Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
,,Да си гражданин е трудно. Това означава както права, така и отговорности. Означава мислене не за личното, а за общото. Огромна част от българското население е загубило този талант – да мисли в категорията на общественото благо; нещо повече, това са хора, които не вярват въобще, че съществува общество. Тези хора, които са загубили този талант и тази естествена вяра в обществото, подозират всички други, които ги имат, че са купени играчи. Че зад техните мотиви има други скрити мотиви и т.н.
Това създава атмосфера на тотално недоверие: всички мислят като ченгета. Параноична конспиративна атмосфера, в която винаги зад това, което казваш, всъщност има нещо скрито друго. Всинца са маскари. Няма човек с чисти мотиви. Официалната пропаганда и медиите на Пеевски не само затвърдиха това цинично убеждение, а съвсем съзнателно го използваха в своя полза."Културологът проф. Александър Кьосев пред "Капитал"> http://www.capital.bg/vestnikut/capi...ne_parazitira/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
хахахах, а бе всички ли комунета живеете
в някаква паралелна реалност
или просто си превишавате дозата...
онзи ден Мая "Общата" за Снежанка се помислила,
"Пощальонът" стойнев пък видял "невиждан ръст" ,
за Пацо от Бобов дол всичко е розово...
ти па дядка, заедно с плешивия шапкар на
козата се бехте наточили...хахаха ,
баси избушеняците
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНито съм прост нито съм тъп нито съм в играта.Доходите ми са по високи от поне 90% от западноевропейците.Не такива като мен са ти виновни че си неудачник.Не мога да ви разбера какво удоволствие ви доставя да плюете Родината си.Като не ти харесва живеем в свободна страна.Чантата и на централната автогара.Към такива като теб освен презрение друго нормален човек не може да изпитва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКомунистите празнуват ли Коледа?Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМакс, а ти ако празнуваш Коледа, коя от двете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАйде вземи и ти се скрий заедно с цялата гастарбайтерска паплач у форумите на държавите в които слугувате!
Всички са прости в БГ, само ратаите на Запада сте големи "умници" То затова и няма няма и ревете с крокодилски сълзи за тука.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТо в Булгаристан какво очакваш да каже някой. Останали са само хора, които са или прости и безбожно тъпи, или просто са в играта. Другите отдаааааавна ги няма вече в тоалетната-държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКомунистите празнуват ли Коледа?
http://anonybulgaria.files.wordpress...pg?w=560&h=420
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеМдам, друго си е да те управлява почетният художник д-р Бойко Борисов, горд с незнанието си на езици
Всъщност това му трябва на Булгаристан - да фалира и да влезе най-накрая Тройката да управлява, поне някакви кадърни хора да са на власт. А МВР в ръцете на Пиночет.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГигов в движение вместо да визирам за конкретното лице Закона за дипломатическите служби съм посочила по инерция Конвенция .
Я не ме разсмивай! Кого лъжеш?
Объркала била Виенската конвенция със Закона за дипломатическата служба!
Ама ти често объркваш такива неща, ама иначе се пишеш за много компетентна!
И как ме разплака само със писанията за политическия офицер, който усилено се е опитвал да предава Родината си.
Цитирам от статията в линка ти:
От малък мечтае да стане разузнавач, стаята му винаги е отрупана с книги за Рихард Зорге и Ким Филби.
...
Приемат го във Висшето военно артилерийско училище в Шумен, политически профил.
....
Обиден е и за това, че го назначават не като политически офицер, а на длъжност старши механик.
......
след 2 г. го издигат за зам.-командир по политическата част.
.........
Но Маргарит пак не се отказва. В края на 1983 г. случайно се запознал с дъщерята на ген. Зикулов. Хрумва му безумната мисъл да й предложи брак и така да стигне до заветното разузнаване.
Според теб като политически офицер би трябвало да подлежи на лустрация. Нали?
Какво си се загрижила за него толкова?
Аз съм политически офицер от поделение на ЗРВ, което охранява София, казва Маргарит. Споделя и недоволството си от отношението към него, от липсата на перспектива за развитието му и моли за съдействие да напусне страната и да заработи в Западна Германия.
............
1985 г. Маргарит най-после се вижда с Шонберг. ....Легитимира се с военния си паспорт и отново моли да го изведат от страната.
...
младият мъж предприема нещо смело, дори безумно. Около 9,30 часа влиза направо в британското посолство и се среща с културния аташе Стив Уилямс.
...........
В 11,30 ч. офиерът влиза и в посолството на САЩ. Там го чака дипломатът Ерик КнокенбушНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТо в Булгаристан какво очакваш да каже някой. Останали са само хора, които са или прости и безбожно тъпи, или просто са в играта. Другите отдаааааавна ги няма вече в тоалетната-държава.
Всички са прости в БГ, само ратаите на Запада сте големи "умници" То затова и няма няма и ревете с крокодилски сълзи за тука.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеИма ли фенове на бобовдолския лауреат на УНСС
От Пацо по-умен няма. Само ореха и чобанчо даун синдрома са експерти. Всичко друго е фейл.
Коментар
Коментар