IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Мохд Абуаси: Николай Младенов взема заплата 35 000 долара, защото предаде българските национални интереси!
    Това момченце бе най-безхарактерният външен министър който сме имали в цялата 13-вековна история на България. Под диктовка на хамериканците, той организира срещата "/не/приятели на Сирия" и изнесе стрелково оръжие, експлозиви и гранатомети от нашия завод Арсенал. Износът бе заплатен с катарски пари. И сега ми се струва, че нямаме право да се жалваме че идват "сирийски" бежанци... Ами ние буквално сами създавахме този проблем в Сирия. Трябва да се извиним на сирийския народ и правителство, че предното правителство снабдяваше с оръжие терористите там!
    Last edited by Forex Master; 16.11.2013, 22:14.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Не е верно, погледни данни на ООН за БВП на глава от населението в края на 80-те години и ще видиш, че не е така..... Бедносттта се случи, малко по-късно, ама това е друга тема..... Да гласувал съм за Орешарски, мисля че води държавата в правилна посока и Ако Орешака вземе мерки да реши бежанския проблем, ще гласувам ОПЕТ за него
      Вие сте на власт от 1944, когато сме сред първите в Европа. Сега след 69 години непрекъснато комунистическо управление, сме сред последните в света !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

      Коментар


      • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        А виж тук как орехчето е в очилцата на Серго
        http://www.dnevnik.bg/photos/2013/11...pic=36#picture

        Коментар


        • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Наздраве френд ъв майн! § мислех да изтипосам тук един чарша с моите идеи за реформи в министерството на вътрешните работи, ама щеше да бъде огромен ферман, та по-добре с малко срам да ти споделя трапезата ми:
          Печено пиле със странната гарнитура от 1бр. варено яйце, синьо сирене и кисела краставичка. Отделно жуля и люти чушки. Всичко това с бяло вино - мускат. мезето е тюрлюгювеч от останали от снощната вечеря, през закуската и обяда храни.
          Жената по-късно се прибира от лекции заради късно пробудилите се будни все пак студенти. 5 месеца след казуса Пеевски да питаш кой го е предложил ако си раннобуден здраве му кажи. КЪСНОбУДНИ СА НАШИТЕ платени студенти!
          Вече ми се отразяват и на вечерята, както би рекъл Уинстън!
          Наздраве!

          П.П. В исторически план БГ-станците са малко тромови и бавно зацепват какво се случва и ще се случва.

          За съжаление от Освобождението досега нямате и 5 политика да ми изброите от световна величина.

          А, днес просто гледаме фарс-а на пълния некадърник, облякъл се с власт.

          Ще ви трябват доста голям екип от подготвени хора, за да изплувате и мръднете поне до пред-пред-последни.

          Най-трудно се обръща посоката - засега копаете надолу още.

          П.П. Хапвай и сръбвай - и с повече хумор на събитията

          Коментар


          • Реджеп Ердоган към Цветан Цветанов: Поздрави на Бойко Борисов, много добре работим заедно
            www.24chasa.bg
            Специални поздрави на премиера на България Бойко Борисов е изпратил турският премиер Реджеп Ердоган онази вечер чрез вицепремиера Цветан Цветанов, научи 24 часа...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
              Не си добре, обиждаш и заплашваш, че пак искате и можете да таковате народа.
              Червен е всеки, който не е от вашата бригада...
              Ми да видим, то Мутра е определение, не точно за бог.
              Лека
              Да обиждаш започна първи ти, без да съм те предизвикал. На всичкото отгоре тръгна и да се правиш на моралист. Морала да защитаваш тези, дето насъскват полицаите срещу децата. Морала да защитаваш тези, дето докараха по 5 000 орки в София и Пловдив, плащайки от народните пари.

              Морала е в гражданите на София и в студентите, които открито ви се противопоставиха и ви карат все повече и повече да се разкривате като истински комунисти.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Абе в 9 часа по нощите Кви лекции бре?
                И кой казваш предложи Пеевски?
                Ами хей такива за даскали задочници- целодневни в почивни дни.
                Само, че вместо да се прибере в 8, се прибира половин час по-сетне щото е във факултет на края на света.
                Отдавна съм казал кой предложи Пеевски- Бисеров и Найденов!, що се прайш на улав?

                Коментар


                • Vladimir Tanev
                  70 автобуса от цялата страна докараха няколко десетки хиляди симпатизанти на ГЕРБ в Пловдив. Това ни съобщава с надъхат глас репортер на една ТВ. Това момче явно никога не се е качвало в рейс досега...

                  Коментар


                  • http://www.dnevnik.bg/photos/2013/11...pic=33#picture
                    Yeah

                    Коментар


                    • Мохд Абуаси: Николай Младенов взема заплата 35 000 долара, защото предаде българските национални интереси!


                      Д-р Мохд Абуаси е роден през 1960 г. в град Рамала, на 16 км от Йерусалим. Преселва се в България през 1984 г. Завършил е журналистика в СУ "Св. Климент Охридски". По-късно защитава докторат по политология в областта на международните отношения. Тясната му специалност е ислямският фундаментализъм и ислямистките партии по света. От 15 години е български гражданин. През 2005 г. става директор на новосъздадения у нас Център за близкоизточни изследвания. Той е анализатор на Арабската пролет, както и на случващото се в Турция. Специално за “ШОУ” д-р Абуаси коментира задкулисието на сирийската криза и отражението й в България.

                      - Д-р Абуаси, вече е ясно, че въоръжената опозиция в Сирия се контролира от “Ал Кайда” и други джихадистки организации. Вие сте един от първите, които казаха това. Бихте ли обяснили по-подробно за какво става дума?
                      - Още преди година аз казах, че “Ал Кайда” в Сирия управлява въоръжената опозиция! Тогава ме обвиниха, че подкрепям режима на Асад!

                      Аз не подкрепям нито един арабски режим! Но не мога да приема да бъде съсипана една държава и стотици хиляди да загинат, само за да бъдат удовлетворени американските интереси!

                      В момента терористи от 83 държави воюват срещу режима на Асад. Те не трябва да бъдат наричани дори ислямисти, а бандити, престъпници, криминални елементи. Това, което те изповядват, няма нищо общо с ислямската религия, а са техни престъпни интерпретации.

                      Те са от Чечня, Казахстан, Узбекистан, Афганистан, Пакистан, Йемен, Саудитска Арабия, Кувейт, Йордания... Те искат да наложат своя вариант, своята ужасна интерпретация на шериата в Сирия.

                      Искат да върнат мюсюлманския свят 10 века назад!

                      Досега са загинали 100 000 души, но за това не е отговорен само режимът. Ако човек влезе в сайтовете на бунтовниците, ще види какво правят те - как режат глави, как пленяват хора от мирното население! Те влезли примерно в пощата в един град и хвърлили служителите от шестия етаж! Убиват войник, изваждат му сърцето и го изяждат! Това го пише в техните собствени сайтове! Беше показано и в някои от западните медии!

                      - Може ли да се каже, че това е война и срещу християните в Сирия?
                      - Нека да подчертая - това, което те изповядват, няма нищо общо с ислямската религия, това е техен вариант, една ужасна интерпретация на шериата, и затова водят война не само срещу християните, а срещу всеки, който не е с тях, включително и мюсюлмани. В Сирия 40 на сто населението е християнско и други религиозни и етнически малцинства.

                      Досега има над 100 000 загинали и над 2 млн. бежанци. Тези хора бягат не само от атаките на режима, а от войната изобщо.
                      Представете си, в един квартал влизат въоръжени бунтовници, стрелят, настаняват се в къщите на хората. Как тези бунтовници, които казват, че се борят за човешки права, могат да влизат в квартали с мирно население и да постъпват по този начин?! Просто те ги третират като неверници! Като имаме предвид, че броят на християните в Сирия е 2 млн., не означава ли това, че някой тенденциозно го прави?! Както стана в Ирак. Там преди войната имаше 3 млн. християни, сега няма и 100 хиляди!

                      Православният патриарх на Сирия заяви скоро в интервю, че 450 000 християни са били принудени да напуснат домовете си.
                      Преди дни бунтовниците от „Ан-Нусра”, която е свързана с „Ал Кайда”, влязоха в най-стария християнски град в Сирия Малула, в който се говори езикът на Иисус Христос, съсипаха църквите и изгониха населението. Сирийският режим в момента, добър или лош, е последната светска държава в арабския свят!

                      - От кого се спонсорират бунтовниците?
                      - Чужденците, които са 2/3 от въоръжената опозиция в Сирия, са спонсорирани от Катар и Саудитска Арабия. Това не е тайна, те го признават! Катар досега са дали 4.5 милиарда долара, а Саудитска Арабия много повече!

                      Как да приемем, че тези държави воюват в Сирия за демокрация и човешки права, като в Саудитска Арабия още не разрешават на жените да карат кола и да имат шофьорска книжка? Там думата “избори” е забранена! А “Амнести интернешънъл” пък критикуват Катар, защото осъдиха на 17 години затвор един интелигентен човек, поет, заради едно стихотворение, в което критикува властта! И тези искат демокрация в Сирия?!

                      - Какъв е интересът в Сирия на Катар и Саудитска Арабия?
                      - Катар е най-големият износител на газ в света. Той изнася газта с кораби. Сирийският режим отказа да им даде разрешение за строеж на газопровод през страната. Споразумение за строеж на газопровод и нефтопровод беше постигнато с иранците. Това вбеси Катар и Саудитска Арабия и затова те помагат на т. нар. бунтовници...

                      - Но в Сирия беше използвано химическо оръжие. Кой стои зад това?
                      - За първи път химическо оръжие в Сирия беше използвано от въоръжената опозиция през март в Хан ал Асал, близо до Алепо. Но тя обвини армията. Бяха убити 25 военнослужещи от сирийската армия.

                      Тогава правителството изпрати официална молба до ООН да дойдат експерти и да разследват случая. ООН, французите и американците замотаха тази молба 5 месеца. Едва преди един месец изпратиха експертите в Сирия. Няколко дена след влизането на инспекторите беше използвано химическото оръжие в Дамаск, за което става дума сега. Кой разумен човек на този свят ще повярва, че сирийското правителство ще използва химическо оръжие точно когато е извикало експерти в страната?! Освен това защо никой не обърна внимание, че Турция хвана на границите у бунтовниците от фронта „Ан-Нусра”, а това е „Ал Кайда”, 10 кг газ зарин!

                      „Ал Кайда” е поставена от американците в списъка на терористичните организации, а опозицията в Сирия не ги приема за такива!

                      Официалният говорител на ООН дори каза, че въоръжената опозиция в Сирия разполага с химическо оръжие.
                      Истината е, че просто

                      .................................................. ........

                      „Всяка атака срещу Израел е атака срещу България!”

                      Как може един външен министър да каже подобно нещо?! Но сега какво работи? Специален пратеник на ООН в Ирак! Със заплата около 35 000 долара без командировките, които там са дебели суми! Това му е отплатата и възнаграждението за продажбата на нашите национални интереси! Може да проследите много от политиците ни какво са работили, след като са напуснали властта! Това е болезнена тема!

                      Аз съм палестинец по произход, но ми е мъчно за това, което се случва у нас, защото съм и български гражданин! И смятам, че българският народ има потенциала и капацитета да живее далече по-добре от много западноевропейски държави!
                      Защо не се случва това, питайте политическата класа в България!

                      Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА

                      ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЮТА ПО ГОРЕЩИ ТЕМИ - ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА В. "ШОУ"!
                      ПРЕДАТЕЛИ И МУТРЕНСКИ БОКЛУЦИ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Искаш да кажеш, че турското робство е виновно, задето вие комунистите през последните 69 години ограбихте държавата така, че да сме едни от най бедните в света ли ???
                        Не е верно, погледни данни на ООН за БВП на глава от населението в края на 80-те години и ще видиш, че не е така..... Бедносттта се случи, малко по-късно, ама това е друга тема..... Да гласувал съм за Орешарски, мисля че води държавата в правилна посока и Ако Орешака вземе мерки да реши бежанския проблем, ще гласувам ОПЕТ за него

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Абе в 9 часа по нощите Кви лекции бре?
                          И кой казваш предложи Пеевски?
                          А, кой насъска полицаите да бият децата ???
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Жената по-късно се прибира от лекции заради късно пробудилите се будни все пак студенти. 5 месеца след казуса Пеевски да питаш кой го е предложил ако си раннобуден здраве му кажи. КЪСНОбУДНИ СА НАШИТЕ платени студенти!
                            Вече ми се отразяват и на вечерята, както би рекъл Уинстън!
                            Абе в 9 часа по нощите Кви лекции бре?
                            И кой казваш предложи Пеевски?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              ....Тия сини болшевици...
                              Лорде,първа фаза на историческа зрялост, е да не се ползват термини от миналото за оправдание на настоящето - пример=> турско робство;съветска окупация;европейска колонизация ...

                              За да се борим с явленията - трябва да изкореним причините,както е казал Лаврентий Пали'ч (Берия) .....Велик човек между впрочем, на когото простолюдието ще пали свещи винаги!

                              Оттам насетне нещата са лесни,но имаме предвид че лага на заблуда при тълпата е от порядъка на 50-100 години ....

                              Втора фаза на зрялост, е да се преодолее схващането че революция се прави спонтанно,а всъщност става с много пари ,още от пуританите на Кромуел!
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Айдее, абе нещо за Априлското въстание да кажеш.... В момента ДПС управлява и е във властта, законно и демократично
                                Искаш да кажеш, че турското робство е виновно, задето вие комунистите през последните 69 години ограбихте държавата така, че да сме едни от най бедните в света ли ???
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

                                Коментар

                                Working...
                                X