Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХаха, ще видимБСП съсипваше други партии с по 10-15 платени журналисти и анализатори. Сега срещу нея работят няколко стотин
аз мисля че го казвах преди няколко дена - каквото правят партиите им се прави и на тях в момента. Те нито са под-добри, нито са по-умни, нито пък имат повече ресурси.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеБарек-дудуци-цацаруги,...... кога ще се извините на българският народ, за:
1. Избитите интелектуалци станали за храна на беленските прасета.
2, за взривената църква света Неделя с над 300 убити
3. за ограбените спестявания на българите над 13 милиарда през 1996-1997 г
4. за геноцида над българите прогонил над 2.5 милиона българи в чужбина.
5, за опашатата лъжа наречена РСО
6. За лъжата ,че всичко ще е без пари като изградим Комунизма
7. има и още ,но едно по едно.
ОСТАВКА! некадърни червени Псета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМного има да се трудиш и няма да доживееш да видиш това.Лошото е че само ще се потиш.Приеми че са безсмъртнии се успокой.БСП съсипваше други партии с по 10-15 платени журналисти и анализатори. Сега срещу нея работят няколко стотин
аз мисля че го казвах преди няколко дена - каквото правят партиите им се прави и на тях в момента. Те нито са под-добри, нито са по-умни, нито пък имат повече ресурси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми аз като платен агитатор го смятам.. това...и го доказвам...
Доказах ,падането на Борисоф и времето когато ще стане ..,
Махането на Петков ,Овчаров и елиминирането на ГОЦЕ..
Поставянето за победа на премиер човек като Орешарски..
Прогнозирах живот на правителството до май 2014 ...в най рисковите моменти..
Имам над 20 баса , от който 17 спечелени....
1 до декември и 2 до НГ..
Сега
Нали разбираш онзи отдолу ,който избива червените , го четат още хилядии други ,който не пишат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМа тя БСП изчезва, всеки поглед в перспектива го показва. Нищо не може да спре изчезването и, но ние се трудим това да стане по-бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеПичовье оны ден сънувах сън ---Звани ми телифона. Дигам. Няя никои. Затварям. После пак ми звани телифона. Дигам. Няя никои. Затварям. И отново ми звани телифона. Дигам. Няя никои. Затварям. Няколко 4аса по късно разбрах че БъеСъипето е паднало
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеЩом БСП и ДПС перчат мускули по митинги, скоро ше има избори. Пари на тез крадци никой не дава, и скоро ще има сериозни бунтове. Хеле ако хване и люта зима. Експерта на БСП Румен Юрдечев(финМин на ЖАН), спомена за 8 български банки в недобро здраве. да припомня на вложителите ,че депозити във валута се изплащат в лева при фалит. По какъв курс, вие си помислете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНякой може ли без да прави справка да каже как се казва председателя (лидера) на СДС?
Ба ли му маата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТик, так, тик, так - изтича и времето - с или без оставкаСамо пенсионери са останали. Тези които са били по на 40 години 1990 вече са по на 63. Пропиляли са си най-плодотворните години за да поддържат една партия, която постоянно ги ограбва.
Тези които сега са на 40 са били по на 17 през 1990. И те са си пропиляли младостта да чакат БСП да създаде възможност да живеят нормално.
За голямо щастие родените около 1990 не са толкова глупави колкото бащите и дядовците им. Не им се чака светлото бъдеще - искат бъдещето си СЕГА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИ още нещо във връзка с неверните ти твърдения и съответно неверни изводи:
- 1994 са гласували 5,264,448
- 2013 са гласували 3 632 953
Фантазираи си колкото искаш пич, но реалността е друга ....... помня СДС 1997 като твърдяха как БСП си отишла завинаги. Помня как 1991 СДС бяха спечелили с малко но завинаги и след 2 години нямало да ги има като партия......
Пък кво стана 2013 БСП на власт, нищо че според теб изчезвалаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеКакви 25 години ? Те не помнят 96та, как фалираха банките и хиперинфлацията, която им отнесе всичките спестявания, пенсиите по 10 долара и стачките са 100 долара заплата ?! ... ти 25 години ?!
Червени мазохисти? Нищо чудно - гейовете обичат да ги пошляпват, а електората им просто импонира.
Last edited by Факушкa; 24.11.2013, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНямам никаква представа, защо хората продължават да гласуват за БСП. Разбирам всички останали, дори тези от ГЕРБ, хванали се на евтин популизъм. Но не разбирам тези, които не помнят, какво беше преди 25 години.
Коментар
-
И още нещо във връзка с неверните ти твърдения и съответно неверни изводи:
- 1994 са гласували 5,264,448
- 2013 са гласували 3 632 953
Фантазираи си колкото искаш пич, но реалността е друга ....... помня СДС 1997 като твърдяха как БСП си отишла завинаги. Помня как 1991 СДС бяха спечелили с маллко но завинаги и след 2 години нямало да ги има като партия......
Пък кво стана 2013 БСП на власт, нищо че според теб изчезвалаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар