IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Ко каза ?
    Аз чух ОСТАВА !
    Марков, спокойно. Ще мине време много хлеб ще изядеш. Много прасета ще се изколят. Много циганки ще родят. Много чушки от Алжирци ще се изядат. И ще дойде ден... ОСТАВКА няма да ти се причува брат.
    #ОСТАВКА ЩЕ КРЕШТИШ. И ТИ.
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Със сигурност са по Българи от теб защото са си останали в родината и основното им занимание не е да я плюят по нета ......
      Не увъртай, а кажи знаеш ли отговора. Хубаво е, че са по-българи от мен (което между другото не ми е топ приоритет), но е добре да се има предвид, че за жалост тези големи българи често отпадат преди 7-ми клас. Какви са перспективите пред формирането на човешки капитал? Пред пазара на труда? Пред социалната система? Пред пенсионната система?
      И сега по-сложният въпрос - как тази картина формира поведението на правителството? Създава определени стимули, в каква посока? Според мен правителството на Орешарски ясно показва, че силно усеща влиянието на тези стимули!
      Знам, че тази дискусия е страшно неудобна, но ми е интересно има ли смелост да кажете нещо по темата.

ПС Като не ме познавате, е добре да не си правите заключения. Ами ако не съм емигрирал какво? Ами ако съм? Изобщо какво означава да съм емигрирал? Ами ако притежавам имоти в и извън България?
      Last edited by Fiscalist; 22.12.2013, 00:23.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        И сега въпрос с повишена трудност - колко от първокласниците тази година са от български произход като %? Над или под 50?
        Със сигурност са по Българи от теб защото са си останали в родината и основното им занимание не е да я плюят по нета ......
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
          +++++665666
          #ОСТАВКА
          Ко каза ?
          Аз чух ОСТАВА !

Коментар

• И сега въпрос с повишена трудност - колко от първокласниците тази година са от български произход като %? Над или под 50?
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
              Вчера по тъмно /тоест вечерта/, съратникът ти по партизанилък /гиговчо/ с някакви си негови конвои ни беше повел към Белене и пътьом /за да не скучаем/ ни трепеше и принуждаваше да мрем от глад. Днес многоуважаемият "земеделец" с три ара обработваема земя и с около триста ратая - Бай Пешо ни праща на автогарата /пропуснал е да каже Терминал 2, но не еднократно го е правил/. Абе явно е, че инако мислещите нещо много им пречим на тая платена сган. Нон стоп ний пращат някъде... Абе пешко /пешко от играта шах/, що ти и всички гиговци не си палните фитилите и изчезнете там от дето се е пръхнал вождът ви станишко. Комунистически уроди! Извинявай - социалистически! Ха-ха...
              +++++665666
              #ОСТАВКА
              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Инфантилно, неинфантилно, да цитирам един чужд експерт "В тази страна ситуацията е game over"
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Нито съм прост нито съм тъп нито съм в играта.Доходите ми са по високи от поне 90% от западноевропейците.Не такива като мен са ти виновни че си неудачник.Не мога да ви разбера какво удоволствие ви доставя да плюете Родината си.Като не ти харесва живеем в свободна страна.Чантата и на централната автогара.Към такива като теб освен презрение друго нормален човек не може да изпитва.
                  Вчера по тъмно /тоест вечерта/, съратникът ти по партизанилък /гиговчо/ с някакви си негови конвои ни беше повел към Белене и пътьом /за да не скучаем/ ни трепеше и принуждаваше да мрем от глад. Днес многоуважаемият "земеделец" с три ара обработваема земя и с около триста ратая - Бай Пешо ни праща на автогарата /пропуснал е да каже Терминал 2, но не еднократно го е правил/. Абе явно е, че инако мислещите нещо много им пречим на тая платена сган. Нон стоп ни пращат някъде... Абе пешко /пешко от играта шах/, що ти и всички гиговци не си палните фитилите и изчезнете там от дето се е пръхнал вождът ви станишко. Комунистически уроди! Извинявай - социалистически! Ха-ха...

