IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Макси махни ръждата, изчукай ламарините и давай към Сочи.
    г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Страхотен материал Докторе. Нека онези за който "не говорим" да нахлюпят червените си шапки и да помислят за ЕЙБАНИТЕ.
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Гейропа извършва геноцид спрямо нашия народ, гледа да ни натресе бежанци негри и араби. Мамковината ни е заден двор, бежански лагер, гето, буферна зона, експериментират се социални, междуетнически отношения... Подмяна на генетичната банка на народника, стига сме развъждали цигани, ами сега ще си оправяме демографския проблем с афроараби

Коментар

• Брюксел заплаши България със санкции заради бежанците
          http://www.segabg.com/article.php?id=683836

На 15 януари българското правителство е получило писмо от шведския еврокомисар Сесилия Малмстрьом. С него Европейската комисия ни уведомява за намеренията си да предприеме мерки срещу България. Това стана ясно днес след среща на вицепремиерът Цветлин Йовчев с депутати от вътрешната комисия. Мерките включват стартиране на информационна фаза по бъдещи наказателни процедури за неспазване на европейското законодателство в следните области - недопускане на лица да търсят закрила на територията на България, условията за настаняване, забавяне на регистрациите по Евродак. Брюксел ни заплашва още с активиране на член 33 от Дъблинския регламент. Това означава мониторингов механизъм спрямо държави-членки, чиято система за убежище е подложена на силен натиск, има сериозен проблем във функционирането й и така се застрашава прилагането на регламента от Дъблин.
          "Имам известни подозрения за намеса на български политици по отношение на писмо от ЕК за бежанците", коментира днес вицепремиерът Цветлин Йовчев. На въпрос - дали български политици са замесени в направата на писмо от еврокомисар Малмстрьом за отношението на България към бежанците, Цветлин Йовчев заяви: "Имам известни подозрения и съмнения в тази посока". "Доста активно се работи и не прави чест на тези, които го направиха, защото всички усилия, които положихме, бяха наистина за това да успеем да овладеем тази криза и всичко беше в името на българските граждани. В момента да се опитва да се рови в тази посока, да се опитва да се навреди на страната е най-малкото непочтено", посочи Йовчев.
          Поводът за коментара му станаха излезлите информации, че зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е лобирал пред европейските партньори на партията на Борисов Брюксел да натисне България за бежанците. Това стана причина шведският министър по бежанските политики Тобиас Билстрьом да заяви, че България е заплашена от санкции заради политиката, която доведе до разрешаване на кризата с бежанците от Сирия.
          Според официалното прессъобщение на ГЕРБ на 13 ноември в Брюксел Цветанов и Билстрьом "обсъдиха темата с бежанската вълна в България в контекста на общите политики на Европейския съюз за подкрепа и солидарност между държавите-членки. А по повод на протестите у нас шведският министър стига още по-далеч. Заедно с Цветанов двамата изразяват обща позиция, че властта в България, "която не се вслушва в гласа на младите хора, а смазва протестите им със сила, няма политическо бъдеще".
          Кризата с бежанците ще е един от поводите за вот на недоверие, който от ГЕРБ смятат да внесат.

Коментар

• Attached Files
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Боко Пожарникарев каза че скоро щели да искат вот на недоверие на тема националната сигурност.
              Чехльо Офшорлиев и той пък щял да свика КСНС на тема "Национална сигурност и незнам кво си"

Ами добре бе Боко. Той Цветлин Йовчев точно това иска. Поне половин ден ще ви соли тъпите тикви. И то кротко и благо. Както той си знае.

Йовчев: Вот за сигурността ще покаже кой е помагал и кой е вредил

Мисля, че това е една много добра тема, която ще даде възможност ние да кажем от къде сме тръгнали и мисля, че това ще бъде много добре за правителството – да стане ясно от къде сме тръгнали.

Това каза вътрешният министър Цветлин Йовчев на въпрос за вота на недоверие в сектор "Сигурност" и по-специално по политиката на кабинета, свързана с бежанците, предаде репортер на БГНЕС.

Според Йовчев ще бъде добре за правителството и да стане ясно какво са направили за един изключително кратък период от време. "И да се види кой в този кратък период от време точно какво е правил – дали е помагал на страната си или е вредил", каза той.
              Ша падне голям майтап. Ама Боко е хитър. Ще остави картофоглавия Цецо да се блъска, а той ще се скатае. Я крак ша го заболи, я кръвно ша дигне ...
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Да това е самата истина. Случайно бях там в Банкя. Аз и Бареков хвърляхме зарове, има една игра казва се ГЕНЕРАЛ. Няма да изпадам в подробности но се случилось така че Бюреков оказался гол до кръста и се пръскаше със шампан. После това плакал за бедни и после припаднАл. И да Пятно был там, он является новым апостолом Болгарии.
                Вервате ми нали.
                г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Принципно харесва държавата и съм решил тук да изживея живота си , обаче с всяка изминала година имам все по-натрапчивото чувство че всички заедно живеем в една голяма тоалетна и всеки ака където и по когото му падне.......
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Епаси, епаси!

http://www.blitz.bg/news/article/247335

Коментар

• Нещо се умълчахте червени червенотиквеници.
                      ЧУХТЕ ЛИ ХРАБРИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ???
                      СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ БСП И ДПС ОТИВАТЕ В КАНАЛА.
                      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Герберите са големи кухи гъдулки, обаче такава авторитарна партия е и недемократична! Може ли някой да си помисли дори за публичен дебат в нея? Някой опонент да му каже, че е авторитарен или направо тиква!
                        Виж в БСП е друго, Първанов, Станишев, Петков , съвсем кривата ракета Дончева, която ни се води, ни се кара.....

