If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не понякога старшинка , а ВИНАГИ ... защото бспдпс стигат до 120 както и да ги въртиш ... така че винаги им трябва ЕДНО пръстче .... А защо при ГЕРБ не стоеше този въпрос - защото при ГЕРБ още в самото начало когато Борисов съставяше Правителството заяви - КОЙТО ИСКА да го подкрепя , при ТАЗИ ПРОГРАМА .... с други думи им каза , ако не ме подкрепите при тази ПРОГРАМА отиваме на избори , договорки с никого не правя и така му протече целия мандат ... а курвите от бспдпс издигнаха лозунга НИЕ ПРАВИМ ПРАВИТЕЛСТВО АНТИ ГЕРБ и да заповядат всички курви в нашия АНТИ ГЕРБ бардак - воала , ВОЛЕНЧО се нареди на първи ред...
Местан каза че ПОНЯКОГА кворумът зависи от Атака. И попита ЗАЩО при управлението на Бойко Борисов не беше проблем, че Атака с гласовете си подкрепяше ГЕРБ, а сега е проблем, че депутатите от Атака вършат това за което са избрани, участват в работата на Народното събрание.
И въпрос към герберските кухи глави.
Защо депутатите от ГЕРБ не участват в работата на НС? Да не би да са избрани само да вземат депутатски заплати? За това ли ги е пратил народът в Народното събрание?
Тази пресконференция не е за празноглавите гербери. Тя е за българския народ, който може на направи вярна преценка КОЙ защитава интересите на народа.
А иначе всички знаем че герберите не можете да се удавите, защото главите ще ви държат на повърхността.
интереса на народа старшинка не е да ти увеличат пенцийката с 5 лева , да ти дадат 50 лева коледни към пенцийката и да ти дадат 20 лв. великденски към същата тази пенцийка ...Т.е. това е интереса на Пенсионерите...ако това е народа - да прав си ... Ти като виден пенционер със 770 лева пенсийка , мързелувал цял живот на някоя синекурна длъжност в армията как няма да си доволен....
Местан каза че ПОНЯКОГА кворумът зависи от Атака. И попита ЗАЩО при управлението на Бойко Борисов не беше проблем, че Атака с гласовете си подкрепяше ГЕРБ, а сега е проблем, че депутатите от Атака вършат това за което са избрани, участват в работата на Народното събрание.
И въпрос към герберските кухи глави.
Защо депутатите от ГЕРБ не участват в работата на НС? Да не би да са избрани само да вземат депутатски заплати? За това ли ги е пратил народът в Народното събрание?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Валери Димитров е убеден, че ролята на одитната институция ще бъде сведена до лакей за изпълнение на политически поръчки...Законът е откровено некадърен и вносителите са станали заложници на този законопроект, защото са далеч от материята и нито един от четиримата не се е занимавал с одитна дейност или финансов контрол.Интервюто с дългогодишният директор на Сметната Палата проф. Валери Димитров можете да чуете от звуковия файл на http://bnr.bg/post/100339976/valeri-...heski-porachki
Станишев изобщо не ме интересува и дано не печели никога.Не разбрах само що като печели не управлява
от 4un4o » 10 Мар 2014, 09:50
bokogega написа:
4un4o написа: http://www.anmart-forex.com
Нещата в Украйнае вместо да се влошават стават все по трагични.
Очаквам франка, йената, златото, да поскъпнат.
засега евро йена е с 50 пипса гап надолу. http://forex.tradingcharts.com/quotes/EUR_majors.html
Ауд също може да падне заради Китайския срив в износа.
Чунчо твойта кака на 1 час при долар/франк какво показва? Нивата от 0.8780-0.8800 добри ли са за купуване на франка,защото мисля да си купя франкове през долара
На месечна има силна дивергенция спрямо предишното дъно. Има голяма вероятност ако нещата в Украйна се успокоят да корегира нагоре. не мисля ,че точно от тези нива е за дългосрочни къси. тук по скоро сме близо до ново дъно.
