If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз тъкмо щях да и обяснявам че и БеСеПар ще и свърши работа но се спря с глупостите
Грешиш, че обръщаш повече внимание на коментиращия, а не на коментара. Да не говорим, че проявявате чиста дискриминация, зле облечена в подмятания. Стъпката от узаконяване на кръвосмешение до цитираното от мен не е голяма. Но ти си знаеш, коя съм аз да ти соча грешките в подхода.
Лека нощ ви пожелавам!
Аз си предпочитам Свръхнатоварването.Иначе си прав че не е много навътре в нещата.
Всеки има право на предпочитания. Лекарите сигурно харесват повече Болницата.
А моето пристрастие сигурно се дължи на факта, че първата ми книга на Хейли е "Летище".
Ама все пак е по-добра.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
"Летище" е по-добра.
А твоята е малко изкуствена някак си.... Струва ми се че авторът не е много навътре в нещата. Нищо конкретно не мога да отбележа, просто имам такова усещане.
Аз си предпочитам Свръхнатоварването.Иначе си прав че не е много навътре в нещата.
На мен любима ми е Свръхнатоварването щото е по моята професия
"Летище" е по-добра.
А твоята е малко изкуствена някак си.... Струва ми се че авторът не е много навътре в нещата. Нищо конкретно не мога да отбележа, просто имам такова усещане.
Само че следващия път ще дойдат не 50, ами 200 хиляди. И не с призив за мир и толерантност, ами с дряновици в ръцете.
То и сега си изцапахте дантелените софийски гащички.
На същия ден са викали от прозорците на СУ оставка и мангалите от митинга и те подхванали да викат ОСТАВКА......
Само че следващия път ще дойдат не 50, ами 200 хиляди. И не с призив за мир и толерантност, ами с дряновици в ръцете.
То и сега си изцапахте дантелените софийски гащички.
Коментар