IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От половин-един месец се забелязва усърдно прокламиране на името Бойково за щяло и нещяло. Къде бил ходил, какво бил правил, какво бил казал този чутовен герой ...

То се забелязва и по активацията на главния щатен герберски агитатор на Инвестора. Щото напоследък Бойко се е загрижил от спадащия си личен рейтинг, та е заповядал и на интернет троловете си да го хвалят непрекъснато.
    Така ли е Стамболов?
    Така е! Както казва г-н Божан Петров.

Ама на мен ми е интересен ето този син смешник:
    Новина!? "В момента няма друга алтернатива освен нас"

/Поглед.инфо/ Нужно е в момента да има единство на дясното. В момента няма друга алтернатива освен нас. Това заяви Мартин Димитров от Реформаторския блок по Би Ти Ви.

"Аз не съм в ръководството на "Синьо единство". Аз няма да напусна на никаква цена, защото цената ще бъде много висока. Много наши врагове се зарадваха на това, че се предвиждаше разпадане на Реформаторския блок", допълни Димитров. "За да влезем в този блок трябва да имаме мандат. На вчерашното заседание на блока ни беше казано, че им е омръзнало да се мотаме. На параметрите, които гражданския съвет прие трябва да се включат шест партии.
    .................................................. ..........
    Помните ли смешкото в едно предаване малко преди президентските избори какво заяви?
    "Нека да бъдем реалисти г-жо Ризова. Само СДС може да се противопостави на ГЕРБ"
    Или нещо подобно. Че само СДС можел да победи ГЕРБ на изборите.

И колко взема "реалиста" и неговия смешен кандидат тогава? Под 2%....
    Защо въобще ни занимават с такива клоуни?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бойко Борисов: През март положението в държавата ни ще стане отчайващо
      http://www.focus-news.net/news/2013/...hayvashto.html

През март положението в държавата ни ще стане отчайващо. Това е категоричната ми прогноза, каза пред журналисти в Пловдив лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на Радио "Фокус"- Пловдив . През януари парите се изплащат директно по направления. В момента вече правителството е с един милиард лева назад в събираемостта. Всеки месец ще спират да плащат по нещо, докато парите в хазната свършат. Според финансистите, месеците март и април са най-тежките. Затова ще трябва да се взимат пари от резерва. Ако това стане, ще съборят валутния борд и ще настъпи инфлация. Според Борисов, единствената цел на това правителство е да се бави, за да си откупи време, да откраднат повече. Няма сектор, в който държавата ни да не се е сринала и това е видно, смята още Борисов. При управлението на ГЕРБ състоянието на държавата е било стабилно, а сега е негативно, добави лидерът на партията. Когато ГЕРБ е на власт има строителство, ГЕРБ строеше магистрали, детски градини, училища. Сега има само харчене на пари, задължения и фалит на държавата, добави Борисов. Затова хората трябва да избират или да има магистрали и, или фалит на държавата ни. България сега е толкова разделена, каквато никога не е била, смята още Бойко Борисов. ГЕРБ е първа политическа сила и в момента, добави той. Затова се очаква към партията да се присъединят и хора от други политически сили. По думите на Борисов, като се прочетат имената на областните управители в цялата страна, ще се разбере как се чувстват много от членовете на БСП, на тях им е тежко. Затова, колкото повече се целуват лидерите на БСП и ДПС, толкова по-добре за ГЕРБ, добави той.

Коментар

• Нормално е да има терористи ,след като си внесохме пришълци в БГ 3-ма терористи засечени в София, готвят атентат. Ченгета предупреждават семействата си да не ходят по молове около Коледа!Главният секретар на МВР пред ПИК: Има изменение на средата у нас. Йовчев: Няма пряка заплаха, има профилактични мерки!
        17.12.2013
        Наистина има сигнал за подготвян атентат на публично място в столицата около празниците, научи ПИК от два независими източника, близки до МВР.
        За подобна информация ПИК и вестник "Преса" писаха още в събота.
        Оказва се обаче, че има и конкретика - засечени са трима потенциални терористи с паспорти на граждани от Европейския съюз, които евентуално подготвят атентата. До определен момент те са били контролирани от нашите служби, но после са се измъкнали от наблюдението.
        Агенти на ДАНС в момента извършват проверки из хотели, молове и метростанции в столицата и душат за предполагаем терорист. В акцията са включени и екипи на МВР, пише "Преса".
        "Дойдоха, показаха снимка на човека и обясниха, че издирваният е с паспорт на държава от ЕС", признал столичен хотелиер. Новината бе потвърдена от високопоставен служител на МВР.
        А ето какво каза специално за ПИК главният секретар на МВР Светлозар Лазаров:
        "След терористичния акт в Сарафово имаме изменена среда. Когато се прави анализ на риска, един от най-важните критерии е следният: дали на съответната територия е имало терористичен акт. При такъв анализ е логично да се каже, че има изменение на средата. Това е безспорен факт."
        "Няма сигнал за пряка заплаха, но има профилактични мерки за сигурността по всички критични точки в страната", потвърди вътрешният министър Цветлин Йовчев.
        Оперативните данни за предполагаеми терористична опасност за страната са дошли от ДАНС, а по тях работи и МВР, уточниха експерти от вътрешното ведомство.
        ПИК научи и друго. Служители, работещи във ведомства, пряко свързани с наблюдателния видеоконтрол в София, са предупредили близките и семействата си да не посещават столичните молове в дните около коледните и новогодишните празници.
        http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews129004.html
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• "Оставка" и за всяко отделно безобразие
          http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/1...no_bezobrazie/

Правилата съществуват, за да обслужват общия интерес на всички граждани. Защото, както посочва Аристотел, политиката – това е работа за общото благо. А там, където правила липсват, се обслужват частните интереси на отделни граждани и заинтересовани групи. Тогава

вместо да въвежда ред
          държавата всява хаос

Стъпвайки на този път, не след дълго всяка институция категоризира като ненужни и постепенно прекратява онези свои дейности, които не обслужват конкретни интереси. Отказът на премиера Орешарски да спази срока за деконцентрация на държавните средства обслужва ясни частни интереси – на въпросните банки. Отказът на община Царево обаче да изпълни програмата си за овладяване популацията на безстопанствените кучета не обслужва ничий интерес. Местната власт просто отказва да работи, защото не вижда персоналната си полза от това.

Така изглежда разпадът на държавността, когато не е предизвикан от катаклизъм или природно бедствие. На този етап вече съдим за една държава според фактора, който единствен може да я спаси в подобна ситуация – гражданите. Тук вариантите са два:

или гражданите успяват да си върнат държавата
          и да я накарат да обслужва общия интерес...

или не успяват. Ако се случи второто, държавата се оттегля от модерния свят и продължава да съществува като квазидържавно, кланово образувание, обслужващо само интереса на съответните кланове. На такива места граждани няма, защото са успешно превърнати от властта в зависимо население, чиято единствена задача е да бъде бедно.

Все по-ясно става, че точно това се опитват да предотвратят протестите, сътрисащи България от година и половина. Бъдещето зависи от техния резултат. Засега протестите не успяват на рестартират държавата. Нещо повече, улисани в голямото усилие да спасят страната си, гражданите пропускат да правят това, което вече са доказали, че умеят – да спират отделни безобразия.

В същото време управляващата върхушка полага трескави усилия максимално бързо да изгради система на управление, която принципно да не е подвластна на граждански контрол. Тези усилия плътно се доближават до концепцията, известна в Русия като "суверенна демокрация" – т.е. състояние, при което суверенитетът не е в народа, а в самата държавна машина. Доктрина, напълно противоположна на европейската норма, постигната с хилядолетни усилия. Не държавата да принадлежи на гражданите си, а обратното –

гражданите да са собственост на държавата

За да постигнат този резултат, управляващите трябва да ликвидират гражданското общество като самостоятелен фактор в българската политика. Началото беше дадено с лимитирането на свободата на словото и овладяването на медии. В тази посока са и подготвяните промени в Закона за МВР. А вече сме свидетели и на опит за директен абордаж – възможността контраразузнаването (ДАНС) да регистрира и развива неправителствени организации за собствените си нужди.

Въпросите, които ни предстои да решаваме, са далеч отвъд неминуемата ОСТАВКА. Тя е само началото. Предстоят ни години на усилия, за да спасим държавата си от изчезване. Ситуацията ще бъде допълнително усложнявана от разширяващото се неспазване на правилата от страна на властта, което ще носи след себе си все повече бедност, гняв и изблици на насилие.

Промяната няма да е нито бърза, нито лесна. Но тази битка не може да бъде избегната или изоставена.

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2641231

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Стамба бойкоборисовщината ти, е платена или ментална? Щото в единия случай имаш шансова
              Бойкоборисовщината винаги е вродена .

Коментар

• Стамба бойкоборисовщината ти, е платена или ментална? Щото в единия случай имаш шансова

Коментар

• Бойко Борисов: Интересно ми е убийственото мълчание в медиите за Христо Бисеров
                  http://www.focus-news.net/news/2013/...o-biserov.html

Много ми е странно, и интересно дори, как всички медии, ежедневно, се интересуват - какво ми е мнението за депутатите, напуснали Парламентарната група на ГЕРБ, а сякаш потъна вдън земя темата за Христо Бисеров. Това каза пред Агенция „Фокус” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „От ДПС се отлюспи зам.-председателят на партията. Зам.-председателят на българския парламент. Дясната ръка на Ахмед Доган. Ключова фигура. Председател на комисия от ДПС. Сякаш - това не е тема. Истински се интересувам - какво става с отлюспения депутат от ДПС – Бисеров? Или като бяха предупредени, и той напусна, всички разбират, че това е само игра”, каза Борисов.

На въпроса за това, че от ДПС вече го определят само като „гражданина Бисеров” и няма общо с партията, Борисов отговори: „Тогава и ние можем да кажем, че напусналите депутати са само граждани”. По отношение на това, че за Бисеров се говори, че случвалото се с имотите е било по времето му в СДС, Борисов отговори: „Те може би затова след това са го взели в ДПС”.

„Много въпроси има. Интересно ми е убийственото мълчание по тази тема в медиите”, каза Бойко Борисов.

На въпрос – как си го обяснява, Борисов отговори: „С тоталната цензура, с тоталния натиск от правителството, за да не се говори по неудобните въпроси за тях”.

„Това е зам.-председателят на ДПС; въпросите са – дали е знаел г-н Доган, дали е знаел Местан. Тези въпроси трябва да ги зададат журналистите, както на нас ни задават, всеки ден”, каза Борисов.

Коментар

• Червенушковци, водите ли борбата с вътрешния и външен враг?)))

Коментар

• Агенти от дирекцията на финансите в управлението за национална сигурност са задържали за корупция и нагласени търгове синове на министри в България .Опс обърках се .На турските им колеги :Задържани са още шефа на Халкбанк, кмет на истанбулска община и други високопоставени служители
                      Новината + видео на> http://www.dha.com.tr/istanbulda-iha...nu_567246.html
                      и в бг медия на > http://fakti.bg/world/84163-sinove-n...laseni-targove
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Айде пак същото.
                        Не съм цитирал Станишев, нито ЦК на БСП. Това е твой патент:

БОЙКО БОРИСОВ каза....

А ако търсиш колко пъти съм споменал Станишев, потърси колко пъти съм споменал Бойко Борисов.

Споменавам го ежедневно и по много пъти. Най-вече в подписа.
                        Хайде смешко, не се затруднявай. За тази календарна година НАЙ—-МНОГО веднъж да съм цитирал Станишев. И дори може да не съм. Не се труди, лъжльо.
                        То само за 5 дни си го цитирал 11 пъти.
                        Мислех да сканирам цял месец, ама тогава твойта бройка ще стане около 50 пъти.
                        Разбра ли лъжецо смешен!
                        15.10.2013, 15:58

Това се и очакваше.

http://www.mediapool.bg/aktsiya-medu...ews212298.html

А сега, както каза другаря Станишев е редно лично тъпоумника Цветанов да плати тези 44 000 еврака. Не са толкоз много. Ако няма, тъща му ще даде. Ако ги е свършила може да продаде един от шестте апартамента.

Впрочем и Тиквун има да плаща! За убития по негова заповед Чакъра. Надявам се да плати със свободата си.

Извини се бе!

Разбра ли лъжецо смешен!

Коментар

• Станболийски,
                          съветвам те да не търсиш. Върни се към обичайната си агитация на платен агитатор. Ако се занимаваш с мен, ще изтървеш какво са ти заръчали началниците да постваш и ще останеш без заплата.

Айде чао. Отивам да си купя някоя книга, че ми омръзнаха платените агитатори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Айде пак същото.
                            Не съм цитирал Станишев, нито ЦК на БСП. Това е твой патент:

БОЙКО БОРИСОВ каза....

А ако търсиш колко пъти съм споменал Станишев, потърси колко пъти съм споменал Бойко Борисов.

Споменавам го ежедневно и по много пъти. Най-вече в подписа.
                            Хайде смешко, не се затруднявай. За тази календарна година НАЙ—-МНОГО веднъж да съм цитирал Станишев. И дори може да не съм. Не се труди, лъжльо.
                            То само за 5 дни си го цитирал 11 пъти.
                            Мислех да сканирам цял месец, ама тогава твойта бройка ще стане около 50 пъти.
                            Разбра ли лъжецо смешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Това къде е? Щото аз за пет дни ти открих 11 пъти да се позоваваш на Бойко.

Ти си същия смешник, като русенката. Тя, видиш ли постнала нещо, ама не била съгласна с него.
                              Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Ами прав е Станишев. Трябва работа с хората и по места.
                              Тогоз да почерпиш, на оногоз да бутнеш парички.... Така се прави. Не с тъпи игрички пред парламента.
                              Днес ги гледа "ранобудните" играят на "влакче" или нещо подобно. Някакви игрички дето ги играехме с момиченцата в пети-шести клас.

А пък ако Дудука успее да откъсне 5-6% от ГЕРБ, то обещавам да не му викам Дудук и всяка седмица по един час да гледам дудушката телевизия.
                              В продължение на един месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Станишев: Коалиция с ГЕРБ означава БСП да бъде унищожена
                                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2179879

Извини се бе лъжец!

Това къде е? Щото аз за пет дни ти открих 11 пъти да се позоваваш на Бойко.

Ти си същия смешник, като русенката. Тя, видиш ли постнала нещо, ама не била съгласна с него.

Коментар

Working...
                                X