IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Е какво толкова срамно има,Маринкин!!!
    Путин Маринкин
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

    Коментар


    • Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е най-новият обект на проверка на Комисията за гражданска конфискация.

      Тя ще проверява имуществото му заради последното обвинение, което получи Цветанов – длъжностно присвояване, съобщи БНР. Въпреки че обвинението на Цветанов е, че е ощетил бюджета на МВР с 50 000 лв., но в полза на друго лице, заради законовото изискване Комисията ще проверява имуществото му за 10 години назад. Ако бъде открито несъответствие между стандарта и декларираното, той ще бъде повикан, за да предостави документи пред инспекторите от Комисията. Процесът е дълъг – проверяват се притежаваното имущество – движимо и недвижимо, задгранични и други пътувания.

      Според Пламен Георгиев – председател на Комисията за гражданска конфискация, при тази проверка Комисията ще подходи както към всеки друг проверяван.

      Цветан Цветанов е единственият депутат, който е клиент на тази Комисия. Тя обаче се е занимавала и с други бивши депутати, главно от парламентарната група на ДПС.

      Работата на инспекторите и прокурорите по силата на една съвместна инструкция между Пламен Георгиев и главния прокурор продължава. Те работят активно по два случая – срещу Христо Бисеров и Богомил Манчев. Предстои да бъде създаден такъв екип и по случая с Братя Галеви, каза още Пламен Георгиев.

      ЧЕСТИТО ЦУЦИЛАНЕ

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Нетаняху щом е Биби, предполагам че Меркел е Анджи, Обама - Баро....

        А Путин ме е срам да го кажа ?
        Е какво толкова срамно има,Маринкин!!!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Що не Бено .....?
          Може би Биби, щото му е сукал от биберона....?!!!!
          Нетаняху щом е Биби, предполагам че Меркел е Анджи, Обама - Баро....

          А Путин ме е срам да го кажа ?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            "Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. "
            https://www.facebook.com/boyko.boris...2380422&type=1

            Що не Бено .....?
            Може би Биби, щото му е сукал от биберона....?!!!!

            Коментар


            • "Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. "
              https://www.facebook.com/boyko.boris...2380422&type=1

              Коментар


              • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                A Спас Панчев земеделец или комунист е???
                Жалък не знам не се интересувам от партии

                Коментар


                • Влизаме в турбулентна зона с "Южен поток"
                  http://www.capital.bg/politika_i_iko...s_jujen_potok/

                  Всуе се оказаха пиар, копки и заварки на газопровода "Южен поток", след като Европейската комисия обяви всички двустранни междуправителствени споразумения между България, Сърбия, Унгария, Словения, Хърватия, Австрия и Гърция с Русия за незаконни, т.е. нищожни, и трябва да се преразгледат.

                  Това не е изненада. Много хора предупреждаваха, че проектът "Южен поток" е общоевропейски и юрисдикцията е наднационална, т.е. ЕК ще има тежката дума по темата за енергийните отношения между Русия и ЕС. Нещо повече, както става известно, ЕК и лично еврокомисарят Йотингер са предупредили отделните страни, че са в нарушение както по сключените между правителствени споразумения, така и по бъдещите. Това експлицитно е направено и пред българското правителство само дни преди да подпише двата протокола с "Газпром", за да не се оправдава с незнание или неясно тълкуване. Но то демонстративно подписа, без да се съобразява с мнението на Европейската комисия.

                  Очевидно е, че скоро време "Южен поток" няма да се строи. Това беше последната карта от злополучния "Голям шлем" на експрезидента Първанов. Какво получи България в замяна на фотосесията на премиера Пламен Орешарски с шефа на "Газпром" Алексей Милер и подписалите нищожни протоколи? Със сигурност загубихме от и без това ограничения си и намаляващ политически капитал и доверие в нашите съюзници и партньори.

                  За да няма заблуда какво предстои, ще напомня думите на руския зам.-министър Анатоли Янковски: "Русия не признава правото на Брюсдел да налага правила и процедури за газопроводи на територията на ЕС, които стартират извън ЕС." Според Москва те са предмет на международно право, а споразуменията на Русия със страните от "Южен поток" имали преимущество пред общоевропейското законодателство!?!

