Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСлед 88 години.
Никой от нас няма да го доживее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА бе спамер! Това тук е тема "Политика" !
Що не си отвориш някаква идиотска тема за субективизъм и прочее простотии и там да си спамиш колкото си искаш?
Никой не е длъжен в тема Политика да ти чете словесните полюции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ та ето я топлата връзка, айде давай ... да преместим София с 5 км на изток...всяка година и така леко по леко ще си дойдеш у дома чадо
Никой от нас няма да го доживее.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ как кво, кво, резултата е...
41
43 е много. И трябва прекалено много лед.
42 градуса е най-добре!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВарненче съм, и по душа и по сърце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДори факта че срещу г-н Костов и г-н Борисов не е имало протести, е показателен че "ранобудните" доста до късно се излежават ако има риск да са събудени в неподходящо време. Да не говорим, че вероятно съвсем ще изчезнат, ако дойде корава власт
Този, водачът им, какъв беше тоя брадатия, да не е студент? Нали е завършил някаква дървена философИя преди няколко години?
И ТАЗИ ЕСЕН се записал отново да "следва" нова дървена философИя!!!!
И (ах колко странна случайност) едва що се записал за студент (отново) и започват някакви вълнения в СУ.
Впрочем е успял да провлече само няколко десетки дървени философи от дървенофилософските специалности. То в СУ май повечето са такива. Ама студентите и преподавателите от физико-математическите специалности ИЗОБЩО, ама изобщо не са с него.
Само лаладжии като Мечкоподобните могат да са с него!
Крайно време е държавата да спре да плаща за обучение на лаладжии.
Едно време всичките дето бяха завършили марксизъм-ленинизъм се прекръстиха на: философи, политолози, социолози, социални антрополози ....
Пък си останаха комунисти по мислене!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАЯх да те е..ваусмивка
ти не сил ли ве варненче бре живеещо и шопетои? Не се дърпай....колко му е то - никви 440 км, ще те разпънем, може, може...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПроди,
нищо не ти се разбира.
А, и без това няма да ме разбереш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ че, то на варненци не ви пука къв е резултата. Още не сте изгладнели достатъчноусмивка
ти не сил ли ве варненче бре живеещо и шопетои? Не се дърпай....колко му е то - никви 440 км, ще те разпънем, може, може...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДрън-дрън. Ако има субективни учения, значи има и обективни такива? Посочи ги...
Ти може и да не си говорил за подобна дивотия, но тя си съществува и когато говориш за субективизъм, се разбира в този контекст, а не в онзи, който си мислил, но не си изразил. Ако имаш нещо друго предвид, уточни.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Субективен_идеализъм
Това, в което най- искрено вярваш и си готов да отстояваш на 100% е фанатизъм.
А Иван в какво вярва? А Първан? Ето този фанатичен субективизъм, това деление на Аз и другите формира Его и е пречката, за да намерите общ език. Както и да твърдиш, че дадено учение е субективно... Без да си даваш сметка, си именно това, което отричаш (оксиморон) - субективен идеалист, обладан от собствените си възприятия. Това, което си мислиш, не е това, което е, а това, което си мислиш.
На мен не ми харесва, че в България избирателно се протестира и винаги само ако е лесно!
Да не кажа че са п-ки, ама явно хеджират риска недоволните, което не се припокрива с декларациите им
Дори факта че срещу г-н Костов и г-н Борисов не е имало протести, е показателен че "ранобудните" доста до късно се излежават ако има риск да са събудени в неподходящо време. Да не говорим, че вероятно съвсем ще изчезнат, ако дойде корава власт
Пък то само това е важно, не да си „ранобуден“ по заповед, или в определени обстоятелства, а винаги, ден след ден!
Време е да научим нещо от толкова изстрадана истина, и ако може тя да не е че - ще дадем на всеки, за да не бай.. някой си! По-добре да дадем, на когото искаме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ как кво, кво, резултата е...
41
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеМечо, обръщаш го на спор и респективно пИчелиш, щото загубих интрес...
По този начин ще се препирате до безкрайност тука за глупости и никога няма да стигнете до нещо повече от взаимни нападки. Ако желанието за промяна беше искрено и взаимно, то щеше да е напълно достатъчно начално условие, за да стигнете до нещо конкретно; напълно достатъчно начално условие за реална промяна. В случая се драпате за празни работи, като целта е да се промени мнението на човека до теб, а не ситуацията. В крайна сметка ти за промяна ли се "бориш" или да наложиш мнението си? Дали това е начина, за да се промени нещо? Това е с две думи казано, макар да предпочитах да се сетиш сам...
Това е истината според мен. Разбира се, не се налагам. В каквото си вярваш вярвай си. В каквото вярва човек, това е истината.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар