IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, дилетента и той дойде. Не може да се въздържи да не ме оплюе той.

Не се хАби дили! Не моеш ма изгони, както изгони бигугъла. Аз имам дебела кратуна.
    Ако ще всичките ти дилетантски превъплъщения да дойдат, все ми е тая. Ти си в игнора.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
      Да ти имам и шегите... Доста ти е черно чувството за хумор! Да разбирам, че ти си ме изтрил преди малко. Така ли, комуне? Бреййй /по живково време/, ти май ще излезеш от репресираните комунисти. Сигурно доста си страдал. Жал ми е за такива като теб /няма да казвам гъзолизци/...
      Тоя така се е нагълтал с червени бацили, че за него лечение няма... откажи се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
        Да ти имам и шегите... Доста ти е черно чувството за хумор! Да разбирам, че ти си ме изтрил преди малко. Така ли, комуне? Бреййй /по живково време/, ти май ще излезеш от репресираните комунисти. Сигурно доста си страдал. Жал ми е за такива като теб /няма да казвам гъзолизци/...
        Що не се държиш малко по-нормално? Няма да кажа тъпанар.
        Как ще те изтрия бе? Аз да не съм модератор?
        И никога не съм казвал, че съм репресиран.
        Синя отрепка.

Коментар

• Сарафов: Ако се потвърдят фактите за Чакъра, имаме престъпление
          Ако фактите за смъртта на Тодор Димов-Чакъра се потвърдят, това означава, че имаме извършено престъпление, заяви пред бТВ заместник-главният прокурор Борислав Сарафов.

Заместник-главният прокурор потвърди достоверността на публикацията във вестник "Преса", от която става ясно, че убийствени манипулации са маскирали гибелта на Тодор Димов-Чакъра преди десет години като самоубийство. Той е бил взривен с граната и запален, за да бъдат заличени следите от унищожението му, съобщава изданието, което се позовава на експертиза след ексхумацията на тялото му. Миналата година съдът в Страсбург осъди страната ни за полицейската акция от 2003 година, която бе ръководена лично от Бойко Борисов, който по онова време бе главен секретар на вътрешното министерство.

Решението на съда в Страсбург по делото "Чакъра" е факт. Бях изненадан, че почти на 90% от изложението в статията на в. "Преса" е вярно. Нямаме още заключение на експертизата. Междинните резултати от ексхумацията дават извод, че осколките са проникнали в тялото му отзад, което изключва напълно версията за самовзривяване. Тези междинни експертизи дават основание да смятаме, че той е бил взривен. В стаята, където е било тялото на Чакъра, има мебели, които не са били изгорели, а трупът е изгорял. Това навежда на мисълта, че някой го е запалил, уточни Сарафов. Не мога да се ангажирам с окончателно становище все още, подчерта заместник-главният прокурор.

Кефал, как мислиш, ако се окаже вярно това, дали ще имам щастието да видя подписа си изпълнен?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Отговарям ти само защото сега употреби нормален тон.

Очевидно ти липсва чувство за хумор. Не виждаш ли че се шегувам? Понеже очевидно не следиш тази тема е възможно да си се объркал. Винаги съм защитавал демократични принципи. Дори по живково време, доколкото беше възможно.
            Това дето го писах за арести, за бой и лагери си беше шега.
            Обикновено така се шегувам със Стамболов.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Въпреки ,че беше шега,доста дебелашки прозвуча!!!На улицата някои леваци само това чакат!!!
              Вярно че беше доста дебелашка.
              Ама пък някои се връзват много лесно и започват да се пенят.
              Приеми че така изпробвам кой има достатъчно ниво на търпимост към чуждото мнение, дори то да звучи като тоталитарно-комунистическо.
              Джоро очевидно не е от тях. Но пък може нещо друго да го е раздразнило. Случва се.

Коментар

Да ама на модераторите не им се е доповръщало от него и от и едно друго гюбре!!!
                Говорат непрекъснато тъпизми и ги толерират!!!Тука има нещо!!!
                Не, не... Всичко си е нормално. Няма по-големи "демократи" от всевъзможни гиговци, марковци, карлове, пешовци и тем подобни, включително и инвестора. Всичко си е ОК. Така и трябва да бъде. Супер си е...

