IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енергийна ефективност и зелена икономика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Сложил си еврейско име за ник, първи пост.... Явно тук си с някаква финансова изгода.

Значи по темата... Такива измислици със "зелени" работи са само за лапане на парички от разни проекти. Е, това изчерпва цялата тема, мисля аз.
    Съгласен съм с Вас. Всичко е за лапане на парички от определени " наши" фирми.

Коментар

• ИсА' , защо непременно къщите да са "зелени"? В смисъл, като завършен продукт? Не, няма лошо но, докато се стигне до масовизацията му, що зелени други неща може да се произведат, доставят, монтират и да им се вземат парите от производител/доставчик/сервиз. А крайният клиент, същевременно, на тази база, да получи снижаване енергийните нужди и, като цяло, по-комфортен и достъпен живот.
      Много пари са това, хора. МНОГО!
      - И аз държа един от ключовете за сейфа.

Коментар

• d333, сигурен ли си? Като "зелени", нещата би трябвало да вадят парички не само от проекти, ами и изведени просто на пазар. Поне в Европата, такива надписи предизвикват не само насмешка.

Коментар

• Може и да имаме 1-2 пасивни жилищни сгради до 2018г.
          Въпроса е да започнат да ги правят и антиземетръсни както в Италия. Правят ги от термо дървесина.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Сложил си еврейско име за ник, първи пост.... Явно тук си с някаква финансова изгода.

Значи по темата... Такива измислици със "зелени" работи са само за лапане на парички от разни проекти. Е, това изчерпва цялата тема, мисля аз.

Коментар

• Енергийна ефективност и зелена икономика

Как ги виждате нещата вие ? Ще успеем ли да имаме пасивни сгради до 2018, какво можем сами да направим, ако не чакаме на ЕС. Споделете мнението си по въпроса
            Working...
            X