Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНЕОЧАКВАНИ РАЗКРИТИЯ ЗА СЕМЕЙСТВОТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ! НИЩО НЕ Е ТАКОВА КАКВОТО ИЗГЛЕЖДА!
....
А сега внимание – Росен Плевнелиев назначи в края на януари 2012 г. за директор на Националната разузнавателна служба човек, който е бил кадрови офицер в Държавна сигурност преди 10 ноември 1989 г. Тази информация се знае от тесен кръг специалисти в сектора на сигурността. Кой е Драгомир Димитров?
...
Какъв обединител е Плевнелиев, след като около него гъмжи от бивши висши функционери на ЦК на БКП, младежки активисти бесепари, както и от меверейци?
Съветникът по националната сигурност Стоименов, в чиито правомощия и задължения е цялостната подготовка на тези консултативни съвети допреди половин година е участвал в мероприятия на БСП. Вижте и преценете сами: на сайта на БСП-Слатина съветникът на „десния” Росен Плевнелиев се мъдри в компанията на комунисти в инициативен комитет за честване на 70 годишнината на ОФ. Това е абсолютен скандал! (http://bspslatina.com/wordpress/?p=1953).
Росен Плевнелиев подписа указите за назначаването на поне дузина днешни дипломати, които имат зависимости от ДС и РУМНО.
http://www.svobodnoslovo.eu/2013/10/...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТо така е, вие комунистите смятате хората за войници в казармата. Непоряди няма ли да почнеш да раздаваш ???Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ БИЛ ВЛЯЗЪЛ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА СИ ОПРАВЯ ЖИВОТА, ОПРАВИЛ ГО ПРЕДИ ТОВА
http://afera.bg/reporter/50831.html
ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕ БИЛ ВЛЯЗЪЛ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА СИ ОПРАВЯ ЖИВОТА, ОПРАВИЛ ГО ПРЕДИ ТОВА...
afera.bg
Angel Popov Милиони българи ще се радват да научат рецептата за "оправяне" на окаяния си живот...
ОФШОРКОТО Е МНОГО НАХАЛЕН
Коментар
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеИ за кво им е да се връщат на бел кон, като те никога не са си ходили ?
....
А сега внимание – Росен Плевнелиев назначи в края на януари 2012 г. за директор на Националната разузнавателна служба човек, който е бил кадрови офицер в Държавна сигурност преди 10 ноември 1989 г. Тази информация се знае от тесен кръг специалисти в сектора на сигурността. Кой е Драгомир Димитров?
...
Какъв обединител е Плевнелиев, след като около него гъмжи от бивши висши функционери на ЦК на БКП, младежки активисти бесепари, както и от меверейци?
Съветникът по националната сигурност Стоименов, в чиито правомощия и задължения е цялостната подготовка на тези консултативни съвети допреди половин година е участвал в мероприятия на БСП. Вижте и преценете сами: на сайта на БСП-Слатина съветникът на „десния” Росен Плевнелиев се мъдри в компанията на комунисти в инициативен комитет за честване на 70 годишнината на ОФ. Това е абсолютен скандал! (http://bspslatina.com/wordpress/?p=1953).
Росен Плевнелиев подписа указите за назначаването на поне дузина днешни дипломати, които имат зависимости от ДС и РУМНО.
http://www.svobodnoslovo.eu/2013/10/...
Коментар
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе може!
Аз лъжата съм я наказвал винаги по-строго от всякакво нарушение. И войниците ми знаеха, че е по-добре да си признаят истината и да си изтърпят наказанието, отколкото да ме лъжат. Това не го прощавам лесно.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениедвама лъжци Стамболов и Мечобиков[/SIZE][/B] ме бяха обвинили несправедливо.
А лъжата е нещото, което мразя извънмерно!
Винаги защитаваш Пламен Олигарски, който го назначи.