                  Това е недвусмислена заявка за остро и агресивно съперничество в непосредствено бъдеще, което събитията в Украйна само ще разгорят още повече. Както се казва: "Навлизаме в турбулентна зона. Затегнете коланите!"

                  Има провали, които българското общество или поне част от него може да прости. Но външната политика и енергийната сигурност са много висок общ приоритет на ЕС и съзнателната или не игра срещу него може да коства много на България.

                  Коментар


                  • Нова алтернатива: В тефтерчето на Златанов има и служебни министри
                    - Хората на Райков не са подали декларации за конфликт на интереси
                    Публикувано: 9 дек. 2013, 14:00 | Обновено: 9 дек. 2013, 14:00


                    В тефтерчето с поръчки на бившия председател Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт интереси Филип Златанов вероятно са вписани и служебните министри. Това подозират от партията на Николай Цонев "Нова алтернатива", тъй като вече половин година КПУКИ не реагира на сигнала, подаден от тях през март 2013 г. "С този сигнал комисията беше сезирана, че министри в служебния кабинет на Република България не са подали декларации по чл.12, т.1 и т.3 от Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. Дори и към днешна дата в публичния регистър по закона, достъпен в сайта на парламента липсват данни за подадени декларации от служебните министри", пише в писмо до медиите от Нова алтернатива.

                    От партията на Цонев припомнят, че през месец юли прокуратурата показа шокиращите бележки на Златанов, сред които беше отбелязано „Вече се прави проверка на декларациите на кабинета (служебния)+проверка не е необходима на всички декларации”.

                    "Защо КПУКИ още мълчи не е ясно, вероятно разчита обществото да забрави", пишат още хората на Цонев. Те отново са поискали чрез закона за достъп до обществена информация, отговор от КПУКИ какви действия са предприети по подадения сигнал. "Очакваме комисията да си свърши работата, като прилага обективност и прозрачност в действията си при изпълнение на закона спрямо всички граждани", подчертават още от Нова алтернатива. /БЛИЦ

                    Коментар


                    • Дами и господа народни представители, подлагам на гласуване ще издържим ли до нова година или ще има нова година нов късмет.
                      домоуправител

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        A Спас Панчев земеделец или комунист е???
                        45 коментара за: Не искаме парашутиста Спас Панчев в листата на БСП - See more at: http://viaranews.com/2013/04/07/%D0%....2rXkyDvc.dpuf и въпреки това стана депутат

                        Какво правят в една масонска ложа човекът на Първанов Спас Панчев, Иван Драшков и Веселин Марков?
                        14.01.2011,,....Кой е Спас Панчев?

