IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Велислава може да е дърта, може да е грозна, ама е права. Въпреки че понякога е неразбираема за по-малко интелектуалните читатели. Да не казвам за по-простите.
    Кого спасяват месиите?
    лигархията е политически режим, при който властта е съсредоточена в ръцете на малка група граждани, обслужва техните лични и групови интереси срещу интересите на обществото.
    ..................
    И все пак – защо олигархията успява?
    Защото знае – разчовеченият човек, докаран до неграмотна чалгаризирана маса, най обича да мрази, да завижда и да се жалва.
    ..........
    Погледнете „месиите” и ще проумеете психологията на техните създатели.

Олигархията, без никакъв срам и свян, заложи на неонацизма и латентната ксенофобия, на страховете и омразите български. И на политическата сцена връхлетя един карикатурен фюрер, понесъл на своите хоругви първата буква от свещената глаголица – Азъ – деформирана до свастика.

После бръкна в смърдящото подземие на задкулисието и измъкна за черното кожено яке новия фюрер за лично ползване. Предводителят на омразата, главният интригант на републиката, властелинът на двуличието, мутроидът, обгърнат в престъпния чар на мафията, всенародният прелъстител, медийният съблазнител. Един арогантен и невежествен тип, подут от самолюбие, егоцентризъм, похотлива жестокост и сладострастна отмъстителност. Един триумф на жадното за диктатор общество. Един апотеоз на френетичната омраза към интелекта. Шедьовърът на олигархията! Който толкова се обича, та чак се ревнува. Негово е циничното откровение - „в своето време Хитлер и Сталин също са номер едно”.

И ето – под розетата от Плиска (ах, туй рвение към историята!) изгря друг „месия” – слугата на мутроида. Един политически сутеньор, надовлечен в медиите направо от сутерена на чалгата. Метафората на обществената помиярщина. Парвенюто, което довчера беше вярното куче-пазач на мутроида, неговият най-любим домашен любимец, неговата персонална цветарка, неговият душеприказчик, самоотверженият изпълнител на всички негови мръсни и мокри поръчки, блестящият символ на едно задушаващо многолюдие от мизерабълни прислужници на все същата мутра. Тъй вихрено се прекамбична слугата, та довчерашният му господар го удостои със званието капут.
    И колко ще го прочетат? 100, 200,...хиляда? Пет хиляди?
    И колко от тях ще осмислят написаното? ... ???

В България ще продължава да има стотици хиляди и ИДИОТИ, които да се доверят на гореописаните....

Бедна, бедна България!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Така си и мислех- появи се веднага главния форумен гербераст
      Кандид- дилетант- фаер- ЦВ- БУДА- ФИДОСОВА ти си едно от уродливите явления- никове на форума-ПОЯВИ СЕ С МУТРИТЕ И ЩЕ СИ ОТИДЕШ С ТЯХ.
      Моля те кажи ми откога търгуваш с акции, колко ника имаш , колко финансови коментара имаш и колко акции имаш.Николко нали- те са ти фон, а основното е герберастката пропаганда за пари
      Откога уж правистите и колеги на Фидосова слугуват на мутрите по форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Уважаеми Фаер, задавал ли си си въпроса защо тази тема не беше активна преди появата на ГЕРБ и защо е още по активна след падането му от власт. Аз например почти съм спрял да пиша тук , защото ми върви борсата вече, за разлика от времето на ГЕРБ , които я национализираха и сравниха с черешова.Мога да спра и напълно, но вие няма да спрете- защото сте платени и надъхани от.....шефовете си..
        Моля да ми отговориш и на въпроса защо толкова много хора възнавидяха ГЕРБ И МЕТОДИТЕ ИМ, А МНОГО ОТ ТЯХ И БЯХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ..
        Каза човек с почти 16 000 коментара от този си профил, още толкова като karl1957 и няколко стотин като борисов1959

Оге, откога лихварите станаха леви?

Коментар

• Аз пък смятам че е много добра идея да има платени тролове, ако им плащат и добре е още по-добре, така парите преминават от партиините каси към реалната икономика.

Но ако някой троли без да му плащат - е това вече не го разбирам - струва ми се напълно безотговорна позиция спрямо собственото му Аз, спрямо икономиката на държавата и спрямо бъдещето на нашата велика нация.

