IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли тегленето на 16 млрд. лв. държавен заем?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Объркал си се мой човек.
    Аз съм твърдо против всякакви заеми.
    Даже, както казва НАИВНИК, няма да връщаме и старите.

Е ще трябва да поорежем едно 60-70% от администрацията (разбирай ТЕБ)
    Да понамалим пенсиите с около 60% (за да няма дефицит фалиралото НОИ)
    Да премахнем "безплатното" (разбирай за баймангау и ТЕБ) здравеопазване.
    Да отрежем субсидиите за производство на тютюн и други хранилки на коалиционния ви партньор и още някои неизбежни мерки, нооооо....всяко зло за добро Така всички паразити, като ТЕБ ще можете свободно да се доказвате в реалния сектор.
    Що не напишеш нещо и за
    сива икономика,
    укрити данъци,
    източено ДДС,
    изнесени милиарди, откраднати други...

Всеки парзнодумец у нас (разбирай теб) се сеща да тупа брашнения чувал и се мисли за първооткривател, а другите резерви, каот по-трудни изобщо не ги и помисля. Не му идват на ум.

Коментар

Объркал си се мой човек.

Да отрежем субсидиите за производство на тютюн и други хранилки на коалиционния ви партньор и още някои неизбежни мерки, нооооо....всяко зло за добро Така всички паразити, като ТЕБ ще можете свободно да се доказвате в реалния сектор.
      Правилно и един референдум за неутралитет за да изгоним американските и турските слуги....разбирай теб....
      разните тролове който разбиват ценностнта система на българите.. разбирай теб....
      разните пишман крадци финасисти ,който смятат че финасовите врътки е свободна търговия и производство ,разбирай теб....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Предните дни ме викат във военен отдел на Общината. И аз отивам. Сградата е на 4 етажа с крило и то на 4 етажа. Не съм ходил отдавна там и се замотах къде беше този отдел. Влизам в една стая да попитам - на четвъртия етаж в края на коридора. Първо мислех, че никой няма да има - да ама не, трима спяха вътре - почти спяха.
        Свърших работата и на излизане броя стаите. На всеки етаж в едната страна по 10 стани, по два реда на етаж 20. в Крилото още 10 стаи на етаж. На четирите етажа общо 120 стаи. Ако има долу-горе по 3 човека вътре, общо в тази сграда спят 360 човека. Айде 300 да са.
        Елате да видите какви са улиците ни, какво чудо е и не само те. А Общината излиза да е най-голямото предприятие - почти най в града.
        НЯЯМ ДУМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        +1
        Освен това, при закупуване на стоки, общините ползват 485 работни дни отложено плащане. Който, както иска да го разбира. Аз го разбирам, че нещо струващо Х, те го плащат поне два пъти Х.

Коментар

А така и така, като направят референдум, нека включат и въпросите:
          Искате ли да плащате данъци?
          Искате ли да получавате минимална заплата от 5000 евро?
          Искате ли да шибате Адриана Лима всеки ден?
          и т.н.

Не тая не искам да я шибам щот много грозна беееееееееееееее

Коментар

• Объркал си се мой човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Дааам и въпрос да се връщат ли старите заеми, няма да е излишен
              ти слуша ли малоумника горанов......
              Днес!
              Наивник коментираш като лаик....

Горанов заяви дал съм пари от милиард и половина на ФИБ върнаха ми малко и те искаха да ми ги връщат останалите около милярд но аз им забраних изрично това.....така че ще взимаме заем за парите на ФИБ....
              КТБ имаше активи а какво стана с тези активи....та ще взимаме заем...
              БТК ,петрол ,Дунарит и акции в сто други дружества....
              А червената сган е разбирач колкото Мартин димитров...
              Същата малоумна сган през 2013 орева форума за 200 милиона на орешарски....
              А гърбавите не знаят колко дължат до 2017 г....един казва 7 милиона ,друг 10 трети 11 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                Никакъв заем не ни трябва! Очевидно г-н Repoman са го питали, когато са "теглили" предишните заеми и той е дал съгласието си и е станал гарант по тях. Така че, тези 12 милиарда дълг, чийто падеж наближава, ще ги плати г-н Repoman и всичко си идва на местото. Никакъв заем, той ще плати стария дълг! Което автоматически ще ни гарантира 3 години рахатлък.
                Освен това заем не се "тегли", а се емитират ценни книжа, нещо което ежедневно правят правителствата по света. Нещо, което прави и България близо четвърт век. Странно, защо чак сега се вдига такъв шум?
                Нека някой да изчисли /ако обича/ колко дълг емитира Орешарски само за една година. Някой да изчисли колко дълг направи и тройната коалиция на Станишев.
                Колко дълг направиха Кобурготски, Костов, Виденов. Тези заеми трябва да се връщат сега. Защо тогава не протестирахте?! Не трябва ли тъкмо тези заеми да ги връщат и внуците ви?
                Най-лесно е да не се емитира нов дълг. Просто фалираме, както стана при Луканов и толкова. Няма хляб, няма сирене, няма мляко, няма ток, няма парно - чиста работа! Кредитен рейтинг - нула. Няма да има кой да ни напсува дори.
                Ама си го заслужаваме, защото все не ни идва акъла в главата. Не си взехме поука от шашмите на Луканов. Хак ни е сега!

