If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
М да, акциите на: „За чиста и свята република“ са доста подценени към момента, особено за ценители, та пак ще пропусна „невероятните промоции“ на конкурентни фирми и там ще добавя.., емоционален капитал
Много се интересува от България дядо Сорос, голяма мъка му е на душата му е така да се каже 25 години се опитва да насърчава хората да си отворят малко съзнанието. Да се почувстват свободни хора, със свободни души.
И нищо не успява да направи - бай Ганьовската тесногръда душевност, съчетана с робско съзнание продължава да бъде водещата черта на мнозинството българи.
И не само че е така, ами и те се гордеят с ограничения си мироглед
Много се интересува от България дядо Сорос, голяма мъка му е на душата му е така да се каже 25 години се опитва да насърчава хората да си отворят малко съзнанието. Да се почувстват свободни хора, със свободни души.
И нищо не успява да направи - бай Ганьовската тесногръда душевност, съчетана с робско съзнание продължава да бъде водещата черта на мнозинството българи.
М-да милият дядо филантроп чак ми домъчня за него как се мъчи с тези тъмни балкански субетки вече 25 години
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Той равновесния е от соросоидчетата бе.
Викат си още реформаторчета...
Де го търсиш при ГЕРБ ???
От доста време коментираме, че е назряло недоволство в ГЕРБ и монолитността няма как да не се наруши. Това коментира пред БЛИЦ лидерът на БАСТА Мирослав Найденов по повод напускането на депутатът от ГЕРБ Георги Марков и оставането му като независим в парламента. Предсказахме напускането на други гербери, но никой не вярваше, че монолитността на партията ще бъде нарушена, ето сега това се случва, посочи Найденов. По думите му Марков не е подавал документи за членство в БАСТА, за там си имало ред, който желаещите трябвало да спазят.
Бившият земеделски министър разкри, че Георги Марков е сред хората, с които ръководството на БАСТА е водило разговори за проблемите в партията. Марков е изрязявал недоволство от Цветанов и Фидосова, твърди Найденов.
Според него той няма да е последният, хвърлил оставка, а ще го последват и други.
Докатно другите си мерят митингите, ние си мерим структурите. До края на януари ще имаме десет големи областни офиса и два по-малки, каза още лидерът на БАСТА./БЛИЦ
Аз се питам какво те кара все още да го мразиш, при все че преди си го харесвал, а и че от доста време не е център на вниманието на народа!?? До кога, Лорде, до кога!?? И защо???
Ами кара ме да го мразя причината която ме е карала да го харесвам- вярата ми в него, че :
а- е честен
б- избрал е правилен финансов министър
в-избрал е правилен вътрешен министър
г- няма клиентелизъм, виж обаче тефтерчето на Златанов и колко пъти се срещал с Фидосова или Жануария както си я наричахме в ГрОб
д- Не е захранвал определени фирми като Трейс груп или подобни с евросредствата и злоупотреби с обществени поръчки, но се оказа обратното.
*Знам Кев и какво си мислиш или предполагаш, че ние в Баста сме били клиентелистите. Уверявам те, че далеч не е така, в тази организация сме отвратените от един авторитарен режим.
Въпросът ти докога не го разбирам. Защо трябва да има срокове на любовта и омразата?
Що бе Kеv, какво те кара да харесваш още подобен тип? Или си мислиш, че вадя нож на умряло куче. Ами запитай се първо защо е умряло?
Аз се питам какво те кара все още да го мразиш, при все че преди си го харесвал, а и че от доста време не е център на вниманието на народа!?? До кога, Лорде, до кога!?? И защо???
Купихте ли си новата шайка по реповете? Аз още не съм, щото имах много задачи днес, но утре ще я потърся. Ако някой сподели и цената , ще съм благодарско. Това ще ми е личния подарък за мен за нова година и на неколцина приятели от Баста.
Колегата Гога май вече си я е купил!
Лорде, ама ти с Миро ли си в един отбор На много куц кон си заложил, че те и атака дори са по-добре - Доган на тях поне им плаща
Мерси Гигов! Интересно ми е друго, боко тиквата се оказа наиснина много извратен авторитар. Чудя се как толкова хора му се водихме по акъла! Със сигурност който се е еманципирал от подобен популист, в момента го мрази неистово. Той се оказа пълен ИДИОТ!
Особено днес като слушах Радан Кънев , който каза, че Бойко дебелашки го закачал във фейса. Егати тъпото колепе. Днес пак е мислил да стяга редиците с безмислени лозунги и популизъм(б)
А и още си мисли, че ще всее вяра в някой, че пак ще управлява. Тоя може да е първия политик увиснал на въжето от 19-ти век насам честно! Или съсечен със сабя като Стамболов. Не толкова и достоен разбира се. Най-много преди това да го наеват като Кадафи.
Мерси Гигов! Интересно ми е друго, боко тиквата се оказа наиснина много извратен авторитар. Чудя се как толкова хора му се водихме по акъла! Със сигурност който се е еманципирал от подобен популист, в момента го мрази неистово. Той се оказа пълен ИДИОТ!
Особено днес като слушах Радан Кънев , който каза, че Бойко дебелашки го закачал във фейса. Егати тъпото колепе. Днес пак е мислил да стяга редиците с безмислени лозунги и популизъм(б)
А и още си мисли, че ще всее вяра в някой, че пак ще управлява. Тоя може да е първия политик увиснал на въжето от 19-ти век насам честно! Или съсечен със сабя като Стамболов. Не толкова и достоен разбира се. Най-много преди това да го наеват като Кадафи.
Коментар