If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Орешарски тича спешно при Станишев.
- Измислих как да спрем студентската стачка. На всички студенти, които се върнат да учат, даваме стипендия.
- И аз измислих, отговаря Станишев. -На всички затворници увеличаваме тройно дневните.
Орешарски гледа неразбиращ.
- Ех, Пламене, ние студенти тепърва няма да ставаме.
Прическа Васко Илиев! Но по-зле е, че и манталитета му е на Васко Илиев...
Какви идеи какви пет лева???!!!!!!!!!!Я стига дрънка врели не кипели.Тука става въпрос да станат едни хора от топлите местенца за да седнат други.Тука става въпрос едни други хора да определят порциите.Понеже не остана какво да се краде от държавата олигарските кланове започват да се избиват едни други.Баш па ти ще ми говориш за морал и идеи.Крадеца от Разград дело на драгалевския циганин ще ми говори за морал.Кой кой ще ми дава морал Костов Тиквуняка Пръмовица????!!!!Голем смех
За съжаление е така.Стани да седна.Но за да се промени това статукво и да ги лустрираме до девето коляно другарите ,дай някаква идея как да стане.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Орешарски тича спешно при Станишев.
- Измислих как да спрем студентската стачка. На всички студенти, които се върнат да учат, даваме стипендия.
- И аз измислих, отговаря Станишев. -На всички затворници увеличаваме тройно дневните.
Орешарски гледа неразбиращ.
- Ех, Пламене, ние студенти тепърва няма да ставаме.
Дано вече си осъзнала собствената си тъпотия когато съветваше да не се гласува, е половината от имащите право на глас не гласувата - резултата е налице
Революцията се кове от малцина, но всички после ползват придобивките ѝ.
Може протестиращите и блокиращите днес да сме по-малко дори от депутатите вътре в парламента, но това не следва да омаловажава идеите ни. Може дори и 100 човека да нямаме, но оставка трябва да има, защото така искаме ние.
Какви идеи какви пет лева???!!!!!!!!!!Я стига дрънка врели не кипели.Тука става въпрос да станат едни хора от топлите местенца за да седнат други.Тука става въпрос едни други хора да определят порциите.Понеже не остана какво да се краде от държавата олигарските кланове започват да се избиват едни други.Баш па ти ще ми говориш за морал и идеи.Крадеца от Разград дело на драгалевския циганин ще ми говори за морал.Кой кой ще ми дава морал Костов Тиквуняка Пръмовица????!!!!Голем смех
Министърът подчерта, че според нея ако окупацията продължи, може да се стигне и до нулева година в Софийския университет. „Не бива да позволяваме подобно нещо, защото останалите български деца кандидат-студенти не го заслужават”, каза тя. „Ръководството на СУ трябва да вземе мерки, да се събере Академичният съвет и да не се допуска нулева година, но ако продължи това, може би, ще се наложи”, уточни просветният министър.
Не знам какво са тролили ... мечо ,Коки , Чунчо и Шаро , чубака и Стамболов..
Но стане ли Нулева година , гарантирам ти че сини ,червени и жълти , ще линчуваме тези малоунмици...заедно с техните преподаватели...окупатори...
Коментар