Коментар

Да ама на модераторите не им се е доповръщало от него и от и едно друго гюбре!!!
                  Нищо няма. И модераторите доста често ме трият. Всъщност съм сигурен че са ми закачили някаква шашма и като аз пусна мнение, те веднага го виждат. Нещо като особен надзор.
                  Ама някои от вас са оперирани от чувство за хумор. А други мозъците им са като на колибри. Могат само да пърхат.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Очевидно ти липсва чувство за хумор. Не виждаш ли че се шегувам? Понеже очевидно не следиш тази тема е възможно да си се объркал. Винаги съм защитавал демократични принципи. Дори по живково време, доколкото беше възможно.
                    Въпреки ,че беше шега,доста дебелашки прозвуча!!!На улицата някои леваци само това чакат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
                      Понеже ме изтриха - отново близко по съдържание:
                      Тотално си изперкал от тая фуражка, бе гиговче. Понавдигни я малко да поизветрее и се поохлади онова, което е под нея /ако е останало нещо от него/. Егати и комунетата, егати и чудото. Нямате спиране... Не те ли срам бе комунистическа подлого?!! Щял да качва в камионетки, да пребива, да умарял от глад и да карал в Белене /белким четиридесет и кусур години не го правехте това?/. Как може нормален човек да бълва такива идиотизми?!! Как може?!! Това не ми го побира ума... Как може /каквото и да ти плащат/ нон стоп, неуморно да бълваш глупости. Ти "старшинка" си се продал на дявола, а не на комунетата. Доповръща ми се...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
                        Понеже ме изтриха - отново близко по съдържание:
                        Тотално си изперкал от тая фуражка, бе гиговче. Понавдигни я малко да поизветрее и се поохлади онова, което е под нея /ако е останало нещо от него/. Егати и комунетата, егати и чудото. Нямате спиране... Не те ли срам бе комунистическа подлого?!! Щял да качва в камионетки, да пребива, да умарял от глад и да карал в Белене /белким четиридесет и кусур години не го правехте това?/. Как може нормален човек да бълва такива идиотизми?!! Как може?!! Това не ми го побира ума... Как може /каквото и да ти плащат/ нон стоп, неуморно да бълваш глупости. Ти "старшинка" си се продал на дявола, а не на комунетата. Доповръща ми се...

Коментар

• Коментар

• Я виж ти кого ще повишават ..Прокурорът Роман Василев ще бъде предложен за заместник в НСС

Заместник-градският прокурор на София Роман Василев ще бъде предложен за заместник-директор на следствието, съобщи новият директор на Националната следствена служба Евгени Диков пред БНР.

Диков искал да се възползва от опита на Василев.
                            След избирането му Диков обяви, че ще обяви нова структура и свои заместници скоро, но предпочита да се довери на колеги от Националното следствие, а не на прокурорите от градска прокуратура.

Евгени Диков беше избран за шеф на Националното следствие в сряда, след като близо шест месеца беше и.д. градски прокурор на София. Той беше предложен от главния прокурор Сотир Цацаров да заеме поста, след като Николай Кокинов беше отстранен, а впоследствие и уволнен, заради записите на разговори от Банкя между него и бившия министър-председател Бойко Борисов и предишния министър на земеделието.

Името на Роман Василев също се появява в разговора - според Кокинов той и Василев "били хора на Бойко" и затова били атакувани от президента Росен Плевнелиев. Впоследствие именно Василев заместваше Кокинов до избирането на и.д. градски прокурор.

Преди време Василев беше включен в екипа прокурори, които проверяваха сигнала на лидера на БСП Сергей Станишев за нерегламентирано подслушване в МВР, както и проверката в електроразпределителните дружества.

Василев стана известен с репликата си при ареста на бившия военен министър Николай Цонев през април 2010 г. " "Тъй като сте си абсолютен престъпник [...], колеги [по адрес на полицаите], както за всеки един престъпник - както трябва. Долу на земята, на колене!" За това той беше наказан с порицание от ВСС.

Преди време "Медиапул" писа, че Василев е позволявал да разпорежда с подписа си СРС вместо вътрешния министър Цветан Цветанов. Пример за това е от 2010 г., когато по разследването срещу бившия военен министър Николай Цонев, той е поискал от Сотир Цацаров (тогава председател на окръжния съд в Пловдив), като е написал в искането за прилагане на СРС, че Тенчо Попов (подсъдим заедно с бившия военен министър Николай Цонев и съдията Петър Сантиров за корупция) ще предаде подкуп в Пловдив и за това иска разрешение именно от съда там.

