IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Агенция БГНЕС - Проверяват имотите на Цветанов
    news.bgnes.com
    Комисията за незаконно придобито богатство е започнала проверка на имотите на бившия вътрешен министър и дясна ръка на Борисов Цветан Цветанов.


    Информационна агенция БГНЕС
    При подобни проверки се проверяват членовете на семейството, разкриват се банкови сметки, купени имоти за десет години назад. Както и участие в търговски дружества, сделки с имущества, с недвижими имоти - бивша и настояща собственост на проверяваните и членовете на семействата им, всички сделки за МПС. Търсят се информации за притежание на самолети и яхти.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      До временно управляващите:Ненавиждам ви!Крадете и малкото добро,останало
      по земята на българите!Няма да победите!Кървави ще ги роните,копелета ДОЛНИ!
      Ухааа ...
      сериозен човек ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

      Коментар


      • Силвио Берлускони обмисля да се кандидатира в България за европейските избори. Тъй като е осъден в Италия и лишен от право да заема държавна служба, според италианските медии планирал да се представи на вота от името на България или Унгария, съобщи bTV. За евроизборите европейски гражданин може да се кандидатира в която и да страна от ЕС. Медиите в Италия коментират, че ако бъде избран, Берлускони ще си осигури защита от арест и съдебно преследване. В. „Либеро” отбелязва, че Кавалера е в добри отношения с бившия министър-председател Бойко Борисов.

        Изданието уточнява, че за да се кандидатира у нас, Берлускони трябва да има българско гражданство. Политикът все още е италиански гражданин , но указ, подписан от президента, може почти да узакони кандидатурата му.

        Другото изискване, за да се сдобие с гражданство, е да има заслуга в полза на България или да е направил нещо важно за страната. /БЛИЦ

        Коментар


        • Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
          До временно управляващите:Ненавиждам ви!Крадете и малкото добро,останало
          по земята на българите!Няма да победите!Кървави ще ги роните,копелета ДОЛНИ!
          +65536
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

          Коментар


          • До временно управляващите:Ненавиждам ви!Крадете и малкото добро,останало
            по земята на българите!Няма да победите!Кървави ще ги роните,боклуци ДОЛНИ!
            Last edited by ExtraRange; 03.12.2013, 16:10.

            Коментар


            • споделиха връзка.
              Историческият факултет въстава срещу окупаторите
              hashtag-bg.com
              Деканският съвет на Историческия факултет на СУ “Св. Климент Охридски” днес поиска от ректорското ръководство да се проведе общоуниверситетско допитване...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Духът на батько Махно броди из Украйна !!!
                Кой беше тоя Махно? Че не са сещам!

                Да не е един селски тарикат, дето се правеше на големата работа, а комунистите първо го прилъгаха да воюва за тях, и после му резнаха тъпата тиквичка? Той ли е?

                Думата смахнат от Махно ли произлиза?
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Духът на батько Махно броди из Украйна !!!
                  http://www.youtube.com/watch?v=-qegVsfedSY
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

                  Коментар


                  • ПОСЛАНИЕ НА ПРОТЕСТНА МРЕЖА КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В УКРАЙНА

                    December 2013

                    Официалното послание, с което двама пратеници на Протестна мрежа – Иво Божков и Васил Гарнизов, заминават днес за украинската столица Киев. Там те ще се срещат с представители на местните протестни движения и студенти и ще се включат като подкрепа в протестите срещу властта в Украйна.

                    Преди четвърт век украинци и българи се изтръгнаха от ръцете на съветската окупация. Оттогава вървим по общ, трънлив път, затова знайте, че ви приемаме като братя, каквито всъщност сме. Срещу себе си имаме едно и също кръвожадно чудовище, което за пореден път надига ръце, за да заграби най-ценното, което имаме – Свободата!

                    Борете се смело, борете се докрай, не се предавайте! Каквото и да се случи знайте, че въстанала България е с вас.

                    Сигурни сме в европейското бъдеще на Украйна и успеха на вашата справедлива революция и продължаваме да се борим и тук за европейското бъдеще на България.
                    http://www.protestnamreja.bg/pm-kam-...hti-v-ukraina/
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                    Коментар


                    • СЛУГИНАЖЪТ НА СТАНИШЕВ ПОМЕТЕ КИРИЛ ДОБРЕВ И ПЪРВАНОВИСТИТЕ

                      БСП се раздира от мръсна война

                      Поредицата от скандали в БСП с теч на поверителна информация и хакерски атаки в интернет са само начална фаза на мръсната война в партията, установи проверка на "Жилото". През последните седмици няколко афери избухнаха в червените редици - публикуването на "опорните точки", писани вероятно от Тодор Пройчев, организираната атака срещу 500 профила на социалисти във „Фейсбук”, изтичането на секретните указания на Калоян Паргов до районните организации на БСП-София относно организацията на митинга на "Орлов мост" и разпространената кореспонденция на Кирил Добрев от предизборната кампания през 2009 г.

                      Последният скандал с Добрев бе подпален от сайта „Оффнюз”, който разпространи писма между червения депутат и фирмата „К60” на Джонатан Гладиуш, касаещи телефонна агитация отпреди 4 години и половина. По криминален начин „К60” е снабдила соцпартията o личните данни на 2 млн. души над възраст над 55 години.

                      Преди парламентарния вот БСП проведе агресивна телефонна атака над редовите избиратели. Денонощното звънене е било извършено от кол-център с персонал от 150 души. Масрафът излязъл 773 760 лева на „Позитано” 20. От документите излиза, че БСП си е поръчала телефонна агитация включително в деня на изборите 5 юли 2009 г., с което грубо е погазила избирателния закон. Аферата веднага беше подхваната от ГЕРБ, които изпратиха жалба до Комисията за защита на личните данни.

                      Кой качи Кирил Добрев на шейната?

                      Понастоящем синът на Николай Добрев е най-довереното лице на Георги Първанов и централен нападател в неговия отбор, който влезе в отчаяна схватка с лобито на Сергей Станишев. Прави впечатление, че и предишните „другарски шамари” удариха тежко лагера на първановистите.

                      На 13 ноември сайтът „Балканлийкс” разпространи прословутите „опорни точки”, които са били изпратени от пресцентъра на БСП до водещи червени депутати, министри и пиари. Според „Медиапул” пропагандният материал, който напада протестите, е писан от Тодор Пройчев, парламентарен секретар на МВР. Той отрече авторството. Ударът срещу Пройчев не е случаен - доскоро журналистът беше главен редактор на сайта „Аргументи”, който се издържа от Кирил Добрев и служи за трибуна на първановистите.

                      „Изтичането на „опорните точки” в медиите беше предупредителен удар срещу хората на Гоце”, заяви източник от „Позитано” 20. Ударите под кръста накараха Георги Първанов да се изнерви дотам, че да обвини семейството на Станишев за кампанията срещу него в жълтите медии.

                      На 21 ноември „Стандарт” съобщи, че над 500 профила на млади социалисти във „Фейсбук” са били изтрити за няколко часа след организирана атака. Профилите им са били спрени от администраторите на социалната мрежа. Причината за чистката е, че множество хора едновременно са изпратили доноси, че профилите са фалшиви или че човекът има повече от една регистрация във „Фейсбук".

                      Сред жертвите са депутатите Кирил Добрев и Жара Пенева, общинските съветници - Гергана Алексова и Николай Белалов /София/, Елеонора Петрова /Сливница/, Габриела Величкова /Своге/, Галина Асенова /Перник/, Асен Балабанов /Благоевград/, Виолета Желева /Димитровград/ и Таня Балова /Златица/. Областният управител на Габрово и доскорошен лидер на БСП в града Николай Григоров също бе премахнат за часове. Вестникът твърди, че най-засегната от кибератаката била структурата на Младежкото обединение в Софийска област, но не са пощадени комсомолските лидери в цялата страна.

                      Сред ударените са бившите заместник-шефове на МО – Трендафил Величков и Михаил Балабанов и ексмедийният секретар Симеон Славчев. Нападението не е засегнало профилите на медийния секретар Антон Кутев, лидерът на МО Явор Гечев и отговорникът по Фейсбук-пропагандата Андрей Вълчев.

                      Прави впечатление, че най-тежко ударената структура на БСП в Софийска област е всъщност най-вярната организация на Кирил Добрев. Голяма част от „убитите” профили принадлежат на младежи, които открито критикуват Станишев.

                      „Жилото” научи, че няколко дни преди масовата сеч над червените профили в социалната мрежа Антон Кутев е провел секретен семинар на Априлци. На сбирката, проведена на 15 и 16 ноември в Балкана, са участвали законспирираните агитатори на БСП във „Фейсбук” от цялата страна.

                      Именно на този семинар бе планирана атаката над 500-те профила, твърди пред „Жилото” високопоставен източник от „Позитано”. Нарастващата интензивност на „другарския огън” на „Позитано” показва, че скоро предстои крилата на Станишев и Първанов да влязат в открит ръкопашен бой.
                      http://www.jiloto.bg/bg/home/44/slug...novistite.html
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                      Коментар




                      • След още 15 минути ... "Офшорките на Кличко"!
                        Yeah

                        Коментар


                        • Иначе казано: Коментари към некои визии откъм "Боровец"




                          Сега

                          През уикенда представители на управляващата коалиция заедно с целия кабинет воглаве с премиера, проведоха семинар с работна цел - "да очертае бъдещи политики и приоритети на правителството за 2014 г."

                          ***

                          "Следващата година ще е по-тежка за работата на кабинета. Ще направим всичко възможно тази тежест да остане в рамките на кабинета, а не да падне върху гърба на българските граждани. Ще се стремим реформите и реорганизациите да бъдат извършени така, че да бъдат усетени по максимално лек начин от хората", очерта приоритет Пламен Орешарски.

                          Иначе казано: Българските граждани да подадат оставка вместо нас и да почиват - безработицата не е заек, да избяга. А ние ще си носим кръста - превити одве от бремето на реформите.

