IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
    То хубаво, че само огънати капаци, защото тези изроди комунистите ще пощурят народа и ще започне да пали наред, както правеха във Франция и Гърция, а и в други страни . Да не говорим като започнат да грабят магазините как ще удържат положението. Кое ще пазат жандармерията: Парламента , колите или магазините?
    Че то това предстои да го гледаме. И то скоро.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

    Коментар


    • От Ковачевица до Бахамските острови: Офшорните връзки на Делян Пеевски
      http://noresharski.com/ot-kovachevit...ki-na-peevski/

      Николай Стайков и екип на noresharski.com

      Съвсем спокойно бихме приели информацията за делянпеевските къщи в село Ковачевица за селски слух, ако проследяването на свързаните лица на фирмата-собственик на имота не предизика прекалено много случайности и съвпадения. Самата фирма се оказва с тотално скрита собственост по всички правила на тази юридическа дисциплина и нищо не може директно да бъде доказано, но поне три връзки водят до Делян Пеевски и майка му.

      За да проследим кой е крайния собственик ни се налага да направим доста проверки. Собственик на „Алфа медиа груп“ е друга българска фирма – „Диема холдинг груп“, със същия управител – Асен Радулов. Самата „Диема холдинг груп“ е собственoст на британска фирма – „Nata holdings limited“, чийто пълномощник е отново Радулов. Проверката в британския фирмен регистър показва, че тя се управлява от две класически офшорни фирми – на Бахамските и на Британските вирджински острови. Директор на компанията е Вивиан Карис, която фигурира в поне още 50 фирми и със сигурност става дума за фиктивен или „номинален“ директор на фирмата. Така стигаме до двете офшорни дестинации, в които публичен регистър няма.

      Въпреки очевидно скритата собственост, три неслучайни съвпадения на имена водят към семейството на Делян Пеевски и майка му.

      „Алфа медиа груп“ ООД е регистрирана през 2005г. от неслучаен човек – Ани Димитрова, бивш служител в Български спортен тотализатор по времето на Ирена Кръстева и нейно доверено лице. В този период Димитрова управлява проект за седмичен вестник наречен „Контрасти“, който няма особен успех и почти никой не си го спомня. Единственото, което журналисти си спомнят, е че тя е отказала да назове източника на финансиране на изданието. По-късно Ани Димитрова излиза от управлението и собствеността на фирмата. Настоящ собственик е „Диема груп холдинг“, чийто управител Асен Радулов става управител и на тази фирма. От май тази година Димитрова е на друга неслучайна позиция – шеф на пресцентъра на Пламен Орешарски (Потърсихме г-жа Димитрова на телефоните на правителствения пресцентър и изпратихме въпрос за връзката с бившата й фирма и дали знае нещо за сегашния й собственики. Все още чакаме отговор.)

      Връзките не спират дотук. Управителят на двете фирми и пълномощник на „Nata holdings“ Асен Радулов се оказва също от доверените лица на семейството. Според публикация във в-к Монитор той поднася поздравите на екипа на ТВ7 по случай новата 2008г. от името на Ирена Кръстева. Освен размера на бутилката уиски (тип бебе, или познат още като „радостта на митничаря“) статията е любопитна и с друго – Асен Радулов е шеф на одиторския екип на новите собственици на ТВ7. А чия собственост е ТВ7 е отделна тема за разследване, но знаем че със сигурност отново води до екзотични юрисдикции.

      (Допълнение: Топлата връзка между Диема+ и Ирена Кръстева явно е доста стара, защото архивите припомнят, че през 2002г. Ирена Кръстева, тогава шеф на тотото, избира именно „Диема+“ за излъчване на предаването „Втори тото шанс“, след като БНТ след скандал отказва да го направи. Причината – най-изгодните условия, които телевизията предлага)

      По-внимателен поглед показва още една индиректна, но красноречива връзка с депутата Пеевски. Същата британска фирма с офшорни собственици притежава и друга българска фирма – Дилот ООД. Фирмата стана известна през 2008 година, когато червената депутатка Корнелия Нинова (тогава заместник-министър на икономиката) изнесе информация за лобиране от страна на бившия шеф на следствието, Ангел Александров, в нейна полза. Според информация във в.Сега, който се позовава на бюлетина на Държавната комисия по хазарта, причината за лобирането в полза на „Дилот“ е отказа да се даде лиценз за лото игри – „Златен шанс 5 от 55″ и „Шанс за милиони 5 от 50″ за срок от 5 години.

