IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Мечи а сините некадърни и алчни софиянци могат
    1. Да крадат опоскаха цялата държава унищожиха и разграбиха всички заводи.
    2,.Да унищожат селското стопанство да избият милиони животни да унищожат техника и сгради за милиарди
    3,Да правят митнически далавери и канали.
    4.Да изгонят два милиона от страната
    5,Непрекъснато да доказват че за тях няма нищо свято интересува ги само какво могат да откраднат и оглозгат.Не ги е еня за съдбата на народа.Затова народа им еба майката.На следващите избори ще го видиш нагледно
    Че те нали не влязоха в парламента Бате Пешо. Народът ги разбра че са комунисти и никой не гласува за тях.

1. Няма сини вече. Сички са против бунта и си показаха вече червените комунистически зъби
    2. Комунистите са на власт и в момента. Синовете, дъщерите, снахите, зетьовете и внуците на тези, които поръчваха разстрелите след окупацията през 1944 година.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      2,.Да унищожат селското стопанство да избият милиони животни да унищожат техника и сгради за милиарди
      5,Непрекъснато да доказват че за тях няма нищо свято интересува ги само какво могат да откраднат и оглозгат.Не ги е еня за съдбата на народа.Затова народа им еба майката.На следващите избори ще го видиш нагледно
      Най-мразиш да мислил,еле!!!

Коментар

• Орешарски говори 4 ч. с Милер, договори 4.25% лихва по заема за “Южен поток”

Автор: Нели Чолашка Публикувана на 31 октомври 2013 в 15:23
        Алексей Милер. Снимка: БГНЕСАлексей Милер. Снимка: БГНЕС
        Още по темата:

Орешарски се среща с шефа на "Газпром"
        ДСБ информира ЕК за нередности в проекта „Южен поток“ (видео)
        Протест срещу проекта "Южен поток" във Варненско
        България ще тегли руски кредит за „Южен поток“ с огромна лихва

4.25% ще е лихвата по заема от 1.2 млрд. лв., който България ще вземе от “Газпром” за изпълнението на проекта “Южен поток”, съобщи министърът на икономиката Драгомир Стойнев след продължила над 4 часа среща между шефа на руската компания Алексей Милер и премиерът Пламен Орешарски.

Е затова говоря и пиша....
        А някой спамеше и пускаше хиляди постове за лихва 8 %....
        Да си спомняте кой беше....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          не ме радва ДанчоМентата и Ристето бисеров не ме радва , но пък перспективата да ме радват ...БорисоФ ,Цветанов ,Касим Дал ,Кунева , Онзи Кришнара , черешовата борса и т.н.

По добре Орешарски..поне знам колко може ....и съм сигурен че всичките по горе изредени имат два пъти по малко акъл от него....
          Само с акъл не става .Требе и ядене!!!Ма кат го гледам Хоремашки кво е изпосталял,никой няма да му яде от манджата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Комунистите могат 3 (три) неща:

1. Да крадат
            2. Да лъжат
            3. Да убиват

Коментар

не ме радва ДанчоМентата и Ристето бисеров не ме радва , но пък перспективата да ме радват ...БорисоФ ,Цветанов ,Касим Дал ,Кунева , Онзи Кришнара , черешовата борса и т.н.

По добре Орешарски..поне знам колко може ....и съм сигурен че всичките по горе изредени имат два пъти по малко акъл от него....
              А кой назначи Делян Пеевски ???
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                Бе май не са сами клишета щот дефицита пак удари тавана - оти ги ручахме жабетата при Брат Пит а ?
                И друго - то хубо ги защитаваш тия от позитано ма вярвам че вече ти е ясно (след бюджета) че нищо няма да свършат "експертите" ?
                Лично мнение - нещата толкова се омазаха в Бг , че вече и избори няма да успокоят хората - време е за мнооооого широка коалиция

Докато окончателно не са се цепнали щот вече загубиха инициативата и в момента си имаме ено управление на ДПС ! Не вярвам мнооого да те радва Данчо п.....та

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                  Що да е наивник, всичките , които са изброил са си взе комунисти. Той комуниста цвета си мени, ама от желанието да докопа кокала, никога не се отказва
                  Комунистите могат 3 (три) неща:

1. Да крадат
                  2. Да лъжат
                  3. Да убиват
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                    Честито другарЕ!