Впоследствие стана ясно, че никога не е имало данни, че подобно нещо ще се случи в Пловдив, а Роман Василев просто е заблудил Цацаров за да вземе по-лесно разрешение за подслушване от него.

Въпреки явното признание на Цацаров, че Василев е нарушил брутално закона и че е негов подчинен, Сотир Цацаров каза,че "засега" няма да предприема нищо срещу него, защото щяло да излезе, че е "лично".

След като журналистът от "Медиапул" Борис Митов публикува исканията за СРС-та и разрешенията за тях, от държавното обвинение светкавично го привикаха на разпит, за да разберат кои са източниците му. Те го заплашиха с образуване на дело за изнасяне на държавна тайна.

Денонощие след това, прокуратурата извърши проверка, от която стана ясно, че Василев не е нарушил закона. Той е бил подведен от агентите на ДАНС, а така или иначе е съгласувал всичко с неназован зам.-главен прокурор. След като прочел всичко това, Цацаров отказал да приеме оставката на Василев.
                            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/..._predlojen_za/
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              ....."Няма бизнесмен, който да не е пострадал, освен ако не е бил от мутренско-мафиотския кръг, разбирате за какво говоря. И това, което мен лично ме доведе до моя морална колизия, е фактът, че ми беше отнета 20-годишна мечта да говоря и да мисля свободно. Това лично аз не можах да го преживея и се стигна до днешния ден...."

Още един осъзнат гербер....
                              Цъфнала розичка може!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                За теб съм подготвил радостна вест:

"Екзакта": ГЕРБ води на БСП, Реформаторите пред ДПС
                                http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...ed-dps-6001289

Ако изборите за Народно събрание се провеждаха сега, ПП ГЕРБ би получила 23,5%, БСП 22,3%, Реформаторският блок 5,8%, ДПС 5,5%, "България без цензура" и НФСБ по 3%, "Атака" – 2,7%. Около една трета от българите не посочват партия, за която биха гласували. Това сочат данните от национално представително изследване на "Екзакта Рисърч Груп".

Изследването е проведено в периода 5 – 13 декември сред 1000 пълнолетни български граждани, в 125 гнезда в 86 населени места на страната.

Цитираните данни за електорални нагласи представляват дял от всички интервюирани.

Според една трета от българите настоящият кабинет има шансове да изкара пълен мандат. На това мнение са анкетираните на възраст над 60 години, нискообразованите респонденти, бедните и жителите на малките градове и на селата.

Точно една трета от българите са категорични и за това, че кабинетът не трябва да подава оставка. Техният профил е идентичен на посочилите, че очакват кабинетът да изкара пълен мандат.

Очевидно е, че преобладаващото обществено мнение е за оставка на кабинета и за предсрочно прекратяване на пълномощията на парламента. Така мислят 60% от интервюираните.

29% от българите искат незабавна оставка на правителството,

още сега, през декември, а 31% настояват кабинетът да си отиде най-късно през 2014 година.

За незабавна оставка на кабинета се обявяват най-младите, високообразованите респонденти, хората със стандарт над средния, както и жителите на градовете-областни центрове.

Оставката да се подаде възможно най-рано през 2014 г. искат хората на възраст от 40 до 50 години, както и столичаните.

Най-високо одобрение сред политиците получава кметът на столицата Йорданка Фандъкова (50% одобрение).

Фандъкова е и единственото тествано име, одобрението за работата на което е по-висок дял от неодобрението. Профилът на подкрепата за Фандъкова включва хора с различни партийни пристрастия.

Росен Плевнелиев заема второто място с 42% одобрение,

като общественото мнение за неговата работа е раздвоено – положителните оценки са съизмерим дял с отрицателните.

Те точно тая Миков я уволни преди месец от щата и в Народното събрание. Нали закриха едно странно образувание наречено НЦИОМ , та тая му беше шефка......

Кво друго да измисли жената освен да мечтае за връщане на старата власт и тя респективно пак на държавната хранилка...
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X