IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Напротив за разлика от теб съм тук с името си ................. тоест не се срамувам от себе си. Та в тоя ред на мисли не мисля да махам нещо дето не ти харесвало.
    Пък какво си видял за мен в профила ми пиши на лични...няма смисъл тук да разводняваме темата и да досаждаме на другите.
    Беше малко тъпо за бивш местен председател на БСП да отрича връзката си партията майка, това искам да кажа. И като ще твърдиш такива работи можеше да не си заставаш с името.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Не ме пунтирай!!!Виж там статиите да са ти верни!!!
      Нема да се плашиш , от най-добрите на пазара сме
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Кво се правиш, като приказваш такива работи поне махни информацията за себе си от профила си.
        Напротив за разлика от теб съм тук с името си ................. тоест не се срамувам от себе си. Та в тоя ред на мисли не мисля да махам нещо дето не ти харесвало.
        Пък какво си видял за мен в профила ми пиши на лични...няма смисъл тук да разводняваме темата и да досаждаме на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
          Гигов ако трябва да съм честен Бсп вече не ме дразнят толкова. Един мой клиент пълен боклук по принцип се "урЕди" с една държавна поръчка благодарение на Данчо Ментата. Направо се зАрина с пари. Ама голяма далавера. Покрай него и аз намазах. При Оня малоумник в подписал ти далавераджии като тоя ТАПАК умираха от глад. ДА ЖИВЕЕ БИЕСЕПИЕ.
          Твоите глупости ни най-малко не ме интересуват, marmalad.
          Ако след 300 твои поста не съм видял нищо сериозно, то шансът по-нататък да го има е нулев. Ти си обикновен спамер. Герберски ...
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Да не тоя с дограмата,дето даде толкова пари на ДПС-то,че ако не бяха на власт,той беше сдал фирата!!!
            не.
            жалък трупАдур от медиите е. айде буенос айтос от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Поне ДПС не е протурска
              То лошото е, че е проруска...
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Колега в грешка си , не съм общински съветник от БСП нито съм член на същата. Не съм съветник от никоя парламентарно представена партия.
                Няколко пъти съм избиран като независим кандидат в конкуренция с БСП , ГЕРБ , ДПС,Атака и т.н.

Относно правителството смятам че това правителство към момента няма алтернатива и затова го подкрепям. Смятам че страната да отлепи от дъного трябва стабилност а това с смяна на властта през 5-6 месеца няма да стане ......
                Кво се правиш, като приказваш такива работи поне махни информацията за себе си от профила си.

Коментар

Това пък нечленоразделно мучене какво беше
                  Не ме пунтирай!!!Виж там статиите да са ти верни!!!

Коментар

Гигов ако трябва да съм честен Бсп вече не ме дразнят толкова. Един мой клиент пълен боклук по принцип се "урЕди" с една държавна поръчка благодарение на Данчо Ментата. Направо се зАрина с пари. Ама голяма далавера. Покрай него и аз намазах. При Оня малоумник в подписал ти далавераджии като тоя ТАПАК умираха от глад. ДА ЖИВЕЕ БИЕСЕПИЕ.
                    Да не тоя с дограмата,дето даде толкова пари на ДПС-то,че ако не бяха на власт,той беше сдал фирата!!!

Коментар

Егати общинските съветници!!!Кат ги знам мойте какви сааа!!!Дереджето е ясно!!!Облачно!!!
                      Това пък нечленоразделно мучене какво беше

Коментар

Колега в грешка си , не съм общински съветник от БСП нито съм член на същата. Не съм съветник от никоя парламентарно представена партия.
                        Няколко пъти съм избиран като независим кандидат в конкуренция с БСП , ГЕРБ , ДПС,Атака и т.н.

Относно правителството смятам че това правителство към момента няма алтернатива и затова го подкрепям. Смятам че страната да отлепи от дъного трябва стабилност а това с смяна на властта през 5-6 месеца няма да стане ......
                        Егати общинските съветници!!!Кат ги знам мойте какви сааа!!!Дереджето е ясно!!!Облачно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          След Иванов,, Йорданов и Василов ден сме паднали всичките........
                          Ами орешака това чака. Едно последно напиване и Чао.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Ти си същия смешник. Ако бях ти записвал всичките смешни пророкувания, нямаше да има място в един пост да ги пусна.

Впрочем е добре да напишеш до КОЙ месец и до КОЯ година пада, смешко!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                              Ха , това е много яко разсмя ме.

Но истински се надявам да е прав, писна ми да гледам хора умислени от безпаричието и западащ бизнес.....

Коментар

Гигов спокойно правителството пада до МЕСЕЦ!!!
                                Ако не те мързи и имаш химикал си запиши това.
                                Ти си същия смешник. Ако бях ти записвал всичките смешни пророкувания, нямаше да има място в един пост да ги пусна.

Впрочем е добре да напишеш до КОЙ месец и до КОЯ година пада, смешко!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X