      Името на Ангел Александров изплува винаги, когато се говори за възхода на Делян Пеевски – той е познат като човекът, назначил го в националната следствена служба през 2005 година. През 2007 година обаче той беше принуден да подаде оставка, защото заедно с Пеевски, тогава вече заместник-министър на бедствията и авариите, забъркаха сериозен скандал с рекет на изпълнителния директор на „Булгартабак“ Христо Лаков. Разследването за изнудване приключи без да бъде доказано и Пеевски беше възстановен като заместник-министър в правителството на Станишев.

      Въпреки липсата на директна юридическа връзка, има достатъчно основания да предположим силна свързаност на фирмята с неясен собственик със семейството на Делян Пеевски. Едно обаче е ясно – авторът на закона за офшорките със сигурност има опит по въпроса. И достатъчно знания и адвокати как да го заобиколи.

      ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ

      Коментар


      • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение

        Днес ,Чехлю е пуснал цяла статия ,че в този случай БорисоФ ,му е бръкнал в окото...

        някой да вижда как са му извадили окото..
        Да не забравя и цяла страница за лошите медии а нито дума за Капитал и Прокопиев....

        Коментар


        • Тайна завера между Борисов, Доган и Пеевски
          http://slivendnesiutre.wordpress.com...F%D0%B5%D0%B5/

          Върхушката пак се врътна и сключи мръсна сделка зад гърба на протестиращи и контрапротестиращи! В ход е тайна завера между Бойко Борисов, Ахмед Доган и Делян Пеевски.

          Коментар


          • Въпросите по казуса „Пеевски“

            http://noresharski.com/v-prosite-po-kazusa-peevski/


            Категорично не е осъдително, ако фирмите ти могат да си позволят луксозни имоти, както не е и подсъдно майка ти да е богата и да си позволява много неща. Ситуацията с Пеевски, който е едновременно магистрат, депутат и всепризнат олигарх, предизвиква много и основателни въпроси. Ето най-важните, които имаме всички основания да задаваме, при положение че тази информация се оказа публично достъпна за един разследващ журналист:

            Проверявал ли е ДАНС имотното състояние на Пеевски и имат ли информация за (1) имотното ужилване на Анна Василевска през 2000г и възбраната наложена от съда и (2) липсите и несъответствията в имотните декларации на Пеевски за периода 2005 – 2012?

            Засечено ли е огромното разминаване между декларирано и фактическо имотно състояние – начин на живот, ползвани автомобили и недвижими имоти и т.н.?

            Има ли ДАНС информация, че Пеевски живее и ползва луксозни имоти, които са собственост на фирма, чийто краен собственик е умишлено скрита в офшорни юрисдикции и би могла да бъде на всеки, включително и на фактор, който представлява заплаха за националната сигурност?

            Тепърва ще става ясно дали става дума за корупция или за некомпетентност в ДАНС в процедурите за издаване на допуск до класифицирана информация. Най-вероятно – и за двете. Но данните около имотното състояние на Пеевски доказват за пореден път, че неговото назначаване не е някаква грешка, а сделката около която се крепи това управление.

            ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ

            Коментар


            • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

              ЦЪФНАЛ ГЕРБ

              Коментар


              • Имотите на Делян Пеевски и майка му (галерия)
                http://noresharski.com/imotite-na-de...a-mu-galeriya/

                Общо 98 луксозни жилищни имота преброи нашето разследване в имотните регистри и свързаните фирми на семейството на Делян Пеевски. Основната част са в София, но има и други в атрактивни локации като Стария град на Пловдив, Несебър, Велинград и Ковачевица.

                Хотел „Берлин“ в Бояна преди преместването на Делян Пеевски в него през лятото на 2013г. Сега той използва основно най-горния етаж или т.н. пентхаус апартамент с огромна тераса.
                След нанасянето на Пеевски целия последен етаж е специално озеленен с цел спиране на видимостта.
                Докато Пеевски е в хотела, той е охраняван на паркинга от поне двама охранители (в центъра, седнали). Любимата марка джипове на Пеевски е Рейндж Ровър – зад тях)

                ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ

                Коментар


                • Маргарита Михнева скочи срещу правителството и Пеевски

                  Медийната групировка на Делян Пеевски избълва куп лъжи, измислици и гадости по мой адрес през последните години. И ще си платят за това! Ще ги осъдя!“, избухна тези дни топ журналистката и рупор на свободното слово Маргарита Михнева.
                  Пеевски и слугите му журналисти създадоха една фалшива, манипулирана реалност в България. Знаете ли какво правят те?! Прави ми впечатление, особено в сутрешния блок на ТВ7 водещите взимат за доказателство и цитират онова, което е написано във вестниците на тяхната медийна групировка. Това не са аргументи. Това е бягство от трудолюбивата и честна

                  Делян Пеевски

                  журналистика – да се запознаеш с гледните точки, да ги изследваш… В тези медии няма такова нещо. Измисля си нещо някой драскач и останалите вестници на Пеевски го повтарят като папагали. Че си и доизмислят даже, коментира Маргарита Михнева.
                  Журналистката каза още:
                  Делян Пеевски изкупува агресивно всички медии сякаш води гангстерска война. Ужасно е, че водораздела на медиите в България в 21-ви век е делото „Алексей Петров“. Който защитава Алексей Петров има право да бъде отразяван в едната медия. Който го напада е добре дошъл в сутрешния блок на Николай Бареков.
                  На мен ми е най-любопитна позицията на Бойко Борисов, който стои като арбитър встрани. Ту се накланя в едната посока, ту в другата. И това ще продължи така, докато двете медийни групировки се самоунищожат. Или поне едната не изчезне.
                  И ми се струва логично това да е групировката на Делян Пеевски. Тези дни например научих, че Любен Гоцев и Виктор Вълков са дали на съд най-тиражния вестник на Пеевски – вестник „Уикенд“. И го съдят за много дебела сума. Така и

                  Бойко Борисов

                  трябва! Споровете не се разрешават на страниците на вестниците или в тв. студиата, а в съда.
                  Съжалявам, че във времена, в които държавата се клати вестниците на Пеевски отклоняват общественото внимание, като се занимават кой с кого е спал, кой си е направил силиконови цици, а теми като ниските пенсии, банките и стачките тенденциозно се опошляват и свеждат до плювни и измислени сензации. Това отклоняване на вниманието ще трае кратко време господин Борисов. Обръщам се към вас, защото стана практика г-н Цветан Цветанов да ходи непрекъснато в ТВ7, за да дава услужливи интервюта и да раздава присъди, преди да са приключили съдебни дела! И ако продължавате да подкрепяте информационната политика на Пеевски, която всъщност пък крепи вашето управление, ще ви се върне съвсем скоро… и то лавинообразно!
                  http://skandalno.net/%D1%82%D0%BE%D0...0-%D0%B3-29338

                  МЕДИЕН СЛУГА НА ГЕРБ

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Я да ми кажеш ,като легнеш пред колата ми ,как спазваш ненамеса в мойте интереси или като скачаш по покрива и.....
                    тези дни застраховател от бул инс ми се оплака ,че зачестили плащанията по авто каско за огънати предни капаци и тавани... на доста луксозни коли паркирани в центъра...
                    То хубаво, че само огънати капаци, защото тези изроди комунистите ще пощурят народа и ще започне да пали наред, както правеха във Франция и Гърция, а и в други страни . Да не говорим като започнат да грабят магазините как ще удържат положението. Кое ще пазат жандармерията: Парламента , колите или магазините?
                    Last edited by 4ono; 27.11.2013, 17:27.

                    Коментар


                    • Бойко Борисов отказа да говори защо двама конституционни съдии, свързани с ГЕРБ, са гласували "за" Делян Пеевски, съобщава БГНЕС.

                      "Коя мафия е превзела съда, за която говори лидерът на ДСБ Радан Кънев, и как ще коментирате гласуването от вчера по казуса "Пеевски" в Конституционния съд на конституционните съдии Гроздан Илиев, предложен за член от ГЕРБ, и Борис Велчев, предложен от президента Росен Плевнелиев, г-н Борисов?" - с този въпрос се обърна към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов репортер на БГНЕС по време на брифинг в НС. Борисов обаче се опита да отклони питането с "А Анастас Анастасов?" (конституционен съдия, също предложен от ГЕРБ, гласувал против оставането на Пеевски - бел. ред.) и предложи да се изчетат имената на всички конституционни съдии, като така споредн него щяло да стане ясно.

                      На настояването на репортера да получи отговор за гласуването вчера на тези двама конституционни съдии и призива към Борисов да не редактира въпроса към него, експремиерът заяви: "Не искам да ви отговарям на въпрос, който е некоректен и цитира половината от конституционните съдии".

                      Според него вече се оказало, че не ГЕРБ е завзел съдебната система. "ГЕРБ е най-демократичната партия и нямаме никакви лостове да влияем на съдиите, с което се гордеем, че сме направили такъв избор, че те да работят по съвест", опита да се оправдае Борисов и пропомни, че Борис Велчев е бил 7 години главен прокурор.

                      Борисов от сутринта показа нежелание да коментира казуса "Пеевски" пред медиите, защото, според неговите обяснения, това е решение на КС. "Това, че синът на г-н Ненков (Румен Ненков, конституционен съдия - бел.ред.) е депутат от ГЕРБ не значи…ние нямаме абсолютно никакви контакти с него, така че да го обвинявате", каза той. "Второ, той е избран депутат от Пазарджишки, доколкото знам…Аз ви говоря за милиони, 160 млн., които ще загубим (от еврофондовете - бел.ред)/, вие отново ме връщате на тема, която е безспорно ясна. Аз с по-голям интерес бих коментирал писмото на г-н Пеевски, в което казва, че контрабандата, корупцията и какво беше…", продължи Борисов. "Той казва, че контрабандата и корупцията са го спрели от шеф на ДАНС, а доколкото моята памет от парламента и от гласуването помня - това бяха Станишев и Местан …и предложиха Писанчев, така че аз тук бих насочил своето внимание", заяви Борисов. "Каква част от контрабандата и корупцията... по същия начин както в писмото на г-н Пеевски говори и президента Първанов", допълни той.

                      "Преди няколко месеца предупредихме гражданите на България, че това правителство ще доведе до спиране на еврофондове, както им ги бяха спрели в пълния обем, въведени в несъответствие от предишната Тройна коалиция", заяви лидерът на ГЕРБ в началото на брифинга. Според него това са първите лястовички, не пролетни - за радост, които ни подсказват докъде ще я доведат - това са два ключови проекта. "Напомням, че ГЕРБ строеше само с 20%, а някъде с 15% или 5% от парите на българския данъкоплатец. Сега, ако тези проекти някога се строят, ще се строят с бюджетни пари", каза той и изброи последиците, според него - взимане на заем, вдигане на дефицита, предвид огромните обещания, които валят всеки ден от правителството, дефицитът ще отиде над 3-4 %. "Те ще ни вкарат в процедура на свръхдефицит, така че ще почнат да избират дали да изпълняват социални обещания, дали да спират проекти. Без злорадство мога да кажа, че докато си играем с казуси месеци наред - губим огромни пари за проекти, които са 50% изпълнени, вследствие на нашето добро управление", посочи Борисов. "Сърбия се присъединява към ЕС и нейната магистрала е готова, точно за София – Калотина сегашното правителство спря да говори. Замразяват Западната тангента, замразяват Северната дъга, замразяват жизненоважния в момента тунел под Шипка, който 2014 г. щеше да е готов, ако ГЕРБ беше на власт", уточни той и отново поиска оставка на правителството.


                      АМИ КОМУНИСТИ СТЕ ВСИЧКИ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                        Кметът от ГЕРБ на Пловдив – Тотев с паралелна община в хотел на брат си Империал
                        Written by admin | 27/11/2013 | 0


                        Пълен списък на имотите на Делян Пеевски и Ирена Кръстева
                        http://noresharski.com/p-len-spis-k-...rena-kr-steva/

                        Този списък съдържа 99 позиции с имоти на депутата Делян Пеевски и майка му Ирена Къстева, които нашето разледване определи като жилищни, а не офисни. Тук не влизат офисите на медиите и други свързани фирми, а само къщи, парцели, апартаменти и други свързани части, чието разположение и разпределение трудно би предположило друга употреба освен жилищна.

                        Това разследване има за цел да установи реалното имотно състояние на депутата Делян Пеевски, повечето от чиито данъчни декларации за последните години са празни откъм имоти, включително и преди това декларирани. Припомняме, че неговото назначение на 14 юни предизвика най-дългите протести в новата история на страната, които продължават и до днес. Смятаме това разследване за важно за диагностициране на сегашната система на контрол върху материалното положение като неработеща и да сигнализираме за нуждата от истински, а не фасаден контрол върху политиците в България.

                        Справката е извършена през октомври 2013г в избрани служби по вписванията в страната. Заличени са всички лични данни на продавачите-физически лица.



                        ГЕЯ-БЕЯ-ЗЛОДЕЯ-ОЛИГАРСКИ-ПЕЕВСКИ

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Ето тези два текста във взаимовръзката си трябва много добре да бъдат прочетени (разбрани едва ли) от всички "журналисти", работещи за Трактора и за Мамин Прасьо.
                          Я да ми кажеш ,като легнеш пред колата ми ,как спазваш ненамеса в мойте интереси или като скачаш по покрива и.....
                          тези дни застраховател от бул инс ми се оплака ,че зачестили плащанията по авто каско за огънати предни капаци и тавани... на доста луксозни коли паркирани в центъра...

                          Коментар


                          • Борисов и Пеевски – креатурите на нДСв
                            Отговорът на въпроса “Кой назначи Пеевски за шеф на ДАНС” е “Който създаде и него и Борисов”
                            peevskibb

                            Медиите и облъчваното от тях “стадо” сега се занимават с епизод “Кой назначи Делян Пеевски за шеф на ДАНС”. Никой обаче не иска да си спомни или да разбере, кой създаде и Пеевски и Борисов още по времето на НДСВ.

                            Отчитайки фактите, че Борисов и Пеевски имат един и същ “създател” ние разбираме защо и двамата се сдобиха с властта, която притежават. Разбираме, защо Пеевски посредством медийната си империя се грижеше за Борисов и кабинета на ГЕРБ през техния преждевременно и злополучно приключил мандат от 3,5г. Сега разбираме и защо назначените от ГЕРБ съдии също гласуваха вчера за връщането на Пеевски като народен представител.

                            И това не са конспирации. Това са факти, които днес медиите не споменават – те занимават обществото с въпроса кой е назначил Пеевски за шеф на ДАНС, представят Борисов като негова голяма опозиция, но не споменават, че и двамата играят за един и същи отбор. Отбор, който винаги ги е закрилял въпреки смяната на правителствата до сега. Един от големите играчи в този отбор е бившият шеф на разузнаването (1961-1997г) – ген. Бриго Аспарухов – отличник на Държавна Сигурност.

