IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aгент-явочник-доносник Елника, дай професионално мнение за показната активация на Роската Петров?

Коментар

• Тези агенти нежните приятели на Вигенин и Алгафари ги харесват тези думи - прекършване.Хубаво ли прекършвахте с Вигенин и Алгафари а агент - слуга- пидал- падат ли и малко пари или е само за розичката и удоволствие
      Ами за инвеститорите от форума UUUP 4000 , КОГАТО ЛУЗЪРИТЕ ТВЪРДЯХА ГЛУПОСТИ И СОФИКС 0 ЗНАЧИ НЕЩО, ама за нежните агенти е неразбираемо- те уважават езика и жестовете на Азис и Алгафари
      А агент пидал никога няма да стане нормален мъж и човек

"Моето излизане от политиката не може да се тълкува като предателство към Бойко Борисов. Разговарях с него, той прие нормално моето решение. Аз няма да преминавам в друга парламентарна група", заяви преди минути пред ПИК Владислав Горанов, който подаде заявление за оттеглянето си като народен представител от ГЕРБ.

Във връзка с решението му Бойко Борисов заяви, че Горанов ще остане като експерт в ГЕРБ. Но пред ПИК той изрично подчерта, че напуска изцяло политиката. "Няма да бъде експерт към нито една партия", подчерта Горанов.

Оттеглянето му е тежка загуба за партията на Борисов.

В кабинета "Борисов", Горанов заемаше поста заместник-финансов министър. Той има репутация на добър финансов анализатор и експерт.

"Напускам политиката, защото не мога да се проявя като експерт. В бъдеще ще се занимавам с консултантска дейност", обясни Горанов.

На въпрос на ПИК - защо напуска ГЕРБ само два дни преди конгреса, Горанов отговори: "Защото, ако бях напуснал след конгреса, някои щяха да ме обвинят, че си тръгвам заради неудовлетворени амбиции примерно за евродепутатско място".

"Нито съм имал такива амбиции, нито съм водил подобни разговори", отвърна финансистът на питане - как ще коментира слуховете, че по време на партийния конгрес в неделя е щял да смени Цветан Цветанов като заместник-председател на ГЕРБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        А ето го и агент пидал-появи се за да обижда и напада. Върнал се е от среща с Вигенин.Сега чакал розичка и от Алгафари- нали си е от тяхтата партия.Приятелчета са - обичат близките политически контактиПри него е още по сложно с лъжите- уж мъж, а жена, уж емигрант, а клошар, уж инвеститор а слуга на ГЕРБ- сложна е вашата агентурна работа, ама както каза за ваше успокоение вожда Ви Буда- пидалите сте умни..

Другари слуги на ГЕРБ спрете да обиждате и висите по цял ден във форума -с господарите Ви е свършено
        С господарите ни не знам, но знам че Агент Елника никога няма да стане общински съветник.

Коментар

• БРАВО БУЛУСЕР- напълно съм съгласен с тебе..Не трябва да ни интересува , за какви се представят, а да искаме конкретни неща - по добър живот и социални придобивки..Така е в нормалния свят...Тук засега левите са по десни от десните, а всички са комунисти и заедно крадат за наша сметка

Коментар

• ... ако не намерим механизъм да бъркаме в задниците на политиците ежедневно - няма да стане нашата работа -... затова няма леви и десни - има свършена работа ... и стига сте се драпали кое магаре повече вдига по баира ... ако не го ръчкаш - няма да върви - това е истината ... (естествено, че не всяко магаре е Бен Джонсън, но е достъчно да тегли в правата посока)
            ... от доста време, приятелите ми и роднините ми са зле платени и безработни (тук сте все трейдъри и инвеститори... и му държите края, но не всички са така) - на кого да кажем, че е по-добър от другия? ... нещата отиват все по-зле... и май проблема не е в "тях" , а в НАС

ПП
            колко пъти поискахте сметка за свършена работа от политика, който избрахте.... или колко пъти поискахте отговор - защо се налага "заменка" (на земя ... нали се сещате - на морето - срещу зема на къра) ... пишим си във форума само ... кой бил добър и кой не - а къде сме ние?

Коментар

• А ето го и агент пидал-появи се за да обижда и напада. Върнал се е от среща с Вигенин.Сега чакал розичка и от Алгафари- нали си е от тяхтата партия.Приятелчета са - обичат близките политически контактиПри него е още по сложно с лъжите- уж мъж, а жена, уж емигрант, а клошар, уж инвеститор а слуга на ГЕРБ- сложна е вашата агентурна работа, ама както каза за ваше успокоение вожда Ви Буда- пидалите сте умни..

Другари слуги на ГЕРБ спрете да обиждате и висите по цял ден във форума -с господарите Ви е свършено
              Last edited by Kiro; 15.02.2014, 02:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Ха, ама ти май се изнерви нещо...
                Търгувам от 2006-та (и като гледам къде коментираш, виждам, че на доста места сме в едни и същи позиции), това не ми е основно занимание и имам само един ник...
                Обаче все ме гложди един въпрос: откога лихварите станаха леви?
                Ама агента-явочник Елника, познат тук като киро-карл-борисов, лихварче ли е?
                Помня преди години преди да занули акаунта ръсеше доста глупости. След това го досраме и отвреме-навреме изхлипваше
                Uuuup 4000
                Гадове са тея доносници. Колко ли съдби е прекършил през предателския си живот?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Това си е твое мнение.
                  п.п. А Венци Коня не е грозен. И не е тъп. Не случайно си взе хубава жена, много по-млада от него при това.
                  ... винаги съм се чудил какво може да намери едно младо, добре изглеждащо момиче в един възрастен мъж, при това (между нас казано) 15-то индиго на Брат Пит

ПП
                  всъщност какво ли се чудя
                  Last edited by buluser; 15.02.2014, 01:39.

Коментар

• Гигов разбери, ако е за чистота, красота и ум- никои за нашите писачи от ГЕРБ не може да се сравни със ЦВЦВ, БУДА, Фидосова и Лилето.Те например за кандид-дилетант- фаер главния герберас с многото никове и обиждащия жените са символ на съвършенство

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
                      гигов, както беше казал един по-грозен от нея (венци димитров... ако го помните) - тази като се изкъпе и като се вчеше - тогава да говори с мен ...
                      не искам да подценявам висините на възвишените и мисли, но ми идват малко в повече... ако някой не знае причината на нашето положение --> това е отказа ни от отказ от миналото - това е!
                      затова аман от псевдо демократи!!! ... особенно пък тази ...
                      Това си е твое мнение.
                      Дали е дърта, дали е грозна, дали е вчесана (в смисъл сресана), дали е лесбийка или е някоя некадърница...

В това което е написала, аз не виждам нищо, което да не се вмества в моите представи за политика.
                      Та... това си е моето мнение.

п.п. А Венци Коня не е грозен. И не е тъп. Не случайно си взе хубава жена, много по-млада от него при това.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Кандид- дилетант- фаер- Буда- ЦВ- ФИДОСОВА
                        Лъжеш повече от патроните си ЦВ и Буда.Да ти пропимня ли как злобееше и обиждаше дамите, които ти противоречаха.- тогава се наричаше дилетант и се представяше като историк и философ.Сега си под нов ник, но стари цели - да слугуваш
                        на мутрите..Лъжеш и че търгуваш от 2006- никога не си писал професионано във форума- ти си тук за да обиждаш и нападаш хора , които са срещу политическите ти господари..Разтрепери ли се СЕГА , че си жалък и смешен- вече си разкрит..Сега и с новия си ник- фаер..Измисляш си легенда и за акциите - не те познават хората тук или те познават като гербераст..Свърши вашата момче- не се коси, а търси работа при Пеевски- може и ЦВ да те уреди
                        ЕДНА МИСЪЛ МЕ ГЛОЖДИ- КАК МОЖЕ СРЕДНОИНТИЛИГЕНТЕН ЧОВЕК- УЖ ПРАВИСТ И ПРИЯТЕЛ НА ФИДОСОВА ДА Е МУТРОФИЛ

Коментар

• гигов, както беше казал един по-грозен от нея (венци димитров... ако го помните) - тази като се изкъпе и като се вчеше - тогава да говори с мен ...
                          не искам да подценявам висините на възвишените и мисли, но ми идват малко в повече... ако някой не знае причината на нашето положение --> това е отказа ни от отказ от миналото - това е!
                          затова аман от псевдо демократи!!! ... особенно пък тази ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Велислава може да е дърта, може да е грозна, ама е права. Въпреки че понякога е неразбираема за по-малко интелектуалните читатели. Да не казвам за по-простите.

И колко ще го прочетат? 100, 200,...хиляда? Пет хиляди?
                            И колко от тях ще осмислят написаното? ... ???

В България ще продължава да има стотици хиляди и ИДИОТИ, които да се доверят на гореописаните....

Бедна, бедна България!
                            То вярно че Бареков се очаква да взима гласове от БСП и беше близък с Бойко, но пък взима пари от медиините спонсори на БСП, пък и работи за тях.

Да не се окаже най-накрая че БСП сами са се прекарали като са влезли в сегашното управление с тези си съюзници И както приказваха че основното е ГЕРБ да не е на власт всъщност Станишев да работи за това Бойко да е на власт

Коментар

Така си и мислех- появи се веднага главния форумен гербераст
                              Кандид- дилетант- фаер- ЦВ- БУДА- ФИДОСОВА ти си едно от уродливите явления- никове на форума-ПОЯВИ СЕ С МУТРИТЕ И ЩЕ СИ ОТИДЕШ С ТЯХ.
                              Моля те кажи ми откога търгуваш с акции, колко ника имаш , колко финансови коментара имаш и колко акции имаш.Николко нали- те са ти фон, а основното е герберастката пропаганда за пари
                              Откога уж правистите и колеги на Фидосова слугуват на мутрите по форумите
                              Разбираемо е депутати от БСП да защитават сходни тези в публичните си изяви. PR-ът обаче, както всички други професии има етичен кодекс, в който правило номер едно е "Не лъжи!". Опитите за режисура на публичния диалог, независимо дали го правят служители на агенция или "симпатизанти" на някоя партия, са обречени на провал в интернет, защото това е среда, в която не можеш да имаш контрол над посланията си. БСП би трябвало да разбира, че доверието на хората не се печели, като мултиплицираш тезите си през "приятелски медии" и наводниш форумите с платени клакьори, а като си открит и честен за това какво правиш в политиката и за начините, по които действаш.

http://www.capital.bg/biznes/media_i...p=2#storystart

Коментар

Така си и мислех- появи се веднага главния форумен гербераст
                                Кандид- дилетант- фаер- ЦВ- БУДА- ФИДОСОВА ти си едно от уродливите явления- никове на форума-ПОЯВИ СЕ С МУТРИТЕ И ЩЕ СИ ОТИДЕШ С ТЯХ.
                                Моля те кажи ми откога търгуваш с акции, колко ника имаш , колко финансови коментара имаш и колко акции имаш.Николко нали- те са ти фон, а основното е герберастката пропаганда за пари
                                Откога уж правистите и колеги на Фидосова слугуват на мутрите по форумите
                                Ха, ама ти май се изнерви нещо...
                                Търгувам от 2006-та (и като гледам къде коментираш, виждам, че на доста места сме в едни и същи позиции), това не ми е основно занимание и имам само един ник...
                                Обаче все ме гложди един въпрос: откога лихварите станаха леви?

Коментар

Working...
                                X