Доне, Доне, Дончуло по-добре сега да ФАЛИРАШ по-малко време няма да гризеш сиренце и лебец иначе след 3 години като изпапкаш заема пак ще ФАЛИРАШ ама ще гризеш дебелия по-дълго

Коментар

• Да ви попитам, що никой не постави под съмнение твърдението, че 12 млрд. от дълга ще отиде за стари дългове

Коментар

Ааа тогава може. Бой по световния агресор!!!
                    На голямата снимка ми заприлича на Григордимитровата булка, та затова се попритесних за теб
                    Може значи да се обсъжда с нея заема от 8 млрд. евра. Успокоих се аз! С тази Лама или Ламя, се бях притеснил, щеше да е насилие и да се зорим докато уговаряме облигциите на държавата
                    Last edited by Jay Gould; 23.02.2015, 16:25.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Никакъв заем!

Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                      Не, проблемът започва когато някой иска да тегли заем от твое име и дори не те пита.
                      Защо не направиха един референдум по въпроса, да теглим или не нов държавен заем? Нали се взема от името на всички нас?
                      Никакъв заем не ни трябва! Очевидно г-н Repoman са го питали, когато са "теглили" предишните заеми и той е дал съгласието си и е станал гарант по тях. Така че, тези 12 милиарда дълг, чийто падеж наближава, ще ги плати г-н Repoman и всичко си идва на местото. Никакъв заем, той ще плати стария дълг! Което автоматически ще ни гарантира 3 години рахатлък.
                      Освен това заем не се "тегли", а се емитират ценни книжа, нещо което ежедневно правят правителствата по света. Нещо, което прави и България близо четвърт век. Странно, защо чак сега се вдига такъв шум?
                      Нека някой да изчисли /ако обича/ колко дълг емитира Орешарски само за една година. Някой да изчисли колко дълг направи и тройната коалиция на Станишев.
                      Колко дълг направиха Кобурготски, Костов, Виденов. Тези заеми трябва да се връщат сега. Защо тогава не протестирахте?! Не трябва ли тъкмо тези заеми да ги връщат и внуците ви?
                      Най-лесно е да не се емитира нов дълг. Просто фалираме, както стана при Луканов и толкова. Няма хляб, няма сирене, няма мляко, няма ток, няма парно - чиста работа! Кредитен рейтинг - нула. Няма да има кой да ни напсува дори.
                      Ама си го заслужаваме, защото все не ни идва акъла в главата. Не си взехме поука от шашмите на Луканов. Хак ни е сега!

Коментар

На голямата снимка ми заприлича на Григордимитровата булка, та затова се попритесних за теб
                        АЛУУУУУУУУУу спрете да мислете с долните си Глави - мислете с Горната

Кога фалираме последно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Тя е американка бре С ирландска кръв - Saoirse Ronan

Коментар

НЕ!
                            Ще се третира, като вероломно нападение над рускоезичното население и ще трябва да те "освобождават" вежливи, необозначени...чеченци.
                            Тя е американка бре С ирландска кръв - Saoirse Ronan
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• НЕ!
                              Ще се третира, като вероломно нападение над рускоезичното население и ще трябва да те "освобождават" вежливи, необозначени...чеченци.

Коментар

Искате ли да шибате Адриана Лима всеки ден?
                                Мания я тази истанбулска мечта, Лима ли е, Лама ли е, обаче тази може ли? Малко ирландка си пада и сигурно вече фирка като смок, ама ще мижаме за дребните недостатъци във вид на бутилки, пък и да се нафирка ще си я носим кат овчар овца. Няма да я оставим в казаните на клошарите я.

Last edited by Jay Gould; 23.02.2015, 16:25.

Коментар

Working...
                                X