоки поскъпваха, безработицата бе ниска и Камерън - този блуден син дето не знае какво прави ходи в Индия да ги кани да инвестират на Острова, дори в техен будистки храм влиза да им говори. Естественно че целта му бяха парите на богатите индийциа не на тези които в Индия нямат какво да ядат.Увъртя се и около китайците, но те не обичат да инвестират пари на острови..предпочитат Франция.
Така че те много добре знаят какво правят, включително и добре дирижирания резултат от абсурдния им референдум е тяхна сглобка.
Обаче не са предвидили че на ЕС бюрократите може някой да им даде акъл как да изкарат всички страни от ЕС от икономическа депресия и то светкавично.
А когато икономиката на ЕС върви напред всеки иска да е в ЕС...При новата вълна очаквайте и руснаците да проявят жив интерес някак си да влязат в ЕС, ще зарежат вожда. До октомври ЕЦБ твърдите и по скоро страхливи глави трябва вече да са узряли за идеята.Last edited by supertrader; 27.06.2016, 00:12.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеХа, ха - цитирай ги конкретно, а не че ще отпаднат регулациите еди си къде.
Примерно кажи какво ще се промени в търговията на дребно като Великобритания излезе от ЕС и как това ще помогне на икономиката им.
Може би правите краставици ще могат да ги изнасят за ЕС, а кривите да си ги продават в собствените магазини.
Същите правила НО няма да са вече на масата за преговори а и могат само да си мечтаят за същите правила във финансовите пазари а там ЕС ще ги удари най силно ако се стигне до излизане.
Дано да размислят и дано ЕС се промени
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМога да ти цитирам над 40 довода ама с теб е излишно ....
И те са във всички сфери на живота ...
Търговия ,финанси ,обучение , здравни услуги ,социални дейности , морски и речен риболов пенсии , земеделие , търговско право , регулатори...миграция ,
Примерно кажи какво ще се промени в търговията на дребно като Великобритания излезе от ЕС и как това ще помогне на икономиката им.
Може би правите краставици ще могат да ги изнасят за ЕС, а кривите да си ги продават в собствените магазини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДа използваш клишета, за да наречеш нещо клише не е много умно.
Отделно в УК си имаше медии, които открито си застанаха зад екзита. Така, че идеята за самостоятелното мислене, различно от официалните медии не е много издържана.
И накрая ги наричат популисти, щото нямаше кой знае колко смислени идеи за екзит, а само повтаряне на клишета - "Да си върнем независимостта", "Да се освободим от брюкселските бюрократи" и прочие.
Аз съм абсолютно убеден че във форума едва ли ще има 2-3 човека дето да цитират някакви смислени доводи за екзита.
Аз примерно се сещам за 2 - контрола над имиграцията и това че ще спестят едни пари от членския внос - около 10 милиарда Евро чисто - нещо такова мисля беше. В смисъл чисто 10 милиарда = вноска минус получени пари от еврофондове.
И те са във всички сфери на живота ...
Търговия ,финанси ,обучение , здравни услуги ,социални дейности , морски и речен риболов пенсии , земеделие , търговско право , регулатори...миграция ,
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТе ако не са тези имигранти няма кой да им работи или пък да им купува скъпите имоти Работниците които са отишли от други Европейски страни работят далеч повече от местните да не говорим пък спрямо Индийци, Пакистанци, и Африканци.
Монти, няма смисъл да си мечтаеш за Русия За съжаление вече сме били под тяхно командване и знаем как завършихме. Ако искаме да се развиваме трябва да сме в ЕС но наистина трябват много промени в Брюксел.
За БФБ, не виждам кой точно ще разпродава големи пакети. Тук там може да има спад но да видим Хима, ако там има подкрепа може да се окажем доста по стабилни от други стани.
В Лондон на 2 англичанина има 3/ негъра , араби или индиици/плюс 1 от нашите цигани... и просят пари повече от лъвов мост...
Не знам, аз също купих спекулативно хим но ще го разкарам ако мине над 1,4-1,5 или падне под 1,25 имам също и ССВ и то ще го разкарам при дтобри стрестестове ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение....Кои са движещите сили, намиращи се от двете страни на разделителната линия .
Даже и без да се прави някакъв задълбочен анализ се вижда, че голямата група от привърженици на ЕС е съставена от т.нар. глобалисти. Зад тях стоят финансовите елити и медиите. Те са „креативни, образовани и богати”. Те са хората, „способни да управляват”. Тази лъжлива риторика, типично по американски модел, беше задействана и на британския референдум. Привържениците за оставането в ЕС се позиционираха като „тези, които избират любовта”. А всички, които искат независимост на Великобритания, са „тези, които избират омразата и ненавистта”. По подразбиране, това означава, че всички, които са за Brexit са глупави, стари, бедни и необразовани. Иначе казано, английската „измет”.
По повод риториката на привържениците на глобализма обаче няма изненади. Те са напълно предвидими в своето мислене и реакции. В целия свят тези хора са форматирани от англосаксонската пропаганда като мозъчни квадрати, способни да мислят само между правилните четири стени. Голяма част от тях са младежи, защото пропагандата е ограничила техния поглед върху света до клишетата на глобалистката идеология. Между тях голяма група са хората с добро образование. В наше време образованието се изгражда върху клишетата на пропагандата.
В същото време хората, които не вярват напълно на вестниците и телевизията, и имат самостоятелно мислене, са нарочени за „отрепки” във всички държави.
Източник
.....
Ха, ха накефих се на израза "мозъчни квадрати". Гениално определение за младите "умните" и красиви НПО балалайки.
Напоследък явно са им спуснали инструкции да наричат с думичката популисти всички които искат суверенитет за страните си. Само с тази думичка изречена от тях ги разконспирирам. Ха, ха. Умнички момченца. Иде ми да ги "погаля" по квадратните мозъци.
Отделно в УК си имаше медии, които открито си застанаха зад екзита. Така, че идеята за самостоятелното мислене, различно от официалните медии не е много издържана.
И накрая ги наричат популисти, щото нямаше кой знае колко смислени идеи за екзит, а само повтаряне на клишета - "Да си върнем независимостта", "Да се освободим от брюкселските бюрократи" и прочие.
Аз съм абсолютно убеден че във форума едва ли ще има 2-3 човека дето да цитират някакви смислени доводи за екзита.
Аз примерно се сещам за 2 - контрола над имиграцията и това че ще спестят едни пари от членския внос - около 10 милиарда Евро чисто - нещо такова мисля беше. В смисъл чисто 10 милиарда = вноска минус получени пари от еврофондове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗнаеш ли кой протестират ,всички плужеци от страни от ЕС който ще бъдат изгонени....
Те са по данни на Евростарт на 7 милиона...
Монти, няма смисъл да си мечтаеш за Русия За съжаление вече сме били под тяхно командване и знаем как завършихме. Ако искаме да се развиваме трябва да сме в ЕС но наистина трябват много промени в Брюксел.
За БФБ, не виждам кой точно ще разпродава големи пакети. Тук там може да има спад но да видим Хима, ако там има подкрепа може да се окажем доста по стабилни от други стани.
Коментар
Коментар