                            В началото на 2013г. (февруари) той посочи кой е назначил Борисов за главен секретар на МВР при управлението на НДСВ. Но отначалото на годината до сега мина много време и слабата народна памет отдавна е забравила това признание. Пак далеч, далеч през 2000г. момчето Делян Пеевски започна своята шеметна кариера в политиката – отново по време на Царското управление на НДСВ. Тоест и зад двамата стоят един и същи кръг от хора, признават днес и някогашни партийци от Национално Движение Симеон Втори.
                            Бриго Аспарухов ”отваря пътя” на Борисов в голямата политика

                            През 2000г. Бойко Борисов, вече имащ опит с пазенето на видни комунисти от ранга на Тодор Живков е личен телохранител на шефа на руската ком. партия – Генадий Зюганов. През 2000 г. тогавашният председател на БСП Георги Първанов поканил на посещение у нас Зюганов. Бойко Борисов бил негов охранител и Бриго Аспарухов се запознал с него за пръв път тогава, а Борисов му направил “добро впечатление”. Започва разказа си Аспарухов, описвайки началото на познанството си с бъдещия премиер на България.

                            Бодигардът на комунист N1 на Русия споделил пред влиятелния в БСП Аспарухов, че много мечтае да се върне отново в МВР. Аспарухов оценил качествата му и когато му се отдала възможност да помогне на Борисов, го предложил за главен секретар на МВР.

                            “Как помогнахте – отидохте при Царя и му предложихте Борисов за главен секретар”

                            Пита очудения водещ Асен Григоров, който интервюира бившия шеф на разузнаването, а той от своя страна отговаря спокойно “Да.”

                            Възхода на Пеевски и Борисов фактически се дължи на Симеон Сакскобурготски. Днес и двамата биват определяни като негови “кадрови издънки”. Със сигурност са свършили добра работа в полза на техните създатели. Проблема обаче е, че идва момент, в който фигурите на назначените от бившето ДС се “износват”, вече всеки техен ход и знанието кой ги е “създал” буди нервността на обществото, а кукловодите не искат нито публичност, нито подобни проблеми и идва време да сменят фигурите с нови. Вече куршумите на прехода са заменени с компромати и папки, които за 24ч. могат да унищожат всеки политик, зависим от тях.
                            Делян Пеевски – момчето, което направи първия милион на 21г.

                            Първо коя е майката на Делян Пеевски? Или по-точно: Кой е нейния баща и дядо на Делян? Бащата на Ирена Кръстева е полк. Ангел Кръстев, който е бивш заместник шеф на управлението на Държавна сигурност във Враца. Назначен е след опита за преврат на Горуня, което говори за голямо доверие. И всъщност в онези години е отговарял и за ДС делата във Видниско, Михайловградско и Плевенско, понеже Враца е била определена за регионален център. Тоест тя и сина й – Делян Пеевски са от котилото на ДС по линия на баща й. Това обяснява и лесното, но стремително забогатяване на Ирена Кръстева и Делян Пеевски и израстването им в държавната власт под опеката на ДС-кукловодите. Това отговаря и на недоумението в американските доклади “Как по-точно Кръстева и Пеевски са се сдобили с медийната си империя?!”.
                            “Винаги с властта” – от НДСВ към ДПС

                            Кръстева се озовава начело на държавното дружество “Олимпика” ЕАД, под чиято шапка са много апетитни спортни обекти, включително известната зала “Универсиада”. Името й бързо попадна в медиите, защото веднага извършва много съмнителни корупционни сделки със спортни имоти, между които негласната приватизация на зала”Универсиада”, облагодетелствала фирма на царския любимец Лучано. Назначението й в”Олимпика” ЕАД е станало по линия на НДСВ.

                            Тя и синът й Делян Пеевски са изявени активисти на НДСВ, Делян е председател на младежката организация. От там тръгват царските им облаги. Следвайки линията „винаги с властта”и притежавайки всички необходими лични качества за нагаждане и докарване, Ирена Кръстева и синът и Пеевски вече са в орбитата на ДПС.Непонятно за много, включително и за активистите на етническата турска партия, от квотата на ДПС Пеевски получава поста зам.- министър при Емел Етем. В министерството на бедствията и авариите той отговаря за Държавния резерв.

