IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
    пълна погнуса :-(
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1174634

Едните ги назначават, че ще отидат да подкрепят БСП и ДПС, а другите, които не са зад тях ще ги уволняват !!
    Ей тия вече прекрачиха много сериозно границата !
    Мдаа, трупат се, нови и нови белези на една класическа ДИКТАТУРА!

Наистина вече въпросът е кога отварят лагерите!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Кой насъска полицаите срещу децата ??? Кой кОй коЙ
      Не ти е правилен въпроса. Трябва да се пита КОЙ ПЛАТИ на преподаватели по научен комунизъм, да насъскват децата срещу полицаите? КОЙ? И на това трябва да отговорори ведна Писанчев.

Коментар

• пълна погнуса :-(
        http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1174634

Едните ги назначават, че ще отидат да подкрепят БСП и ДПС, а другите, които не са зад тях ще ги уволняват !!
        Ей тия вече прекрачиха много сериозно границата !
        Last edited by DD; 15.11.2013, 16:36.

Коментар

• Аи честито:

Прокуратурата разследва протестиращ за диверсия.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/..._za_diversiia/

Какво е диверсия:

Чл. 106. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да отслаби властта или да ѝ създаде затруднения унищожи или повреди обществени сгради, строежи, инсталации, съоръжения, транспортни или съобщителни средства или друго значително обществено имущество, се наказва за диверсия с лишаване от свобода от 5 до 15 години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода 20 години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.

Да си додем на думата.
          - Тия дето чупят с камъни прозорците на влаковете, берат жица и телефонни кабели, ония дето ги сгази влака преди да са успяли да "берат" релсите те какви са?
          А тия дето ги защитават от БХК направо доживотен.
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
            "Ако имате петъчно настроение, може да пеете с тях"

http://www.youtube.com/watch?v=b8Kti1euMTQ#t=195
            Кой насъска полицаите срещу децата ??? Кой кОй коЙ
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
              Абе Лордов, как може да ме питаш такова нещо, стилът на писане и начинът на изразяване са строго специфични за всеки ... видях, че не си физиономист като обърка Баце с пазарджишкия охранител, ама не очаквах, че и инстинктите ти са занулени. Пък и за каква хурка да дращя псувни по форумите, като мога да боцна някой къде по-елегантно ... което и ми се получава тук понякога
              Не, понеже и тук си сред хората, които прояват някакъв бесен антикомунизъм, необяснима ситуация за след 24 години преход, БСП- превърнала се в най-демократичната партия преминавала през парламента /това да се надяваме , не ми оспорваш/ в демократична държава приета безусловно в ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
                вместо червена точка!

Ако моето е боза, как ще коментирате културна госпожо тази фусня:

Вие ли сте го писала или някое друго ОМГ?
                Абе Лордов, как може да ме питаш такова нещо, стилът на писане и начинът на изразяване са строго специфични за всеки ... видях, че не си физиономист като обърка Баце с пазарджишкия охранител, ама не очаквах, че и инстинктите ти са занулени. Пък и за каква хурка да дращя псувни по форумите, като мога да боцна някой къде по-елегантно ... което и ми се получава тук понякога

Пиша с удоволствие и с мярка, исках да кажа ...
                Last edited by OMG; 15.11.2013, 16:27.
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  До една седмица !!!
                  1001 поста спам.....

Коментар

• "Ако имате петъчно настроение, може да пеете с тях"

http://www.youtube.com/watch?v=b8Kti1euMTQ#t=195
                    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Въпросът вече не е Кой, а Докога ?Видео > https://www.youtube.com/watch?v=qSZZ1EYPkrI#t=29
                      До една седмица !!!
                      tnm

Коментар

• БСП нали сега ще прави контрамитинг, ще могат да се наблюдават голяма част от червените боклуци на едно място.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          За съжаление е така.Стани да седна.Но за да се промени това статукво и да ги лустрираме до девето коляно другарите ,дай някаква идея как да стане.
                          За още по голямо съжаление няма друг начин освен чрез партии.Поне за сега няма друг измислен.Недоволните да си направят партия и да действат.Винаги обаче ще има недоволни.Другарите изобщо не мое ги лустрираш.Дедо Симо ментата като не е другар що краде?Жан Виденов е другар ма нищо не открадна.Големия въпрос е държавата да има истински институции и съдебна система които не се съобразяват с това кой какъв е и дали е на власт а да изпълняват волята на закона спрямо всички без оглед българин циганин богат беден началник работник.Това е целта която трябва да гоним.За да се промени страната трябва да се промени народа.Рано или късно ще го осъзнаеш с такъв народ такава държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                            Революцията се кове от малцина, но всички после ползват придобивките ѝ.
                            Може протестиращите и блокиращите днес да сме по-малко дори от депутатите вътре в парламента, но това не следва да омаловажава идеите ни. Може дори и 100 човека да нямаме, но оставка трябва да има, защото така искаме ние.
                            Ай сиктир.
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Въпросът вече не е Кой, а Докога ?Видео > https://www.youtube.com/watch?v=qSZZ1EYPkrI#t=29
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                прочети последните си 1000 поста и ако те не са аргумент ,че си трол и спамаджия.... то тогава ти си ИДИО....
                                Като свършат аргументите, почват обидите.

Ти вече съвсем се изнерви от протестите. Само в тоя твой пост наброявам 3 (три) обиди към мен, като последната си я написал грешно.

Сега вече разбрах защо наричаш останалите неграмотници. Щото ако от твоя гледна точка ти пишеш правилно, следва, че всички останали пишем много грешно.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X