IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много па безпартийни и борещи се против статуквото пък станахте изведнъж фсички бе ! Ма ако в действителност бехте такива, немаше да е на това дередже територията

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ми що не го вкарате в затвора. Нали той е всеизвестен бандит от СИК, а вие комунистите сте на власт ???

Не го вкарвате в затвора за да го използвате за плашило. Знам ви аз комунистическото семе
      ама ти....затова ли от 4 месеца искаш оставка на тия....че да не направят нещо лошо на твоя

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Съни ми за да забележиш нещо трябва да си извън него.
        ...
        извън съм
        имам антипатия към статуквото/системата и още по-силна към някои партии, които прикривайки се зад уж, демократични или парламентарни трикове правят всичко да се задържи положението....не за друго, но виждам как много хора им се връзват
        и мислят цирка на Герб за Спасителя
        Като цяло, извън картинката, Агонията се удължава
        Last edited by съни(тя); 21.10.2013, 16:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Точно така Стамболов! Точно така!

Вярно си го казал. Ние се убедихме че Бойко Борисов е ВРЕДЕН за демокрацията и имаме за цел неговото политическо унищожение.
          То той сам ще се унищожи с простотиите си.

Тази държава ще се умири когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов отидат в затвора поне за десет години!

п.п. А за Бареков ни е през хикса!
          Гигов ако окаушите тея двамата ще гласувам за вас.Има един проблем само.Преди 25г произнесох една клетва и сега ме е страх от нея.Не искам да ми изсъхне ръката и ще трябва да ходя на врачка да равали клетвата.Или шъ требе да гласувам за коалиционния партньор.Но дори и да не гласувам ще спечелите още един човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Съни ми за да забележиш нещо трябва да си извън него.
            В случая комуноиди прикриващи се като социалисти с началник с лява резба няма да си признаят.
            Те комуноидите като дойдоха на власт и изведнъж я забравиха теоремата на Гьодел
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              ми като си подаде оставката, к'во, кой е следващия ....по-леко ли ще ти е ...или по-одухотворено )
              Ми що не го вкарате в затвора. Нали той е всеизвестен бандит от СИК, а вие комунистите сте на власт ???

Не го вкарвате в затвора за да го използвате за плашило. Знам ви аз комунистическото семе
              tnm

Коментар

• Съни ми за да забележиш нещо трябва да си извън него.
                В случая комуноиди прикриващи се като социалисти с началник с лява резба няма да си признаят.

Коментар

Долу ГЕРБ !!!

А сега ти кажи "Долу БСП" да видим
                  бъркаш ме
                  да не съм герберастка, че като даде Борисов знак и да подскачам от раз

Долу Статуквото и удобните му Правила.

Коментар

Добре де, след като и комуняците са против Дебелян Пеевски, тогава Олигарски ко чака ми не си подаде ОСТАФФФКАТА задето го назначи
                    ми като си подаде оставката, к'во, кой е следващия ....по-леко ли ще ти е ...или по-одухотворено )

Коментар

айде сега, тибетски мъдрости ....за обяснения на герберастки "идеали" .....плиййззз, недей
                      Долу ГЕРБ !!!

А сега ти кажи "Долу БСП" да видим
                      tnm

Коментар

"Хората имат очи за да виждат другите. За да видят себе си им трябва огледало."
                        Стара Тибетска мъдрост
                        айде сега, тибетски мъдрости ....за обяснения на герберастки "идеали" .....плиййззз, недей

Коментар

• Добре де, след като и комуняците са против Дебелян Пеевски, тогава Олигарски ко чака ми не си подаде ОСТАФФФКАТА задето го назначи
                          tnm

Коментар

Гигов, що се нервиш
                            Те на късата памет разчитат и на ....повторената 100 пъти лъжа

Стамболов, намали малко тия емотикони, не ти се разбира ...."настроението" какво е

герберасти = тези, които плътно следват идеите и цирковите номера на борисов и герб
                            комунисти - тук не съм забелязала да има такъв лагер
                            Като им гледам ЕГНтата на повечето, ще вземе да се гътнат от толкова емоции в тоя форум, после тука ще опустее

Коментар

комунисти - тук не съм забелязала да има такъв лагер
                              "Хората имат очи за да виждат другите. За да видят себе си им трябва огледало."
                              Стара Тибетска мъдрост
                              Last edited by mechobikov; 21.10.2013, 16:30.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                ЛЪЖЕЦО!!!!!

Може да видиш и ти двата линка.
                                Лъжец герберунгелски!
                                Гигич,моля да бъда извинен,припомни ми всъщност ,че си изразил много ясна позиция по въпроса...Приемам обвинението,че съм лъжец,само в този случай..Не беше умишлено....По принцип проверявам по-обстойно детайлите,но този път се изложих...А ти,не се връзвай чак толкова,не е полезно...

Коментар

Working...
                                X