IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Браво колега!
    Ти без малко си щял да биеш БСП. И вие двама съветници и БСП двама.
    При това без партиен апарат и без финансовата подкрепа на мощна партия... Впечатляващо!
    Просто се хванах да им покажа че така дет си я мислят някои другари няма да стане..... нали знаеш ината е голяма работа
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
      Нища апартаменти в Свети Влас. Няма и да искам. В момента се интересувам от мобилна кебапчийница Мерцедес и от 2-4 колички за варен кукуруз.
      Потърси из циганските сайтове, където ти е мястото.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Колегата отдолу беше написал че съм от БСП но от разумните, отговорих му че не съм от БСП. Не съм излъгъл с нищо
        Преди десетна години съм бил член но напуснах щото не мога да си позволявам глупаци да управляват живота ми ..но това е друга тема
        Браво колега!
        Ти без малко си щял да биеш БСП. И вие двама съветници и БСП двама.
        При това без партиен апарат и без финансовата подкрепа на мощна партия... Впечатляващо!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Хаха!
          Поморие. Там съм ходил само веднъж в живота си през 91 или 92 година. Като бях на почивка в Сарафово, военната станция. И то беше за малко, час-два.
          За Монти - не знам. Не го познавам, не съм го виждал никога. Понякога се бъзикаме с него, като отдавнашни съфорумци.
          Та така. Впрочем тази година изобщо не съм ходил по южното Черноморие. До преди няколко години ходех често на Свети Влас, където фирмата има апартаменти. Ако искаш да ти продам два-три?
          Свободно войниче, остави тази изповед, нямаме време за глупости.
          Нища апартаменти в Свети Влас. Няма и да искам. В момента се интересувам от мобилна кебапчийница Мерцедес и от 2-4 колички за варен кукуруз.
          Last edited by Big6ha; 17.12.2013, 00:54.

Коментар

• КЪДЕ СА ИМ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА ТИЯ МАЛОУМНИЦИ БЕ, КЪДЕ СА ИМ ИНСТРУКЦИИТЕ БЕ!!!!!
            ВЕДНАГА КУТЕВ ИЛИ МИХОВ ДА СЕ НАМУЕСИ.

Коментар

• ТАПАЦИ КАКВО НЕ ВИ Е ЯСНО???
              80% ОТ ХОРАТА ВИ ИСКАТ ОСТАВКА.

Коментар

Хаха 300 са неизтритите постове, останалите 1300 изтрити са "комплименти" касещи партията която ви плаща да ходите на сбирки на Поморие. тИ и оня боклук монти. И целта ми е не да ви впечатлявам, а да обърквам и без това безмисления. ви спамерски живот.
                Хаха!
                Поморие. Там съм ходил само веднъж в живота си през 91 или 92 година. Като бях на почивка в Сарафово, военната станция. И то беше за малко, час-два.
                За Монти - не знам. Не го познавам, не съм го виждал никога. Понякога се бъзикаме с него, като отдавнашни съфорумци.
                Та така. Впрочем тази година изобщо не съм ходил по южното Черноморие. До преди няколко години ходех често на Свети Влас, където фирмата има апартаменти. Ако искаш да ти продам два-три?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Така е, но изказване стуктурирано по този начин говори за лъжа или най-малкото за заобикаляне на истината. За това и ми стана интересно и всъщност потърсих в гугъл.
                  Колегата отдолу беше написал че съм от БСП но от разумните, отговорих му че не съм от БСП. Не съм излъгъл с нищо
                  Преди десетна години съм бил член но напуснах щото не мога да си позволявам глупаци да управляват живота ми ..но това е друга тема

Коментар

Да и твърдението ми е вярно....нито членувам в БСП нито съм съветник от нея , нито от друга парламентарно представена партия .....
                    Така е, но изказване стуктурирано по този начин говори за лъжа или най-малкото за заобикаляне на истината. За това и ми стана интересно и всъщност потърсих в гугъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Първоначално изпратено от gigow
                      Поне ДПС не е протурска
                      То лошото е, че е проруска...
                      Аха! Изплю камичето!
                      Ти се бориш не с комунизма, ами си антирусист. Прокарваш проамериканската линия.
                      И какви точно ти се падат американците? Братя по кръв, по религия, по език, по култура? Какви? Американците, които в полза на мюсулманите бомбардираха независима православна държава, член на ООН.
                      Които бомбардираха и нас, въпреки че официално не бяхме във война с тях?
                      Тези арогантни мръсници един ден ще си платят сметката на света. То вече са започнали. С всичките тези черни престъпни мутри, които са ги налазили. С всичките там убийства и наркотици. Ще си платят в близкото столетие. Жалко че няма да съм жив да им гледам сеира!

Коментар

Бъркаш ме с някой - нямах идея кой си до това твое твърдение. Тогава просто пуснах в гугъл и всичко излезе за 2 минути.
                        Да и твърдението ми е вярно....нито членувам в БСП нито съм съветник от нея , нито от друга парламентарно представена партия .....

Коментар

• [QUOTE=gigow;1059550850]Твоите глупости ни най-малко не ме интересуват, marmalad.
                          Ако след 300 твои поста не съм видял нищо сериозно, то шансът по-нататък да го има е нулев. Ти си обикновен спамер. Герберски ...[/еQUOTE]

Хаха 300 са неизтритите постове, останалите 1300 изтрити са "комплименти" касещи партията която ви плаща да ходите на сбирки на Поморие. тИ и оня боклук монти. И целта ми е не да ви впечатлявам, а да обърквам и без това безмисления. ви спамерски живот.

Коментар

не.
                            жалък трупАдур от медиите е. айде буенос айтос от мен.
                            Не моа да фърля до Айтос,загря ми оръдието!!!

Коментар

Ивка ченувал съм в БСП преди 10 години и 2003 съм напуснал бе пич, добре го знаеш.
                              Бъркаш ме с някой - нямах идея кой си до това твое твърдение. Тогава просто пуснах в гугъл и всичко излезе за 2 минути.

Коментар

Беше малко тъпо за бивш местен председател на БСП да отрича връзката си партията майка, това искам да кажа. И като ще твърдиш такива работи можеше да не си заставаш с името.
                                Ивка ченувал съм в БСП преди 10 години и 2003 съм напуснал бе пич, добре го знаеш.

Коментар

Working...
                                X