IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли тегленето на 16 млрд. лв. държавен заем?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
    Орешарски е много по-слаб специалист от г-н Горанов. Защо? Ами най-малкото г-н Орешарски не можеше да се справи с проблема КТБ, а ние се справихме. После, г-н Орешарски не можеше и да си помисли за теглене на мултимилиардни заеми, явно не му е по силите. А г-н Горанов не се страхува и знае че може. Отделно, г-н Горанов цял живот е работил по министерства, защото е голям специалист, още от времето когато не е имал завършено висше дори. Дори в казарма не е ходил, което показва че е ценен специалист.
    Това достатъчно ли ти е за да оцениш качествата на г-н Горанов?
    Хаха това вече наистина е за "Бисери и вицове".

Коментар

На такъв отрицателен тон не трябва да се отговаря. Нека да бъдем оптимисти и да имаме положителна енергия.
      Дано някой модератор да те изтрие да не заблуждаваш хората.
      А...и понеже доста нагло ми говориш за положителен тон...искате да се говори положително с вас, но не говорите положително за другите...
      Те например днес, твоята съпартийка Караянчева виж какви ги е надробила. Жалко е, че сме нация на таксиметрови шофьори и фризьорки, та е нормално да печелите избори...

Коментар

• Коментар

Моля за положителен и необиждащ тон.
          Това което съм казала са само истини, ако не си съгласен, поне кажи кое от написаното е лъжа? Нама лъжи, нали?
          И ще добавя още нещо-точно както вчера ми отговаряше през 3-4 мин, когато почна да те подпитвам и ти изчезваш и сдаваш фронта. Що не звъннеш на районният координатор(или каквото му е там званието на вашият комсомолски секретар) да го питаш как да ми отговориш? Аз нямам проблем и така да водим диалог, само го дръж на телефона щото ще имам още въпроси за Мутрата и оня другият-осъденият Цвъкио.

Коментар

На такъв отрицателен тон не трябва да се отговаря. Нека да бъдем оптимисти и да имаме положителна енергия.
            Знаеш ли...сега си се чудя на акъла-седя и рефрешвам през минута през две и чакам отговор на въпрос, който ти задавам за 4-5ти път. И знам, че няма да ми отговориш. Знам, че ще повториш това, което са ти казали да отговориш в централата на партията(щото поне евала, че не криеш, че си член на ГЕРБ). Знам, че там ви казват да не отговаряте на неудобни въпроси(така де...това го предполагам само). И въпреки това седя и чакам...Що ли?
            Горанов е един палячо в сравнение с Орешарски(сравнението е в качеството им на финансови експерти). Мутрата е нищо друго освен приятелче на Пашата. Когато дойде на власт все почва да харчи. Краен популист, с изключително добър ПР. Орешарски е изключително слаб политик(добър експерт, слаб политик).
            Да ме набутвате с четири(4) пъти по-голям заем(както съм споменавал-цялото мое семейство, без изключения живее в България) на три(3) пъти по-голяма лихва не е експертно-това е кражба. От мен и от моите деца. Не от децата на Буда, които са в чужбина-от моите деца. И ти ми обясняваш колко трябва да се радвам на тоя факт...Що?

Коментар

А и нали знаеш защо не отговаряш? В партийната централа не ви подготвят за сложни въпроси-те разчитат, че или нивото на питащите няма да е кой знае какво или въпросите ще са обслужени от удобни журналисти...ЕМ...да ама не всеки път.
              Та пак да те питам-с какво точно(давам ти шанс да ме обориш да ми обясниш колко съм в грешка-обещавам ти да се извиня публично) Мутрата се е справил със ситуацията? Как? Като предложи банкова ваканция ли?

Коментар

За кое заблуждавам? Че по времето на Буда КТБ увеличи три пъти размерите си? Много си безочлива...

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
                  А лъжата е, че Мутрич се с правил с някакъв проблем-при това проблем, за който именно Мутрич е виновен. Да те питам пак-наясно ли си кой за какво отговаря в държавата и кой за какво отговаря...и как точно Мутрич се справи с проблема? С искането за банкова ваканция ли?

ПС:Амстердаме много ми е интересно що плашиш гаргите? Дреме ми за твоите предупреждения, ако искаш се засягай.

Коментар

Това което съм казала са само истини, ако не си съгласен, поне кажи кое от написаното е лъжа? Нама лъжи, нали?
                    А лъжата е, че Мутрич се с правил с някакъв проблем-при това проблем, за който именно Мутрич е виновен. Да те питам пак-наясно ли си кой за какво отговаря в държавата и кой за какво отговаря...и как точно Мутрич се справи с проблема? С искането за банкова ваканция ли?

ПС:Амстердаме много ми е интересно що плашиш гаргите? Дреме ми за твоите предупреждения, ако искаш се засягай.

Коментар

Наистина не мога да се сдържа, иначе много искам да използвам положителен тон
                      Както казах-това, което си описала е само показателно колко връзки е имало семейството му, а не какъв специалист е. И понеже ми избяга по тъча с въпроса-с какво Горанов е по-голям специалист от Орешарски? Щото твоето шефче-за Мутрата от Банкя говоря-се скъса да обяснява как неговите деца щели да връщат заема на Орешака от преди година и малко. При все, че неговите деца не живеят в България. А сега именно неговите кадри(твои партийни колеги, очевидно) ни готвят 4 пъти по-голям заем на 3,5 пъти по-голяма лихва. И ти имаш наглостта да ми говориш, че Горанов е специалист!??!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar
                        Я си направи труда преди да бълваш толкова...ще кажа неистини, но в същност това са изкривени истини да попрочетеш малко преди да си облизала още някой задник

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          ще са по-полезни за себе си и оттам за цялото ни общество
                          А грамотната нация привлича инвеститори, но има един дребен кусур - търси повече отговорност от политиците си
                          Бихте попитал с какво е полезен български лекар работещ в Германия или инжинер
                          станал мияч на чинии в Кипър или пък научен работник каращ тирове в САЩ? Къде
                          тия хора плащат данъци,кого осигоряват и още хиляди въпроси без отговор.

Коментар

Орешарски е много по-слаб специалист от г-н Горанов. Защо? Ами най-малкото г-н Орешарски не можеше да се справи с проблема КТБ, а ние се справихме. После, г-н Орешарски не можеше и да си помисли за теглене на мултимилиардни заеми, явно не му е по силите. А г-н Горанов не се страхува и знае че може. Отделно, г-н Горанов цял живот е работил по министерства, защото е голям специалист, още от времето когато не е имал завършено висше дори. Дори в казарма не е ходил, което показва че е ценен специалист.
                            Моля? Сега...как да бъда учтив Как сте се справили с КТБ(проблем, който Мутрата създаде )? С тегленето на заем ли? Ти направила ли си си труда да прочетеш в чии правомощия е било "да се справи" с проблема? Ама не партийните опорни точки, а в нормативната уредба кой за какво отговаря?
                            Това което изброяваш за Горанов показва само едно-че е бил изключителен комсомолец, уреден от мама и тате. Ти някога на примерно Гечев автобиографията или на Ананиев, или на Орешарски чела ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнение
                              Понеже като тръгна да коментирам тоя, който искам да коментирам излиза някоя вулгарщина и ми трият постовете(заслужено) ще коментирам теб-прав си, но много дипломатично си се изказал
                              Исках да попитам фенката на Мента и Горан-да ми обясни как така Орешарски е по-слаб специалист от тях? Ама с цитати от биографията им

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Ние ще ги учим,те ще се реализират в чужбина.
                                ще са по-полезни за себе си и оттам за цялото ни общество
                                А грамотната нация привлича инвеститори, но има един дребен кусур - търси повече отговорност от политиците си

Коментар

Working...
                                X