IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.podoko.eu/archives/5183
    Бойко прати студентите да стават овчари, а те чак сега правят окупация
    www.podoko.eu
    Наблюдавайки разрастването на окупацията на ректората на Софийски университет си спомнихме призива на предишния премиер: Да станат овчари...

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник
        Реакцията може да бъде само една в случая. Кухарката, която е издала този документ, почесвайки се между палците на краката - веднагически да бъде дисциплинарно уволнена. И съдена, ако по този начин прикрива цифра около 4 000 000
        Ся, че има достатъчен брой мъртви души, за да държат на власт комунистите има, това и децата го знаят. Това, че някой е сбъркал цифрата с много не прави проблема по малък.

Изруди са бре !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          защо.после какво.
          оная мишка на седесето, новия талисман.или куневата.или пак боко.това са хората,които имат шанс да управляват.
          "Свещена глупост, векове цели
          разум и съвест с нея се борят.
          Борци са в мъки, в неволи мрели,
          но кажи що са могли да сторят"
          Христо Ботев
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Ми ако БСП продължават да не си изпълняват обещанията към техния им електорат, да не говорим за тези които не ги харесват, ясно какво ще се случи - ще загуби - след това ще се разпадне - след това половината им активисти ще потънат в посредствеността от която са изпълзяли.

От кой ще загуби, това вече е друг въпрос.
            ми не знам.аз да кажем,съм от обикновените хорица.обаче почна да ми писва да гледам, вчерашни пубертети ОКУПАТОРИ, неокъпани, Ентелегентни,симпатични и не знам какви.нямам думи.до кога.защо.после какво.
            оная мишка на седесето, новия талисман.или куневата.или пак боко.това са хората,които имат шанс да управляват.ми мен ако не ме кефят тия,да се направя на симпатичен и ентелегентен,после така ли трябва да е

сигурно така е правилно.ама не мисля лека
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• А на избирателите им ще им се напомня какво са им обещали Да не вземат случайно да забравят.

Коментар

то при едни нови избори,за каквито много реват.не се знае,каква ще е булката
                да не стане,само.каква я мислихме,каква стана
                Ми ако БСП продължават да не си изпълняват обещанията към техния им електорат, да не говорим за тези които не ги харесват, ясно какво ще се случи - ще загуби - след това ще се разпадне - след това половината им активисти ще потънат в посредствеността от която са изпълзяли.

От кой ще загуби, това вече е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  В правителството май разчитат на протестите да стихнат че да не дават 13 заплати на чиновници и по-високи пенсии. Иначе става избор между издънване на бюджета и нова загуба на подкрепа, вече от все пак вероятни избиратели.
                  то при едни нови избори,за каквито много реват.не се знае,каква ще е булката
                  да не стане,само.каква я мислихме,каква стана
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• В правителството май разчитат на протестите да стихнат че да не дават 13 заплати на чиновници и по-високи пенсии. Иначе става избор между издънване на бюджета и нова загуба на подкрепа, вече от все пак вероятни избиратели.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                      Не са глупости, в момента е точно така. Има недостиг на студенти, пък за всеки студент държавата плаща на университета не малка сума. Куцо, кьораво и сакато се дипломира, единственото условие все пак е да се явяваш на изпитите
                      още по големи,глупости на таркалета.аз да не живея в Азербайджан.
                      вие почвате и да си вярвате.айде стига де.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                        Кое са празни приказки бе кашиков, нали имаш гугъл, отвори и виж какви предмети учат на запад и какви малоумщини учиме тука, Ма истината в случая ти е неудобна, нали И ако ще ме банват мене за тролене, то тебе требва да те баннат за писане на глупости на килограм
                        Определено в образованието ти има пропуски. За това сигурно е виновно и моето поколение. За което се извинявам, макар да не съм педагог.
                        Ама по мое време инженерното образование си беше на доста високо ниво. Изучавал съм всичките дисциплини, които съществено касаят специалността.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

абсолютни, глупости.
                          Не са глупости, в момента е точно така. Има недостиг на студенти, пък за всеки студент държавата плаща на университета не малка сума. Куцо, кьораво и сакато се дипломира, единственото условие все пак е да се явяваш на изпитите

Коментар

• Тик - так, тик - так, тик - так. БСП се движи към небитието.

Както се казва, каквото сам си направи човек никой не може да му го направи.

Коментар

• Качеството също е под всякаква критика.В БГ и куче да се запише да учи и то ще получи диплома[/QUOTE]

абсолютни, глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                                При това празните приказки на един недоучил студент, обаче доказан трол, нищо не значат.
                                Спамери като теб, които неясно защо не са изгонени от форума за тролене, не могат да бъдат критерий за истинност.
                                Ти можеш да бъдеш еталон само за нахалство и простотия. За нищо друго.
                                Кое са празни приказки бе кашиков, нали имаш гугъл, отвори и виж какви предмети учат на запад и какви малоумщини учиме тука, Ма истината в случая ти е неудобна, нали И ако ще ме банват мене за тролене, то тебе требва да те баннат за писане на глупости на килограм

Коментар

Working...
                                X