Първоначално изпратено от forexar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна ли световна икономическа криза?
Collapse
X
-
nuclear power plant
-
Започна ли световна икономическа криза?
Ама как така започна ли? Започна още 2007 година.
Въпроса може би е кога ще се смени режима на "усточив растеж"
В момента повечето играчи изглеждат "стресирани" и подскачат при всякакви събития и бързат да разпродават или уволняват хора.
Рано или късно напечетаните в огромни количества долари и евра ще доведат до по-бърза инфлация и страха от обедняване ще победи страха от загуба при инвестиранеМненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеKak мислите, кога ще е следващото избушване, следващия черен петък. (понеделник, вторик или сряда)!?
(Слава Богу, че не може да е събота или неделя)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНяма връзка с акции и пазари....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеKakва е функцията с пиенето чичо. Ако се напия ще има ли зибушване ?! Какво имаш предвид
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗависи кога ще ти е следващото голямо и безпаметно пиене......Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеKak мислите, кога ще е следващото избушване, следващия черен петък. (понеделник, вторик или сряда)!?
(Слава Богу, че не може да е събота или неделя)
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеТи верно си голям комплексар.Явно като малък си нямал пари и за една баничка.Сега са ти дали някое евро и имаш полюзия,/май така се казваше/.Ти няма ли да млъкнеш вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениекакво правиТЕ? Вие? Че кои сте вие? Ах да, вие сте техния пазар и евтина работна ръка, ишлемето. Правите същото - бачкате за стотинки А те си се развиват.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеПочне толкова добре - и така се осра...
Примерът наскоро бе Япония - те не са крали столетия, но заплатките са сериозни. Когато бедстваха заради катаклизмите, цял свят усети липса на техните производства. Високо-технологични, с иновации - все неща които и в Китай ги няма (и няма да ги има) заради ишлемето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа факт! Аз съм раздвоен относно този стандарт, предвид че знам че пазарът е неефективен за големи периоди от време, което може да съсипе и консервативна и благоразумна институция, само заради пазарни изкривявания, подценили сериозно стойността на активите за сравнително кратък период.
От друга страна е по-справедливо да си смяташ активите по реална пазарна стойност. По-учени от нас са го лобирали да влезе, но явно наглостта на някои пазарни участници е наклонила везните покрай сухото да изгори и суровото.
Аз бих дал период от 3 години по преценка на собственика и историческа стойност на покупката (освен ако няма индикации за намерение за умишлен фалит), а след това задължително пазара да каже.
Mark-to-market предполагам е окей в нормални времена. По време на банкова криза нищо не е нормално и почти всички банки са технически несъстоятелни и съответно въпросът кои да бъдат спасени придобива известен политически характер. През 2008-2009 единствената банка на Уол Стрийт, която нямаше нужда от bail out беше JP Morgan.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеМурзилките в последните 100 години все говорите в бъдеще заплашително време
Теб догодина няма да те има тук. Ще постнеш на баба си фърчилото
Как не им омръзва - честно не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениекакво правиТЕ? Вие? Че кои сте вие? Ах да, вие сте техния пазар и евтина работна ръка, ишлемето. Правите същото - бачкате за стотинки А те си се развиват.
Коментар
Коментар