Айде, не сме децаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе може ли по културно. Всички те знаем за кого си. То и по фелдфебелското отношение с колегите си личи
Аз лъжата съм я наказвал винаги по-строго от всякакво нарушение. И войниците ми знаеха, че е по-добре да си признаят истината и да си изтърпят наказанието, отколкото да ме лъжат. Това не го прощавам лесно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеПлевнелиев: Някой цели да върне ДС на бял кон
Коментар
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеГигич,моля да бъда извинен,припомни ми всъщност ,че си изразил много ясна позиция по въпроса...Приемам обвинението,че съм лъжец,само в този случай..
Не беше умишлено....По принцип проверявам по-обстойно детайлите,но този път се изложих...А ти,не се връзвай чак толкова,не е полезно...
Не ми се връзвай толкова на тона и към теб, но двама лъжци Стамболов и Мечобиков ме бяха обвинили несправедливо.
А лъжата е нещото, което мразя извънмерно!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЛъжецо!
Дребен герберски лъжец!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Плевнелиев: Някой цели да върне ДС на бял кон
Нека се запитаме чии интереси наруших, когато се възпротивих срещу безпринципното назначение за председател на ДАНС или с искането си за диверсификация на държавните пари. Освен на кого преча е важно да се отговори и за целите на тази атака срещу мен. Очевидно се цели да се отклони вниманието от истинските скандали – това са опити за връщане на Държавна сигурност на бял кон.
Това каза президентът Росен Плевнелиев в отговор на нападките срещу него и случая с имота му в Гърция. Според публикации в медиите като бизнесмен Плевнелиев е купил къща в Халкидики, като е платил повече от 700 хил. евро в брой.
На специален брифинг днес президентът заяви, че ще покаже банковите документи, които доказват обратното – че той е платил за имота си по банков път, а банковите му сметки са в Райфайзен банк, Дойче банк и Националната банка на Гърция.
„Ако някой, че сметките в трите банки са офшорни сметки – виждате ли как с нелепи твърдения се манипулира общественото мнение“, заяви Плевнелиев.
Той поясни, че е платил за имота на два транша през октомври и ноември 2007 година от сметки от Дойче банк и Райфайзен банк, които са преведени по сметка на Националната банка на Гърция. Записаната цена в нотариалния акт е реалната цена на имота и тя е три пъти по-висока от данъчната оценка. „Защото, като предприемач и политик, уважавам законите“, каза Плевнелиев.
Очаквайте подробности!
Айййде дудука в пандиза за рецидив!!
Коментар
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЛъжецо!
Не БЕШЕ онлайн, когато преди минути ти копирах поста бе! Кво се правиш на дръж ми шапката. Естествено в страницата се отразява състоянието на потребителя СЕГА, в момента в който я разглеждаш. Ако си сложиш сега аватар или подпис, то ако ти преглеждам мнението от преди 10 дни, то там ще е новия ти аватар и новия ти подпис, както и състоянието "активен-неактивен" към момента в който отварям страницата!
Със шмекеруване на дребно ли се опитваш да прикриеш ЛЪЖИТЕ си?
Дребен герберски лъжец!
Коментар
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеКак така съм писал като не съм онлайн
Иначе да на 14.06.2013 пуснах много постове срещу Пеевски в ДАНС. И после излязох на протест.
Но мненията ми тогава бяха по-малко от 5000. Как ме цитираш бе Гигов
Не БЕШЕ онлайн, когато преди минути ти копирах поста бе! Кво се правиш на дръж ми шапката. Естествено в страницата се отразява състоянието на потребителя СЕГА, в момента в който я разглеждаш. Ако си сложиш сега аватар или подпис, то ако ти преглеждам мнението от преди 10 дни, то там ще е новия ти аватар и новия ти подпис, както и състоянието "активен-неактивен" към момента в който отварям страницата!
Със шмекеруване на дребно ли се опитваш да прикриеш ЛЪЖИТЕ си?
Дребен герберски лъжец!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар