IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
    Е, този, на когото се подигравате, ще спечели поредните избори. А вие си стойте отстрана и си пускайте ругатните. Абе трябва да е много унизително да губиш от някой, когото смяташ за по-нисш от теб. Ама свиквайте вече, че има пак и още и пак пак!
    Правилно, велик организатор, велик борец срещу престъпността, велик политик от Европейски мащаб, велик, велик, велик ...

Кво стана с разграничаването? Нема вече разграничаване

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      А, ТОВА беше най-новия виц, празноглавия физкултурник бил добър организатор!
      Май е организатор на собственото си арестуване, обвинение и осъждане
      Ти трябва да си последния глупак, който не знае, че организаторът на ГЕРБ за всички избори е Цветанов. В сравнение с Петков и Дъбов е в пъти по-добър. Това, че го презираш, не означава, че печелиш. А за второто ти изречение - повтаряш мантрите на Станишев и Местан. Абе и ти май си от ДПС. Много станахте еничарите.

Коментар

• Борисов: Най-големият комплимент, който съм чувал за мен и за ГЕРБ, е, че не можем да се разберем с никого
        http://www.blitz.bg/news/article/250842

Стамба понеже пърхаш росен, росен от конгреса, Я сподели кои от нашите родни партии ви опънаха по едно приветствие.

Коментар

• Capo di tutti capi беше преизбран единодушно с 1102 гласа "за", без гласове "против" и "въздържал се".Не разбрах кой би имал смелост да бъде алтернатива на този избор.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
            Ето бе, вече и европейците ви го казаха - Цецо е един от "най-добрите политици от новото поколение в Европа"...

Така че от утре всичкото гербери се строявате в две редици и дружно в хор почвате по сите форуми и форумчета:

1. ЦЕЦО - ПРЕМИЕР !
            2. ЦЕЦО - ПРЕЗИДЕНТ !
            3. ЦЕЦО - ЕВРОКОМИСАР !

Тъй де, щото за Боко не съм чул да казват европейците, че е от "най-добрите политици ... "
            Е, този, на когото се подигравате, ще спечели поредните избори. А вие си стойте отстрана и си пускайте ругатните. Абе трябва да е много унизително да губиш от някой, когото смяташ за по-нисш от теб. Ама свиквайте вече, че има пак и още и пак пак!

Коментар

Ето бе, вече и европейците ви го казаха - Цецо е един от "най-добрите политици от новото поколение в Европа"...

Така че от утре всичкото гербери се строявате в две редици и дружно в хор почвате по сите форуми и форумчета:

1. ЦЕЦО - ПРЕМИЕР !
              2. ЦЕЦО - ПРЕЗИДЕНТ !
              3. ЦЕЦО - ЕВРОКОМИСАР !

Тъй де, щото за Боко не съм чул да казват европейците, че е от "най-добрите политици ... "
              Леко ,ша те фане тока!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                ОСТАВКА

ИЗБОРИ ВЕДНАГА

Стамбо и на мен ми се иска оставка ,но за съжаление стратегите не са я предвидили .Мога да хвана с теб един бас,че в следващото НС мнозинство ще се състои от БСП+ДПС +Дудука +Пудела,а в другият отбор Баце +АБВ то и малко реформаторчета
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                  То аз си казвам открито, че ще гласувам за ББ. А ти се криеш като мишка. А днес конгреса на ГЕРБ показа, че печели изборите. Това, което искахте, да махнете Цветанов не стана. Той може да е всякакъв, но е превъзходен организатор на избори. А вие, комунистчета, губите всички последни избори. И се пукате от яд, но това е положението.

ПП Нито съм калинка, нито съм уволнена, нито пърхам, нито търся назначение. А реванш за какво да търся - аз избори не съм губил. Ти го търсиш.
                  А, ТОВА беше най-новия виц, празноглавия физкултурник бил добър организатор!
                  Май е организатор на собственото си арестуване, обвинение и осъждане

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Абе кретенкак това изречение :Иначе Дол е пропуснал и други неща, например за саниранието на Рошко Колорадото, за зелените енергии на борислава цветелинова и прокопсиевима нещо общо с Местан и Станишев? Индигово син трол си ти!
                    Хи, хи! Ако търсиш някой кретен, погледни огледалото. Ако търсиш зелени енергтии, погледни си партийката. Индигово син трол е словосъчетание, което говори за незнание на българския език. Ти май си от ДПС, нали?

Коментар

• Новата опорна точка !

1. ЦЕЦО - ПРЕМИЕР !
                      2. ЦЕЦО - ПРЕЗИДЕНТ !
                      3. ЦЕЦО - ЕВРОКОМИСАР !

