Първоначално изпратено от Mito Karamitov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли тегленето на 16 млрд. лв. държавен заем?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениехаха ебахти лицемерите, номера от селски вечеринки ще разиграват сега с тия оставки
Ще напуснат ли парламента?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение+++++++++++++++
Джелезния Гоце се оказа дървен и мекичък
Джелезния Гоце пак се втърдява
Евала Гоце
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНяма гаранция, а след днешният ден хептен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеиде, дренки - "този" народ не може нищо да го стресне, а на протест без пари никой няма да отиде!!! Абе те, мангалите, трепят родителите му по селата, той си трае, изнасилват децата му, той вика, ама не е европейско зъб за зъб, подпукват го с милиарди кредити, той си кюта, щото в лидл има банани по 80 стинки на птИмоция. Те това е българина - горе-долу нещо подобно е било и малко преди Освобождението - Ботевата чета е издадена от бълхгари, които не са искали да им се разваля рахата под турско. Бенковски също е преден от българи, Левски - той. Да не говорим пък за "братята" в Македония, където при освобождението на един чифлик по долината на Струма от 7-ма Рилска дивизия, местните селяци вдигнали бунт срещу нашите, щото им утрепали агата, пък той бил много готин пич - най-много някоя булка от селото да открадне и да ги кара веднъж година да му бачкат без пари ангария за 1 месец, ама през останалото време си били рахат
Ме съм мислил, че някога ше го кажа, винаги съм твърдял, че патриота в мен няма да допусне той да затвори кепенците на идеала за целокупна и силна България, за която са се борили дедите му, но тази МЪРША, която населява земите бълфарски от двете страни на Балкана не е моят народ!!! И за съжаление се насочвам и аз към терминалите скоро - засега само на разходки из света, но догодина може и завинаги да отида да живея извън Родината си.
Извинявай, дядо!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеТака и не разбрах защо не се пробваха за нови избори, толкова беше елементарно ...
Коментар
-
Смешковци! Вие 2+2 не можете да сметнете после тръгнали да ми "разсъждават" кой народ какъв бил. Профани.
Хващайте куфарите и ни "лишете" от вашето излишно присъствие. Хем по-малко изгубени байтове в Интернет щото докато се реализирате няма да имате сили да пишете великите си мисли.Last edited by gstoychev; 26.02.2015, 00:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеиде, дренки - "този" народ не може нищо да го стресне, а на протест без пари никой няма да отиде!!! Абе те, мангалите, трепят родителите му по селата, той си трае, изнасилват децата му, той вика, ама не е европейско зъб за зъб, подпукват го с милиарди кредити, той си кюта, щото в лидл има банани по 80 стинки на птИмоция. Те това е българина - горе-долу нещо подобно е било и малко преди Освобождението - Ботевата чета е издадена от бълхгари, които не са искали да им се разваля рахата под турско. Бенковски също е преден от българи, Левски - той. Да не говорим пък за "братята" в Македония, където при освобождението на един чифлик по долината на Струма от 7-ма Рилска дивизия, местните селяци вдигнали бунт срещу нашите, щото им утрепали агата, пък той бил много готин пич - най-много някоя булка от селото да открадне и да ги кара веднъж година да му бачкат без пари ангария за 1 месец, ама през останалото време си били рахат
Ме съм мислил, че някога ше го кажа, винаги съм твърдял, че патриота в мен няма да допусне той да затвори кепенците на идеала за целокупна и силна България, за която са се борили дедите му, но тази МЪРША, която населява земите бълфарски от двете страни на Балкана не е моят народ!!! И за съжаление се насочвам и аз към терминалите скоро - засега само на разходки из света, но догодина може и завинаги да отида да живея извън Родината си.
Извинявай, дядо!!!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
КАКВО се СЛУЧИ ДНЕС в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ?
Проф. Здравко Дунов
Случи се следното:
1. Нямаше начин предложението на финансовия министър Владислав Горанов да не бъде прието. В Народното събрание гъмжи от "народни избраници", за които самото словосъчетание "предсрочни избори" ги кара да сънуват провинциални кошмари.
2. Въпреки това всички други участници, с изключение единствено и само на ГЕРБ, се опитваха да изкористят забърканата ситуация и да спечелят някакви политически дивиденти.
3. Първанов до последния момент беше си наумил, че може да играе твърдо и отстъпката му да стане в печеливша за него ситуация. Как не му щракна в мозъка на този бивш президент, че неговата и на Румен Петков гордост, вицепремиера Калфин, автоматично ще излети от Правителството при положение, че парламентарната група гласува против предложението. Затова доста хора се усмихваха снизходително, докато слушаха професор Борисов да си придава важност дори в поза партер.
3. ДПС, виждайки безумния, отвратителен скандал между Сидеров и Симеонов, не можеше да си позволи да гласува заедно с тях против финансовия министър. Това би било позор лично за доктора по философия Доган.
4. Онези там, Барековчета и Ковачевчета, ги чакат минните галерии на Христо Ковачки, ако участвуват в провала на сегашното Народно събрание.
5. Радан Кънев беше най-трагикомичната фигурка днес. Особено когато той, гласувалият ПРОТИВ, бащински благодари на ДПС, че гласуваха ЗА неговото участие във властта. И даже обеща, представете си, да благодари също така на водещ депутат от ГЕРБ, ако търпи неговите капризи и държи здраво властта в угода на Къневия Радан.
6. Значи така - всички си правеха личните сметки при решаването на един национален проблем, затова всички загубиха с трясък. И заздравиха позициите на единствената стабилна парламентарна група - групата на ГЕРБ.
7. Изненада ? - приказките за изненади ги оставете на Кольо Колев, Смилов и Асланов... Просто здрава логика на живота...Yeah
Коментар
-
иде, дренки - "този" народ не може нищо да го стресне, а на протест без пари никой няма да отиде!!! Абе те, мангалите, трепят родителите му по селата, той си трае, изнасилват децата му, той вика, ама не е европейско зъб за зъб, подпукват го с милиарди кредити, той си кюта, щото в лидл има банани по 80 стинки на птИмоция. Те това е българина - горе-долу нещо подобно е било и малко преди Освобождението - Ботевата чета е издадена от бълхгари, които не са искали да им се разваля рахата под турско. Бенковски също е преден от българи, Левски - той. Да не говорим пък за "братята" в Македония, където при освобождението на един чифлик по долината на Струма от 7-ма Рилска дивизия, местните селяци вдигнали бунт срещу нашите, щото им утрепали агата, пък той бил много готин пич - най-много някоя булка от селото да открадне и да ги кара веднъж година да му бачкат без пари ангария за 1 месец, ама през останалото време си били рахат
Извинявай, дядо!!!
Първоначално изпратено от БОГ Разгледай мнениеJay иде жътва, май скоро ще гледаме спукани тимберици на живо и премиери с гьотере кръвно по телевизора.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАйй.. администраторите ми се разсърдиха, че се подигравам със заема и народопсихологията им...
Коментар
Коментар