If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много па безпартийни и борещи се против статуквото пък станахте изведнъж фсички бе ! Ма ако в действителност бехте такива, немаше да е на това дередже територията
Съни ми за да забележиш нещо трябва да си извън него.
...
извън съм
имам антипатия към статуквото/системата и още по-силна към някои партии, които прикривайки се зад уж, демократични или парламентарни трикове правят всичко да се задържи положението....не за друго, но виждам как много хора им се връзват
и мислят цирка на Герб за Спасителя
Като цяло, извън картинката, Агонията се удължава
Вярно си го казал. Ние се убедихме че Бойко Борисов е ВРЕДЕН за демокрацията и имаме за цел неговото политическо унищожение. То той сам ще се унищожи с простотиите си.
Тази държава ще се умири когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов отидат в затвора поне за десет години!
п.п. А за Бареков ни е през хикса!
Гигов ако окаушите тея двамата ще гласувам за вас.Има един проблем само.Преди 25г произнесох една клетва и сега ме е страх от нея.Не искам да ми изсъхне ръката и ще трябва да ходя на врачка да равали клетвата.Или шъ требе да гласувам за коалиционния партньор.Но дори и да не гласувам ще спечелите още един човек
Може да видиш и ти двата линка.
Лъжец герберунгелски!
Гигич,моля да бъда извинен,припомни ми всъщност ,че си изразил много ясна позиция по въпроса...Приемам обвинението,че съм лъжец,само в този случай..Не беше умишлено....По принцип проверявам по-обстойно детайлите,но този път се изложих...А ти,не се връзвай чак толкова,не е полезно...
Коментар