IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Цялата дандания днешна на ГЕРБ е преливане от пусто в празно.
    Какви велики промени направи Бойко?
    НИКАКВИ!
    Нула. Зеро. ...
    Хи, хи! И защо да прави промени ББ? Досега спечели всичките си избори, включително и последните, въпреки всичките лъжи и компромати. Ще спечели и идващите избори, пак в този състав. А вие си вийте към луната, ама кой ли ви слуша! Лунатици нещастни!

Ако беше жив Вазов щеше да замести Македонски с комунисти, а Гредетин с избирателната урна. Защото ще се мъчите след изборите пак. А Гиговчо може да си пръсне мозъка, ама няма такава опасност, поради липса на такъв.

ПП Днес на конгреса на ГЕРБ дойдоха сума ти европейски политици. На конгреса на Станишев не дойде никой. Що ли? Кажи бе, Гиговчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Това е фотомонтаж драги. Какво искаш да докажеш с тази фалшификация?

Ето ти истинската снимка.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Цялата дандания днешна на ГЕРБ е преливане от пусто в празно.
          Какви велики промени направи Бойко?
          НИКАКВИ!
          Нула. Зеро.
          От един заместник НАУЖКИМ станаха трима.
          Ама кои са двамата други?
          Кмета на столицата и кмета на четвъртия по големина град в България. Двама активни кмета, които си имат много работа. Те няма изобщо да се занимават с партийни глупости. Там пари няма. Интерес няма. Парите минават през изпълнителната власт (там нямат достъп) и през общините. А тези, общинските пари трябва да се управляват така, че да се окажат в правилните джобове. Тоест и Фандъкова и Николов са заместници в партията само проформа. Цецо пак ще държи пълната власт.

Та преобул се Илия, погледнал се-пак в тия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
            С какво Цветанов държи Борисов? Защо не смее да го докосне? И кой от двамата е истинският лидер на партията?

Версиите сред делегатите на днешния конгрес бяха две. Според първата Цветанов е изрекетирал директно шефа си, че ако го похарчи, веднага ще хукне към прокуратурата, ще се споразумее по собствените си дела, ще стане защитен свидетел и ще даде показания за определени действия на Борисов по време на премиерския му мандат.

Като бонус щял да приложи документи, снимки и записи.

Според втората версия Борисов и Цветанов продължават да действат в престъпен синхрон. Дуото няма намерение да даде властта "без кръв", няма да се спре пред нищо, за да се върне начело на държавата.
            Че къде тука видя две версии?
            То си е една версията. Цецо здраво е стиснал Боко за топките, но също така двамата заедно ще продължат да плячкосват, ако идиотите български ги върнат на власт.
            На всичко отгоре Цецо е назначил свои хора навсякъде и ако го низвегнат може да разцепи ГЕРБ.

Коментар

• С какво Цветанов държи Борисов? Защо не смее да го докосне? И кой от двамата е истинският лидер на партията?

Версиите сред делегатите на днешния конгрес бяха две. Според първата Цветанов е изрекетирал директно шефа си, че ако го похарчи, веднага ще хукне към прокуратурата, ще се споразумее по собствените си дела, ще стане защитен свидетел и ще даде показания за определени действия на Борисов по време на премиерския му мандат.

Като бонус щял да приложи документи, снимки и записи.

Според втората версия Борисов и Цветанов продължават да действат в престъпен синхрон. Дуото няма намерение да даде властта "без кръв", няма да се спре пред нищо, за да се върне начело на държавата.

http://pik.bg/%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%...ews148671.html

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Те не се крият от хората, просто не искат да се занимават с вонящи лешояди като теб.
                eй го нà!
                Last edited by Факушкa; 16.02.2014, 18:11.

