IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Се с ченгел трябва да ти ги вади човек думите от устата
    Абе, гледам тук ги тепате комунистите!!!

Коментар

Би ли цитирал пост на Равновесие, в който той да казва от каква партия е. Бе вие сякаш мед берете от властта. Така настървено я защитавате.
      Симпатизирам на Орешарски, Бобева, Чобанов, Златанова мисля че правилно водят държавата!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Я се научи да четеш бе пич , казах АМЕРИКАНСКИ а не ЗАПАДНИ.

Западно европеиските проповядват ценности , за разлика от американските бълвочи !
        Точно американските имах в предвид. Да се разчита на европейско изкуство да доведе до промяна на възгледи е нелепо - прекалено много интелектуалничене, прекалено много превзетост. Американското кино си е ок - индивида е цар, държавата е лошо нещо, важно е АЗ, а не НИЕ. Точно това което ни трябва на мисленето за да се противодейства на колективистичната азиатска култура привнесена от СССР.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ми, освен ей ся да тръгна по обратния път и да докладвам
          Орките би трябвало вече да ги няма
          А студенцията какво направи ???

Комунистите втрепераха ли баджаците ???

Се с ченгел трябва да ти ги вади човек думите от устата
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Ти уби рибата

Къде виждаш антикомунизъм ???

Нали ако имаше истински антикомунизъм сега нямаше сина на Станишев да е на власт ???

Нали ако имаше антикомунизъм нямаше в миналото правителство племенника на Петър Младенов да е министър. ???

За какъв антикомунизъм, аз ти се чудя, иначе изглеждаш интелигентен.

Ми то точно антикомунизъм липсва.
            Айдее, още малко и ще почнем да си говорим за Врага на народа... синовете на врага на народа, носят вината на бащите си, нямат право да учат, нямат право да заемат престижни постове... това е комунизъм бе, антикомунисте!

Коментар

Ти ще кажеш. Аз тука у дълбоката провинция на тебе се надявам.
              Ми, освен ей ся да тръгна по обратния път и да докладвам
              Орките би трябвало вече да ги няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Кво става? Взехме ли властта младите и ЕнтЕлЕгЕнтнЕтЕ или ручахме винкело? От работа изпущих
                Ти ще кажеш. Аз тука у дълбоката провинция на тебе се надявам.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Тцъ, хората които са отрасли с американски филми се държат много по адекватно от тези които са възпитани от партията майка.

За това и сега е момента на промяна - промитите от СССР мозъци намаляват, отраслите със западна култура вече са зрели хора взимащи решения. До сега ги гонеше апатия, вече не чак толкова.
                  Я се научи да четеш бе пич , казах АМЕРИКАНСКИ а не ЗАПАДНИ.

Западно европеиските проповядват ценности , за разлика от американските бълвочи !
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Кво става? Взехме ли властта младите и ЕнтЕлЕгЕнтнЕтЕ или ручахме винкело? От работа изпущих

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Да ти си от деформаторския блок, който променя съзнанието на народа чрез икономедия, бтв, нова... Мислиш ли че това са правилните канали за промяна на мисленето... къде е училището, църквата, мюфтийството
                      Би ли цитирал пост на Равновесие, в който той да казва от каква партия е. Бе вие сякаш мед берете от властта. Така настървено я защитавате.
                      tnm

Коментар

Мен ми се чини че от прекомерно гледане на американски филми я докарахме до тук, но това е друг въпрос.
                        Тцъ, хората които са отрасли с американски филми се държат много по адекватно от тези които са възпитани от партията майка.

За това и сега е момента на промяна - промитите от СССР мозъци намаляват, отраслите със западна култура вече са зрели хора взимащи решения. До сега ги гонеше апатия, вече не чак толкова.

Коментар

Аз определено смятам че не може да мисли изобщо, ти прочел ли си някога смслена теза от гореспоменатия, щото аз не .....
                          И няма дя прочетеш.....за съжаление...
                          Изък за гдето е учил толкова време Научен комунизъМ във Варна.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Което работи е добре, което не работи няма смисъл да се използва. Ако американски филми вършат по-добра работа от начални учители, то по-добре американски филми.
                            Мен ми се чини че от прекомерно гледане на американски филми я докарахме до тук, но това е друг въпрос.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              А кой се хвалеше преди няколко месеца, че Той винаги защитавал живота на полицаите и ако трябвало пак щял да заповяда същото?

А така изглеждаше къщата на "самоубилия" се

Интересно КОЙ е наредил къщата да се обстрелва с гранати....????
                              Боко беше казал, че в института по криминалистика се пази пръст на Чакъра в буркан, с халка от граната... Боже прибери си вересиите

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Мечок, не мислиш ли че антикомунизма е една удобна боксова круша, която се боксира болшинството от масовка с невисок интелект... достатъчно е да ревеш кат, чукан коч долу комунягите и автоматично си от страната на добрите, умните, почтените... Живота е цветен, а не чернобял, а земи се запри малко
                                Ти уби рибата

Къде виждаш антикомунизъм ???

Нали ако имаше истински антикомунизъм сега нямаше сина на Станишев да е на власт ???

Нали ако имаше антикомунизъм нямаше в миналото правителство племенника на Петър Младенов да е министър. ???

За какъв антикомунизъм, аз ти се чудя, иначе изглеждаш интелигентен.

Ми то точно антикомунизъм липсва.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X