От половин-един месец се забелязва усърдно прокламиране на името Бойково за щяло и нещяло. Къде бил ходил, какво бил правил, какво бил казал този чутовен герой ...
То се забелязва и по активацията на главния щатен герберски агитатор на Инвестора. Щото напоследък Бойко се е загрижил от спадащия си личен рейтинг, та е заповядал и на интернет троловете си да го хвалят непрекъснато.
Така ли е Стамболов?
Така е! Както казва г-н Божан Петров.
Ама на мен ми е интересен ето този син смешник:
Помните ли смешкото в едно предаване малко преди президентските избори какво заяви?
"Нека да бъдем реалисти г-жо Ризова. Само СДС може да се противопостави на ГЕРБ"
Или нещо подобно. Че само СДС можел да победи ГЕРБ на изборите.
И колко взема "реалиста" и неговия смешен кандидат тогава? Под 2%....
Защо въобще ни занимават с такива клоуни?
То се забелязва и по активацията на главния щатен герберски агитатор на Инвестора. Щото напоследък Бойко се е загрижил от спадащия си личен рейтинг, та е заповядал и на интернет троловете си да го хвалят непрекъснато.
Така ли е Стамболов?
Така е! Както казва г-н Божан Петров.
Ама на мен ми е интересен ето този син смешник:
Новина!? "В момента няма друга алтернатива освен нас"
/Поглед.инфо/ Нужно е в момента да има единство на дясното. В момента няма друга алтернатива освен нас. Това заяви Мартин Димитров от Реформаторския блок по Би Ти Ви.
"Аз не съм в ръководството на "Синьо единство". Аз няма да напусна на никаква цена, защото цената ще бъде много висока. Много наши врагове се зарадваха на това, че се предвиждаше разпадане на Реформаторския блок", допълни Димитров. "За да влезем в този блок трябва да имаме мандат. На вчерашното заседание на блока ни беше казано, че им е омръзнало да се мотаме. На параметрите, които гражданския съвет прие трябва да се включат шест партии.
.................................................. ..........
/Поглед.инфо/ Нужно е в момента да има единство на дясното. В момента няма друга алтернатива освен нас. Това заяви Мартин Димитров от Реформаторския блок по Би Ти Ви.
"Аз не съм в ръководството на "Синьо единство". Аз няма да напусна на никаква цена, защото цената ще бъде много висока. Много наши врагове се зарадваха на това, че се предвиждаше разпадане на Реформаторския блок", допълни Димитров. "За да влезем в този блок трябва да имаме мандат. На вчерашното заседание на блока ни беше казано, че им е омръзнало да се мотаме. На параметрите, които гражданския съвет прие трябва да се включат шест партии.
.................................................. ..........
"Нека да бъдем реалисти г-жо Ризова. Само СДС може да се противопостави на ГЕРБ"
Или нещо подобно. Че само СДС можел да победи ГЕРБ на изборите.
И колко взема "реалиста" и неговия смешен кандидат тогава? Под 2%....
Защо въобще ни занимават с такива клоуни?
Коментар