Коментар

• Уважаеми Фаер, задавал ли си си въпроса защо тази тема не беше активна преди появата на ГЕРБ и защо е още по активна след падането му от власт. Аз например почти съм спрял да пиша тук , защото ми върви борсата вече, за разлика от времето на ГЕРБ , които я национализираха и сравниха с черешова.Мога да спра и напълно, но вие няма да спрете- защото сте платени и надъхани от.....шефовете си..
            Моля да ми отговориш и на въпроса защо толкова много хора възнавидяха ГЕРБ И МЕТОДИТЕ ИМ, А МНОГО ОТ ТЯХ И БЯХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ..

Коментар

• [QUOTE=Fair;1059578595]Ще мине ли поне един ден без да лъснат задниците на турско/червените мафиоти!?

Скандалът с БСП-троловете и опорните точки достигна Брюксел
              Илияна Йотова фактурира пред Европарламента пиар услуги за очерняне на Кристалина Георгиева

Въпросът ми от преди си виси с пълна сила. Ясно е и че въпросът всъщност е отговор. Все едно да попитам "Ще дойде ли ден червените форумни идиоти с анадолско самосъзнание да се почувстват неудобно?" Напълно риторичен въпрос, нали!?
              В тази връзка обаче имам едно питане до модераторите на сайта- Как Инвестор.бг се превърна от водещ бизнес сайт във виртуален партиен клуб за шепа душевноболни селски еничари, чиято единствена радост в скапания им животец е че "наште" още са на власт? Защо в тема валутна търговия (най-коментирана по принцип) има цели дни без нито едно мнение!!! Защо всички мислещи трейдъри и въобще хора с мозък се преместиха във Форексфорум, а админчето стана просто цензор, треперещ някой от гореспоменатите червени боклуци да не се- сакън- обиди?
              Айде със здраве и успех в живота!

Коментар

• Чрез Биволъ

Червените манипулатори са паникьосани. Пратиха контралийк. Уж от същата фирма с 200 коментара за ДСБ от август 2011. В бързината са пропуснали няколко дребни детайла: 1. оставили са днешна дата и час на създаване на документа от 2011 г. в метаданните 2. документите на Лийдуей са правени на Mac OS, а тези с нещо друго 3. Не са налучкали фирмения зелен цвят и шрифтовете. 4. Пише се mEdia с Е, мАдиа се клатят между краката на коча, където и на вас ви е мястото, другари комсомолци.

https://www.facebook.com/bivolnews/p...type=1&theater

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• No comment >https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Чрез Биволъ
                      Троловете на Лийдуей изтриха хвалебствените коментари в групата за бежанците, но има скрийншотове, а ако се стигне до съд Facebook може да ги възстанови.

https://www.facebook.com/bivolnews/p...67605969957855

БСП: Игра на тролове

Социалистите отричат да имат договор с PR агенция Leadway Media Solutions за интернет активности. Евродепутатът Илияна Йотова обаче работи с нея

http://www.capital.bg/biznes/media_i...ra_na_trolove/

Тази седмица сайтът bivol.bg публикува документ, за който твърди, че е отчет до депутата и медиен секретар на БСП Антон Кутев от PR агенция Leadway Media Solutions. От него става ясно, че фирмата е наета, за да разпространява посланията на управляващата партия в интернет форуми и социални мрежи, като генерира позитивни коментари за нея и очернящи за нейните опоненти. Според публикувания отчет за периода 9-28 януари са били произведени 1840 коментара както във Facebook, така и във форумите на 53 онлайн медии. Видно от документа, качен на bivol.bg, отчетът е доста подробен, разделен по актуалните теми от месеца. Той проследява автентичните реакции на онлайн коментаторите, които след това биват запушени с "наши послания". Или опорни точки, ако предпочитате. Впрочем същите, които можем да разчетем във всяко от публичните изказвания на лицата на БСП.

Ако отчетът е автентичен, то излиза, че управляващите не само се радват на благоразположението на медиите на Делян Пеевски (който вече не крие, че разпъва медийни чадъри по поръчка), но и че упражняват опасната практика да манипулират общественото мнение, като имитират подкрепа за действията си. А за целта използват фалшиви профили, зад които не се крият хора, които изразяват своята гражданска позиция, а интернет тролове с професионална мисия.