Коментар

• Абе Огито се загуби
                  Сигурно е на процедури в 'Орфей клуб уелнес' , Пловдив

Коментар

• За турците

Не мога да си обясня как има още хора, които не могат да схванат целите, стремежите и кроежите на управниците на Турция, на част от тамошното население и на немалка част от живущите турци на наша територия. Този етнос още не може да си прости, че е допуснал да бъде почти (за съжаление) изтласкан от Европа преди 136 години. Този етнос, който през 13 и 14 век нахлува с първобитно озверелите си орди в една много по напреднала в културно историческото си развитие Европа, стига до централните райони на континента и започва да налага и то насилствено една напълно непозната за христянските еропейски народи религия. Това нашествие е уникално, то е прецедент в историята на Европа. То е било целенасочено нашествие, защото след ятаганите прииждали семействата им и се заселвали като за векуване. Така и станало особено по нашите земи. Мераците на Турция по Европа не са отминали, но сега естествено не се действа с ятагани. По този повод искам да помоля всички вие – журналисти, коментатори, анализатори и тем подобни (не се обръщам към днешните политиците – те не чуват) да престанете да омаловажавате турското робство с изрази примерно от рода на: „О, пак ли турското робство ви е виновно…”. Да, виновно е! За другите не знам, но аз докато съм жив ще говоря за него, ще го мисля, ще го давам за лош пример в развитието на християнска Европа. Защото съм християнин и ще защитавам християнската си вяра, ако трябва с меч в ръка! Защото само преди 138 години тези турци, чиито поколения в немалка част живеят сега сред нас, са ни клали като добитък, изнасилвали са жените ни, гаврели са се с дъщерите ни, а в по далечно минало са отмъквали невръстните ни синове и са ги превръщали в убийци на собствените им родители. Това не може да се прости и да се забрави за 138 години, а трябва да се помни с векове.
                    Стефан Чернаев, София, безпартиен, несимпатизиращ на никоя партия, симпатизиращ на Стефан Стамболов

Коментар

Виждам, с Коки/Мейси все още не знаете как се води нормален политически спор
                      На всичко отгоре ти и български език не знаеш добре! С циганския и турския как си?
                      Гастарбайтерът отива в друга държава, за да припечели и се върне да нахрани децата си.
                      Аз напуснах с цялото си семейство държавата, в която съм се родил, защото беше окупирана от лакеите (твои родители и пра-родители) на една друга държава. Установих се в една друга държава, за да дишам свободен въздух и творя като ЧОВЕК С ЧОВЕШКИ ПРАВА. Както виждам, още по-зле става, искате да останете само вие, лешоядите и да доунищожите тази държава. Дерзайте. Така ще останете съвсем без роби.
                      Аз българската пенсия за 15 години няма да търся - подарявам ви я.
                      Моята партия е http://www.u-m-p.org/
                      Какво му се хващаш на лайняното ченге!!!
                      Аз също им я подарявам!!!

Коментар

Не разбра ли, че тази мантра вече не хваща дикиш
                        Но продължавайте си с "политинформацията", "громете" врага, ще получите бонбонче
                        Отворко имам един въпрос към теб , що не остана в БГ да се бориш за смяна на СТАТУКВОТО ,а замина в уредена държава ?
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Хайде изчезни заедно с вирт. койна както обеща! България на българите, предателите - гастарбайтери у левия кенеф. сред неравни.....
                          + 10000.Е тук вече съм съгласна с теб наборе!

Коментар

Коки/Мейси, виждам, че ви боли, когато ви казват, че сте голи и вече никой няма да се хване на въдици, произведени 1944 г,
                            https://bivol.bg/
                            http://ivo.bg/
                            Хи хи хи .Ти обаче серизоно си се вкарал в някакъв филм .За трети и последен път ти казвам ,объркал си влака barbaronНе съм привърженичка на тая или оная партия от котилото .

Коментар

• Делегатите от ГЕРБ, толкова са отворени към хората и медиите, че след доклада на Цветанов, ще провеждат закрити заседания. Защо се криете от хората, дами и господа от ГЕРБ?

Коментар

Знам де, знам, на тази "религия" се подпираш
                                http://desebg.com/religia
                                Пишете си, ама вече никой вече не ви вярва И вие не си вярвате даже
                                Хайде изчезни заедно с вирт. койна както обеща! България на българите, предателите - гастарбайтери у левия кенеф. сред неравни.....

Коментар

Working...
                                X