Коментар

• Млакнете, президента мяУка по бнт.
                          г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Отцепникът от ГЕРБ Георги Марков: Представлявам хора, които не са чели само „Винету“
                            Протестите се плащат отвън, категоричен е депутатът
                            Отцепникът от ГЕРБ Георги Марков: Представлявам хора, които не са чели само „Винету“

Първият отцепил се от ГЕРБ депутат Георги Марков няма намерение да ходи в други партии. Това каза той пред ПИК два дни след като бе изключен и като член на партията на Бойко Борисов.

Единственият ангажимент, който е поел, е да защитава интересите на неправителствената организация „Десетте книги“, обясни Марков. По темата той коментира: „В момента работя с един проект, който правим отдавна – казва се „Десетте книги“ с проф. Валери Стефанов, Иван Ласкин, Димитър Димитров. Това са все преподаватели и интелектуалци, с които заедно ще работя, ще представлявам техните интереси, ще ги защитавам в парламента, доколкото мога. И това е единственият ангажимент, който съм поел. Тази инициатива сме я направили за хора, които са прочели повече от десет книги, само те могат да участват в това НПО. Не може, ако си чел само „Винету““.

Една от целите на Марков е да привлече интелектуалци, които стоят встрани от политиката, понеже „хората се уплашиха от просташките управления на държавата“.

На въпрос дали управлението на ГЕРБ е било просташко Марков отговаря: „Ако се припознаят. Аз не искам да говоря, бил съм с тях. Но съм разочарован и затова напуснах. Разговарях с г-н Борисов, с г-н Цветанов, нищо лошо не мога да кажа за тях. Но въпреки това, те така си виждат начина на управление, виждате и за протестите, които се плащат отвънка. Сега и окупацията – това всичко е плод на болни амбиции – искат да се окървавят протестите и да стане като в Украйна и да се върнат пак на власт. Това не е правилно и хора, които обичат държавата, не биха правили тези неща.“

Все още някои депутати от ГЕРБ си позволявали да поздравяват Марков и да разговарят с него. „По-голямата част от ГЕРБ обаче, верни на своите вождове и партийни секретари, не ми говорят, отминават ме. Но рано или късно – кой каквото е повикал, такова и ще се обади“, обяснява Георги Марков.

На питане дали като независим депутат се чувства по-свободен, Марков отговаря: „Определено се чувствам доста по-свободен. Възможностите са и по-големи, в смисъл, че не ходя при нашите лидери да искам разрешение за каквото и да било. Мога да защитавам интересите на моите избиратели, на града, от който съм избран. На 9 февруари заедно с цялото училище „Димитър Хадживасилев“ - Търговската гимназия в Свищов, ще бъдем в Букурещ по моя инициатива да открием паметника на Димитър Хадживасилев, който е направил първата българска търговска гимназия.“

Георги Марков не иска да се присъединява към нови партии и коалиции като БАСТА, „България без цензура“ или Реформаторски блок. „В никакъв случай. Този Реформаторски блок, който се заформя, е от стари лица, не виждам какви реформатори може да има. Те ухажват Ранобудни студенти и други хора, с които смятат, че ще пожънат успех на изборите. Не съм разговарял и с г-н Бареков до този момент, защото нямам и намерения да ходя там. В БАСТА се познавам с г-н Емил Димитров покрай лова, но няма да отида и в БАСТА“, категоричен е отцепникът Марков.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                              Мараба саръ дьорткюшели
                              Hükümet güzel Оreshtarski оrada öldü?
                              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Всъщност герберунгелите не казвате НИЩО. Само едни плюнки.

И щатния герберски драскач си мисли, че като пише с главни букви с шрифт пет, написаното става истина!

Да, ама НЕ!
                                Както обичаше да казва бай Петко Бочаров.

Истината е изяснена в Европарламента. Дори по искане на депутати от ЕНП, които са същите урунгели като герберастите, беше направена изрична проверка от специална комисия, която провери възлагането на обществената поръчка на Моника и не намери НИКАКВО нарушение. НИКАКВО.
                                Това е истината. И поради това, че европейските герберунгели продължават да заливат с помия Станишев, то Моника е прекратила изпълнението на поръчката и връща парите.
                                Това беше прозрачна европейска поръчка, точно по специалността на Моника, и е проведена от евробюрократите и няма никакъв начин Станишев да въздейства. Щото тези еврочиновници не се назначават нито от Станишев, нито от Мартин Шулц. Ама нейсе, върна парите.

Стамболийски,
                                кога любовницата на Бойко Борисов ще върне в бюджета на РБ парите от винетките. НАД 40 милиона лева!
                                А това беше непрозрачен търг, проведен между любовницата на Бойко и държавна фирма (Български пощи) подчинена на Бойко.
                                При това разпространението на винетки има толкова общо с банката на Цветелина, колкото и НАСА със саденето на картофи в Смолянско.

Та Български пощи разпространяват винетки, а 40 милиона ги лапна любовницата на Бойко.
                                Кога ще ги върне, Стамболийски?
                                Тренер не ми се четат глупостите който сте писали по-долу . Кажи с две думи какво става в темата. Падна ли правителството?
                                г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

Working...
                                X