Коментар

За да не изпаднеш случайно в заблуждение - и на мен изобщо не ми пука за твоето мнение. Ти за разлика от мен обаче нонстоп и в прав текст ЗАЩИТАВАШ Тиквата, Цв. Цв. и сие - абе поредна уволнена калинка, пърхаща по форумите с надежда за реванш и ново назначение

Е да де, ама реванша засега нещо не се получава, а след днешния конгрес нещата за ГЕРБ съвсем се сдухват
                        То аз си казвам открито, че ще гласувам за ББ. А ти се криеш като мишка. А днес конгреса на ГЕРБ показа, че печели изборите. Това, което искахте, да махнете Цветанов не стана. Той може да е всякакъв, но е превъзходен организатор на избори. А вие, комунистчета, губите всички последни избори. И се пукате от яд, но това е положението.

ПП Нито съм калинка, нито съм уволнена, нито пърхам, нито търся назначение. А реванш за какво да търся - аз избори не съм губил. Ти го търсиш.

Коментар

... Константинос Киранакис, шеф на младежката ЕНП. В изказването си той упомена Цветанов като един от "най-добрите политици от новото поколение в Европа"...

Ха-ха-ха, тия съвсем са се уляли днеска

Е не, тва ще си го изпринтя и ще си го закача на стената

Представяте ли си бе, физкултурника бил: ... един от "най-добрите политици от новото поколение в Европа" !!!
                          Изпринтинкай си и "уляли"!!!

Коментар

• Абе тия днеска на конгреса кво са пушили

... Константинос Киранакис, шеф на младежката ЕНП. В изказването си той упомена Цветанов като един от "най-добрите политици от новото поколение в Европа"...

Ха-ха-ха, тия съвсем са се уляли днеска

Е не, тва ще си го изпринтя и ще си го закача на стената

Представяте ли си бе, физкултурника бил: ... един от "най-добрите политици от новото поколение в Европа" !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              ОСТАВКА

ИЗБОРИ ВЕДНАГА

Стамби, тва последното не беше ли една опорна точица

Коментар

• "ГЕРБ ще управлява и ще се противопоставя на "новата мека сила на Русия"

Освен 1100 делегати от цялата страна, на Националното събрание на ГЕРБ присъстваха председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол, председателят на Християндемократическо движение Ян Фигел, евродепутатът от групата на ЕНП и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи Аугустин Диаз де Мера.

Сред гостите са и председателят на Европейския съюз на сеньорите Ан Херманс, лидерът на младежката ЕНП Константинос Киранакис и председателят на Европейските студенти демократи Ева Мажевски.

Евродепутатът от ЕНП Аугустин Диаз Де Мера обяви, че много скоро ГЕРБ ще се върнат на власт.

"Ще управлявате отново, като лидер ще бъде Бойко Борисов. Открих у Бойко Борисов големия лидер, европейския лидер, българския лидер, лидер за българите, ангажиран със сигурността в България и на европейския континент”, заяви евродепутатът. "ГЕРБ е именно единствената надежда на прогреса, справедливостта, равенството за скъпия български народ”, каза още той.

Председателят на ХДС в Литва Андриус Кубилиус пожела успех на опозиционната партия в борбата срещу "новата мека сила на Русия, която се разпространява навсякъде по нашия регион“.

"Бих искал да ви пожелая успех на вас и на страната ви, когато се сблъсквате с предизвикателствата, като например борбата за повече енергийна независимост на България от Русия“, допълни той.

"Големите ръководители на социалистите вече не се срещат със Станишев"

Представителите на ЕНП остро атакуваха лидера на БСП и ПЕС Сергей Станишев, основно заради коалицията с "Атака".

По думите на Оди "големите ръководители на европейската левица вече не се срещат" със Станишев.

"Фактът, доколкото ми е известно, че той не осъди скандалното поведение на председателя на "Атака” Волен Сидеров, който нападна един злощастен член на посолството на Франция в София, на всичко отгоре и жена, жертва на заплахи и обиди, го дисквалифицира напълно от претенцията да играе политическа роля в служба на общото благо на българските и на европейските граждани”, заяви Жан Пиер Оди.

"Аз съм млад човек и мисля, че представлявам младите хора. Искам да кажа, че не желаем в Европа да бъдем управлявани от хора като г-н Станишев. Не желаем техните лъжи, тяхната корупция, не желаем нищо да ни напомня за мрачните години на комунизма“, каза Константинос Киранакис, шеф на младежката ЕНП. В изказването си той упомена Цветанов като един от "най-добрите политици от новото поколение в Европа".

http://www.mediapool.bg/gerb-ostava-...ews216878.html

Коментар

Working...
                                X