Цената на Южен поток скочи драстично. Вчера "другарите" си договаряха 5 часа комисионните за сметка на Нацията. ГЕРБ бяха пропоснали тези пера. Браво Седянков!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПавле, стига си му го лъскал имиджа на Иво.
Да го д*****ухат авторитетите !!!
Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!Last edited by Pavlik Morozov; 01.11.2013, 02:55."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ! ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!
Нека на един от най-светлите празници погледнем назад, към пламъка на нашите предци и се поучим от тях. Нека не ги забравяме и нека продължим тяхната борба, за най-светлия идеал – пробуждането на майка България! http://www.bulgarianhistory.org/%D1%...5%D0%BB%D0%B8/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеКолкото повече прости и заблудени хора, толкова по-добре за мен
А от това, дето си написал за е-вестника, виждам, че отдавна не си в час. Впрочем разгърни го - сега ще ти хареса много повече, отколкото преди.Last edited by Pavlik Morozov; 01.11.2013, 01:22."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеГениален план! В 4-ти "г" клас ще оценят по достойнство изящния сложен замисъл. Но аз явно не съм на тази висота и ще питам - как така двамата станаха екип? Като редовен читател на Иво Инджев знам, че създаде доста ядове на Тиквата, което е отразено даже в правителствена стенограма. Какъв е смисъла поддръжащия ти актив да съсипва основния? Или ще ми кажеш, че за ДС един блогър, който е в черния списък на казионните медии и като цяло е персона нон-грата за всички медийни мижитурки, и стои в страни от партиите, е по-ценен от действащ премиер?
Продължаваш с конспираторските намигания и мистификациите, но ще трябва да те разочаровам - ако няма логика в това, което пишеш, за мен то е глупости. Защото обективно погледнато няма как да знаем дори дали живеем, или сънуваме, и точно на това разчитат параноиците, пробутвайки ни недоносени конспирацийки като обрисуваната от теб.Нон грата друг път, ти евестника чел ли си го, постоянно твори там глупости , от години не го чета, след като тоя се натресе там, ма вервам още да си е на службица там. Пак ти казвам - вервай си в квото си искаш , хич не ме интересуваш. Колкото повече прости и заблудени хора, толкова по-добре за мен
Коментар
-
ОПААААА!!!!))))))),,ЕВРОПАРЛАМЕНТЪТ ФИНАНСИРА ФИРМА НА МОНИКА ЙОСИФОВА ПО ПРОЕКТИСъмнения за конфликт на интереси със съпругата на шефа на ПЕС''
Биволъ Четвъртък, 31 Октомври 2013 23:38
Сградата на ул. Мария-Тереза 21 в европейския квартал в Брюксел, където се помещава офисът на фирмата на Моника Йосифова, е в непосредствена близост с офиса на ОЛАФ. Снимка: Google Maps
Европарламентът финансира едноличната фирма на Моника Йосифова – Станишева – “Актив груп” ЕООД. Фирмата на съпругата на председателя на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ и председател на БСП – Сергей Станишев е бенефициент по проект, който се субсидира с бюджета на европейския парламент. Главна дирекция “Комуникация” на ЕП дава половината от 118 720 евро за проекта “Как разбираме ЕП” на фирмата на Йосифова. Другата половина трябва да се поеме от самата фирма. Това става ясно от сайта на проекта razberiep.eu. “Актив груп” доби скандална популярност покрай аферата "Хохегер", като подизпълнител на осъдения в Австрия лобист.
Срещу съфинансиране с близо 70 000 евро, или около 135 000 лв. съпругата на Сергей Станишев трябва да проведе конкурс за детска рисунка в шест български града, да организира конференция на тема “Европейските ценности, Европейският парламент и ние” и да организира събитие-симулация на работата на Европейския парламент преди евроизборите. За проекта е изработена уебстраница с домейн, Facebook страница (харесана до момента от 1,533 души) и информационни материали. Специалисти в областта на комуникациите споделят, че подобни дейности могат да се реализират качествено с пъти по-малки суми в български условия.
http://www.razberiep.eu
https://www.facebook.com/KakRazbirameEP
За сравнение, същата дирекция на Европейският парламент е подкрепила с 44 000 евро много по-мащабния и видим медиен проект „Европа за мен“ на Българското национално радио /БНР/, в който си партнират предаването „Преди всички“ на програма Хоризонт“, едноименното предаване „Европа за мен“ – Радио София и интернет сайта на БНР.
Фирмата на Моника Йосифова - Станишева има добри доходи според публикуваните годишни отчети. За 2012 г. тя има над 1 милион лева неразпределена печалба. Кореспондентът на Труд в Брюксел Веселин Желев съобщи в блога си http://jelev.info/%D0%B4%D0%BD%D0%B5...1%D1%82%D0%B2/ , че тя поддръжа офис в Брюксел, в престижния "европейски" квартал, недалеч от сградите на Европарламента и Еврокомисията. Наемите на офисите в този район са от порядъка на около 30 евро/м2 на месец, като разходите за ток, вода и консумативи са отделно. Освен Европейския парламент, клиенти на фирмата на Моника Йосифова са 5 български министерства, Агенцията по туризма, Агенцията по заетостта и Министерски съвет.
Новината за финансирането на съпругата на шефа на ПЕС от европейския бюджет идва в същия ден, в който Европейската комисия обяви, че ще изпрати в София специална мисия, която да проучва нередностите при обществените поръчки. Говорителка по единния пазар и услугите Шантал Хюз каза в Брюксел, че “Комисията е загрижена за положението с обществените поръчки в България”.
Споделяйки тази загриженост за разпределянето на евросредствата, изпратихме въпроса за възможен конфликт на интереси до Главна дирекция "Комуникация" на Европейския парламент. Единственият ни мотив е да си обясним критериите за установяване конфликта на интереси, според които работи най-висшия европейски законодателен орган.
Биволъ се свърза и с г-жа Йосифова по телефона с въпрос дали не смята, че се намира в конфликт на интереси, тъй като нейният съпруг е лидер на основна европарламентарна партия, а парите за този проект са отпуснати като грант от бюджета на Европарламента. Йосифова каза, че не е запозната с този проект, но обеща да изпрати подробен отговор на писмено зададени въпроси по мейл. Тъй като обаче не ни беше посочена електронна поща, на която да изпратим въпросите си, ще публикуваме отговора на Йосифова в последствие, ако го получим.
https://www.bivol.bg/p-monica-yosiffova.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеЧакай си. Аз къде съм казал, че Ивайло хвали Буда ? Сравнението беше, че дваминцата требва да се явяват контра на БСП, че хората да си мислят, че имат избор - да бъдат обесени, или да бъдат удавени
Продължаваш с конспираторските намигания и мистификациите, но ще трябва да те разочаровам - ако няма логика в това, което пишеш, за мен то е глупости. Защото обективно погледнато няма как да знаем дори дали живеем, или сънуваме, и точно на това разчитат параноиците, пробутвайки ни недоносени конспирацийки като обрисуваната от теб.Last edited by Pavlik Morozov; 01.11.2013, 00:48."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеИ да знаеш - чакам да намериш къде Инджев хвали Рапона.
Коментар
-
Не!Коментар: Преподавателите, от които не научавате нищо
Здрастита, малцинство. Да, вие със сигурност сте малцинство, четейки този сайт. 7 милиарда тюфлека сме на тоя бабунест къшей атоми, молекули и жирафи, обикалящ хелиевата пещ, известна ни като слънце. А този сайт се чете от едва няколко хиляди потомъка на Дарвин и жена му - маймуната. Затова сте малцинство и от вас нищо не зависи.
Прекалено малко сте, че да пречите на останалите. Вие сте един досаден комар, жужащ в уютната тишина и мрак, дразнещ спящите. Тъпаци. Осъзнайте се!
Горе-долу това е тезата на онези ви университетски преподаватели, виждащи работата си като периодично изчитане на някакви лекции. Лекции, които може да качат в интернет, да си ги свалите и прочетете. Без особена разлика дали тези роботизирани асистенти, доценти, доктори, професори стоят пред вас, или кротко четете записките на ваш колега, тези хора ще запомните за кратко, докато си вземете изпита по пътя към онази диплома, която е силно вероятно да не струва дори мастилото и хартията, на която е напечатана.
За тези хора вие сте малцинство сега. Защото за тях сте просто едно количество. Глави. Факултетни номера. Защото и тези хора са нещо такова - имащи солидни познания в дадена област, но са сломени от същия факт - че човекът е нищожна прашинка от вселената. Затова те не искат да оборвате тезата им, влияейки на вселената, след като сте малцинство. Защото това ще значи, че са се провалили да направят същото, опирайки се на тезата, че нищо не зависи от тях.
От хора, които вършат работата просто на няколко страници хартия, не очаквайте много. И както казва Марк Твен: "Никога не съм допускал училищните занятия да пречат на образованието ми."
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеОоо, ма ти си от верващите, че тиквата не е рожбица на БКП ли ?Ясна е работата , живей си със заблудите. Аз да не съм некой даскал, че да седна да ви ограмотявам политически
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеОоо, ма ти си от верващите, че тиквата не е рожбица на БКП ли ?Ясна е работата , живей си със заблудите. Аз да не съм некой даскал, че да седна да ви ограмотявам политически
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеГрешен адрес - не съм се кланял на Тиквата, а протестирах срещу него и участвах в свалянето му.
Колкото до Иво Инджев - намери някъде да хвали Тиквата, или си просто клеветник.
Няма да те питам ти къде беше докато мачкахме Тиквата, щото ако си от някоя от тролските ферми на Дудука нищо чудно да сме си приказвали и преди, само че ти да си хвалил РапонаЯсна е работата , живей си със заблудите. Аз да не съм некой даскал, че да седна да ви ограмотявам политически
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеМи хубаво тогава ,величай си го там, кланяй му се и го почитайТо и на тиквата така се кланяхте 2009та, па кво стана ?
Колкото до Иво Инджев - намери някъде да хвали Тиквата, или си просто клеветник.
Няма да те питам ти къде беше докато мачкахме Тиквата, щото ако си от някоя от тролските ферми на Дудука нищо чудно да сме си приказвали и преди, само че ти да си хвалил Рапона"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеТайното оръжие, което предполагаемите му господарите се скъсват да разконспирират, понеже ги "дразни"? Ти тва вЕрваш ли го? Искаш да приема сериозно тоя бездарен сюжет на границата между детска и юношеска литература?То и на тиквата така се кланяхте 2009та, па кво стана ?
Коментар
Коментар