От името на държавата и В ИМЕТО НА НАРОДА , БЕХ току що ви задължи с едни има няма 2 000 000 000 лева дълг, който ще платите в следващите 5 години.
                    Парите естествено ще бъдат веднага раздадени на НЕК,МЕК и ГЕК за покриване на стари задължения (б.р за да покрием ФАЛИТА), в който уверено за пореден път ни вкараха най-верните синове на партията, енергийните олигарси на подчинение директно в масквЕ.
                    Mи нали некой требе ти плати парното на тебе и съгражданите ти.Топлофикация София има 600милиона дългове .Та ти нали искаше либерализиран пазар.Тогава ще видиш за какви цени иде реч.Ма то да си десен в София означава да си тъпанар като вожда.
                    Last edited by X_Y; 31.10.2013, 15:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                      Заради срещата с "Газпром" Орешарски не дойде в съдебния съвет

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ki_ne_doide_v/

Е много ясно, че отчетът пред господаря е първи приоритет, а не някакви си "независими" ВССта.
                      Най-вероятно товариш миллер иска обяснение за забавянето на южния паток. Него такива оправдания, като ОВОС, брюкселски изисквания и евродирективи не го вълнуват. Иска резултати сега и веднага. Все пак толкова пари и нерви потрошиха да докарат тая невероятна формация, като управление на губернията. Ако има провинения ще хвърчат глави....буквално .
                      И оли го знае, затова и мрънка вече 2 часа пред губернатора. Лошо, спукана му е работата, явно водачът във Форбс класацията за света пак ще смени предпочитанията си към гоцко. Кво ли ще се случи с пес-а?
                      Аз за теб имам определено мнение и няма да си го променя...
                      хората са казали на неграмотен и златен учебник да купиш ,ще го продаде и ще изпие парите и неграмотен ще си остане.......
                      ти си поредната платена пеперудка ,която и спускат мненията...Спомняш ли си.....
                      Имам го записан как си забравил да изтриеш указанията....Никога не пишеш за нещо детайлно ,винаги за 9 септември , октомврииската революция ,комунистите и белене ..абе платена история..и празни приказки от Адам и Ева....

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
                        Разпределят държавата в момента!
                        Ситуацията в България е критична, щом шефа на Газпром и енергийния министър на Русия са на спешна и почти тайна визита при Орешарски. Затова казвам, че всеки ден на това правителство е тежък удар за страната ни. Срещата протича с няколко часа повече от предвиденото. Всеки, който е в София е добре да отиде пред Министерски съвет.
                        #оставка
                        +65536

Продават ни в момента бре. Чактисахте ли най сетне !!!

Тия трябва да ги изритваме за отрицателно време. Забавим ли се с бунта сами сме си виновни !!!
                        tnm

Коментар

• Виж кой говори: Учени, агенти на Държавна сигурност, срещу студентския протест

„СТОЙНОВСКИ”, „ОАЗИС”, „МИМОВ”, „АНДРЕЙ НИКОЛОВ” – имена, които едва ли говорят нещо на днешните студенти, които протестират срещу управлението на олигархията и моралната деградация на властта.

Това са по-особени имена – псевдоними на агенти на бившата Държавна сигурност – част от огромния репресивен апарат, служил „безпределно вярно” на Българската комунистическа партия и „дружбата със СССР” в продължение на 45 години.

Носители на тези имена днес са ректори или бивши декани във водещи университети в България. Веднага, след като студентите обявиха своя протест и започнаха окупация на различни ВУЗ-ве точно тези агенти в публичните си изявления и позиции говорят за морал, законност и демокрация. Нито един от тях не се е разграничил от БКП или се е покаял за сътрудничеството си с ДС, още по-малко е говорил срещу олигархията и мафията в България.