                            В началото на 2007 г. Ирена Кръстева пристъпва към закупуването на първите вестници. Чрез “Нова българска медийна група” от Петьо Блъсков, тя купува вестниците “Монитор”, “Телеграф” и “Политика”. След това чрез същото дружество се сдобива с “Меридиан мач”. В сделката с вестник “Експрес” и тв-каналите “Тв7 ” и “Спорт 7″Кръстева участва с друга фирма – “Краун Медиа” ЕАД, която също е част от обръча от фирми на Ахмед Доган (също агент на ДС с цели три псевдонима).

                            И макар и Пеевски и Борисов да имат общ създател в лицето на бившата Държавна Сигурност, то Пеевски дължи израстването си на своя дядо – високопоставен шеф в ДС и майка си Ирена Кръстева. Тоест, неговото израстване е “наследство” по роднинска линия, докато амбициозния Борисов сам е създал контактите си с бивши високопоставени в разузнаването функционери и е извоювал тяхната подкрепа. Това е единствената разлика между двамата. И ако сега протестиращите искат оставката на БСП и ДПС (и тяхната “патерица” – Атака) кой ще дойде на власт – пак “креатура” на кръга от високопоставени ДС агенти и генерали. Правителствата се сменят, ДС остава на власт
                            http://alterinformation.wordpress.co.../883202940404/

                            ЦЪДЕТЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДРУГАРИ

                            Коментар


                            • Кметът от ГЕРБ на Пловдив – Тотев с паралелна община в хотел на брат си Империал
                              Written by admin | 27/11/2013 | 0

                              Семейният хотел построен от майката на кмета на Пловдив (Тотев избран от ГЕРБ) превърнат в паралелна община според добре осведомен източник.

                              Хотел Империал ПловдивИскаш да ти свършат някаква работа в Община Пловдив отиваш не в нея а в семейния хотел на кмета Тотев и местна неформална централа на ГЕРБ за Южна България. Взимаш си скъпоструваща стая по специална цена и почваш да чакаш да те приеме майката на кмета – госпожа Тотева или брат му. Накрая ако си се отчел и платил съответните такси, къде законово оформени, къде не, се срещаш и със самия кмет на Пловдив. Тази порочна корупционна схема работи вече около 6 години откакто започва политическата и административна кариера на сегашният кмет на града назначен ни от ГЕРБ, първо като районен кмет, после като областен управител и накрая с 2000 съмнителни гласа и назначен за кмет на Пловдив. Служители на разследващите служби в града и държавата от години знаят за тази паралелна “Община Пловдив” в хотела на ГЕРБ и кмета им в Пловдив Тотев, но поради политически забрани не могат да предприемат съответните правови действия срещу най-голямата схема за източване пари от Община Пловдив. Днес когато ГЕРБ са вече извън властта новата управа в държавата има за свое предизвикателство разплитането на тази унизителна за пловдивчани престъпна ораганизация, която ограбва града и спира развитието му.

                              ЦЪФНАЛ ГЕРБ
                              АМИ ИМА СЪД И ПРОКУРАТУРА- СЪДИ МЕДИИТЕ И ЖУРНАЛИСТИ, А ЗА МОРАЛ ЩЕ ПИТАШ ГЕРБ- КАК ГРАБИХА ПОВЕЧЕ ОТ БАщИТЕ СИ КОМУНИСТИТЕ ЗАЕДНО С ДС И СИК

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                                Какво казва КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
                                Чл. 37.
                                (1) Свободата на съвестта, свободата на мисълта и изборът на вероизповедание и на религиозни или атеистични възгледи са ненакърними.
                                Чл. 39.
                                (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин
                                Чл. 58.
                                (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.

                                БРАВО КОКИ- ДА ЧЕТЕ КАНДИД- И ДА НЕ ПОДСКАЧА, ЗАщОТО МУТРИТЕ СЪЗДАДОХА С ДОГАН ПЕЕВСКИ
                                КОЙТО ПЕЕВСКИ ТИ ОБИЧАШ ДА ЦИТИРАШ

                                Коментар

                                Working...
                                X