IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли тегленето на 16 млрд. лв. държавен заем?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Няма да ревете.Гласувахте за Буци и за клептоманите от Драгалевци.Какво очаквахте?Тъпи сте кат ГЪЗ.Може да продължавате сега да ми викате комунист и да се смеете.Моите пари вече са извън България.Тука съм оставил само за черни дни.Буци ша ви довърши не само ще ви окраде до шушка ами ще ви изтреби физически.Това е наказание за глупостта
    Кажи им, кажи им.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Специално за радослава и сократ 1
      http://www.blitz.bg/news/article/321877
      Преди доста години днешният министър-председател с уникален втори премиерски мандат нарече целокупната току-що самообявила се политическа класа „лайно в целофан”. 15 години по-късно Борисов със задоволство може да посочи огромното доказателство на своите думи в целофанената обвивка на парламента. Дори и най-дългогодишните наблюдатели на парламентарния живот не си спомнят такова групово падение на нравите и толкова крещяща демонстрация на факта, че думата на родния политик, а съответно и честта, не чини пукната пара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
        Вече са го гласували, така че тръгнахме и ние по наклонената плоскост на Гърция.
        А техните заплати и пенсии ще имаме ли, или поне дълговете

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          А честито

Народното събрание одобри ратификацията за тегленето на нов дълг в размер 8 млрд. евро. Ратификацията подкрепиха 82 от ГЕРБ, 32 от ДПС, 22 от РБ, 12 от БДЦ и 10 от АБВ.

Да не забравите да гласувате на следващите избори, за да изгоните - Комунизма, Пеевски и Доган, Костов, Мутрата от Банкя, Фашистите, Бареков, кучетата от улиците, да върнете младите от чужбина и Дядо Мраз
          По скоро
          Уиз Еър има евтини билети, а работа в германия има доста

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
            Съвсем скоро заради проблеми с друга .....
            Вденахте ли?
            Пак ли, нали оставиха 600млн

Коментар

• Oт ДИР: "Владислав Горанов пое ангажимент поне 2 млрд. лева от дълга да не се налага да бъдат ползвани.

Това доведе до обрат в позицията на ДПС и АБВ"
              Апартамента ли си е заложил - това събрание не му ли плащаме да заседава редовно - защо се вземат пари, които не са нужни сега??
              ..а един мармот завива шоколада
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Много е весело...айде АБВ разбирам защо са си извъртяли гъзицата. Все пак Калфин щяха да го изпъдят като мръсно куче. Ама ДПС - преди с бюджета, сега...Това повече ме притеснява - явно са пили кафенце,после са се разбрали за месните избори.
                Айде умните и красиви парчоци да ходят да протестират, аз съм тъп и грозен и обещавам да не ходя.

Коментар

• Вече са го гласували, така че тръгнахме и ние по наклонената плоскост на Гърция.
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Няма да ревете.Гласувахте за Буци и за клептоманите от Драгалевци.Какво очаквахте?Тъпи сте кат ГЪЗ.Може да продължавате сега да ми викате комунист и да се смеете.Моите пари вече са извън България.Тука съм оставил само за черни дни.Буци ша ви довърши не само ще ви окраде до шушка ами ще ви изтреби физически.Това е наказание за глупостта

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Заемът мисля, че ще мине. В момента всички разиграват цирк, но този заем още преди и отдавна са го обмисляли
                      А честито

Народното събрание одобри ратификацията за тегленето на нов дълг в размер 8 млрд. евро. Ратификацията подкрепиха 82 от ГЕРБ, 32 от ДПС, 22 от РБ, 12 от БДЦ и 10 от АБВ.

Да не забравите да гласувате на следващите избори, за да изгоните - Комунизма, Пеевски и Доган, Костов, Мутрата от Банкя, Фашистите, Бареков, кучетата от улиците, да върнете младите от чужбина и Дядо Мраз
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Според Вас, кога ще се стигне до нов държавен дълг - увеличение на вече достигнатите нива?
                        Аз давам 5 - 6 месеца.
                        Съвсем скоро заради проблеми с друга .....
                        Вденахте ли?

Коментар

Според Вас, кога ще се стигне до нов държавен дълг - увеличение на вече достигнатите нива?
                          Аз давам 5 - 6 месеца.
                          Що до нов ? Те за тази година имат лимит около 8 млрд , гласувани в закона за бюджета...

Коментар

Аз давам 5 - 6 месеца.
                            на есен първа ще се пропука НЗОК.....

Коментар

• Според Вас, кога ще се стигне до нов държавен дълг - увеличение на вече достигнатите нива?
                              Аз давам 5 - 6 месеца.

Коментар

• Мислех, че има малко разум ад не задлъжняваме прекалено. Обаче няма.
                                Трябва да се ориентирам навън, колкото по-бързо, толкова по-добре.

Коментар

Working...
                                X