IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Yeah

    Коментар


    • КОМУНЕТАТА ИЗБИТИ... В НЕТА!
      http://www.svobodnoslovo.eu/?p=12588
      Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Днес е ЛЕГЕНДАРНИЯТ бунт !!!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        МутроКандит за мутрите да си питаш Господаря- нали сте от СИК- кандиииитеее

        Волен Сидеров: Президентът наруши закона
        Плевнелиев ли ви диктува въпросите, нападна водещата лидерът на "Атака"
        Публикувано: 20 ноем. 2013, 09:03 | Обновено: 20 ноем. 2013, 09:03
        Разпечатай
        прочитания: 2874 | коментари: 19
        София, България

        Лидерът на "Атака" Волен Сидеров
        Кире, може ли нормален човек да приема на сериозно Болен Сидеров?

        Коментар


        • МутроКандит за мутрите да си питаш Господаря- нали сте от СИК- кандиииитеее

          Волен Сидеров: Президентът наруши закона
          Плевнелиев ли ви диктува въпросите, нападна водещата лидерът на "Атака"
          Публикувано: 20 ноем. 2013, 09:03 | Обновено: 20 ноем. 2013, 09:03
          Разпечатай
          прочитания: 2874 | коментари: 19
          София, България

          Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще иска затваряне на границата и есктрадиция на всички нелегални. Това заяви той в "Денят започва" по БНТ. "Сега законът не се спазва от МВР. То е длъжно да задържа и да експулсира, който незаконно мине границата. Такива от 10 000. Тази парализа на властта доведе да се нападат млади жени в центъра на София", заяви Сидеров. Той се заяде с водещата: "Плевнелиев ли ви диктува въпросите?". Тя обаче търпеливо отклони обвиненията. Лидерът на "Атака" твърди, че президентът Росен Плевнелиев е нарушил закона, като не е свиквал Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) на всеки 3 месеца.

          "Винаги съм спазвал добрия тон. Миналия път питах защо Плевнелиев е превозвал в правителствения самолет представители на чужди компании, които ограбват България. Когато съм бил остър или критичен то е, защото има нападки. Бях възмутен от реакцията на повечето медии. Вместо да се интересуват дали президентът е имал офшорни компании, докато е бил министър, аз им свърших работата", похвали се Сидеров за участието си в последния КСНС, когато разигра циркове. Той няма да пропусне да атакува отново МВР министъра Цветлин Йовчев за несвършената работа на МВР.

          Сидеров припомни, че идеята е на "Атака" за Закон за доброволните отряди. "Хората от години страдат от битова-циганска престъпност. Сега това вече се случва в София. Защото беше допуснато столицата да се насити с бежанци", пита той.

          ГЕРБ създаде формации като тази на Касим Дал и Корман Исмаилов, който сега са в Реформаторския блок. Те трябваше да са патерицата на ГЕРБ, заедно с НФСБ. Той (Бойко Борисов) си подготвяше такива, но не успя, заловиха му бюлетините и затова много го боли. Кунева и Костовистите трябва да бъдат съдени за престъпления към България. Ако човек посегне към тази бюлетина трябва да е мазохист, направи бърз анализ на политическите си съперници Сидеров. /БЛИЦ

          Коментар


          • Айдееее!
            Двамата спамери пак започнаха със спама.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар



            • Покаянието като политически хоросан





              Поисканата от Станишев прошка за възродителния процес циментира заедността на БСП и ДПС, но с вече променено съотношение на силите и с видимо преимущество на етническата партия

              ГАЛЯ ГОРАНОВА
              Сега

              Извинението на Сергей Станишев за възродителния процес е под номер едно в личната ми класация за "Бутафория на седмицата". А жестът трябваше да е значим, потресаващ, пречистващ - БСП в покайна поза моли за опрощение на греха по насилственото преименуване на българските турци. Изпълнението на ритуала обаче бе потресаващо слабо, да не кажа нелепо.

              С фалшив патос и интонации лидерът на БСП ни в клин, ни в ръкав поднася извинения с отдавна изтекла давност и в същия миг друг фалшификатор - лидерът на ДПС Лютви Местан, се втурва да го целува по братски на сцената! Накрая и двамата викват в ОФ-стил "Да живее Орешарски!" с неискреното внушение, че вече всичко е простено и можем да си управляваме спокойно заедно. Гавра с трагедията на 300 хиляди прогонени от родината си етнически турци.

              "Ние, моята партия БСП, имаме историческа вина пред българските турци за възродителния процес. И се извиняваме за това", произнесе естрадно от сцената Станишев на съботния проправителствен митинг.

              Вижте му само формулировката! "Ние" (разбирай колективна вина на всички бесепари), "моята партия" (БСП-това съм аз)... се извиняваМЕ за това (а дали така мислят и останалите?!). И това не са случайни грешки. Посланието трябваше да е гвоздей в речта на Станишев, така че със сигурност е предварително премислено. Пиар е това, не е шега работа. Но, както се казва, "грешката е вярна". В "прошката" на Станишев е дълбоко кодиран целият фалш на начинанието.

              Някои и досега спорят първо ли е по рода си това "покаяние" на социалистите, или вече е бивало. Като че ли това е най-важното в случая. А също и какви степени на душевно благородство разкрива то. Все животрептящи въпроси на нашето съвремие. А всъщност въпросът е

              защо бе направено точно в този миг? Каква е целта?

              Първо, моментът не е избран случайно. Думите бяха произнесени на първия съвместен и официално рекламиран като такъв митинг на БСП и ДПС. Досега двете партии не са демонстрирали подобна заедност. Станишев получи възможност да се обърне директно към потърпевшите от възродителния процес, за да не кънтят думите му на кухо.

              И второ - извинението явно бе условието, срещу което Станишев да получи целувка от Доган, пардон Местан. Това с целувките е стара заигравка между двамата лидери. На изборите за президент Ахмед Доган се пошегува, че срещу подкрепата си за кандидата на БСП Ивайло Калфин на втория тур "ще иска една хубава целувка". Е, не я получи, а я даде. И не той, а наместникът му. Но все за едно и също "обгрижване" става дума. Ти на мене - аз на тебе.

              Съмнявам се, че българските турци са настоявали за подобно извинение от страна на БСП. Те отдавна й простиха великодушно, още от времето на първата тройна коалиция. Зад "покаянието" на Станишев прозираше условието за публично унижение на соцлидера като предусловие за политическо съдружие. Нещо като варварски ритуал, при който вграждаш нечия сянка (в случая унижаваш нечия столетна гордост), за да е стабилен градежът. Или като посвещение в масонството. Оттам и "братските" целувки на Местан, иначе известен със своята сдържаност и хладина.

              Ритуалът на прошката бе хоросанът за потягане на коалиционните взаимоотношения между БСП и ДПС, но с вече променено съотношение на силите и видимо преимущество на депесарите. Това обяснява защо сега, а не по време на тройната коалиция. А и градежът напоследък е малко афиф, та трябва да се укрепят темелите му.

              Извинението на Станишев четвърт век след "голямата екскурзия" преследваше и друга цел - то трябваше да внуши на българските мюсюлмани, че е по-добре да ги управлява разкаяла се партия като БСП, отколкото "възродителят" Бойко Борисов, който не крие одобрението си за преименуването. Нещо като старт на предстояща предизборна кампания. При надигащата се националистическа вълна това има значение.

              Някак встрани и незабелязано мина скритото зад думите на Станишев послание, че

              ДПС = на българските турци

              Изборът на соцлидера да поднесе извиненията си за възродителния процес на партиен митинг на ДПС на практика потвърждава етническия характер на тази партия. Нещо, което ДПС от две десетилетия се мъчи да отрича с безценната помощ на Конституционния съд.

              Ако действително го мъчеше историческата вина на "неговата" партия, Станишев можеше да отиде на крака при жертвите на насилственото преименуване и оттам да отправи своето важно политическо послание. Както направи Иван Костов навремето в Бурса. Без посредничеството на други партии. Но не, той предпочете да отъждестви тези жертви с ДПС и да приподнесе покаянието си пред олтара на етническата партия, като й признае електоралния монопол върху тези български граждани, както и известно морално превъзходство.

              С други думи, жестът на Сергей Станишев съдържа всички кодове по признаване на властта на по-силния. Той е потвърждението на народните догадки, че България се управлява от Доган и Делян Пеевски е неговият отрок. Трагедията на стотиците прокудени от родината български турци, завършила с изгнаничество, няма нищо общо със съботния ритуал. Става дума за строго междупартиен договор с екзактни клаузи. Една от които вероятно е да се крепи кабинетът до изборите за Европарламент, така важни за Станишев.

              Случката обаче роди свежо народно творчество из интернет форумите: "След като се извини на ДПС за възродителния процес, Станишев да се извини и на "Атака" - за антифашистката борба".








              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Bogomil Bonev
                Разделението в обществото покрай нечии протести било нараснало. Така казват някои, твърдейки, че се дължало на липсата на оставка. Демек, при оставка се прегръщаме с лицемерите от "правилната олигархия". Разделението е евфемизъм на жестока ненавист между бивши приятели. Това е разделението. И се случва в средата на раздробената ни и условно наречена десница. То не засяга левицата. А оздравяването на десния полюс, защото това касае и левицата, минава през политическа лустрация на мутрите. Първо тях!

                Кирчооо,

                гледаш ли кордона от МУТРИ, пред кордона от милиционери! Кирчоооо, мутрите са с вас, Кирчоооо.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Днес е ЛЕГЕНДАРНИЯТ бунт !!!
                  АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА!
                  г-жа Фирдевс.2015г.

                  Коментар


                  • Днес е ЛЕГЕНДАРНИЯТ бунт !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

                    Коментар


                    • Bogomil Bonev
                      Разделението в обществото покрай нечии протести било нараснало. Така казват някои, твърдейки, че се дължало на липсата на оставка. Демек, при оставка се прегръщаме с лицемерите от "правилната олигархия". Разделението е евфемизъм на жестока ненавист между бивши приятели. Това е разделението. И се случва в средата на раздробената ни и условно наречена десница. То не засяга левицата. А оздравяването на десния полюс, защото това касае и левицата, минава през политическа лустрация на мутрите. Първо тях!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Това по-интересно:

                        http://www.youtube.com/watch?v=OJFuWgXw2vY
                        Ибаси.
                        За пръв път виждам рапър, който има повече мозък от кокошка!

                        Ама дори и той с рапърския си мозък е прозрял ГЛАВНОТО!

                        Първо трябва да вкараме Бойко Борисов в затвора и едва тогава да оправяме държавата!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Култово интервю на македонския журналист Васко Ефтов с Бацето http://www.youtube.com/watch?v=sL4e9_8NYRQ
                          Това по-интересно:

                          http://www.youtube.com/watch?v=OJFuWgXw2vY
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Култово интервю на македонския журналист Васко Ефтов с Бацето http://www.youtube.com/watch?v=sL4e9_8NYRQ
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                              Грешиш, че обръщаш повече внимание на коментиращия, а не на коментара. Да не говорим, че проявявате чиста дискриминация, зле облечена в подмятания. Стъпката от узаконяване на кръвосмешение до цитираното от мен не е голяма. Но ти си знаеш, коя съм аз да ти соча грешките в подхода.
                              Лека нощ ви пожелавам!
                              Аз точно коментара се опитах да разбера. Напразно.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Ранобудните студенти не протестирали срещу ГЕРБ?



                                Протестираха, а властта и тогава ги мачкаше, и се опитваше да ги неутрализира създавайки свои кукли на конци.
                                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

                                Коментар

                                Working...
                                X