Решихме обаче да проверим дали имената на коментаторите, изнесени в отчета на bivol.bg, съвпадат с потребители във форумите на capital.bg и dnevnik.bg и ако да, то каква е активността им. Оказа се, че не само тези профили съществуват, но и публикациите им са едно към едно с "нашите послания" - опорните точки в публикувания документ. A и често съвпадат с изказвания на депутати от управляващата партия и тези, разпространявани от Пеевските медии.

Коментар

• Чрез Биволъ
                        Троловете на Лийдуей изтриха хвалебствените коментари в групата за бежанците, но има скрийншотове, а ако се стигне до съд Facebook може да ги възстанови.

https://www.facebook.com/bivolnews/p...67605969957855

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          Илияна Йотова отрече някой да е разбивал и влизал в електронната ѝ поща

" Не съм сигурна дали това е моята поща, или нещо различно. Разбрах, че имало и видеоклип. Нещата, който се изнасят не фигурират в електронната ми поща", заяви за "24часа" в Пазарджик Йотова.

В тази връзка тя покани, хората които твърдят, че това е нейната електронна поща да се срещнат и да сравнят, какви писма е получавала.

"Нямам нищо лично срещу г-жа Георгиева, но смятам, че можеше да направи повече за България в кризата с бежанците. Тази моя оценка съм я казвала многократно в различни национални медии.", заяви Илияна Йотова.

Тя призна, че има два договора с визираната от " Биволъ" ПР - агенция " Лийдуей Медия Солюшънс". Първият е за 4 месеца и е сключен през миналата година. Той касае проучване за микрофинансиране на малки и средни предприятия, както и проблемите на хората в неравностойно положение. Този договор е финансиран с европейски средства и резултатите от направното по него изследване ще бъдат обявени официално след седмица.

Вторият договор касае сайта на Илияна Йотова и е финансиран лично от нея. В съвсем скоро време този сайт ще бъде представен в цялата страна, обиви Йотова. Тя също така отрече да е ползвала тролове, осигурени и от ПР - агенцията, за да се популяризира работата й, защото нямала подобна нужда.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3263802
                          Едва ли някой е очаквал, че комунист ще си признае!

Коментар

• Илияна Йотова отрече някой да е разбивал и влизал в електронната ѝ поща

" Не съм сигурна дали това е моята поща, или нещо различно. Разбрах, че имало и видеоклип. Нещата, който се изнасят не фигурират в електронната ми поща", заяви за "24часа" в Пазарджик Йотова.

В тази връзка тя покани, хората които твърдят, че това е нейната електронна поща да се срещнат и да сравнят, какви писма е получавала.

"Нямам нищо лично срещу г-жа Георгиева, но смятам, че можеше да направи повече за България в кризата с бежанците. Тази моя оценка съм я казвала многократно в различни национални медии.", заяви Илияна Йотова.

Тя призна, че има два договора с визираната от " Биволъ" ПР - агенция " Лийдуей Медия Солюшънс". Първият е за 4 месеца и е сключен през миналата година. Той касае проучване за микрофинансиране на малки и средни предприятия, както и проблемите на хората в неравностойно положение. Този договор е финансиран с европейски средства и резултатите от направното по него изследване ще бъдат обявени официално след седмица.

Вторият договор касае сайта на Илияна Йотова и е финансиран лично от нея. В съвсем скоро време този сайт ще бъде представен в цялата страна, обиви Йотова. Тя също така отрече да е ползвала тролове, осигурени и от ПР - агенцията, за да се популяризира работата й, защото нямала подобна нужда.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3263802

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Бойко Борисов:Преяждането с власт на ДПС и тяхната арогантност минават всякакви граници

14-02-2014 .

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Извънредно в ПИК! 16 депутати начело с Кадиев и Янаки Стоилов цепят БСП! Сергей Станишев е в паника!
                                http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%...ews148003.html.
                                „О, не не искам да коментирам! Няма нищо вярно в това писание!“, заяви пред ГЛАСОВЕ Георги Кадиев. На въпрос откъде смята, че е излязла тази информация, той отговори: „Явно са си я изсмукали от пръстите, тоест – от никъде. Просто са се чудели какво да измислят и това са измислили.“http://glasove.com/politika/33283-g-...shte-cepim-bsp

Коментар

Working...
                                X