Варненските плажове са празни. Глад за варненци заради Украйна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Морският туризъм е прокобата на България, Гърция, Испания, Италия и Португалия
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнениеАбсолютно, всичко е фраш по чермоморието ни в момента
Проблемът е в късите и рехави крила
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобре си е туризмът!!!!
Аз, като вляза в букинга не виждам някакво падане на цени.
Ако смятат само да реват и да не правят нищо по въпроса родните ни туристически гении - ДГД!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеКомпенсират ли другите държави отлива на руски туристи в България(графики)
http://www.dnevnik.bg/biznes/turizam...ruski_turisti/
Аз, като вляза в букинга не виждам някакво падане на цени.
Ако смятат само да реват и да не правят нищо по въпроса родните ни туристически гении - ДГД!
Коментар
-
Компенсират ли другите държави отлива на руски туристи (графики)
Компенсират ли другите държави отлива на руски туристи в България(графики)
http://www.dnevnik.bg/biznes/turizam...ruski_turisti/Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеБил съм май месец и октомври на котференции и симпозиуми по морето. Нарочно ги организираха извън активния сезон, че да уплътняват колкото може хотелите. Не бе лошо.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе е така... Плажове има или поне имаше навремето на Златните, а не всеки турист иска да се пържи на 45 градуса температура. За сезона е така, но ако навремето той бе 7 дори 8 месеца, сега е 2..... Значи нещо яко се е осрало в туризма ни и то не са баровете където са оцелели.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеНе е възможно само с туризъм, защото този сектор е с комплексно ресурсно осигуряване. Като почнеш от храната , та до инфраструктура и суперструктура на комплексите. Ако всичко е вносно, то добавена стойност - няма. Само на потребителска ценност няма как да се разчита и върху това се строи марж и конкурентоспособност.
Съвременното здравеопазване е комплексна услуга включваща здравна грижа и туристически продукт. Дали градска болница и балнео-комплекс - няма значение.
В Бг вече няма кадри нито за едно от двете !!! Дори , няма и свестни преподаватели !
Туризмът ми е и образование и професия. Имам, по ред причини, и детайлен поглед и върху състоянието на медицината в Бг. Та, малко от малко отбирам от нещата.....
Знам и как е и зад граница.............за съжаление !Last edited by Trakatrak; 06.07.2015, 10:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеЕ , нали, в Плевенско заплатите бяха по 200 - 300 лева ?
Или пътуваш до Софийско с влакчето в 6,30 всяка сутрин и буташ на контрольора по левче да не те свали на Червен Бряг ?
Ех, човек като забрави старите спорове ...............и се излага !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнениеВие последно кога сте се сблъсквали със студенти?
Не на кафе, а в работна обстановка?
Защото последните 2 години имах над 100 стажанти и когато ми се наложи да наема още един човек в офиса, повярвайте ми, избора ми беше между два човека....
Материала не става ! Факт !
Факт е, че и материала си го знае , но не му пука. Докато пъпа им е вързан към хладилника , чрез родителските дотации от чужбина.
Коментар
Коментар