Сайтът desebg.com представя казаното от някои от тези радетели на законността и морала в страната, които в същото време се отнасят безкритично към властта.

Проф. Стати Статев, ректор на УНСС – агент „СТОЙНОВСКИ”

„Университетите са място за учене и правене на наука, а не на политика. Ние уважаваме всяка идея, но не е този начинът за постигането й. Не е демократично да се нарушават правата на другите, които искат да учат и да преподават. Няма такава демокрация никъде по света. Демокрация, в която, ти, упражнявайки своите права, да отнемаш правата на другите. Това е член 57, ал. 2 в Конституцията". Заявлението е направено в коментар на студентските протести ректорът на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) проф. Стати Статев, (цитиран по публикация в сайта webcafe.bg).

Вчера сайтът OFFNews цитира и едно друго негово изказване, направено, след като студенти окупираха аудитория в УНСС. Ректорът Статев казва без заобикалки: „Като не ви харесва в България – емигрирайте, но не пречете на колегите си”.

Стати Статев е вербуван като секретен сътрудник Първо главно управление на ДС на 1 февруари 1989 г. – 8 месеца преди падането на Берлинската стена и рухването на комунизма в Източна Европа. По това време той е 34-годишен. Работи под псевдонима „СТОЙНОВСКИ”. Вербовката му става броени месеци при да замине на втора специализация през август 1989 г. – април 1990 г. в Бостънски университет, Масачузетс, САЩ. Първата му специализация е в СССР през 1984-1985 г.

Принадлежността му към ДС стана известна при проверката на УНСС през септември 2012 г. Статев е ректор на УНСС от 2011 г.

Проф. Пламен Легкоступ, ректор на Великотърновския университет – явочник „ОАЗИС”

„Законът е категоричен, че политически дейности в университетите не трябва да се развиват. Няма да преговарям със студентите. Ако те искат, могат да дойдат и да разговарят с мен... Полицаите са пред университета, за да наблюдават спазването на реда”.

Изявлението е на ректора на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” проф. Пламен Легкоступ (1959).

Той е вербуван от на Окръжно управление на МВР-ДС Велико Търново през 1984 г. като съдържател на явочна квартира „ОАЗИС”. Снет от оперативния отчет през 1990 г.

Агентурното му минало е разкрито от комисията през юни 2011 г. при проверката Висшата атестационна комисия (ВАК). Той е член на научна комисия по педагогика във ВАК от 2010 г. Ректор е на Великотърновския университет от 2007 г.

Преди това има и политическа дейност – през 2003 г. е избран за общински съветник от листата на СДС, а през 2007 г. е избран за втори мандат.

Проф. Марин Христов, ректор на Техническия университет – агент „МИМОВ”

„Тъй като имаме много хубав закон за автономията на университетите, считам, че в университетите е мястото, където трябва да се учи, а не да се извършва политическа дейност".

Изявлението на проф. Марин Христов (1949), ректор на Техническия университет в София от 2011 г.

Марин Христов е разкрит като секретен сътрудник под псевдонима „МИМОВ” на Първо главно управление на ДС – Управление „Научно-техническо разузнаване” (УНТР) от 1980 г. Принадлежността му към ДС става публично известна през септември 2012 г. при проверката на Техническия университет.

Проф. Валери Стефанов, бивш декан в СУ – агент „АНДРЕЙ НИКОЛОВ”

„Сто-двеста души не могат да са морален арбитър на нацията. Тази окупация ще я плащат университетът и студентите. Начинът, по който е извършена окупацията на университета, не е нещо, което е в услуга на българската демокрация. Има една спирала, едно насилие, защото за мен окупацията е форма на насилие, която може да се разгръща оттук нататък. Всъщност агресията, която представлява тази окупация, е част от общата агресия на българското общество и на българския политически живот. Знам, че високи думи се говорят за събуждането, за похода на гражданското общество, но мисля, че ако походът на гражданското общество е мотивиран от пораженията на агресията, това едва ли ще доведе до добър резултат”.

