Freak show или - шоуто на откаченяците, спретнато от Дудука и компания...цък http://www.youtube.com/watch?v=7AtFv...ature=youtu.be
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от barbaronАз ще направя залог от 10 биткойна ($10 000 на 31/12/2014),
че такива като теб с опорните точки ще се чувстват много зле след предсрочните избори
Засега ви оставям, следвайте точките, защото иначе няма да има чорба за вас довечера
Сахиб 13 да не прекалява с чесъна, защото чак тук се усеща, а Коки / Мейси и приятелката 'и Радослава да си сменят ченетата, че много тракат
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEVERAGE Разгледай мнениеДнес ще видим.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronАз ще направя залог от 10 биткойна ($10 000 на 31/12/2014), че такива като теб с опорните точки ще се чувстват много зле след предсрочните избори
Коки, ако познаеш че Цецко остава зам, Имаш награда, Дикс на Весо Потното и почетно място от дясната страна на Боци на къорсофрата с теленцето в тавата
Коментар
-
1
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЦвък като ковчежник държи здраво топките на Бацето .За туй он няма да го пипне и ще го остави да е заместник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНякой няма ли да направи залог, Какво ще се случи на мутренско-маймунското сборище в НДК? Дали Цецко ще продължи да бъде зам? Дали ще води листата на Евроизборите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron.......а, за да изкупя квартала ти и )
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеОоо наборе ,а добър ти ден ! Мисля ,че ти стана ясно какво имах предвид под върти опашка.А на тоя образ barbaron не напразно вчера му написах така ,,За втори път объркваш влака.Баба ти Коки многократно е заявявала тук ,че иска смяна на статуквото и лустрация.И докато не се появят читави хора с морал на политическата сцена ,она няма да гласува.Казах !!!!''И като за финал желателно е в бъдеще да не ме вкарвате в някакви филми ,че съм привърженичка на тая или оная партия .
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСАГА ЗА ЕДИН ПОБЪРКАН ДЪРТ БАНКСТЕРСКИ ВАМПИР ОБЛАДАВАН ОТ ИСЛЯМИСТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК!
Коментар
-
САГА ЗА ЕДИН ПОБЪРКАН ДЪРТ БАНКСТЕРСКИ ВАМПИР ОБЛАДАВАН ОТ ИСЛЯМИСТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК!
Първоначално изпратено от barbaronПризнавам си, аз съм , че си разговарям сам в лудница или съм написал някоя глупост - самоизтривам се.
Първоначално изпратено от barbaronАбе тиквеници, стига сте преповтаряли тази фалшива новина, подхвърлена ви от Мейси!
Между другото "Мейси" е кодовото название на Станишев.Last edited by LANDLORD 31; 16.02.2014, 12:14.
Коментар
-
ЕДНИТЕ И СЪЩИ БОКЛУЦИ!Шоу по Нова! Пудела : Слави Бинев се въргаляше пиян сред курвите в "Биад"! Сложих го в листите, за да противопоставя една мутра срещу друга мутра! Извинявам се, че го вкарах в политиката, но му спасих живота“. .......Кулезич към Пудела : Ако не осребряваш престоя си в парламента - напусни веднага парламента!На живо тук > http://novatv.bg/live/Last edited by коки; 16.02.2014, 11:52.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
В интервю за Българий он еър един от пациентите на болница "Св. Наум" (позната и като Четвърти километър) заявява: "Държавата да оздравява стратегически предприятия и след това да ги продава отново на частни собственици"
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3275527
Въпрос - как се казва този пациент и какво работи?
ПП Ако съм обидил модератора х-й, че наричам един бивш червен министър идиот, то моля да бъда извинен. В бъдеще ще го наричам българския Хенри Полсън.
ППП Гечев де, не х-й!
ПППП Исках да махна това за модератора х-й, ама компютърът нещо се развали.Last edited by sofiance; 16.02.2014, 10:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТиквата пак се изказа неподготвен......
Горанов напускал , защото защитил доцентура и щял да печели пари ( с доцентурата ли... - 700 лв ..). Супер специалиста на Стопанска академия - Свищов....... Дянков може да го викне да прочете лекция на тема : Борсата за череши е по-важна от БФБ, за развитието на капитализЪма в БГ "...Щото са си лика, прилика - счетита....
Като научен работник, тиквоча трябва да знае, че доцентурата не се защитава а е научно звание....Горанчо е станал доцент, може би , на монтанския филиал на пернишкия университет....( щото за другаде няма инфо )
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТиквата пак се изказа неподготвен......
Горанов напускал , защото защитил доцентура и щял да печели пари ( с доцентурата ли... - 700 лв ..). Супер специалиста на Стопанска академия - Свищов....... Дянков може да го викне да прочете лекция на тема : Борсата за череши е по-важна от БФБ, за развитието на капитализЪма в БГ "...Щото са си лика, прилика - счетита....
Като научен работник, тиквоча трябва да знае, че доцентурата не се защитава а е научно звание....Горанчо е станал доцент, може би , на монтанския филиал на пернишкия университет....( щото за другаде няма инфо )
Коментар
Коментар