Първоначално изпратено от 4ubaka
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГлупи! Ами преди Станишката нямаше как България да се класира в тази класация. Щото не беше в ЕС.
А преди това дали е била преди Румъния и дали след това е след Румъния.... Това са глупости. Няма как да се измери точно. Субективно е.
Ние и преди и след влизането в ЕС сме на едно ниво с Румъния. + или - с 1-2 процента какво значение имат?
Разликата дето я цитираш дава 100 Еврака месечно отгоре.
Няма да ги върнеш над пенсията си, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКогато Орешко е финансов министър България става най-бедната страна член на ЕС. До тогава с Румъния деляхме последната позиция. Ама като дойдоха Станишката и Орешката - Румъния ни дръпна и ние еднолично заехме позицията на най-бедна държава в ЕС.
Кефи ли те факта ми, а?
А преди това дали е била преди Румъния и дали след това е след Румъния.... Това са глупости. Няма как да се измери точно. Субективно е.
Ние и преди и след влизането в ЕС сме на едно ниво с Румъния. + или - с 1-2 процента какво значение имат?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесамо ,че забравяш ,че когато Румъния гА закъса повече от нас и се молеше за 5 долара от МФ ,БорисоФ изпапа резерва останал от Орешарски и ни оправяше ......
Ходи си лягаЙ....защото в момента си хвърляш кал по себе си...
Интересно що не при другите, а точно при тез.
Или техните управляващи са били много кадърни или нашите некадърни по времето на изпреварването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАйде малко факти от обратната гледна точка.
Когато Орешко е финансов министър България става най-бедната страна член на ЕС. До тогава с Румъния деляхме последната позиция. Ама като дойдоха Станишката и Орешката - Румъния ни дръпна и ние еднолично заехме позицията на най-бедна държава в ЕС.
Кефи ли те факта ми, а?
Ходи си лягаЙ....защото в момента си хвърляш кал по себе си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВинаги съм се дразнил ,когато някой като теб ,без да знае и два факта от автобиографията на някой ,цапат името му....
Само два факта ... № 1 е при създаване на борда ..
Неговия резерв е най голям в историята на БГ през последните 24 години...
Няма да пиша за спекулски сделки, където се изкупуват на безценица държавни ценни книжа от чужди инвеститори...
както няма и да пиша ,че тези дни в Хамбург направиха на решето протестиращите а той е толерантен да ги държи тези 20 човека в центъра ,като маймуни....
Когато Орешко е финансов министър България става най-бедната страна член на ЕС. До тогава с Румъния деляхме последната позиция. Ама като дойдоха Станишката и Орешката - Румъния ни дръпна и ние еднолично заехме позицията на най-бедна държава в ЕС.
Кефи ли те факта ми, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПрофесионалист в лъгането и мазането.
Абе от Орехчето нещо зависи ли изобщо?
Щото аз не съм забелязал той да има мнение по някоя тема.
Само два факта ... № 1 е при създаване на борда ..
Неговия резерв е най голям в историята на БГ през последните 24 години...
Няма да пиша за спекулски сделки, където се изкупуват на безценица държавни ценни книжа от чужди инвеститори...
както няма и да пиша ,че тези дни в Хамбург направиха на решето протестиращите а той е толерантен да ги държи тези 20 човека в центъра ,като маймуни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо с няколко думи ..
Конкретен ,професионалист ,дистанциран...
само го сравнете с подобно интервю през 2009 г. с БорисоФ...
Аз ще ви оправя за четири години..... и ни оправи...
Абе от Орехчето нещо зависи ли изобщо?
Щото аз не съм забелязал той да има мнение по някоя тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТихо, тихо.... Орехчето е в телевизора
Конкретен ,професионалист ,дистанциран...
само го сравнете с подобно интервю през 2009 г. с БорисоФ...
Аз ще ви оправя за четири години..... и ни оправи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБитивиту на култуератаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКъде е този ментален сиромах?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТихо, тихо.... Орехчето е в телевизораCustodite sortem vestram
Коментар
-
Понеже не съм форекс-неудачник, то ще продължа да си пиша срещу бандитската групировка ГЕРБ, която издигна за премиер един криминален елемент.
И ще ви пусна какво каза вчера Калина Андролова.
Котел на вещици
/Поглед.инфо/ Що за държавник трябва да си, за да събереш всички посланици на ЕС на специална среща и да започнеш да се оплакваш от страната си като обясняваш, че икономически България ще става все по-зле и по-зле, докато накрая изпадне във фалит?! Това направи лидерът на ГЕРБ и отново доказа, че е част от общата фатална посредственост, превърнала се в ритуал за българските политици, и че с нищо не се различава от обичайното малокултурие, което затрива страната ни.
Замислете се!
На кой нормален държавник би му хрумнало да унижава страната си и да я злепоставя пред европейската дипломация?! Колко безпросветен трябва да си, колко малко трябва да обичаш държавата си, колко алчен трябва да си, за да използваш всички средства във войната за властта, включително да плюеш по страната, която довчера сиуправлявал?!Никогане съм чувала за парадокса чужд политик на дипломатическа среща да говори зле за страната, която представлява.
Това правеше пожарникаря и по времето като беше кмет. Ходеше по Европа и клеветеше българското правителство.
После като стана премиер сигурно се е чудил що западняците не ни вярват? Ами щото за тях сме българи. Леви, десни, гербери, социалист... все българи.
Ама то българоплюенето е характерно за синята десница. Те така се родиха, така живяха 20 години и така се споминаха.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар