Първоначално изпратено от Radoslava
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли тегленето на 16 млрд. лв. държавен заем?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеНа такъв отрицателен тон не трябва да се отговаря. Нека да бъдем оптимисти и да имаме положителна енергия.
Дано някой модератор да те изтрие да не заблуждаваш хората.
Те например днес, твоята съпартийка Караянчева виж какви ги е надробила. Жалко е, че сме нация на таксиметрови шофьори и фризьорки, та е нормално да печелите избори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеМоля за положителен и необиждащ тон.
Това което съм казала са само истини, ако не си съгласен, поне кажи кое от написаното е лъжа? Нама лъжи, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеНа такъв отрицателен тон не трябва да се отговаря. Нека да бъдем оптимисти и да имаме положителна енергия.
Горанов е един палячо в сравнение с Орешарски(сравнението е в качеството им на финансови експерти). Мутрата е нищо друго освен приятелче на Пашата. Когато дойде на власт все почва да харчи. Краен популист, с изключително добър ПР. Орешарски е изключително слаб политик(добър експерт, слаб политик).
Да ме набутвате с четири(4) пъти по-голям заем(както съм споменавал-цялото мое семейство, без изключения живее в България) на три(3) пъти по-голяма лихва не е експертно-това е кражба. От мен и от моите деца. Не от децата на Буда, които са в чужбина-от моите деца. И ти ми обясняваш колко трябва да се радвам на тоя факт...Що?
Коментар
-
Та пак да те питам-с какво точно(давам ти шанс да ме обориш да ми обясниш колко съм в грешка-обещавам ти да се извиня публично) Мутрата се е справил със ситуацията? Как? Като предложи банкова ваканция ли?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнениеА лъжата е, че Мутрич се с правил с някакъв проблем-при това проблем, за който именно Мутрич е виновен. Да те питам пак-наясно ли си кой за какво отговаря в държавата и кой за какво отговаря...и как точно Мутрич се справи с проблема? С искането за банкова ваканция ли?
ПС:Амстердаме много ми е интересно що плашиш гаргите? Дреме ми за твоите предупреждения, ако искаш се засягай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеМоля за положителен и необиждащ тон.
Това което съм казала са само истини, ако не си съгласен, поне кажи кое от написаното е лъжа? Нама лъжи, нали?
ПС:Амстердаме много ми е интересно що плашиш гаргите? Дреме ми за твоите предупреждения, ако искаш се засягай.
Коментар
-
Както казах-това, което си описала е само показателно колко връзки е имало семейството му, а не какъв специалист е. И понеже ми избяга по тъча с въпроса-с какво Горанов е по-голям специалист от Орешарски? Щото твоето шефче-за Мутрата от Банкя говоря-се скъса да обяснява как неговите деца щели да връщат заема на Орешака от преди година и малко. При все, че неговите деца не живеят в България. А сега именно неговите кадри(твои партийни колеги, очевидно) ни готвят 4 пъти по-голям заем на 3,5 пъти по-голяма лихва. И ти имаш наглостта да ми говориш, че Горанов е специалист!??!?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendarЯ си направи труда преди да бълваш толкова...ще кажа неистини, но в същност това са изкривени истини да попрочетеш малко преди да си облизала още някой задник
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеще са по-полезни за себе си и оттам за цялото ни общество
А грамотната нация привлича инвеститори, но има един дребен кусур - търси повече отговорност от политиците си
станал мияч на чинии в Кипър или пък научен работник каращ тирове в САЩ? Къде
тия хора плащат данъци,кого осигоряват и още хиляди въпроси без отговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеОрешарски е много по-слаб специалист от г-н Горанов. Защо? Ами най-малкото г-н Орешарски не можеше да се справи с проблема КТБ, а ние се справихме. После, г-н Орешарски не можеше и да си помисли за теглене на мултимилиардни заеми, явно не му е по силите. А г-н Горанов не се страхува и знае че може. Отделно, г-н Горанов цял живот е работил по министерства, защото е голям специалист, още от времето когато не е имал завършено висше дори. Дори в казарма не е ходил, което показва че е ценен специалист.
Това достатъчно ли ти е за да оцениш качествата на г-н Горанов?
Това което изброяваш за Горанов показва само едно-че е бил изключителен комсомолец, уреден от мама и тате. Ти някога на примерно Гечев автобиографията или на Ананиев, или на Орешарски чела ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalendar Разгледай мнениеПонеже като тръгна да коментирам тоя, който искам да коментирам излиза някоя вулгарщина и ми трият постовете(заслужено) ще коментирам теб-прав си, но много дипломатично си се изказал
Исках да попитам фенката на Мента и Горан-да ми обясни как така Орешарски е по-слаб специалист от тях? Ама с цитати от биографията им
Това достатъчно ли ти е за да оцениш качествата на г-н Горанов?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНие ще ги учим,те ще се реализират в чужбина.
А грамотната нация привлича инвеститори, но има един дребен кусур - търси повече отговорност от политиците си
Коментар
Коментар