IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Михихи, и тогава си е бил мазньоч!

Орешарски тича спешно при Станишев.
    - Измислих как да спрем студентската стачка. На всички студенти, които се върнат да учат, даваме стипендия.
    - И аз измислих, отговаря Станишев. -На всички затворници увеличаваме тройно дневните.
    Орешарски гледа неразбиращ.
    - Ех, Пламене, ние студенти тепърва няма да ставаме.
    Прическа Васко Илиев! Но по-зле е, че и манталитета му е на Васко Илиев...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Какви идеи какви пет лева???!!!!!!!!!!Я стига дрънка врели не кипели.Тука става въпрос да станат едни хора от топлите местенца за да седнат други.Тука става въпрос едни други хора да определят порциите.Понеже не остана какво да се краде от държавата олигарските кланове започват да се избиват едни други.Баш па ти ще ми говориш за морал и идеи.Крадеца от Разград дело на драгалевския циганин ще ми говори за морал.Кой кой ще ми дава морал Костов Тиквуняка Пръмовица????!!!!Голем смех
      За съжаление е така.Стани да седна.Но за да се промени това статукво и да ги лустрираме до девето коляно другарите ,дай някаква идея как да стане.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Нещата вървят към успех. НС вече е оградено и се охранява от полиция. Остава само вътре да го разградят на килии
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          ГОСПОДИН ДРУГАРЯ ЕКЗАКТЕН!!!! :D

Михихи, и тогава си е бил мазньоч!

Орешарски тича спешно при Станишев.
          - Измислих как да спрем студентската стачка. На всички студенти, които се върнат да учат, даваме стипендия.
          - И аз измислих, отговаря Станишев. -На всички затворници увеличаваме тройно дневните.
          Орешарски гледа неразбиращ.
          - Ех, Пламене, ние студенти тепърва няма да ставаме.
          Yeah

Коментар

• Дано вече си осъзнала собствената си тъпотия когато съветваше да не се гласува, е половината от имащите право на глас не гласувата - резултата е налице

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            ,,Военно положение в София в събота''
            [/url]

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              неграМонти пак обижда поради липса на аргументи
              прочети последните си 1000 поста и ако те не са аргумент ,че си трол и спамаджия.... то тогава ти си ИДИО....

Коментар

• Да видим сега Али Осман и 240те разбойници дали ще успеят да излязат от пещерата Сезам !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Лорде, я погледни в камерата. http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0..._campaign=home

И от 160 дена вече е все така, а не от 16, както твърдят неграмонтите !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                    Революцията се кове от малцина, но всички после ползват придобивките ѝ.
                    Може протестиращите и блокиращите днес да сме по-малко дори от депутатите вътре в парламента, но това не следва да омаловажава идеите ни. Може дори и 100 човека да нямаме, но оставка трябва да има, защото така искаме ние.
                    Какви идеи какви пет лева???!!!!!!!!!!Я стига дрънка врели не кипели.Тука става въпрос да станат едни хора от топлите местенца за да седнат други.Тука става въпрос едни други хора да определят порциите.Понеже не остана какво да се краде от държавата олигарските кланове започват да се избиват едни други.Баш па ти ще ми говориш за морал и идеи.Крадеца от Разград дело на драгалевския циганин ще ми говори за морал.Кой кой ще ми дава морал Костов Тиквуняка Пръмовица????!!!!Голем смех

Коментар

• ГОСПОДИН ДРУГАРЯ ЕКЗАКТЕН!!!! :D

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Не знам какво са тролили ... мечо ,Коки , Чунчо и Шаро , чубака и Стамболов..
                        неграМонти пак обижда поради липса на аргументи
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Вярно бре, и ода беше написал за бате Разбойко.
                          Ти си гледай камерата, щото трябва да водиш бунта!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            10 човека в момента!
                            http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1174466

Министърът подчерта, че според нея ако окупацията продължи, може да се стигне и до нулева година в Софийския университет. „Не бива да позволяваме подобно нещо, защото останалите български деца кандидат-студенти не го заслужават”, каза тя. „Ръководството на СУ трябва да вземе мерки, да се събере Академичният съвет и да не се допуска нулева година, но ако продължи това, може би, ще се наложи”, уточни просветният министър.

Не знам какво са тролили ... мечо ,Коки , Чунчо и Шаро , чубака и Стамболов..
                            Но стане ли Нулева година , гарантирам ти че сини ,червени и жълти , ще линчуваме тези малоунмици...заедно с техните преподаватели...окупатори...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Ама лорде, ти нали беше много навътре с ГЕРБ би трябвало да знаеш идеите на Бойко, нали ти е дружка
                              Вярно бре, и ода беше написал за бате Разбойко.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Точно защото ги знам, няколко души казахме БАСТА!
                                Ама го казахте чак като паднаха от власт

Коментар

Working...
                                X