Изявлението е част от интервю на проф. Валери Стефанов, преподавател във Факултета по славянски филологии на СУ и бивш негов декан, пред сайта bulgarski.pogled.info.

Проф. Валери Стефанов (1958) е разкрит като агент на Шесто управление на ДС за робва с идеологическата диверсия от 1985 г. под псевдонима „АНДРЕЙ НИКОЛОВ”. Агентурната му принадлежност става публично известна през лятото на 2011 г. при проверката на ВАК, където е член на научна комисия по филология (2000-2003 г. и 2006-2009 г.).

През април 2012 г. Валери Стефанов е един от учредителите на Гражданско Обединение за Реална Демокрация (ГОРД) на архонта и бизнесмен Слави Бинев. Самият проф. Стефанов обявява, че „ГОРД ще се превърне в голяма партия, колкото и днес това да изглежда невъзможно”. На последните парламентарни избори формацията на Бинев се явява с името „ГОРДА България” и спечелва малко над 16 000 гласа (0,4%). Тя обаче е една от участниците в изборите с най-много агенти на ДС сред кандидат-депутатите си – общо 9 сътрудници.

http://desebg.com/2011-01-06-11-41-2...10-31-12-57-19

Коментар

• Френският вестник "Нувел обсерватьор" публикува днес материал със заглавие "България: Студентите започнаха "морална революция". "Студентите протестират срещу овладяването с помощта на Кремъл на икономиката, медиите и политическия живот от бившите комунисти, превърнали се в "социалисти", обяснява специалният пратеник на френското издание в София.

Той припомня студентските протести през 1990 и 1997 г. и отбелязва, че студентите са се присъединили към започналите преди повече от 130 дни протести с искане за оставка на правителството. "Българските власти, определяни (от протестиращите - бел. ред.) като "червена мафия" в служба на Кремъл и "олигархия", която е овладяла тази малка, но стратегическа страна - членка на Европейския съюз, изглежда, започват да се притесняват. Студентите излизат отново на сцената", коментира журналистът Жан-Батист Ноде.

В репортажа се отбелязва, че макар на всекидневните протести да излизат едва по няколкостотин души, социологическите изследвания показват, че по-голямата част от населението подкрепя недоволството от правителството.

Заедно с позицията на един от студентските лидери - 19-годишният Борис Рангелов, е цитирана и гледната точка и на професора по право Георги Близнашки, представен като реформатор и дисидент от социалистическата партия. Протестите минават отвъд разделението на ляво и дясно, тъй като представляват "морална революция", смята Близнашки

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              http://gikotev.blog.bg/drugi/2013/10...vtori-.1198782

Като гледам автора е реакторен физик.

Предполагам че това се брои че разбира - все пак не се занимава с копане на царевица
                              Бат'ти Пешо копа царевица.

Коментар

Ти поне си на борсата ....какви дългове пишеш...айде моляти се с клишета....

ккаво си завършил за да не си губя времето...до колко е опастно да се взимат заеми....
                                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2405464
                                Ето още едно неправилно пресъздаване на Медиите в БГ...
                                за протеста ,там искат едно ,но пишат друго...
                                Това ли е морала....
                                На днешната журналистика...
                                Бе май не са сами клишета щот дефицита пак удари тавана - оти ги ручахме жабетата при Брат Пит а ?
                                И друго - то хубо ги защитаваш тия от позитано ма вярвам че вече ти е ясно (след бюджета) че нищо няма да свършат "експертите" ?
                                Лично мнение - нещата толкова се омазаха в Бг , че вече и избори няма да успокоят хората - време е за мнооооого широка коалиция

Докато окончателно не са се цепнали щот вече загубиха инициативата и в момента си имаме ено управление на ДПС ! Не вярвам мнооого да те радва Данчо п.....та

Коментар

Working...
                                X