If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я се научи да четеш бе пич , казах АМЕРИКАНСКИ а не ЗАПАДНИ.
Западно европеиските проповядват ценности , за разлика от американските бълвочи !
Точно американските имах в предвид. Да се разчита на европейско изкуство да доведе до промяна на възгледи е нелепо - прекалено много интелектуалничене, прекалено много превзетост. Американското кино си е ок - индивида е цар, държавата е лошо нещо, важно е АЗ, а не НИЕ. Точно това което ни трябва на мисленето за да се противодейства на колективистичната азиатска култура привнесена от СССР.
Нали ако имаше истински антикомунизъм сега нямаше сина на Станишев да е на власт ???
Нали ако имаше антикомунизъм нямаше в миналото правителство племенника на Петър Младенов да е министър. ???
За какъв антикомунизъм, аз ти се чудя, иначе изглеждаш интелигентен.
Ми то точно антикомунизъм липсва.
Айдее, още малко и ще почнем да си говорим за Врага на народа... синовете на врага на народа, носят вината на бащите си, нямат право да учат, нямат право да заемат престижни постове... това е комунизъм бе, антикомунисте!
Тцъ, хората които са отрасли с американски филми се държат много по адекватно от тези които са възпитани от партията майка.
За това и сега е момента на промяна - промитите от СССР мозъци намаляват, отраслите със западна култура вече са зрели хора взимащи решения. До сега ги гонеше апатия, вече не чак толкова.
Я се научи да четеш бе пич , казах АМЕРИКАНСКИ а не ЗАПАДНИ.
Западно европеиските проповядват ценности , за разлика от американските бълвочи !
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Да ти си от деформаторския блок, който променя съзнанието на народа чрез икономедия, бтв, нова... Мислиш ли че това са правилните канали за промяна на мисленето... къде е училището, църквата, мюфтийството
Би ли цитирал пост на Равновесие, в който той да казва от каква партия е. Бе вие сякаш мед берете от властта. Така настървено я защитавате.
Мен ми се чини че от прекомерно гледане на американски филми я докарахме до тук, но това е друг въпрос.
Тцъ, хората които са отрасли с американски филми се държат много по адекватно от тези които са възпитани от партията майка.
За това и сега е момента на промяна - промитите от СССР мозъци намаляват, отраслите със западна култура вече са зрели хора взимащи решения. До сега ги гонеше апатия, вече не чак толкова.
Което работи е добре, което не работи няма смисъл да се използва. Ако американски филми вършат по-добра работа от начални учители, то по-добре американски филми.
Мен ми се чини че от прекомерно гледане на американски филми я докарахме до тук, но това е друг въпрос.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Мечок, не мислиш ли че антикомунизма е една удобна боксова круша, която се боксира болшинството от масовка с невисок интелект... достатъчно е да ревеш кат, чукан коч долу комунягите и автоматично си от страната на добрите, умните, почтените... Живота е цветен, а не чернобял, а земи се запри малко
Ти уби рибата
Къде виждаш антикомунизъм ???
Нали ако имаше истински антикомунизъм сега нямаше сина на Станишев да е на власт ???
Нали ако имаше антикомунизъм нямаше в миналото правителство племенника на Петър Младенов да е министър. ???
За какъв антикомунизъм, аз ти се чудя, иначе изглеждаш интелигентен.
Коментар