Коментар

• Не знам кое е по-правилно?
                    Неуспял форексар или неуспял форексчия? А?
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Добър вечер на всички. Всички ще Омрете. Някой по-рано, други не. Аз спецялно ще умра последна за да мога да ям семки върху Опикания от цигани гроб на комунизма.
                      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

А сега сериозно: ПО ИНФАЛТИЛНО ИЗКАЗВАНЕ В ФОРУМА ОТДАВНА НЕ БЯХ ЧЕЛ. АМАН ОТ НЕУСПЕЛИ МИЗЕРНИЦИ ДЕТО ВСЕ ДРУГИТЕ СА ИМ ВИНОВНИ.

Чубака, както и 4ун4о ги гони синдрома на неуспешния форексар. Така е! Забелязал съм че най-големите плювачи антикомунисти са неуспели играчи на форекс. Обърни внимание какво ги е занимавало преди да се отдадат на политическо оплюване. ФОРЕКС. И с Йосиф беше така. Играят форекс, пролиляват си парите и после започват да заработват от плюене по форумите. И комунистите са им виновни.
                        Тези тримата са болни. Другият при когото съм забелязал този "синром на неуспелия форексар" е Анон. Ама той е малко по-нормален от тези.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          То в Булгаристан какво очакваш да каже някой. Останали са само хора, които са или прости и безбожно тъпи, или просто са в играта. Другите отдаааааавна ги няма вече в тоалетната-държава.
                          Аз ти благодаря от името на Равновесие, Коки , Чуччо, и цялата подобна пасмина

п.п.

А сега сериозно: ПО ИНФАЛТИЛНО ИЗКАЗВАНЕ В ФОРУМА ОТДАВНА НЕ БЯХ ЧЕЛ. АМАН ОТ НЕУСПЕЛИ МИЗЕРНИЦИ ДЕТО ВСЕ ДРУГИТЕ СА ИМ ВИНОВНИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                            Току що ми дадоха 10 банкноти по 100 лева първа употреба, чистак бърсак нови новенички!
                            Орешко най вероятно е започнал да печата тайно пари, за да ни докара хиперинфлация!
                            Най вероятно с помоща на Путин и руските тайни служби!
                            Какъв е проблема да напечата тайно в Русия български пари и да ги докарат и пуснат в обръщение без никой да ги усети.
                            Отидоха Ви спестяванията Българи!
                            Пак повтарям, че при фалит на банките влоговете във Валута се изплащат в лева и по Жан Виденовият курс. 1 към 1000.
                            Не напразно комуноида Румен Гечев спомена за 8 БГ банки с лошо финансово здраве!
                            Ти нещо изтрещя бе човек

Коментар

• Стефан Гамизов,

Тази година беше най-лошата за българската нация след 1944 година. Най-злата и безродна част от българите, комунистите и русофилите, практически успяха да заличат 24 години мъчителни опити за демократизация на България и възстановяване на българската държавност. Те се бореха упорито през тези 24 години да подменят пазарната икономика и демокрацията с някаква тяхна перверзна версия на тях. Често успяваха, не малко пъти се проваляха, но винаги оставаше надежда, че добрите хора ще победят. Тази година те изтръгнаха тази надежда и показаха истинското си лице на насилници, които не се спират пред нищо и енергично започнаха да "путинизират" българското общество. Путинизацията е процес на подмяна на истината във всичко в едно общество... Пазарна икономика, но без пазар и с корупция. Демокрация, но без избор. Правосъдие, но избирателно и скалъпено. Свобода на словото, но с цензура и контрол. Обществен просперитет, но само за "путинизиращата" олигархия. Частна собственост, но не гарантирана от законите, а контролирана от олигарсите и тероризирана по заповед при неподчинение от данъчни, служби за сигурност и съд. Насилие върху различните, ксенофобия и расизъм. Пропаганда на християнски добродетели, но тънеща в морален разпад църква...
                              Помислете върху написаното. Не се смятам за твърде умен, но съм твърде опитен войник за добри каузи. Познавам Злото и то ме познава. Много хора говорят с изречени от мен и наложени с огромна мъка в българското общество истини. Не е проблем забравата на авторството, проблем е отказа да изисквате от говорещите да се борят срещу това, за което говорят. България е в безпрецедентна катастрофа и няма никакъв начин някой да се спаси сам. Или ще се преборим заедно, или ще потънем в тъмнината на историята, пак заедно...

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                                Ти си обикновен платен драскач и това, че говориш за доходите си означава, че си оръфлек.
                                Aбе с една дума - селтак.

Коментар

Working...
                                X