Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли тегленето на 16 млрд. лв. държавен заем?
Collapse
X
-
Специално за радослава и сократ 1
http://www.blitz.bg/news/article/321877
Преди доста години днешният министър-председател с уникален втори премиерски мандат нарече целокупната току-що самообявила се политическа класа „лайно в целофан”. 15 години по-късно Борисов със задоволство може да посочи огромното доказателство на своите думи в целофанената обвивка на парламента. Дори и най-дългогодишните наблюдатели на парламентарния живот не си спомнят такова групово падение на нравите и толкова крещяща демонстрация на факта, че думата на родния политик, а съответно и честта, не чини пукната пара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеВече са го гласували, така че тръгнахме и ние по наклонената плоскост на Гърция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеА честито
Народното събрание одобри ратификацията за тегленето на нов дълг в размер 8 млрд. евро. Ратификацията подкрепиха 82 от ГЕРБ, 32 от ДПС, 22 от РБ, 12 от БДЦ и 10 от АБВ.
Да не забравите да гласувате на следващите избори, за да изгоните - Комунизма, Пеевски и Доган, Костов, Мутрата от Банкя, Фашистите, Бареков, кучетата от улиците, да върнете младите от чужбина и Дядо Мраз
Уиз Еър има евтини билети, а работа в германия има доста
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеСъвсем скоро заради проблеми с друга .....
Вденахте ли?
Коментар
-
Oт ДИР: "Владислав Горанов пое ангажимент поне 2 млрд. лева от дълга да не се налага да бъдат ползвани.
Това доведе до обрат в позицията на ДПС и АБВ"
Апартамента ли си е заложил - това събрание не му ли плащаме да заседава редовно - защо се вземат пари, които не са нужни сега??
..а един мармот завива шоколадаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Много е весело...айде АБВ разбирам защо са си извъртяли гъзицата. Все пак Калфин щяха да го изпъдят като мръсно куче. Ама ДПС - преди с бюджета, сега...Това повече ме притеснява - явно са пили кафенце,после са се разбрали за месните избори.
Айде умните и красиви парчоци да ходят да протестират, аз съм тъп и грозен и обещавам да не ходя.
Коментар
-
Няма да ревете.Гласувахте за Буци и за клептоманите от Драгалевци.Какво очаквахте?Тъпи сте кат ГЪЗ.Може да продължавате сега да ми викате комунист и да се смеете.Моите пари вече са извън България.Тука съм оставил само за черни дни.Буци ша ви довърши не само ще ви окраде до шушка ами ще ви изтреби физически.Това е наказание за глупостта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЗаемът мисля, че ще мине. В момента всички разиграват цирк, но този заем още преди и отдавна са го обмисляли
Народното събрание одобри ратификацията за тегленето на нов дълг в размер 8 млрд. евро. Ратификацията подкрепиха 82 от ГЕРБ, 32 от ДПС, 22 от РБ, 12 от БДЦ и 10 от АБВ.
Да не забравите да гласувате на следващите избори, за да изгоните - Комунизма, Пеевски и Доган, Костов, Мутрата от Банкя, Фашистите, Бареков, кучетата от улиците, да върнете младите от чужбина и Дядо Мразhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас, кога ще се стигне до нов държавен дълг - увеличение на вече достигнатите нива?
Аз давам 5 - 6 месеца.
Вденахте ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас, кога ще се стигне до нов държавен дълг - увеличение на вече достигнатите нива?
Аз давам 5 - 6 месеца.
Коментар
-
Аз давам 5 - 6 месеца.
Коментар
Коментар