Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе ме пунтирай!!!Виж там статиите да са ти верни!!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКво се правиш, като приказваш такива работи поне махни информацията за себе си от профила си.
Пък какво си видял за мен в профила ми пиши на лични...няма смисъл тук да разводняваме темата и да досаждаме на другите.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеГигов ако трябва да съм честен Бсп вече не ме дразнят толкова. Един мой клиент пълен боклук по принцип се "урЕди" с една държавна поръчка благодарение на Данчо Ментата. Направо се зАрина с пари. Ама голяма далавера. Покрай него и аз намазах. При Оня малоумник в подписал ти далавераджии като тоя ТАПАК умираха от глад. ДА ЖИВЕЕ БИЕСЕПИЕ.
Ако след 300 твои поста не съм видял нищо сериозно, то шансът по-нататък да го има е нулев. Ти си обикновен спамер. Герберски ...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДа не тоя с дограмата,дето даде толкова пари на ДПС-то,че ако не бяха на власт,той беше сдал фирата!!!
жалък трупАдур от медиите е. айде буенос айтос от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПоне ДПС не е протурскаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКолега в грешка си , не съм общински съветник от БСП нито съм член на същата. Не съм съветник от никоя парламентарно представена партия.
Няколко пъти съм избиран като независим кандидат в конкуренция с БСП , ГЕРБ , ДПС,Атака и т.н.
Относно правителството смятам че това правителство към момента няма алтернатива и затова го подкрепям. Смятам че страната да отлепи от дъного трябва стабилност а това с смяна на властта през 5-6 месеца няма да стане ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТова пък нечленоразделно мучене какво беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеГигов ако трябва да съм честен Бсп вече не ме дразнят толкова. Един мой клиент пълен боклук по принцип се "урЕди" с една държавна поръчка благодарение на Данчо Ментата. Направо се зАрина с пари. Ама голяма далавера. Покрай него и аз намазах. При Оня малоумник в подписал ти далавераджии като тоя ТАПАК умираха от глад. ДА ЖИВЕЕ БИЕСЕПИЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕгати общинските съветници!!!Кат ги знам мойте какви сааа!!!Дереджето е ясно!!!Облачно!!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКолега в грешка си , не съм общински съветник от БСП нито съм член на същата. Не съм съветник от никоя парламентарно представена партия.
Няколко пъти съм избиран като независим кандидат в конкуренция с БСП , ГЕРБ , ДПС,Атака и т.н.
Относно правителството смятам че това правителство към момента няма алтернатива и затова го подкрепям. Смятам че страната да отлепи от дъного трябва стабилност а това с смяна на властта през 5-6 месеца няма да стане ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСлед Иванов,, Йорданов и Василов ден сме паднали всичките........
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи си същия смешник. Ако бях ти записвал всичките смешни пророкувания, нямаше да има място в един пост да ги пусна.
Впрочем е добре да напишеш до КОЙ месец и до КОЯ година пада, смешко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
Но истински се надявам да е прав, писна ми да гледам хора умислени от безпаричието и западащ бизнес.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеГигов спокойно правителството пада до МЕСЕЦ!!!
Ако не те мързи и имаш химикал си запиши това.
Впрочем е добре да напишеш до КОЙ месец и до КОЯ година пада, смешко!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар