IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна ли световна икономическа криза?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    В такъв случай ...Ако имате предвид, че може да стигне 1400 $ значи трябва да почвате с продажбите
    Аз си мисля за 5000$ - 8000$

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Това вече звучи по-нормално и ти пожелавам да го удариш в 2% отклонение
      Каквото е писано!

Честно да ти кажа, ако съм прав за предстоящата криза и обръщането на геополитиката изобщо в региона, предпочитам, да спечеля по-малко, но България да има от тук на сетне по-добро бъдеще, след поредното страдание и беднотия, налегнал тоя достоен народ!

Пари се печелят и се губят, но родна се губи само веднъж!
      Парите са ала бала, то колко му трябва на човек, за да си живее добре, аз не мисля, че е толкова много!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        Не е сериозно да иска някой да кешира на макса!
        Това си е чист късмет!
        Ако може да кешираш 20% под макса е добре!
        В такъв случай ...Ако имате предвид, че може да стигне 1400 $ значи трябва да почвате с продажбите
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Това си е чист късмет!
          Това вече звучи по-нормално и ти пожелавам да го удариш в 2% отклонение
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Да допуснем че всичко крашне и златото ти скочи на макс !
            По-важния въпрос за тебе съответно е: Готов ли си психологически да го кешираш в макса !?
            Това си е чист късмет!

Коментар

Като изключим мохабети за "елити", тайни общества, еврей и прочие...
              Икономическата система подобно на всяка друга ситема създадена от човека се дисбалансира след известно време и тогава настъпват кризите! Натрупването на дисбаланси е нещо съвсем естествено!

Дисбаланси се натрупват между приятели, между мъж и жена, между стопанин и куче! А бе между всичко! Икономическата система не прави изключение!
              Понякога дисбалансите са следствие на едно, а друг път на друго! В момента ситуацията е близка до 29 година, само, че по-лоша, много по-лоша!
              Причина за дисбаланси може да бъдат и други фактори, а не само свръх производство и дългове, но на практика това често са основните причини за дисбаланас!

Криза - означава ПРЕЧИСТВАНЕ! Това е същото като температурата при настиналия! Процес през който трябва да се премине, за да има оздравяване!
              Там на пазара има едни хора, които трябва да си загубят парите, а на Запад има хора, на които повече не им се полага същото благосъстояние!
              Да допуснем че всичко крашне и златото ти скочи на макс !
              По-важния въпрос за тебе съответно е: Готов ли си психологически да го кешираш в макса !?
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Не съм казал че ще стане докато сме живи ние или децата ни, дори не съм сигурен че и за техните деца.. Просто е елементарно и прозрачно че кризите са все в резултат на схеми на понци и не е сложно да се промени това с адекватни правила и законодателство приети от всички държави които търгуват помежду си и е възможно движението на пари - инвестиции между тях. От планова икономика няма нужда и смисъл защото тя е едно изващение и дори не е икономика. Икономиките имат механизмите да се саморегулират, но финасовата система няма и тя има нужда от правила, закони, точна статистика и да се поддържат здравословни параметри на инвестиции, кредитиране и спестяване дори..движението на капитали също трябва да има своите разумни стойности.
                Като изключим мохабети за "елити", тайни общества, еврей и прочие...
                Икономическата система подобно на всяка друга ситема създадена от човека се дисбалансира след известно време и тогава настъпват кризите! Натрупването на дисбаланси е нещо съвсем естествено!

Дисбаланси се натрупват между приятели, между мъж и жена, между стопанин и куче! А бе между всичко! Икономическата система не прави изключение!
                Понякога дисбалансите са следствие на едно, а друг път на друго! В момента ситуацията е близка до 29 година, само, че по-лоша, много по-лоша!
                Причина за дисбаланси може да бъдат и други фактори, а не само свръх производство и дългове, но на практика това често са основните причини за дисбаланас!

Криза - означава ПРЕЧИСТВАНЕ! Това е същото като температурата при настиналия! Процес през който трябва да се премине, за да има оздравяване!
                Там на пазара има едни хора, които трябва да си загубят парите, а на Запад има хора, на които повече не им се полага същото благосъстояние!
                Last edited by Mike Florida; 28.01.2016, 18:48.

Коментар

Не съм казал че ще стане докато сме живи ние или децата ни, дори не съм сигурен че и за техните деца.. Просто е елементарно и прозрачно че кризите са все в резултат на схеми на понци и не е сложно да се промени това с адекватни правила и законодателство приети от всички държави които търгуват помежду си и е възможно движението на пари - инвестиции между тях. От планова икономика няма нужда и смисъл защото тя е едно изващение и дори не е икономика. Икономиките имат механизмите да се саморегулират, но финасовата система няма и тя има нужда от правила, закони, точна статистика и да се поддържат здравословни параметри на инвестиции, кредитиране и спестяване дори..движението на капитали също трябва да има своите разумни стойности.
                  Изпускаш най-важното-човешкия елемент ,винаги ще има желаещи да обират стадото

Коментар

• Mike Florida

D.Y.F-091066

Коментар

• една интересна графика
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Не е проблема в свръхпроизводството, проблема е в пирамидите - инвестиционните икономики на развиващите се страни. Китайската фабрика не произвежда толкова свръх, колкото засмуква парите на всички. Засмуква разбира се така и работните места на другите, а те спряха да купуват защото нямат доходи понеже не работят.Проблема е пирамиди - понци схеми.
                        Банките могат да бъдат адекватни финансови институции които да кредитират, смисъла в тяхното съществуване е да кредитират.Кредитите вземани от банките могат да се връщат от кредитополучателите, а депозиралите пари да получават лихва.
                        Известни са механизмите на икономиката и финансите и само трябва да се създаде удачно законодателство за да не се случват пирамиди - схеми на понци. Няма нужда от планова икономика която пък е залитане точно в обратната посока и запушва икономиката и тя почва да се развива бавно или пък не се развива.
                        Въпроса е кога в глобален мащаб трябва да стане ще седнат на масата и ще кажат - с понци схемите до тук. Може, но е въпрос на желание.
                        Успех!!!

Коментар

• Mike Florida

Не е проблема в свръхпроизводството, проблема е в пирамидите - инвестиционните икономики на развиващите се страни. Китайската фабрика не произвежда толкова свръх, колкото засмуква парите на всички. Засмуква разбира се така и работните места на другите, а те спряха да купуват защото нямат доходи понеже не работят.Проблема е пирамиди - понци схеми.
                          Банките могат да бъдат адекватни финансови институции които да кредитират, смисъла в тяхното съществуване е да кредитират.Кредитите вземани от банките могат да се връщат от кредитополучателите, а депозиралите пари да получават лихва.
                          Известни са механизмите на икономиката и финансите и само трябва да се създаде удачно законодателство за да не се случват пирамиди - схеми на понци. Няма нужда от планова икономика която пък е залитане точно в обратната посока и запушва икономиката и тя почва да се развива бавно или пък не се развива.
                          Въпроса е кога в глобален мащаб трябва да стане ще седнат на масата и ще кажат - с понци схемите до тук. Може, но е въпрос на желание.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Това е Copy от Уикипедия, не съм се задълбочавал, даже не съм го и чел! Само копирах абзаца!
                            Данните са от Лиакат Ахмед-Властелините на финансите

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                              В случая е правилно сумата да се умножи по 200 , съобразно с БВП на Германия тогава за да се добие реална представа сега-иначе е смешно една световна война продължила 4 години да струва мизерни 400 милиярда
                              Това е Copy от Уикипедия, не съм се задълбочавал, даже не съм го и чел! Само копирах абзаца!

Коментар

• мерси
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X