                        Спас Янев Панчев е роден на 08.02.1950 година в село Илия -Кюстендилско. Завършва Висшият химикотехнологичен институт през 1974 година Има икономическа преквалификация „Маркетинг и мениджмънт на външноикономическите връзки”. От 1977 година работи в „Техноимпортекспорт” – София. Бил е директор на търговско-икономическата служба към посолството в Багдад.
                        С помощта на ПГУ – ДС за показани качества Спас Панчев е издигнат за ръководител на компанията от 1990 до 1991г. Отново, с помощта на службите и соц.депутати е издигнат за ръководител за периода от 1993 до 1997 година.
                        Какви са ангажиментите на Спас Панчев към наемателите на сградата, находяща се на ул. ”Позитано” 20 можем само да гадаем…
                        Прави впечатление обаче , че винаги когато БСП е начело на държавното управление, Панчев е награждаван с поредния държавен пост. За кратко време ръководи държавната администрация в Комитета по туризма към Министерски съвет, за да достигне съвсем логично апогея си по време на тройната коалиция – зам.министър на отбраната.
                        Легендарно е неговото пребиваване там….но за това и прокуратура, и МВР мълчат.
                        Спас Панчев е недосегаем, недосегаем за закона, за службите и прокуратурата. В почивките докато „умело” ръководи финансите на МО, играе футбол в любимият си клуб ”Лозен” в компанията на Младен Георгиев ( зам.шеф на Инспектората на МВР, бивш директор на „ИПОН”, а сега главен секретар на ДАНС), Ивайло Чобанов „Пилето” – съратник на легендарния Янко Ваташки и виден столичен наркодилър, и други култови фигури от родния ъндърграунд…
                        След изморителните футболни мачове ръководи вещо и с лекота българските филателисти, ръководи за свой интерес левите земеделци от ЗС ”Ал.Стамболийски”, ръководи и Ротари клуб ”Тангра”…
                        Изобщо на Спас Панчев силата е да ръководи.
                        Доказва го и шефският пост в „Аркус”АД, където освен съдружник е председател на борда на директорите. Е, там по негови думи е принуден да търпи „мазните” физиономии на Банко Банков и Дочо Караиванов, както в „Аркус”АД така и в „Тексимбанк” (Дали Спас успя да я продаде на ТИМ ?…), но това е въпрос на време.
                        Каква ще бъде съдбата на сдружението, в което участват с Банко Банков, само Спас и Господ знаят (сдружението изкупува земеделски земи – около 20000 дка, като ги подготвят за финансиране от еврофондове, използвайки това, че Панчев е шеф на БЗНС и депутат от КБ). Но който оцелее… Голяма част от неговите бизнес партньори или си продават акциите, или се отказват от бизнеса, или ако не издържат на темпото и не оправдаят доверието се самоубиват като адвокат Николай Гърмидолов.
                        На 23.10.2010 юристът бе намерен с огнестрелна рана в областта на главата край пътя Елена – Златарица, след като няколко месеца бе общински съветник от БЗНС ”Ал.Стамболийски” в Лясковец.
                        Трудно и опасно е да се работи с Бат Спас… И на улицата, и в парламента, и в криминалните структури обръщението към него винаги е топло, фамилиарно, но и с респект – Бате Спасе…или уважаеми братко!
                        Да !Спас Панчев е и масон! Освен собственик, e ръководител на над 35 фирми и сдружения. Докато ръководи и депутатства, Спас Панчев намира време и за масонство. Като ръководител на ложа масони, успява да привлече в движението на свободните зидари за членове мастити фигури като Иван Драшков, скандално известния Веселин Марков и не по-малко известния Мартин Макариев („Химко”), плюс половината членове на БЗНС ”Ал.Стамболийски”….
                        Какво правят в една ложа хора като Панчев, Макариев, Драшков, Марков и активисти – земеделци ?! Логичният отговор е – да манипулират, контролират и ръководят…..
                        Каква ще бъде съдбата на Ангел Симеонов (собственик на хотел „Анел” и съратник на президента) можем само да гадаем…Доскоро приятели, а сега непознати. По думите на Панчев – „Загубено време с малки хора”…За влошените отношения Панчев обвинява сестрата на половинката си Цветелина, но това е друга тема…
                        А какво ще решат прокуратурата и МВР (ОДП – В.Търново) за фалшивата диплома на Цветелина Костадинова, Бат Спас ще каже, а може би Банко Банков и Дочо Караиванов знаят по-добре, кой издаде фалшивата диплома….
                        Да ни е честита новата политическа формация „АБВ” и новият морал, който нейните кандидат – членове като СпасПанчев налагат.

                        Георги Григоров

                        http://afera.bg/mishena/16226.html

                        ,,Спас Панчев, който затваря хипермаркетите> http://www.desant.net/show-news/28229/


                        "Радвам му се. Той има супер административен опит и отличен опит в бизнеса", коментира Спас Панчев от левицата. > http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat...vski_sa_ravni/
                        Last edited by коки; 09.12.2013, 14:43.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                        Коментар


                        • PRESSMEDIA
                          Къде е Бойко Борисов?
                          Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          кат 123, не знам защо пише с различен ник...

                          Да ти отговоря:


                          Сътрудничеството в сектор "сигурност" между България и Израел трябва да продължи, смятат Бенямин Нетаняху и Бойко Борисов

                          http://www.focus-news.net/news/2013/...o-borisov.html

                          Сътрудничеството в сектор "сигурност" между България и Израел трябва да продължи, независимо от политическата ситуация в България. Около това са се обединили на среща премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Това каза пред Агенция “Фокус” евродепутатът от Групата на ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев. Срещата е била по покана на министър-председателя на Държавата Израел - Бенямин Нетаняху. "Тя беше продължение на много добрите приятелски отношения между г-н Борисов и г-н Нетаняху, които са започнали още преди двамата да станат министър-председатели и се задълбочиха по времето на правителството на ГЕРБ в България и на правителството на г-н Нетаняху. Примерите са изключително много в тази насока – както съместните заседания на двата кабинета, така и сътрудничеството в областта на сигурността и борбата с тероризма в света. Бяха обсъдени, както международните събития в различни точки на света, така и ситуацията в България. Беше отделено внимание на това, че сътрудничеството, в Сектор „Сигурност” и в борбата с организираната престъпност, с корупцията и с тероризма, е в интерес на българските и на израелските граждани, и трябва да продължи, независимо от политическата ситуация в България. Трябва да има последователност и надграждане в тази област, и затова, на тази среща, присъства и председателят на Националния съвет по сигурност на Израел, към министър-председателя", каза Андрей Ковачев.

                          "От моя страна, бих искал да направя коментар, че тя беше наистина много сърдечна и приятелска. Аз съм присъствал на много такива срещи, които често минават в протоколен порядък, но тази среща беше изключително сърдечна. На срещата стана въпрос за това, че България и българският народ имат най-добрата в Европа историческа заслуга към еврейския народ и към Израел - това беше специално подчертано от министър-председателя Нетаняху", отбеляза Андрей Ковачев.

                          Предстои среща на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с българската общност в Израел.



                          Да припомня на другарите с къса памет ,че миналият месец и Цветлин Йовчев, също посети Израел > http://bnr.bg/sites/en/News2013/Page...2011%20B1.aspx
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от PRESSMEDIA Разгледай мнение
                            Къде е Бойко Борисов?
                            кат 123, не знам защо пише с различен ник...

                            Да ти отговоря:


                            Сътрудничеството в сектор "сигурност" между България и Израел трябва да продължи, смятат Бенямин Нетаняху и Бойко Борисов

                            http://www.focus-news.net/news/2013/...o-borisov.html

                            Сътрудничеството в сектор "сигурност" между България и Израел трябва да продължи, независимо от политическата ситуация в България. Около това са се обединили на среща премиерът на Израел Бенямин Нетаняху и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Това каза пред Агенция “Фокус” евродепутатът от Групата на ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев. Срещата е била по покана на министър-председателя на Държавата Израел - Бенямин Нетаняху. "Тя беше продължение на много добрите приятелски отношения между г-н Борисов и г-н Нетаняху, които са започнали още преди двамата да станат министър-председатели и се задълбочиха по времето на правителството на ГЕРБ в България и на правителството на г-н Нетаняху. Примерите са изключително много в тази насока – както съместните заседания на двата кабинета, така и сътрудничеството в областта на сигурността и борбата с тероризма в света. Бяха обсъдени, както международните събития в различни точки на света, така и ситуацията в България. Беше отделено внимание на това, че сътрудничеството, в Сектор „Сигурност” и в борбата с организираната престъпност, с корупцията и с тероризма, е в интерес на българските и на израелските граждани, и трябва да продължи, независимо от политическата ситуация в България. Трябва да има последователност и надграждане в тази област, и затова, на тази среща, присъства и председателят на Националния съвет по сигурност на Израел, към министър-председателя", каза Андрей Ковачев.

                            "От моя страна, бих искал да направя коментар, че тя беше наистина много сърдечна и приятелска. Аз съм присъствал на много такива срещи, които често минават в протоколен порядък, но тази среща беше изключително сърдечна. На срещата стана въпрос за това, че България и българският народ имат най-добрата в Европа историческа заслуга към еврейския народ и към Израел - това беше специално подчертано от министър-председателя Нетаняху", отбеляза Андрей Ковачев.

                            Предстои среща на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с българската общност в Израел.



                            Коментар


                            • Къде е Бойко Борисов?

                              Къде е Бойко Борисов?
                              Лидерът на ГЕРБ заминал инкогнито за Божи гроб с патерици и гардове!
                              http://www.bpost.bg/article/24136

                              Коментар


                              • Цветанов заминава на работно посещение в Бавария
                                24chasa.bg
                                Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов заминава на работно посещение във Федерална провинция Бавария по покана на фондация „Ханс Зайдел, съобщиха от партия ГЕРБ. Виж тук новите ..
                                БРАВО ЦУЦИЛАНЕ

                                Коментар

                                Working...
                                X