If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Особено днес като слушах Радан Кънев , който каза, че Бойко дебелашки го закачал във фейса. Егати тъпото колепе. Днес пак е мислил да стяга редиците с безмислени лозунги и популизъм(б)
Какво дебелашко има в обаждането на Борисов да му честити избора на председател на спаруженото ДСБ, бе Лордов? Цивилизованите хора са етични и великодушни! Ревностния болшевик Кънев пак се поWC!
Браво Равновесие.Е това е отговорът. Много се интересува от България дядо Сорос, голяма мъка му е на душата му е така да се каже 25 години се опитва да насърчава хората да си отворят малко съзнанието. Да се почувстват свободни хора, със свободни души.
И нищо не успява да направи - бай Ганьовската тесногръда душевност, съчетана с робско съзнание продължава да бъде водещата черта на мнозинството българи.
И не само че е така, ами и те се гордеят с ограничения си мироглед
Браво Котара!
Най-после да докажеш, че си чист и много грамотен българин. Отличен правопис. Никаква грешка! Браво!
Само едно МУ си повторил излишно, но така е по форумите. Променяш малко написаното и забравяш да изтриеш нещо.
п.п. Надявам се повече няма да се правиш на неграмотен грък!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Само трябва Европа да ги изолира... И така щего издухат....оня тесногръд ганйо Гигов ми обяснява че веднага обръщали трабите на исток ....обръща Путин пола и става Сергейчо....а сергейчо става гейчо...щот баламите къде обичаха и плащаха на русия ... Умреха.
Браво Равновесие.Е това е отговорът. Много се интересува от България дядо Сорос, голяма мъка му е на душата му е така да се каже 25 години се опитва да насърчава хората да си отворят малко съзнанието. Да се почувстват свободни хора, със свободни души.
И нищо не успява да направи - бай Ганьовската тесногръда душевност, съчетана с робско съзнание продължава да бъде водещата черта на мнозинството българи.
Щом са физкултурници от ДС и тъпи пожарникари с баща от ДС, тогава са компетенти.
Ама щом е психолог, главен редактор на списание по психология и преподавател, то тогава е ченге.
А това че някой е психолог, или че е с добра кариера и така нататък не го прави свестен човек. За сметка на това ако се събира с кофти хора, то най-вероятно си пасва с тях.
Мисля че е крайно време в България да се гледа и какъв Човек е някой човек. Особено когато взима решения и за други хора или се опитва да налага мнение на други хора.
Какъв Човек е някой човек!!!! ..... Брех, колко умно!
Поредното дълбокомислено плямпане. Кухи фрази без смисъл. Ама звучиш като от телевизора.
Пак не се разбира защо наричаш въпросната госпожа ченге?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Айде да спреш да раздаваш квалификации за други българи освен за себе си.Въобще не ме интересува тоя американско унгарски цървул.Да си гледа работата и да раздава акъл на американците.От боклуци акъл не ща.
Е аз си имам мнение за другите българи и не виждам защо да не го казвам.
Ако те се чувстват засегнати от мнението ми, то най-вероятно се познават в него.
Айде да спреш да раздаваш квалификации за други българи освен за себе си.Въобще не ме интересува тоя американско унгарски цървул.Да си гледа работата и да раздава акъл на американците.От боклуци акъл не ща.
Много се интересува от България дядо Сорос, голяма мъка му е на душата му е така да се каже 25 години се опитва да насърчава хората да си отворят малко съзнанието. Да се почувстват свободни хора, със свободни души.
Коментар