Първоначално изпратено от OMG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКакви идеи какви пет лева???!!!!!!!!!!Я стига дрънка врели не кипели.Тука става въпрос да станат едни хора от топлите местенца за да седнат други.Тука става въпрос едни други хора да определят порциите.Понеже не остана какво да се краде от държавата олигарските кланове започват да се избиват едни други.Баш па ти ще ми говориш за морал и идеи.Крадеца от Разград дело на драгалевския циганин ще ми говори за морал.Кой кой ще ми дава морал Костов Тиквуняка Пръмовица????!!!!Голем смехВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеГОСПОДИН ДРУГАРЯ ЕКЗАКТЕН!!!! :D
Орешарски тича спешно при Станишев.
- Измислих как да спрем студентската стачка. На всички студенти, които се върнат да учат, даваме стипендия.
- И аз измислих, отговаря Станишев. -На всички затворници увеличаваме тройно дневните.
Орешарски гледа неразбиращ.
- Ех, Пламене, ние студенти тепърва няма да ставаме.Yeah
Коментар
-
Дано вече си осъзнала собствената си тъпотия когато съветваше да не се гласува, е половината от имащите право на глас не гласувата - резултата е налице
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение,,Военно положение в София в събота''
[/url]
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениенеграМонти пак обижда поради липса на аргументи
Коментар
-
Лорде, я погледни в камерата. http://kamerite.bg/camera/view/4/%D0..._campaign=home
И от 160 дена вече е все така, а не от 16, както твърдят неграмонтите !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнениеРеволюцията се кове от малцина, но всички после ползват придобивките ѝ.
Може протестиращите и блокиращите днес да сме по-малко дори от депутатите вътре в парламента, но това не следва да омаловажава идеите ни. Може дори и 100 човека да нямаме, но оставка трябва да има, защото така искаме ние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам какво са тролили ... мечо ,Коки , Чунчо и Шаро , чубака и Стамболов..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВярно бре, и ода беше написал за бате Разбойко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение10 човека в момента!
Министърът подчерта, че според нея ако окупацията продължи, може да се стигне и до нулева година в Софийския университет. „Не бива да позволяваме подобно нещо, защото останалите български деца кандидат-студенти не го заслужават”, каза тя. „Ръководството на СУ трябва да вземе мерки, да се събере Академичният съвет и да не се допуска нулева година, но ако продължи това, може би, ще се наложи”, уточни просветният министър.
Не знам какво са тролили ... мечо ,Коки , Чунчо и Шаро , чубака и Стамболов..
Но стане ли Нулева година , гарантирам ти че сини ,червени и жълти , ще линчуваме тези малоунмици...заедно с техните преподаватели...окупатори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма лорде, ти нали беше много навътре с ГЕРБ би трябвало да знаеш идеите на Бойко, нали ти е дружкаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТочно защото ги знам, няколко души казахме БАСТА!
Коментар
Коментар