If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази нова рецесия ще предизвика или безпрецедентна по мащабите си депреция в комбинация от глобани фалити, или глобална хиперинфлация и промяна на статута на основни валути!
++++++ И двата варианта ще доведът до безпрецедентно изтриване на стойност от фондовия пазар
Тази нова рецесия ще предизвика или безпрецедентна по мащабите си депреция в комбинация от глобани фалити, или глобална хиперинфлация и промяна на статута на основни валути!
Гърмежа на пирамиди не е свързан с нормалното получаване на дисбаланс и последващо балансиране. Това си е чисто криминална история и ще върви докато хората се вдигнат и мафията която ги прави се покрие в миша дупка. Да видиш тогава как няма да има пирамиди. Няма никакъв елемент на либерализъм в това да се търпят някакви криминали.
То не може да се каже, като сума колко точно! Очаква се хиперинфлация, може и 100 000 да стане! Въпроса е в силата на покупателната способност към момента, в който се обменя!
Аз си мисля, към днешните пари Х5 Х6, за едно 3-4 години! Сега какво ще е самото число 5000$ или 35000$ няма голяма значение!
Даа ,важен е момента на обръщането на златото в подценен към момента на продажба актив,системата няма много да се бави и ще уравновеси нещата.
Там някаде ,ама ме блазни мисълта поне част да е на нива 20-30 000
То не може да се каже, като сума колко точно! Очаква се хиперинфлация, може и 100 000 да стане! Въпроса е в силата на покупателната способност към момента, в който се обменя!
Аз си мисля, към днешните пари Х5 Х6, за едно 3-4 години! Сега какво ще е самото число 5000$ или 35000$ няма голяма значение!
Коментар