IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brexit - началото на края за EU

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо да ги изхвърлят, просто никое правителство не иска да се занимава да предоговаря с тях и това няма как да стане толкова бързо.Споразумение с ЕС няма как да се прави въобще и трябва да е с всяка страна от него поотделно, но това което се разберат трябва да е едно и също с всички държави които са в съюз.Бързо няма как да стане, ще стане някога занапред и в бъдещето.
    Друг е проблема че те свиха в резултат на този стрес всички икономики в съюза с поне една трета, има отложено потребление отказ от търговски сделки а на тях фондовата им борса се покачи.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Че е прав прав е, но както се казва не правилният човек говори истините. И тъй като е дискредитиран като персона, то това което казва автоматично се приема за идиотщина от тълпата.
      Само бъдещето ще покаже до къде ще се докара този ЕС .

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Фараж, като за прощално,
        https://www.facebook.com/domesticfor...8/?pnref=story
        Тя и наглостта си има граници!Така както Великобритания реши да бъде извън Европа, така трябва и в икономическо , търговско и политическо отношение, Европа трябва да изхвърли Великобритания!И когато реши да търгува с Европа-моля плащайте си митата , данъците, акцизите и всичко останало!А не като селски мастии да искат да са извън Европа, а да ползват всички преимущества, които има дава Единния пазара!Махайте се мръсни хулигани!И да ги изхвърлят и от Европейското първенство по футбол, от Евротурнирите и да си играят помежду си с Уелс, Шотландия, Северна Ирландия и Гибралтар....боклуци, все едно са сами на света!

Коментар

• Фараж, като за прощално,
          https://www.facebook.com/domesticfor...8/?pnref=story

Коментар

• Толкова са зле инглишите,да ги оплачеш....като им гледам борсата как набъбна след Брекзит,направо си викам и ние да излизаме от ЕС,че СОФИКС да дръпне с поне едно 1000 пунктаа

Brexit BOOM: FTSE 100 leaps to HIGHEST level since 2011 just a week after EU referendum
            BRITAIN's top stock market has surged to its highest level in five years, just one week after the vote to leave the European Union (EU).

http://www.express.co.uk/finance/cit...k-after-Brexit

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              За тебе пък въобще особенно сега като има домати и една буца хубаво сирене ще се намери, да му мислят тия дето са вързани за супера. Друго искам да кажа - за отвличане на вниманието е театъра и като свърши ще се окажат джобовете празни на някои хора, дори да са сред тези чийто отбор ще спечели.
              Трейдърко скоро ще жъна.Имам 70 декара жито,Имам и почти по толкова слънчоглед и царевица...Има овце крави телета прасе кокошките и пуйките не ги броя.Фризера е пълен с мръвки.Скоро ше вадя катофа и ще бера боба.Затворил съм 20 буркана зелен боб и 40 буркана грах.Имам домати краставици чушките и те скоро ще станат.Лука требе да вадя....Сирене колкот искаш има.Лозенцето и то е хвърлило.Бог да е със земеделците ти не ме мисли аз гладен няма да остана.Вие с гайдите дето сте на Кауфланд му мислете

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Без тях на германците и французите им е по-добре,много маймуни има на клона и
                работата не върви.Затова сега им дават зор да се махат,пък и голяма аванта ще
                падне тепърва .Пари най-малко за 2-3 трильона ще се паркират в Гемания и Франция,
                ако загубят статута на финансов център Париж и Франкфрут ще им дойде дюшеш.
                За Франция и Германия Brexita е дюшеш, особено за французите.Франсоа Оланд се вбеси от това, че Британците, усещайки, че са направили непростим грях, се опитват да отлагат чл.50 във времето!И въпреки протестите в Лондон , Шотландия, Сев.Ирландия...този процес е необратим.И не защото Великобритания не може да преразгледа и дори анулира резултатите от Референдума, а защото си спечелиха Омразата на другите две Суперсили-Франция, Германия.....Юнкер.Те се отърваха от един "Прът" в колелото на Обединена Европа.Вече няма пречка за СуперЕвропа доминирана от Германия и....Франция е за Лустро!
                Преди време един известен Форумец -Имп.,написа, че съдбата на Европа зависи от това докога Германия ще носи на гърба си останалата част от Европейския съюз?Аз съм убеден , че Европейският съюз е Нова версия на Третият Хилядолетен Райх-мечтата на Хитлер!Само че сега този Райх, Германия не го постигна с армията на Вермахта и Луфтфаве, а с помоща на Конструкцията , наречена Европейски съюз , благодарение на мощната си икономика и ...Еврото!Точка!

Коментар

• national power

За тебе пък въобще особенно сега като има домати и една буца хубаво сирене ще се намери, да му мислят тия дето са вързани за супера. Друго искам да кажа - за отвличане на вниманието е театъра и като свърши ще се окажат джобовете празни на някои хора, дори да са сред тези чийто отбор ще спечели.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Продължавайте да се карате кой е от Левски и кой от ЦСК. Такова преджобване се задава че май печеливши ще са тези с празните джобове ако успеят да оцелеят гладни.
                    Трейдърко мамин не се притеснявай за мен,

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Обзалагам се, че Англия ще си остане в ЕС
                      Залагам 100 000 EUR. Желаещи да залагат?
                      Докажи че имаш парите и кажи срока.После няма проблем за баса

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Ще остане до 3 години, ще остане за 10 години, ще остане за 50 години???
                        На така направен залог, веднага скачам срещу теб.

Уин уин ситуация за мен.
                        Ако излязат до 5 години ще спечеля, ако след 5 години са си в ЕС нищо не губя, защото няма времеви хоризонт както и в момента.
                        ЧРД!
                        Без тях на германците и французите им е по-добре,много маймуни има на клона и
                        работата не върви.Затова сега им дават зор да се махат,пък и голяма аванта ще
                        падне тепърва .Пари най-малко за 2-3 трильона ще се паркират в Гемания и Франция,
                        ако загубят статута на финансов център Париж и Франкфрут ще им дойде дюшеш.

Коментар

Ще остане до 3 години, ще остане за 10 години, ще остане за 50 години???
                          На така направен залог, веднага скачам срещу теб.

Уин уин ситуация за мен.
                          Ако излязат до 5 години ще спечеля, ако след 5 години са си в ЕС нищо не губя, защото няма времеви хоризонт както и в момента.
                          ЧРД!

Коментар

Ти 100 000 EUR в брой нямаш, така че какво се напъваш да залагаш
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• barbaron

Ако изборите за президент ги спечели Тръмп излизат на момента.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Е ти да си видял политик да направи нещо за което е избран??????????
                                Няма и да видиш. Няма такъв глупак който да каже - ето вие пожелахте, сега аз задействам излизането. Ще има сълзи и сополи, труд и кръв, но вие така пожелахте.

Не се е родил още такъв човек

Коментар

Working...
                                X