входа по мойта стратегия е при ясен тренд и корекция към МА 504 на 1 час да се влиза по посока на тренда. Пресече ли цената МА 504 в посока обратна на тренда се настройвам за обратната посока.(срещу тренда) Според мен ЕМ валутите ще го отнесат заради добрите данни от САЩ и свиване на стимулите. една къса в кабела от. 1.6725 стоп 1.6755. по 5 минутна графика. мога да обърна и ръчно преди стопа.http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...72&start=35720
от кабела +33 пипса на 1/2 в торбата. стопа на 1.6720 на +5 на останалите. плана за днес изпълнен
от 4un4o » 10 Мар 2014, 12:36
zlatin2000 написа:
за еврака все едно няма Украйна,няма конфликт.Той си се влачи нагоре и въобще не му пука. Къса евро долар 1.3891. стоп 1.3901В паунд долар проби трендлинията по дъната .задълбочава спада.
П.П. затварям 1/2 кабела на +63. стигнахме дъното .средно +48 пипса.
В този сайт нямаше ли тема валутна простотия, че не мога да я намеря???
Станишев яко се улива в момента по Канал1. Уж щеше да е среща с журналисти "без неудобни въпроси" ама той вече над 20 минути дудне и явно няма намерени скоро да спре
Кога ще ги задават тези неудобни въпроси не ми е много ясно.
Аз бях до тук, който има нерви нека гледа
Така подробно и отдадено изясни ползите от евтиния нощен ток, че започвам да се съмнявам, че Моника не си доспива и домакинства по нощите ...
Повече пот трябва да хвърлят сценаристите ... и малко екшън да добавят.
Провелите се в неделя избори за Върховно народно събрание на Северна Корея бяха спечелени от Работническата партия, председателствана от Ким Чен Ун. Управляващата партия получи 100% от гласовете, а избирателната активност също беше 100%.
Станишев яко се улива в момента по Канал1. Уж щеше да е среща с журналисти "без неудобни въпроси" ама той вече над 20 минути дудне и явно няма намерени скоро да спре
Кога ще ги задават тези неудобни въпроси не ми е много ясно.
Откак са на власт за пет пари работа не са свършили,а за заплатите са първи.OСТАВКА!
,,..Когато в цялата страна има ръст на заплатите, е ненормално да се замразяват тези на депутатите. Другото е обикновено сиромахомилство и евтин популизъм”, отсече обаче Миков.
Така за януари депутатите взеха по 354 лв. отгоре. Към тази сума се прибавят и добавките за стаж, участие в комисии и шефски постове в НС и общото възнаграждение на някои надхвърли 3000 лв. За февруари пък парите им са с 561 лв. отгоре, тъй като вече са излезли нови данни на НСИ за четвъртото тримесечие на 2013 г.
Два мита са разбити след участието на Бисер Миланов – Петното в днешното предаване на Мартин Карбовски по TV7. Това каза за зрителите на телевизията лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Според него благодарение на импровизираното интервю с Миланов от затвора са гръмнали два балона. Единият е бил налаган от Борисов и кръга "Капитал", че Бареков има медии, които го подкрепят и вторият е, че Петното е приятел на лидера на "България бе цензура".
"Радвам се, че във втората част на интервюто Петното потвърди за срещата в Банкя и искам в шеговит план да честитя новата коалиция, която представлява интересите на криминалния контингент в политиката - Тиквата-Петното", каза Бареков.
Той отхвърли тезата на Миланов, изразена по-рано в предаването, че му е предложил 10 000 лева да не ходи по протести. "По време на предаването в Благоевград, което беше с негово участие, в качеството му на протестиращ, а това беше денят, в който Борисов беше пратил една агитка на ГЕРБ да ни замерва с презервативи, тогава аз му казах - абе Бисере, кажи колко ти струват тези прояви в предаването ни да ти платя, да не идваш повече. Радвам се, че това беше последната ни среща, и че после животът не ме срещна с този човек", разясни Бареков.
според Капут бареков - петното е и лъжец , и не е лъжец ..Въпроса е ние гледащите отстрани на кое да вярваме ... аз като нормален човек бих повярвал на това което казва за отношенията му с Капута ( включително и финансовите ) , защото сме го виждали нееднократно в кръга на Капута , също така много хора са потвърдили подобни отношения ...по втората точка за гостуването му в Банкя - освен собствените му думи имаме ли други преки или косвени доказателства ..АМИ НЕ
и второто най важно в това ,че Петното не може много да му се вярва е че самия той е многократно съден БАНДИТ ... Каква работа има Капута с подобни хора...изводите ги оставям на вас.
Коментар