IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това ли бяха платените....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ако се стремим към демокрация, е редно да не чакаме одобрението на авторитети, дето да ни оправят, а да се бунтуваме и да ги сменяме, докато не извоюваме смяна на систамата на управление с пряка демокрация.

Вече при пряка демокрация, когато можеш да влияеш на политиката с гласуване, тогава може и да не се бунтуваш.
      Че кой ти говори, за "одобрение от авторитети" и "чакане"???
      Аз лично съм за незабавни и по-радикални действия срещу хунтата в парламента. И действам доколкото мога сам и/или с хората които споделят моето виждане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Когато си оправиш моралните ценности ,тогава пиши..
        Вън на коки от Форума....тя е платена...
        Аз също искам платените да напуснат Форума...веднага...

Това написа в горния пост...
        А да видим колко ще защитат дна платена душица.....
        Като свършат аргументите започват обидите
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Като няма какво да се каже по същество ,следва нападки на лична основа.Жалък си !!.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Ето какви будители ни е изпратила другарката Янакиева от Перник:

NOрешарски

Да видим кои са някои от контрапротестиращите, дошли за организирана народна (платена?) любов в София за деня на будителите:

Радослав Петров, бивш кандидат за кмет на Батановци, сега работи в Двореца на културата в Перник

Николай Николаев - представил се като студент, е и общински съветник от БСП

Катя Христова, ръководител на червените пенсионери и също общински съветник от БСП в Перник. Позната е и като Вождесата

Калин Кирилов - общинско предприятие Стопанисване и управление на общинската собственост

Разпознахте ли и други "независими" лица от контрапротестиращите в сутрешните блокове?

Ако видите автобуси с митингуващи "туристи", снимайте и качете на стената ни! Да не позволяваме на пропагандната машина да опорочава светлия празник!

ОРКИ СРЕЩУ СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ЗА ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ТАЗИ ГНУСОТИЯ! ОСТАВКААААА!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              За пореден път червената чума доказва, че е готова на всичко, дори да тръгне срещу децата на България, за да останат на власт... . ОСТАВКА!!!!!!!!!!
              http://www.youtube.com/watch?v=FA15klR2lP8#t=123
              http://www.youtube.com/watch?v=v1nP5ItRUe0#t=33

Коментар

• Първоначално изпратено от rbr Разгледай мнение
                Платени контрапротестиращи от Перник атакуват столицата в подкрепа на Орешарски! Видео...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7320.html
                За пореден път червената чума доказва, че е готова на всичко, дори да тръгне срещу децата на България, за да останат на власт... . ОСТАВКА!!!!!!!!!!
                http://www.youtube.com/watch?v=FA15klR2lP8#t=123
                http://www.youtube.com/watch?v=v1nP5ItRUe0#t=33
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                  Може би в "Премиер на РъБъ" ???

Остави, безполезно е. Личи си, че не спориш просто със заблуда, а с нещо много по-...сериозно .
                  Ако се стремим към демокрация, е редно да не чакаме одобрението на авторитети, дето да ни оправят, а да се бунтуваме и да ги сменяме, докато не извоюваме смяна на систамата на управление с пряка демокрация.

Вече при пряка демокрация, когато можеш да влияеш на политиката с гласуване, тогава може и да не се бунтуваш.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                    И да знаеш - чакам да намериш къде Инджев хвали Рапона.
                    Може би в "Премиер на РъБъ" ???

Остави, безполезно е. Личи си, че не спориш просто със заблуда, а с нещо много по-...сериозно .

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                      Ми хубаво тогава ,величай си го там, кланяй му се и го почитай То и на тиквата така се кланяхте 2009та, па кво стана ?
                      dosadnik, само по отношението на един човек, към путкинския режим в раша, може ВЕДНАГА и БЕЗПРЕКУСЛОВНО да познаеш, дали е/бил някога ДС/КГБ/БКП/БСП лайно.
                      Прочети САМО една от статиите (не книгите) на Инджев и ще ти стане ясно, колко си заблуден.
                      Или не си, а просто повтаряш удобните мантри на истинските ДС гнусотници?

Коментар

• Първоначално изпратено от rbr Разгледай мнение
                        Платени контрапротестиращи от Перник атакуват столицата в подкрепа на Орешарски! Видео...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7320.html
                        Наредете чували с пясък и по една картечница през 20 (двайсе) метра.

Они са с винкеуи, не мой да се пуашите !!!
                        tnm

Коментар

• Платени контрапротестиращи от Перник атакуват столицата в подкрепа на Орешарски! Видео...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_7320.html

Коментар

• Шо стана бре ??? Никой нищо не пише. Да не се пуцате веке !!!

МАМУН, я пущай комюникето от фронтовата линия !!!
                            Last edited by mechobikov; 01.11.2013, 08:52.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Пуснал съм си и гледам в телевизора БТВ-то. Прасе от БСП и свинкя от ГЕРБ. Тези хора нямат капка срам
                              Журналята и те нямат срама.

Щом са поканени свине, значи свиня ги е поканила !!!
                              tnm

Коментар

• Пуснал съм си и гледам в телевизора БТВ-то. Прасе от БСП и свинкя от ГЕРБ. Тези хора нямат капка срам

Коментар

Working...
                                X