IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Freak show или - шоуто на откаченяците, спретнато от Дудука и компания...цък http://www.youtube.com/watch?v=7AtFv...ature=youtu.be

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
      Аз ще направя залог от 10 биткойна ($10 000 на 31/12/2014),
      че такива като теб с опорните точки ще се чувстват много зле след предсрочните избори
      Засега ви оставям, следвайте точките, защото иначе няма да има чорба за вас довечера
      Сахиб 13 да не прекалява с чесъна, защото чак тук се усеща, а Коки / Мейси и приятелката 'и Радослава да си сменят ченетата, че много тракат

Ех barbaron ако ще и на Луната да се изселиш,ще си останеш зомбиран цървул.

Коментар

• Първоначално изпратено от LEVERAGE Разгледай мнение
        Днес ще видим.
        Ми кво да видим .То си е ясно като бял ден .Ако искаш на едно басче да се хвана с теб?! .

Коментар

Аз ще направя залог от 10 биткойна ($10 000 на 31/12/2014), че такива като теб с опорните точки ще се чувстват много зле след предсрочните избори
          Мойте "опорни точки" са Православната религия

Коки, ако познаеш че Цецко остава зам, Имаш награда, Дикс на Весо Потното и почетно място от дясната страна на Боци на къорсофрата с теленцето в тавата

Коментар

• 1

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Цвък като ковчежник държи здраво топките на Бацето .За туй он няма да го пипне и ще го остави да е заместник.
            Днес ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Някой няма ли да направи залог, Какво ще се случи на мутренско-маймунското сборище в НДК? Дали Цецко ще продължи да бъде зам? Дали ще води листата на Евроизборите?
              Цвък като ковчежник държи здраво топките на Бацето .За туй он няма да го пипне и ще го остави да е заместник.

Коментар

.......а, за да изкупя квартала ти и )
                Скрий се зад Алпите, сложи си памперса за възрастни и не си пожелавай невъзможни неща. 30 години гастарбайтерство явно са те озлобили нещастнико, дано Бог ти прости за тъпнята да остарееш сред чужди! Онзи ливанец още ли те пори кат риба?

Коментар

• Някой няма ли да направи залог, Какво ще се случи на мутренско-маймунското сборище в НДК? Дали Цецко ще продължи да бъде зам? Дали ще води листата на Евроизборите?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Ооо наборе ,а добър ти ден ! Мисля ,че ти стана ясно какво имах предвид под върти опашка.А на тоя образ barbaron не напразно вчера му написах така ,,За втори път объркваш влака.Баба ти Коки многократно е заявявала тук ,че иска смяна на статуквото и лустрация.И докато не се появят читави хора с морал на политическата сцена ,она няма да гласува.Казах !!!!''И като за финал желателно е в бъдеще да не ме вкарвате в някакви филми ,че съм привърженичка на тая или оная партия .
                    Аз не съм те вкарвал никъде наборке /бабо/ Каква лустрация искаш след 25 години И как тези дето не гласувате, ще промените статуквото?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      САГА ЗА ЕДИН ПОБЪРКАН ДЪРТ БАНКСТЕРСКИ ВАМПИР ОБЛАДАВАН ОТ ИСЛЯМИСТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК!
                      Ооо наборе ,а добър ти ден ! Мисля ,че ти стана ясно какво имах предвид под върти опашка.А на тоя образ barbaron не напразно вчера му написах така ,,За втори път объркваш влака.Баба ти Коки многократно е заявявала тук ,че иска смяна на статуквото и лустрация.И докато не се появят читави хора с морал на политическата сцена ,она няма да гласува.Казах !!!!''И като за финал желателно е в бъдеще да не ме вкарвате в някакви филми ,че съм привърженичка на тая или оная партия .

Коментар

• САГА ЗА ЕДИН ПОБЪРКАН ДЪРТ БАНКСТЕРСКИ ВАМПИР ОБЛАДАВАН ОТ ИСЛЯМИСТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК!

Първоначално изпратено от barbaron
                        Признавам си, аз съм , че си разговарям сам в лудница или съм написал някоя глупост - самоизтривам се.

Първоначално изпратено от barbaron
                        Абе тиквеници, стига сте преповтаряли тази фалшива новина, подхвърлена ви от Мейси!
                        Между другото "Мейси" е кодовото название на Станишев.
                        Last edited by LANDLORD 31; 16.02.2014, 12:14.

Коментар

• ЕДНИТЕ И СЪЩИ БОКЛУЦИ!Шоу по Нова! Пудела : Слави Бинев се въргаляше пиян сред курвите в "Биад"! Сложих го в листите, за да противопоставя една мутра срещу друга мутра! Извинявам се, че го вкарах в политиката, но му спасих живота“. .......Кулезич към Пудела : Ако не осребряваш престоя си в парламента - напусни веднага парламента!На живо тук > http://novatv.bg/live/
                          Last edited by коки; 16.02.2014, 11:52.

Коментар

• В интервю за Българий он еър един от пациентите на болница "Св. Наум" (позната и като Четвърти километър) заявява: "Държавата да оздравява стратегически предприятия и след това да ги продава отново на частни собственици"

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3275527

Въпрос - как се казва този пациент и какво работи?

ПП Ако съм обидил модератора х-й, че наричам един бивш червен министър идиот, то моля да бъда извинен. В бъдеще ще го наричам българския Хенри Полсън.
                            ППП Гечев де, не х-й!

ПППП Исках да махна това за модератора х-й, ама компютърът нещо се развали.
                            Last edited by sofiance; 16.02.2014, 10:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Тиквата пак се изказа неподготвен......
                              Горанов напускал , защото защитил доцентура и щял да печели пари ( с доцентурата ли... - 700 лв ..). Супер специалиста на Стопанска академия - Свищов....... Дянков може да го викне да прочете лекция на тема : Борсата за череши е по-важна от БФБ, за развитието на капитализЪма в БГ "...Щото са си лика, прилика - счетита....
                              Като научен работник, тиквоча трябва да знае, че доцентурата не се защитава а е научно звание....Горанчо е станал доцент, може би , на монтанския филиал на пернишкия университет....( щото за другаде няма инфо )
                              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Тиквата пак се изказа неподготвен......
                                Горанов напускал , защото защитил доцентура и щял да печели пари ( с доцентурата ли... - 700 лв ..). Супер специалиста на Стопанска академия - Свищов....... Дянков може да го викне да прочете лекция на тема : Борсата за череши е по-важна от БФБ, за развитието на капитализЪма в БГ "...Щото са си лика, прилика - счетита....
                                Като научен работник, тиквоча трябва да знае, че доцентурата не се защитава а е научно звание....Горанчо е станал доцент, може би , на монтанския филиал на пернишкия университет....( щото за другаде няма инфо )
                                Горанов, ко ще и професор в Радомирския филиал на ПУТКА да стане, за мен си остава боклука сравнил борсата с черешовата борса

Коментар

Working...
                                X