                          "Трудното свърши, предстои още по-трудното".

                          Казано на чорчик: Бяхме бременни със свръхочаквания, занапред ще сме още по-бременни.

                          "Обществената и социално-икономическата система е толкова разрушена, че трудно реагира на каквито и да е сигнали, политики и инструменти".

                          Тоест: Предишните ли ни оплодиха криво, ние ли лошо прихванахме?

                          ***

                          "Всеки ден в ръцете на министрите гърмят бомби, заложени от ГЕРБ", изтъкна Сергей Станишев.

                          Казано напреки: лошите другарчета от ГЕРБ са оставили на следващите деца от държавническата детска градина бомби, маскирани като играчки. Като бомбите играчки през Втората световна война, което няма нищо общо с партенките на Червената армия*.

                          ***

                          "Можем да постигнем достатъчно добра вътрешнопартийна, така и междупартийна кондиция и това е смисълът, основната цел на този семинар, за да може да управляваме по-успешно, което ще ни осигури предпоставки за успеха на изборите за Европейски парламент 2014, а те могат да осигурят прелегитимирането на кабинета "Орешарски" и партиите, които го подкрепяме", заяви лидерът на ДПС Лютви Местан.

                          Казано надлъжно: Мижай, да те лажем, щото и да не мижаш, пак че те лажем. Или както бе казал веднъж почетният председател на ДПС Ахмед Доган: "Явно нощта е бременна с нови тенденции, оценки, самооценки, явления, дори феномени. Ако нощта е бременна, тя ще роди ново измерение на политическото време."

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                            Напрежението в ГЕРБ е критично! Бойко ще следи свои депутати за контакти с БСП
                            bulgarski.pogled.info
                            /Поглед.инфо/ Ръководството на ГЕРБ предупреди депутатите си да се откажат от всякакви отношения с леви парламентаристи на местно ниво, съобщава в."Сега".

                            Ми да! Боко е забранил на своите да говорят с БСП депутати..
                            Най-много ще страдат Десито и Лилито, дет бяха министерки. Зер след секса няма да има гугу.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • ГЕРБ: Сезираме КЗЛД за незаконно използване от БСП на личните данни на 2 000 000 български граждани

                              02-12-2013


                              Депозирахме жалба до Комисията за защита на личните данни, с оглед изнесени в медиите факти и обстоятелства, че през предизборната кампания през 2009 г., от страна на БСП са използвани личните данни на около 2 милиона български граждани, за да бъдат обект на агитация чрез телефонни обаждания. Това заяви народният представител от ГЕРБ Данаил Кирилов, след като заедно с колегите си Красимир Велчев и Димитър Главчев внесоха жалбата в Комисията. ,,Сезирали сме КЗЛД, защото ако тези факти и обстоятелства са достоверни е нарушен чл. 5, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на личните данни. Такива данни са обработвани с политическа цел и с оглед политическите убеждения на български граждани. Пет са медиите, на които се позоваваме – информационните агенции offnews и pik, електронните издания на Труд и 24 часа“, посочи Кирилов. Той обясни, че с оглед на резултатите от тази проверка ГЕРБ има възможността да сезира и съда с конкретно събрани доказателства. ,,В случай, че се установят тези обстоятелства, би следвало да се констатира и кое е виновното лице. Дали това е възложителят, дали това е изпълнителят или и двете лица заедно“, допълни още народният представител. Той заяви, че в публикациите се посочва, че „60К” АД е фирмата, която е трябвало да извърши агитационните телефонни обаждания. ,,Разчитаме комисията да извърши проверка, по закон тя е длъжна“, коментира Кирилов.

                              ,,Неморално е точно тази партия, която обвиняваше нас в купуване на избори, в манипулации по този начин да действат в обществото. Аз не мога да си представя, че можеш да злоупотребяваш със закона, който ти си го направил. Законът за защита на личните данни са го правили точно тези партии, които в момента управляват държавата“, категоричен бе народният представител от ГЕРБ Красимир Велчев.

                              ,,Ние се обръщаме към компетентните органи, а не се впускаме в спекулации, както правят нашите опоненти БСП. Записано е, че има агитация отново в предизборния ден, това може би е било някаква репетиция за случая Костинброд“, посочи Димитър Главчев. Според него, ако Манолова и Станишев бяха на мястото на ГЕРБ, досега всички възможни медии щяха да бъдат запознати какви гигантски манипулации са извършвани. ,,Обществото да прецени дали искат да се правят избори като при Борисов и Цветанов или такъв тип избори, за които става въпрос в този сигнал“, апелира Главчев.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Аз на нашата си търпеливост не мога да се начудя. Що не ги изгониме преди да са ни довели до просешка тояга.
                                Айде малко за просешката тояга на малкия Боцко

                                Агнешка плешка ядяхме само на празника на Кирил и Методий. Имахме прасе, кокошки и зайци. Аз се грижех за тях и не отивах на курс по китара, докато не накося трева за зайците и не взема от почивните станции помия за прасето

                                Коментар

                                Working...
                                X