IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хахаха, лъжльо!

Открил си на 112та страница че съм СПОМЕНАЛ Станишев, ама така и не си открил къде съм го цитирал.

Извини се бе!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Това не е нито позоваване, нито цитиране на Станишев. Тук съм казал според МЕН какво ще направи Станишев. Нищо общо няма с твоите по два пъти на ден цитирания на Бойко.

Извини се бе лъжец!
      Станишев: Коалиция с ГЕРБ означава БСП да бъде унищожена
      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2179879

Извини се бе лъжец!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Това не е нито позоваване, нито цитиране на Станишев. Тук съм казал според МЕН какво ще направи Станишев. Нищо общо няма с твоите по два пъти на ден цитирания на Бойко.

Извини се бе лъжец!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Стамболов, кога ще се извиниш за лъжите си?
          Вчера ТИ ИЗЛЪГА, че аз се позовавам на Станишев.
          И с поста си от 18.31ч вчера доказах , че си лъжец.

ИЗВИНИ СЕ БЕ!

Вчера 18.31ч
          Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Не "помниш", ами ЛЪЖЕШ.
          БСП винаги е била ТВЪРДО против коалиция с ГЕРБ.

ВИНАГИ!
          Ако си слушала Първанов или Румен Петков, те не определят политиката на БСП.
          Станишев никога няма да допусне коалиция с герберските бандити!

А Топлофикация Шумен не работи вече от три години. Ще стане четвърта. Откак Боко Тиквата е на власт ние нямаме парно. За да имат софиянци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            ....
            Стамболов, кога ще се извиниш за лъжите си?
            Вчера ТИ ИЗЛЪГА, че аз се позовавам на Станишев.
            И с поста си от 18.31ч вчера доказах , че си лъжец.

ИЗВИНИ СЕ БЕ!

Вчера 18.31ч
            Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Проверката колко пъти сме се позовавали на лидерите показва:

Стамболов се е позовал на Бойко Борисов
            16,12 15,38ч

16,12 13.44ч

14.12 13.39ч

14.12 11.02ч

13,12 16,11ч

13,12 15,45ч

12,12 16,43ч

12,12 16,00ч

12,12 11,34ч

11,12 18,06ч

За пет дни в десет поста ТИ Стамболийски си се позовал 9 пъти на Бойко и 2 пъти на ГЕРБ(което е същото)
            .
            За тези пет дни няма НИТО ЕДИН мой пост да се позовавам на БСП или на Станишев.

Така че ти ЛЪЖЕШ Стамболийски!
            Как се нарича човек който ЛЪЖЕ?
            А как се нарича човек, който лъже ГНУСНО?

Извини се за лъжите Стамболов! Извини се!

Коментар

• Политика

9023976 от 16.12.2013 г. Предмет на поръчката е "СМР за обезпечаване транспортирането на статора от Пристанище на "АЕЦ Козлодуй" по път за тежки товари до площадката на ЕП-2". Във връзка с очаквано транспортиране на товар с голяма маса (статор) от площадка при пристанище на ДДФ“Дуним” до площадката на ЕП-2 е необходимо да се извърашат строителни дейности обезпечаващи и обезопасяващи трасето. Дейностите ще се изпълнят за възстановяване на якостните характеристики и габарити на отделни участъци от пътя, така също за осигуряване на необходимите радиуси за завиване и площадки за разтоварване. Необходими са и рехабилитационни дейности по подготовка на релсов път между машинните зали за придвижване на товара.

А това "генераторче" дали е за 7ми блок

Коментар

• Скритите истини от управляващите

Просрочията на правителството към бизнеса растат

Капитал

По-добра бизнес среда, държавата - коректен партньор на частния сектор, политика за насърчаване на икономическия растеж. Това са плакатите, с които ни замеря кабинетът "Орешарски" още от началото на своето управление.

Това са и доводите, които финансовият министър Петър Чобанов изтъкваше при актуализацията на бюджета през лятото, когато дефицитът в бюджета беше увеличен с половин милиард. Политиците обаче все по-често дават обещания, за да не ги спазват.

Щедрите пакети с административни облекчения засега стоят на ниво бъдещи проекти, а бизнесът е замерян с по-високи осигурителни прагове, 20-процентни такси и постоянни заплахи за национализация. Оценката за бизнес средата се вижда и с всеки следващ чужд инвеститор, който напуска страната.

Най-пресният пример за разликата между говоренето и реално свършеното се "чете" в статистиката за просрочията на държавата към частния сектор. Те не само не намаляват, но дори се увеличават - с 41 млн. лв. в края на септември спрямо година по-рано.

Увеличение има и в тримесечието юни - септември, макар то да е минимално - с 5 млн. лв. Иронично, но миналата есен, по време на управлението на бившия финансов министър Симеон Дянков (от чийто стил сега управляващите толкова много държат да се разграничат) държавата е била по-изрядна към бизнеса. И то при няколко пъти по-нисък дефицит в края на годината.

Дори и влошените данни да имат някакво логично обяснение, няма откъде да разберем, защото държавата упорито крие кои са ведомствата с най-големи просрочени задължения и по какви договори и на кои фирми се дължат те.

По същия начин няма яснота и за ДДС. Защото финансовото ведомство публикува данни единствено за размера на възстановения от държавата косвен данък, но не и за това колко е задържаният поради проверки и ревизии.

Така половин година след като дойдоха на власт, говоренето на управляващите започва да се разминава все повече с резултатите. А така не се привличат нито инвестиции, нито пък се създават условия за по-висок растеж. Но изненадани от ситуацията едва ли има.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                  Нискоморални в бюджетен аспект имаш предвид , нали
                  Не бе пари си имам, в по физиологичния
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Интересно е дали са организирани червените партизани и по отряди. Да кажем отряд Инвестор, отряд Дневник. С командир, знаменосец и две мажоретки
                    Ама ако започна да изписвам тука сините тролове, няма да ми стигне един пост.
                    Много са. Изключително множество. Ама не смея щото модераторката много се сърди.
                    Само чунчо колко самоличности има...
                    Аз си ги водя на списък де.
                    Някой ден може да изокам и я.

Обаче не съм правил изследване как са организирани сините тролове. Това е идея.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Ако мажоретките са хубави и нискоморални ще се запиша и аз .....
                      Нискоморални в бюджетен аспект имаш предвид , нали

Коментар

Интересно е дали са организирани червените партизани и по отряди. Да кажем отряд Инвестор, отряд Дневник. С командир, знаменосец и две мажоретки
                        Ако мажоретките са хубави и нискоморални ще се запиша и аз .....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• РАДИНА РАЛЧЕВА: ОТКРАДНАХА МИ ДЪРЖАВАТА. ОТКРАДНАХА Я НАГЛО И ПРЕД ОЧИТЕ МИ! УЗУРПИРАХА Я!

Хората с пари и без лица създават политически марионетки, за да ни лъжат, че начинът, по който живеем е ОК. Не е!
                          Bulgaria-news | 16.12.2013 15:33
                          „Ако някой ми беше казал преди време, че в следващата половин година ще съсредоточа огромна част от усилията и енергията си и практически цялото си свободно време напълно доброволно в нещо, което не се отнася пряко до мен, сигурно щях да му се изсмея. Вярно, работя много доброволно за различни каузи, но все пак не всеки ден и не по толкова време. Обаче ми откраднаха държавата. Откраднаха ми я нагло и пред очите ми. Направо демонстративно. Узурпираха я.

И ето ме - заедно с още десетки хиляди хора - шест месеца по-късно все още си я искам обратно. Не заради пари, постове, облаги, не заради партийни листи и избираеми депутатски места, а защото всички предели са изчерпани, защото хора с пари и без лица използват политически марионетки, за да ни лъжат, че начинът, по който живеем е ОК. Нищо не е ОК в него. Абсолютно нищо. Всичко е измама.

За да могат шепа хора да правят каквото си искат на гърба на всички останали. За да си създават паралелни реалности и паралелно съществуване там, в Долната земя, където няма морал, няма ценности, няма народ. Където всичко са сделки, далавери, уговорки, зависимости, търговия с влияние, злоупотреби, трупане на неща, пари, фалш, гадост, страх, омраза... Все още не проумявам що за същество трябва да си, за да продадеш и предадеш всичко, което има стойност и значи нищо в краткия живот, с който разполагаме.

И ми се иска да питам: колко милиона ви трябват, колко имота, колко и какви постове, колко коли, самолети, яхти и други боклуци, колко държави трябва да унищожите, колко достойнства да ограбите, колко хора да унижите и обезправите, колко народа да разделите, колко младежи да прогоните, колко студенти и протестиращи да пребиете, колко от всичко ви трябва, за да спрете???

Душите ви са черни дупки. Никога няма да ви е достатъчно, уви. Не знам вие какво имате. Но аз имам приятели. Имам съмишленици. Имам семейство. Имам цел. Имам време. Имам смелост. Имам лице. Имам име. Имам образование. Имам професия. Имам достойнство. Имам себеуважение. Имам скрупули. Имам кураж. Имам морал. Имам ценности. Имам кауза. Имам родина. Имам народ. Имам всичко, което вие нямате. Нали ви е ясно, че сте обречени. Защото има много като мен.
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            А теб в кой списък да те търсим.....
                            не разбра ли че с дадзибао и хунвейбини не става....:
                            Той ти сочи луната, ти му гледаш пръста ...
                            Yeah

Коментар

Организирани са в СИК , ВИС , ИПОН , РАПОН и т.н.

Коментар

• Меркел

Трябва ни и на нас една Меркел.
                                http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ler-30,163475/
                                домоуправител

Коментар

Working...
                                X